2009 Aralık Anneleri

günaydınnnnnnnn a.s. allah nazarlardan saklasın ana kız ikinizi de
biz de iyi olcaz inşallah :bbo:

günaydınnnn hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsın?sengözlerimebaksanab
bizde iyiyiz canım uyku düzenimiz kalmadı hiç yaaa sizinde öylemi?neredeyse saat başı uyanıyorum işin ilginci hamile kalmadan önce böyle uyusaydım bütün gün sarhoş gibi gezerdim -tatlicadiarzu-

sagol cnm sanada gunaydın Allah kavuşturun eşine
sağol canım aslında eşim beni yalnız bırakıp gitmek istemiyordu ama napsın çaresiz gitti yarın gelecek inşallah
sağlık ocağına gittiğimde 11-8di... sonra evde bir ara düştü 10-5,5 seviyelerine falan (yemek öncesi çok acıktım da) sonra 11-7di bütün akşam alkisalkisalkis
senindemi tansiyonun düşüyor? bende dün çok kötüydüm önce 9-5 edüştü sonra 8-4 oldu tuzlu ayran içtim biraz ekmek arası birşeyler yedim düzeldi ama bütün gün kötüydüm yükselmesinden iyidir diye kendimi teselli ediyorum işte

sositososito

benim kafasına göre takılıyor daha çok dün yükseldi ama zaten hamilelik öncesi de yükselmeye eğilimli olduğu için çok üstünde durmadım kızlar biraz panik oldu sadece kaydirigubbakcemile3 doktorum ölçtüğünde de o seviyede çıktığı için "normal" karşıladığım bir tansiyondu sonra da düştü en sonunda normalini buldu oturduk aşağı ama ben biraz semeleştim tabii düş çık çık düş vs vs :bbo:
ben de en geç 2 saatte falan kalkıyorum ama ne ertesi gün sersemlik var ne de yataktan kalktığımda... uyanıyorum cin gibiyim... gidiyorum işimi halledip geri yatıyorum hiç kalkmamış gibi horrrrrrrrr mirmirmirmir

gunaydın canlar
hepınızı ve kuzularımızı tek tek opuyorum...
13:30 da randevum var oglum nasıl cok merak edıyorumm yerimseniben

bilgecim doğum günün kutlu lsun canım kendi derdimden unutmuşum kutlamayı affet nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim cnm eşin ve oğluşunla inş şans sizden yana olsun her daim a.s.

canım sağolasın opuyorumnanaktan
o sıkıntının içinde düşünememen çok normal be güzelim... allah inşallah sizi de tez zamanda kavuştursun günler su gibi akıp geçsin :Saruboceq:

gunaydın canlar

günaydın hande hayırlı haberlerle dönersin inşallah :Saruboceq:

Valla ne guzel olurdu he . Hic calisasim yok bugun resmen

al benden de o kadar dünür hiçbir şey yapasım yok... yarın sabah kan vercem sonra şeker yüklemesi ultrason falan var öğleden sonrayı da alıp tam gün evde mi kalsam diye düşünmeye başladım CADIARZU

günaydın herkese:))

günaydın arzucummmm zemuszemus

Varsa firsatin git bosver dunur . Hic bisey canim istemiyor valla benim. .

gunaydın canlar
günaydın canım, ne güzel bebişini görüceksin.. inşallah iyi haberlerini getirirsin annesi.. bizede bilgi verirsin artııık..sengözlerimebaksanab

AMIN BILGECIM.BU ARADA OGLUMUN ZIBINLARINI UTULUYORUM...DUYGULANDIM BUYUDUGUNU DELIKANLI OLDUGU GUNŞLERI DE GORUR MUYUM ACABA GOMLEKLERINI DE UTULER MIYIM :sinifsinif:

Varsa firsatin git bosver dunur . Hic bisey canim istemiyor valla benim. .

yıllık iznimden 2 günüm kalmış... aslında ben cumhuriyet bayramı öncesine alıp hem son rötuşlarımı yapacaktım hem dinlenecektim ama hiç de gözüm yemiyor yarın öğlen işe gelmeyi... bir de üşüttüm herhalde kafam ağır ağır boğazım hafiften batmaya meğilli falan :1no2:

AMIN BILGECIM.BU ARADA OGLUMUN ZIBINLARINI UTULUYORUM...DUYGULANDIM BUYUDUGUNU DELIKANLI OLDUGU GUNŞLERI DE GORUR MUYUM ACABA GOMLEKLERINI DE UTULER MIYIM :sinifsinif:

allahın izniyle görürsün tabii hande neden görmeyesin gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…