2009 Aralık Anneleri

bilgecim doğum günün kutlu lsun canım kendi derdimden unutmuşum kutlamayı affet nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim cnm eşin ve oğluşunla inş şans sizden yana olsun her daim a.s.

gelelim banakaydirigubbakcemile

şu an annemdeyim geldim sağsalim evime :lepi:
ama berbat bir uçak yolculuğuydu doğuracam sandım
pilot öyle bir iniş yaptıki tutundum öndeki koltuğa bir elim karnımda düşünün yani halimi o derece :bbo:korktum çok şükür bişy olmadı

çarşamba yada perşembe dr gidicem
yarın çarşıya gitcem eksikleri tamamlamam lazım artık 31 haftadayım zaman daralıo ve ben gittikçe balon misali şişiyorum :lepi:

arkadaşlar ben yatağa doğru akıyorum fazla oturamıyorum kaburgalarım batıyor uyumazsam dönerim iyi geceler

olmazmı salya sümük zırlaya zırlaya bindim uçağa mafoldumben

ama napalım kızımız için herşey

canım ya biz evliyken eşim askere gitti o halimiz geldi gözümün önüne çok zor oluyo gerçekten ama sen fazla uzun kalmıycaksın neyseki zaman daralıyo valla bende eşyalarını filan yavaş yavaş yıkıyım diyorum artık ama daha da karar veremedim eg geç 34.haftada bitirceğim kesin ama hazırlıkları

bn daha alamadı mki yıkayayım bu 2 hafta içinde halletmem lazım alışveriş işini kafamçokkarıştı

bn daha alamadı mki yıkayayım bu 2 hafta içinde halletmem lazım alışveriş işini kafamçokkarıştı

ya alışveriş işi kolay gittiğinde şunu alıım bunu alıyım diyosun bi bakıyosun hepsi bitmiş eksiklerinin liste yap işin kolaylaşır hem

ya alışveriş işi kolay gittiğinde şunu alıım bunu alıyım diyosun bi bakıyosun hepsi bitmiş eksiklerinin liste yap işin kolaylaşır hem

listem var cnm inş deidğin gibi kıolay olur bakalım halletcez bi şekilde şimdi çıkmam lazım belim ağrıdı çok fena fundacım sadalye tepesinde oturamıom ben fazla buda normal pc laptopla iyi oluyodu kıbrısta yattığım yerden kaydirigubbakcemile3
neyse canım ii geceler çook öpüyorum seni

tamam canım sanada iyi geceler öptümmm

günaydıııııııııııııın
kocacığımı sabahın köründe iş seyahatine uğurladım sonrada uykum kaçtı zaten hiç uyku düzenim de kalmadı bari aralık annelerinin açılışını bu sabah ben yapayım dedim
hoş sohbetler olur inşallah güzel annecikler öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiii......

gunaydın herkese
bugun maşallahımız var iyi hissediyoruz kızımla kendımızı
sizlerde iyisinizdir inşallah
ay aşkolsun ben yazana kadar ilk günaydını sen yazmışsııııııııııın:sinifsinif:
güzel kızınla keyfinizin yerinde olmasına sevindim canım

gunaydın herkese
bugun maşallahımız var iyi hissediyoruz kızımla kendımızı
sizlerde iyisinizdir inşallah

günaydınnnnnnnn a.s. allah nazarlardan saklasın ana kız ikinizi de
biz de iyi olcaz inşallah :bbo:

günaydınnnn hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsın?sengözlerimebaksanab

inşalalhda bebişlerde acele etmez bizim yaptıgımız hesaplar şaşmaz

merhaba aralık anneleri,
kasım anesi olarak size tavsiyem hiç bir işinizi 35 haftadan sonraya bırakmayın,zira çok zor oluyor yürümek bile işkenceye dönüşebiliyor zaman zaman.hepinize kolay gelsin...

sagol tavsiyen için ben şimdiiden çok zorlanıyorum emınım o zmana halim kalmaz
Allah sanada saglıkla kucagına almak nasip etsin

kızlar göbüşümün son hali, son bir ayda fırladı... 27+1 oldu kızım bugün...tam 9 kilo almışım,4 kilosunu son 1 ayda aldım

sabah sabah şaka gibisin valla senın o göbek dediğin bende 3 aylıkken o kadar çıkmıştı :)

kızlaarr belim ağrıyo yaaa.kntrlüme daha 10 gün var dr gitsemmiki..ağrıdan hariç belime iğne batar gibi sancı giriyo son günlerde..sizinde oluyomu?

hiçbir agrıyı es geçmiyoruz artık doktoru arayalım üşenmeden arkadaslar onlara bu yuzden para veriyoruz

ay ebru eşin çok yaşasın emi nasıl guldum sabah sabah haklı ama adam sende kabahat ben tanıştırdım hamıle olunca hemen satıyı falan anlattım hemen :)sırnaşık şey

ay aşkolsun ben yazana kadar ilk günaydını sen yazmışsııııııııııın:sinifsinif:
güzel kızınla keyfinizin yerinde olmasına sevindim canım

sagol cnm sanada gunaydın Allah kavuşturun eşine

günaydınnnnnnnn a.s. allah nazarlardan saklasın ana kız ikinizi de
biz de iyi olcaz inşallah :bbo:

günaydınnnn hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsın?sengözlerimebaksanab

gunaydın bilgeciğim tansiyonun ne alemdeydı gece

gunaydın bilgeciğim tansiyonun ne alemdeydı gece

sağlık ocağına gittiğimde 11-8di... sonra evde bir ara düştü 10-5,5 seviyelerine falan (yemek öncesi çok acıktım da) sonra 11-7di bütün akşam alkisalkisalkis

benım dogum tarihi kasım ama aralık 28 bile olsa dogdugu tarihi yazdırırdım hem dogru tarıh yazılı olsun diye hemde hayata erken başlasın diye turkıyede yaşıyoruz hergeçengun sıstem degişiyor ne kadar önde olursa hayatta bence o kadar ii.tabi bu benım fikrim ben 6 yaşında ilkokula baslamışım 16 yasında unıversiteye 20 yasında iş bulmuş çalışıyordum
bende 1 sene öncenın mezunları daha şanslıydı iş konusunda yınede .tabi tercih sizin

ay aynısını ben çektım dun cep telefonuma :)

hadi hem hoşgeldin canan ailenlede kavuştun Turkıyeyede kavuştun gözunaydın hemde eşine Allah kavuştursun.doktor dönuşu için iicene rahatlar saglıklı bilgi edinirsin bizide bilgilendirmeyı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…