bağlantı hala sağlanamamıştı en son... esratml'yi diyorsun özel mesajdan bi laf atalım bakalım ne olacak umarım her şey yolundadır
aminnnnnnnnnn
bu arada ben yarım saat sonra çıkıcam büyük ihtimalle tetanos aşımı olmaya gitcem merak etmeyin opuyorumnanaktan
yok daha almadım bir hafta sonra demişti dr. uufff şu sonuç bekleme işi de ne sıkıntılıarzu sen smear testi sonucunu aldın mı???
merhaba arkadaşlarbiraz geçmişe baktım haberler biraz canımı sıktı umarım ayesbrim arkadaşımızın bebişi hayırlısıyla büyür sağlığına kavuşur.ama insan bi tuhaf oluyo telaşlanıyo nedense... bu arada bilge arkadaşım doğumgünün kutlu olsun sevdiklerinle ve bebişinle ömür boyu sağlık ve mutluluklar
yok daha almadım bir hafta sonra demişti dr. uufff şu sonuç bekleme işi de ne sıkıntılı
HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUNbağlantı hala sağlanamamıştı en son... esratml'yi diyorsun özel mesajdan bi laf atalım bakalım ne olacak umarım her şey yolundadır
aminnnnnnnnnn
bu arada ben yarım saat sonra çıkıcam büyük ihtimalle tetanos aşımı olmaya gitcem merak etmeyin opuyorumnanaktan
evt bilge o esrayı dıyorum
bız ne kadar kendımızı huzurumuzu korumaya çalışsakta insanlar cok şerefsızz,,başkalarının hayatını mahvetmek için ellrındden gelenı yapıyolar fakat nasıl rahat edıyo boyle ınsanların içi,,nasıl evlerınde huzurrlu uyuyolar anlayamıyorum.eşim aradı patronu tazmınatını ancak istanbulda çalışmayacağına dair bı belge ımzalarsa verırmış.şereefsız adam doğumuma 2 ay kalmış nereye taşınalım şimdi ankada bı yer vardı olmadı,,zevzek adam nasılda üstümüze geliyo..off üzülmıcem dıyorumda benım dayanamadığım bu adilikler şerefsizlıkler!!!
evt bilge o esrayı dıyorum
HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN
EVET YA ESRA DA UZUN SÜREDİR
BUGÜN BERNADA YOK GÖRÜNMÜYOR:sinifsinif:
ACABA NEREDEKİ:uhm:
bız ne kadar kendımızı huzurumuzu korumaya çalışsakta insanlar cok şerefsızz,,başkalarının hayatını mahvetmek için ellrındden gelenı yapıyolar fakat nasıl rahat edıyo boyle ınsanların içi,,nasıl evlerınde huzurrlu uyuyolar anlayamıyorum.eşim aradı patronu tazmınatını ancak istanbulda çalışmayacağına dair bı belge ımzalarsa verırmış.şereefsız adam doğumuma 2 ay kalmış nereye taşınalım şimdi ankada bı yer vardı olmadı,,zevzek adam nasılda üstümüze geliyo..off üzülmıcem dıyorumda benım dayanamadığım bu adilikler şerefsizlıkler!!!
dur bakalım sakın ol
bebişini düşün
telafisi zor şeyler olmasın Allah korusun elalemın adamının böyle şeyler yapmasına izin verme sakın
HOŞGELDİN CANIM KIZINA MAŞALLAH NE KADARLIKSINIZ ADI NE OLACAK a.s.a.s.
moralım bozuldu cok,toparlayamıyorum.bırden enrjım gtti
bu kadar zulum yapılmz kı,5 sene emek harcadı benım eşim o kuuruma
kız mı erkek mi bebişin isim ne düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?