2009 Aralık Anneleri

Bende oyle yapcam 29 Ekim de alcam 2 gun filan dedigin gibi son bi bakayim ne var ne yok diye . Kasim basindan sonra fazla gezinemem cunku . Bu arada dunur balkon icin olcu almaya geliyorlar sanirim bu hafta olur kaydirigubbakcemile2

ayy:teselli:, ozaman bekleme 29 ekimi bilge al iznini şu an dinlen, imkanın varsa..

Kızlar Günaydıııııııııııınnnnnnnnn:sm_cool::dance::sm_cool::dance:

Herkez iyimi?
Umarım güzel birgün olur hepimiz ve yavrularımız için.:Saruboceq:

Bende oyle yapcam 29 Ekim de alcam 2 gun filan dedigin gibi son bi bakayim ne var ne yok diye . Kasim basindan sonra fazla gezinemem cunku . Bu arada dunur balkon icin olcu almaya geliyorlar sanirim bu hafta olur kaydirigubbakcemile2

:sm_cool: :teytey: kutlama düzenleyelim milli bayram ilan edelim dünürcümmmmm alkisalkisalkis hadi darısı bizim odanın başına... ve işin komik yanı bebek odasıyla yanındaki odanın açıldığı balkonun kapanması gibi bir olasılık çıktı bizim de kaydirigubbakcemile3

ayy:teselli:, ozaman bekleme 29 ekimi bilge al iznini şu an dinlen, imkanın varsa..

öyle de arzucum 29 ekimle toplam 3 gün son eksikleri tamamlamak için çok iyi bir fırsat olacaktı.. ne şiş yansın ne kebap diyorum ama bilemiyorum da... şimdi de şeytan yarını ve perşembeyi al yarın tahlillerden sonra git ananın evine yat diyo akannehir

Kızlar Günaydıııııııııııınnnnnnnnn:sm_cool::dance::sm_cool::dance:

Herkez iyimi?
Umarım güzel birgün olur hepimiz ve yavrularımız için.:Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
aminnnnnnnn :Saruboceq: biz iyiceyiz Öykü ve sen nasılsınız maşallah lülülülülülü

biz 29 ekim de de çalışıyoruz.. nerdeyse dini bayramda da çalışacaktık, da Allahtan haller kapalıydı da, bizde açmadık merkez olarak..

gece bile oynuyo teyzesi ya.. bu beni mahvetcek galibaaaaaaa-tatlicadiarzu-

sen uyurken uyuyodur arzucum... benimki de bir ara öyleydi sürekli kıpırdıyordu oturup konuştum "annecim uyuycan ki büyüycen hadi bakim artık" falan diye... ama ben yatıp dinlenmeden uyumadı köpecik :umursamaz: ben oturdum/uzandım hadi annecim uyuycaz artık dedim sakinleşti birlikte uyuduk ondan beri sakin şimdi

benimde yıllık iznimden 2 günüm kaldı tatlişkom
benimde çalışabilme raporum 14 kasım'a kadar.
onun öncesinde o kalan 2 günüde kullanayaım iyi olur diye düşündüm.
bakalım hayırlısı tabe.
son rötuşlar için ihtiyacımız olacak bu 2 güneyerimseniben

gunaydın canlar
hepınızı ve kuzularımızı tek tek opuyorum...
13:30 da randevum var oglum nasıl cok merak edıyorumm yerimseniben
handecim günaydın
allahın izniyle güzel haberlerini alıcaz buna hiçbir şüphem yok cnm.
doğum yaklaştıkça merakımız kat ve kat artıyor öyle değilmi?

kızlar bişey farkettim benim oğlan hiç uyumuyor.. :ecrin_bebek:

pışıııııııııkkkkkkkkkkkkkkk sen öyle sanyerimseniben

Bugun alsinlar olcuyu herhalde bu hafta biter sonra babasinin isi basliyor ki umarim doguma kadar yapar akannehir

evet de bu vücuttaki kırıklık hali benim hesapları batırdı meralcim ya akannehir aslında 3 gün ayırmıştım ben 29 ekimin öncesine ekleyecektim 6 tatil bir gün iş sonra haftasonu şeklinde süper son dakika işleri halletme haftası olacaktı ama bir günü bir ara yemişim kaydirigubbakcemile3 şimdi de 2 günümü yiycem korkarım akannehir
tetanos aşısı vücutta kırgınlık yapmıyo di mi :kedi:

günaydın meral... :dance:
fena sayılmam.. sen nasılsın..

Gunaydin Meral:)

sağol teyzeleri bende öykü'de maşallah çok iyiyiz
yemeye ve büyümeye devam yanikaydirigubbakcemile3

bilge benim ticker 30+2 gösteriyor tatlım
ben bugün 31+6 olmalıydımkafamçokkarıştı
acaba değiştirmekmi dedim aman boşver
ben biliyorum nasıl olsa dimi amalaelaelaelaelae

30+5 gösteriyor bir hafta bir gün geride niye ki :uhm: doktorun ultrasona göre söylediği mi 31+6

sen nasıl istersen öyle yap tabi tatlım
baktın dayanamıycan al izni
inan hergeçen gün işe gelmek ölüm geliyor ama ne yapayım 5 haftamı kızımla geçirmek için herşeye değer:lepi:

ben 2 tetenoz aşımdada ne bir ağrı ne de bir kırgınlık yaşadım bilgecim
umarım sendede öyle olur:Saruboceq:

Babasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....

kendini hazırla dünür hayatta yetişmez ne ara kapanacak ne ara o pislik kalkacak ne ara boyanacak kuruyacak da eşyalar taşınıp oda boyanacak duvarlar kuruyup eşya girecek :umursamaz: hiç mümkün değil olmayacağını kabullen boşuna yıpratma kendini :teselli:

Babasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....
ooof baya iş var burcu yaa.. ama bi başladınız mı biter allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…