saol cnmm .hoşbuldukhoşgeldin fatma
bende merak etmeye basladım nstye falan soktular sanırım aramak istyrm çok ama bekleyelımmı ne dersınız 1 saatde kısa sure degilki Allah yardımcısı olsun
KISLAAAAAAR
bahar aradı konuştuk şimdi
çok şükür kızında bahar'ında sağlığı yerindeymiş
rahminin salgılamış olduğu bir sıvıymış
şimdi annesi gidiyor yatıp dinlenecekmiş.
doktoru ağır kalmırmış olabilirsin
ya da çok yorulmuşsun demiş.
deli kız yargunum dedi.
yarın sabahtan işe gidip biraz toparlıycam dedi
apar topar çıkınca toplanamamış deli kız:lepi:
hatırlıyorum esrayı ama girmiyor artık dimiii.umarım hrşey yolundadırrr.ya ben esra vardı hatırlıyormusunuz evı falan taşıdı 1-2 kere girdi sonra kayboldu onuda çok merak edıyorum hatırlıyorsunuz dımı esrayı umarım kötu bişey olmamıştr
ii bklm bizim için de sev .kızlar ben anneme dogru yuruyeyım azıcık yegen sevip geleyım hemde vakıt geçsin yarın görüşürüz
ağlamak istemıyorum ama ağlıyorm,,tutamıyorm kendımı..tazmınat için değil inanın,,allahın ıznıyle 2 ayda o kadarını kazanır benım eşim.şu yapılan haksızlığa içim yanıyo,,dayanamıyorm
NE DEMEK CANIMYA İST. ÇALIŞMMAYACAĞINA DAİR İMZAMI ATACAKMIŞbız ne kadar kendımızı huzurumuzu korumaya çalışsakta insanlar cok şerefsızz,,başkalarının hayatını mahvetmek için ellrındden gelenı yapıyolar fakat nasıl rahat edıyo boyle ınsanların içi,,nasıl evlerınde huzurrlu uyuyolar anlayamıyorum.eşim aradı patronu tazmınatını ancak istanbulda çalışmayacağına dair bı belge ımzalarsa verırmış.şereefsız adam doğumuma 2 ay kalmış nereye taşınalım şimdi ankada bı yer vardı olmadı,,zevzek adam nasılda üstümüze geliyo..off üzülmıcem dıyorumda benım dayanamadığım bu adilikler şerefsizlıkler!!!
İYİ BAK KENDİNE CANIM BENİMkızlar ben anneme dogru yuruyeyım azıcık yegen sevip geleyım hemde vakıt geçsin yarın görüşürüz
haydi kızlar aşımı olmaya gidiyorum yarın sabah görüşürüz
haydi kızlar aşımı olmaya gidiyorum yarın sabah görüşürüz
ya canım sıkılıyor acaba bebeğimin eşyalarını yıkayıp hazırlasammı erken mi yoksa ne kadar kararsızım ya offfffffff
aynen canım bu erken mi acaba takıntım yüzünden alışverişde yapamıyorum beşikde alamıyorum aldıklarımıda yıkayamıyorumkaydirigubbakcemile3
aynen canım bu erken mi acaba takıntım yüzünden alışverişde yapamıyorum beşikde alamıyorum aldıklarımıda yıkayamıyorumkaydirigubbakcemile3
ne erkeni ayol annişler bakın teker teker geliyor bebişler
sen hazırladın mı canım?
olmaz mı hepimiz aklımızı bozduk zaten benim dr amerikaya gitti 10 günlüğüne kurtardı kendini kasıklarda karında belde ağrılar oluyor çoğumuzun ki sorunsuz çok şükür arayacağız tabii ki senin de bebişini bağışlasın rabbim adaşız bu arada galibaa.s.
bugün odasını almaya gideceğiz yıkadı annem hepsini ama daha ütülemedik yok canım yaaa daha tam hazır değiliz tabii ama ben telaşlanıyorum herşey bitsin diye yani bana göre geç kalınmadı ama erken de değil eşime kalsa nasıl olsa 5 ay sepette yartacak diye odayı daha almayacak ama ben tez canlıyım
kızlar bu eşyalar yer kaplıcak şeyler o yüzden beşiğe acele etmiyorum temizlikde falan sorun olur diye aldıklarımıda yıkarsam doğuma kadar tekrar kirlenir gibi geliyor velhasılı öyle oturuyorum şimdi hedefim 33-34 haftaya gelince alışverşi tamamlamak
sağol arkadaşım evet adaşız valla ben birazda pimpiriğim seninde evladını bağışlasın rabbimkaydirigubbakcemile5
valla hepimiz paranoyak olduk bu bebişler yüzünden ay oynamadı ay oram neden ağrıyor ayy bu neden böyle akıllı tek kişi kalmadı sağlıklısıyla bir gelsinler valla hergün kalp çarpıntısı benim kide bugün oynamadı aklım gitti demin neyse oynadı da rahat ettim valla çok zormuş anne olmak
bende oda gelince başlıycam yıkıycam kıyafetleri... ütüleyip dolaplarını ve odasını havalandırdıktan sonrada yerleştircem.. yıkayıp hazırlayıp hurçlarra koyan arkadaşlar vvar kirleniceğini sanmıyorum ben, bir de dolap içlerine sermeye ne düşünüyosunuz kızlar ben şöyle beyaz örtü alıcam çekmecelerine ve dolay içlerine üzerine koycam kıyafetlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?