yıllık iznimden 2 günüm kalmış... aslında ben cumhuriyet bayramı öncesine alıp hem son rötuşlarımı yapacaktım hem dinlenecektim ama hiç de gözüm yemiyor yarın öğlen işe gelmeyi... bir de üşüttüm herhalde kafam ağır ağır boğazım hafiften batmaya meğilli falan :1no2:
yıllık iznimden 2 günüm kalmış... aslında ben cumhuriyet bayramı öncesine alıp hem son rötuşlarımı yapacaktım hem dinlenecektim ama hiç de gözüm yemiyor yarın öğlen işe gelmeyi... bir de üşüttüm herhalde kafam ağır ağır boğazım hafiften batmaya meğilli falan :1no2:
Kızlar Günaydıııııııııııınnnnnnnnn:sm_cool::dance::sm_cool::dance:
Herkez iyimi?
Umarım güzel birgün olur hepimiz ve yavrularımız için.:Saruboceq:
kızlar bişey farkettim benim oğlan hiç uyumuyor.. :ecrin_bebek:
Herkez iyimi?
OLUR MU KUŞUMM DAHA NELER
UYUYORDUR MUTLAKA ANNESI
7/24 HAREKET HALINDE DEGIL YA BU COCUK gamyoncuiremsu
Bende oyle yapcam 29 Ekim de alcam 2 gun filan dedigin gibi son bi bakayim ne var ne yok diye . Kasim basindan sonra fazla gezinemem cunku . Bu arada dunur balkon icin olcu almaya geliyorlar sanirim bu hafta olur kaydirigubbakcemile2
ayy:teselli:, ozaman bekleme 29 ekimi bilge al iznini şu an dinlen, imkanın varsa..
Herkez iyimi?
gece bile oynuyo teyzesi ya.. bu beni mahvetcek galibaaaaaaa-tatlicadiarzu-
benimde yıllık iznimden 2 günüm kaldı tatlişkomyıllık iznimden 2 günüm kalmış... aslında ben cumhuriyet bayramı öncesine alıp hem son rötuşlarımı yapacaktım hem dinlenecektim ama hiç de gözüm yemiyor yarın öğlen işe gelmeyi... bir de üşüttüm herhalde kafam ağır ağır boğazım hafiften batmaya meğilli falan :1no2:
handecim günaydıngunaydın canlar
hepınızı ve kuzularımızı tek tek opuyorum...
13:30 da randevum var oglum nasıl cok merak edıyorumm yerimseniben
kızlar bişey farkettim benim oğlan hiç uyumuyor.. :ecrin_bebek:
:sm_cool: :teytey: kutlama düzenleyelim milli bayram ilan edelim dünürcümmmmm alkisalkisalkis hadi darısı bizim odanın başına... ve işin komik yanı bebek odasıyla yanındaki odanın açıldığı balkonun kapanması gibi bir olasılık çıktı bizim de kaydirigubbakcemile3
öyle de arzucum 29 ekimle toplam 3 gün son eksikleri tamamlamak için çok iyi bir fırsat olacaktı.. ne şiş yansın ne kebap diyorum ama bilemiyorum da... şimdi de şeytan yarını ve perşembeyi al yarın tahlillerden sonra git ananın evine yat diyo akannehir
günaydınnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
aminnnnnnnn :Saruboceq: biz iyiceyiz Öykü ve sen nasılsınız maşallah lülülülülülü
benimde yıllık iznimden 2 günüm kaldı tatlişkom
benimde çalışabilme raporum 14 kasım'a kadar.
onun öncesinde o kalan 2 günüde kullanayaım iyi olur diye düşündüm.
bakalım hayırlısı tabe.
son rötuşlar için ihtiyacımız olacak bu 2 güneyerimseniben
günaydın meral... :dance:
fena sayılmam.. sen nasılsın..
Gunaydin Meral:)
:sm_cool: :teytey: kutlama düzenleyelim milli bayram ilan edelim dünürcümmmmm alkisalkisalkis hadi darısı bizim odanın başına... ve işin komik yanı bebek odasıyla yanındaki odanın açıldığı balkonun kapanması gibi bir olasılık çıktı bizim de kaydirigubbakcemile3
öyle de arzucum 29 ekimle toplam 3 gün son eksikleri tamamlamak için çok iyi bir fırsat olacaktı.. ne şiş yansın ne kebap diyorum ama bilemiyorum da... şimdi de şeytan yarını ve perşembeyi al yarın tahlillerden sonra git ananın evine yat diyo akannehir
günaydınnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
aminnnnnnnn :Saruboceq: biz iyiceyiz Öykü ve sen nasılsınız maşallah lülülülülülü
Bugun alsinlar olcuyu herhalde bu hafta biter sonra babasinin isi basliyor ki umarim doguma kadar yapar akannehir
sağol teyzeleri bende öykü'de maşallah çok iyiyiz
yemeye ve büyümeye devam yanikaydirigubbakcemile3
bilge benim ticker 30+2 gösteriyor tatlım
ben bugün 31+6 olmalıydımkafamçokkarıştı
acaba değiştirmekmi dedim aman boşver
ben biliyorum nasıl olsa dimi amalaelaelaelaelae
napcaktı baba fisfisfis
evet de bu vücuttaki kırıklık hali benim hesapları batırdı meralcim ya akannehir aslında 3 gün ayırmıştım ben 29 ekimin öncesine ekleyecektim 6 tatil bir gün iş sonra haftasonu şeklinde süper son dakika işleri halletme haftası olacaktı ama bir günü bir ara yemişim kaydirigubbakcemile3 şimdi de 2 günümü yiycem korkarım akannehir
tetanos aşısı vücutta kırgınlık yapmıyo di mi :kedi:
Babasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....
ooof baya iş var burcu yaa.. ama bi başladınız mı biter allahın izniyleBabasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?