bizde iyiyiz canım uyku düzenimiz kalmadı hiç yaaa sizinde öylemi?neredeyse saat başı uyanıyorum işin ilginci hamile kalmadan önce böyle uyusaydım bütün gün sarhoş gibi gezerdim -tatlicadiarzu-günaydınnnnnnnn a.s. allah nazarlardan saklasın ana kız ikinizi de
biz de iyi olcaz inşallah :bbo:
günaydınnnn hoşgeldin bebiş nasıl sen nasılsın?sengözlerimebaksanab
sağol canım aslında eşim beni yalnız bırakıp gitmek istemiyordu ama napsın çaresiz gitti yarın gelecek inşallahsagol cnm sanada gunaydın Allah kavuşturun eşine
senindemi tansiyonun düşüyor? bende dün çok kötüydüm önce 9-5 edüştü sonra 8-4 oldu tuzlu ayran içtim biraz ekmek arası birşeyler yedim düzeldi ama bütün gün kötüydüm yükselmesinden iyidir diye kendimi teselli ediyorum iştesağlık ocağına gittiğimde 11-8di... sonra evde bir ara düştü 10-5,5 seviyelerine falan (yemek öncesi çok acıktım da) sonra 11-7di bütün akşam alkisalkisalkis
iyi çok şukur
bizde iyiyiz canım uyku düzenimiz kalmadı hiç yaaa sizinde öylemi?neredeyse saat başı uyanıyorum işin ilginci hamile kalmadan önce böyle uyusaydım bütün gün sarhoş gibi gezerdim -tatlicadiarzu-
senindemi tansiyonun düşüyor? bende dün çok kötüydüm önce 9-5 edüştü sonra 8-4 oldu tuzlu ayran içtim biraz ekmek arası birşeyler yedim düzeldi ama bütün gün kötüydüm yükselmesinden iyidir diye kendimi teselli ediyorum işte
Herkese gunaydinlar.
günaydın dünürcümmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Tansiyona sevindim dunurcum .
Herkese gunaydinlar.
bilgecim doğum günün kutlu lsun canım kendi derdimden unutmuşum kutlamayı affet nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmeni dilerim cnm eşin ve oğluşunla inş şans sizden yana olsun her daim a.s.
gunaydınn burcu ve eylul
ben kahvaltı hazırladım hadi gelin :)
eşimle edeyim kahvaltıyı yollayayım işe geliyorum
günaydın herkese:))
gunaydın canlar
hepınızı ve kuzularımızı tek tek opuyorum...
13:30 da randevum var oglum nasıl cok merak edıyorumm yerimseniben
Valla ne guzel olurdu he . Hic calisasim yok bugun resmen
günaydın herkese:))
günaydın hande hayırlı haberlerle dönersin inşallah :Saruboceq:
al benden de o kadar dünür hiçbir şey yapasım yok... yarın sabah kan vercem sonra şeker yüklemesi ultrason falan var öğleden sonrayı da alıp tam gün evde mi kalsam diye düşünmeye başladım CADIARZU
günaydın arzucummmm zemuszemus
günaydın canım, ne güzel bebişini görüceksin.. inşallah iyi haberlerini getirirsin annesi.. bizede bilgi verirsin artııık..sengözlerimebaksanabgunaydın canlar
hepınızı ve kuzularımızı tek tek opuyorum...
13:30 da randevum var oglum nasıl cok merak edıyorumm yerimseniben
günaydın hande hayırlı haberlerle dönersin inşallah :Saruboceq:
al benden de o kadar dünür hiçbir şey yapasım yok... yarın sabah kan vercem sonra şeker yüklemesi ultrason falan var öğleden sonrayı da alıp tam gün evde mi kalsam diye düşünmeye başladım CADIARZU
günaydın arzucummmm zemuszemus
Varsa firsatin git bosver dunur . Hic bisey canim istemiyor valla benim. .
AMIN BILGECIM.BU ARADA OGLUMUN ZIBINLARINI UTULUYORUM...DUYGULANDIM BUYUDUGUNU DELIKANLI OLDUGU GUNŞLERI DE GORUR MUYUM ACABA GOMLEKLERINI DE UTULER MIYIM :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?