2009 Aralık Anneleri

evt bilge o esrayı dıyorum

teşekkür ederim hepimiz inşallah sevdiklerimizden ve bebeklerimizden ayrılmayalım opuyorumnanaktan

HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN

EVET YA ESRA DA UZUN SÜREDİR

BUGÜN BERNADA YOK GÖRÜNMÜYOR:sinifsinif:

ACABA NEREDEKİ:uhm:

bız ne kadar kendımızı huzurumuzu korumaya çalışsakta insanlar cok şerefsızz,,başkalarının hayatını mahvetmek için ellrındden gelenı yapıyolar fakat nasıl rahat edıyo boyle ınsanların içi,,nasıl evlerınde huzurrlu uyuyolar anlayamıyorum.eşim aradı patronu tazmınatını ancak istanbulda çalışmayacağına dair bı belge ımzalarsa verırmış.şereefsız adam doğumuma 2 ay kalmış nereye taşınalım şimdi ankada bı yer vardı olmadı,,zevzek adam nasılda üstümüze geliyo..off üzülmıcem dıyorumda benım dayanamadığım bu adilikler şerefsizlıkler!!!

dur bakalım sakın ol
bebişini düşün
telafisi zor şeyler olmasın Allah korusun elalemın adamının böyle şeyler yapmasına izin verme sakın

HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN

EVET YA ESRA DA UZUN SÜREDİR

BUGÜN BERNADA YOK GÖRÜNMÜYOR:sinifsinif:

ACABA NEREDEKİ:uhm:

birimiz özelden mesaj atıp kontrol edelim kızlar hepimiz birden çökmeyelim başına yerimseniben

sakin ol arkadaşım meleğini düşün bak stress neler yapabiliyor... haklısın yerden göğe haklısın ama önce bebeğini düşün
ayrıca iş mahkemesi iş kanunu denen şeyler var ne sıfatla çalışacağı şehre karışabiliyormuş o patron bozuntusu lmaz: mahkemelik olurlar söke söke de alır tazminatını belki biraz uzun ve yıpratıcı olur ama eninde sonunda alır merak etme

dur bakalım sakın ol
bebişini düşün
telafisi zor şeyler olmasın Allah korusun elalemın adamının böyle şeyler yapmasına izin verme sakın

moralım bozuldu cok,toparlayamıyorum.bırden enrjım gtti
bu kadar zulum yapılmz kı,5 sene emek harcadı benım eşim o kuuruma

ağlamak istemıyorum ama ağlıyorm,,tutamıyorm kendımı..tazmınat için değil inanın,,allahın ıznıyle 2 ayda o kadarını kazanır benım eşim.şu yapılan haksızlığa içim yanıyo,,dayanamıyorm

moralım bozuldu cok,toparlayamıyorum.bırden enrjım gtti
bu kadar zulum yapılmz kı,5 sene emek harcadı benım eşim o kuuruma

öyle bir şart koşamaz mahkeme yoluyla alırsınız arkadaşım lütfen bebeğine zarar veriyorsun :umursamaz:

arkadaşım bak şu zamana a gelmişiz üzülmemen elinde olmayabilir,ama rahat olmaya çalış bebişlerimizi riske atmayalım,

neyse ben cıkıyorum kızlar,,toparlanırım bırasdan inş.bebeğim benım herşeyım ona zarar vermek ıstemıyorum tabıkı.sağolun dualarnız için.

haydi kızlar aşımı olmaya gidiyorum yarın sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…