sen nasıl istersen öyle yap tabi tatlım
baktın dayanamıycan al izni
inan hergeçen gün işe gelmek ölüm geliyor ama ne yapayım 5 haftamı kızımla geçirmek için herşeye değer:lepi:
ben 2 tetenoz aşımdada ne bir ağrı ne de bir kırgınlık yaşadım bilgecim
umarım sendede öyle olur:Saruboceq:
kendini hazırla dünür hayatta yetişmez ne ara kapanacak ne ara o pislik kalkacak ne ara boyanacak kuruyacak da eşyalar taşınıp oda boyanacak duvarlar kuruyup eşya girecek :umursamaz: hiç mümkün değil olmayacağını kabullen boşuna yıpratma kendini :teselli:
ultrasona göre cuma günü 31+2 dik teyzesiyerimseniben30+5 gösteriyor bir hafta bir gün geride niye ki :uhm: doktorun ultrasona göre söylediği mi 31+6
Babasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....
kendini hazırla dünür hayatta yetişmez ne ara kapanacak ne ara o pislik kalkacak ne ara boyanacak kuruyacak da eşyalar taşınıp oda boyanacak duvarlar kuruyup eşya girecek :umursamaz: hiç mümkün değil olmayacağını kabullen boşuna yıpratma kendini :teselli:
ooof baya iş var burcu yaa.. ama bi başladınız mı biter allahın izniyle
ultrasona göre cuma günü 31+2 dik teyzesiyerimseniben
allah sana ve biz işi bitmeyenlere kolaylık versin:Saruboceq:
O kadar is var hala off nasil yetiscek diyince aa ne var nie takiyon kafaya diyo bana akannehir Erkek milleti genis
:roflol::roflol::roflol:KIZLARR
GUN GECTIKCE DOGUM KORKUSU SARMAYA BASLADI BENI
HERGUN KARAR DEGISTIRIYORUM.
EN SON EPIDURAL NORMAL DOGUMA KARAR VERMISTIM AMA
SANIRIM SIMDI ONDAN DA VAZ GECTIM.
ŞİMDİ HASTANE CIKISLARINI UTULERKEN BAKTIM SAPKALAR COK DA BUYUK DEGIL
HANI NORMAL DOGUM PEK DE IMKANSIZ DEGILMIS GIBIME GELDİ süprizzzzz
KIZLARR
GUN GECTIKCE DOGUM KORKUSU SARMAYA BASLADI BENI
HERGUN KARAR DEGISTIRIYORUM.
EN SON EPIDURAL NORMAL DOGUMA KARAR VERMISTIM AMA
SANIRIM SIMDI ONDAN DA VAZ GECTIM.
ŞİMDİ HASTANE CIKISLARINI UTULERKEN BAKTIM SAPKALAR COK DA BUYUK DEGIL
HANI NORMAL DOGUM PEK DE IMKANSIZ DEGILMIS GIBIME GELDİ süprizzzzz
günaydııınnn arkadaşlar....
ben duvar kagıdı begenmeye gidiyorum kızlar ögleden sonra görüşürüz
valla meralcim ben de öyleyim bir yanım bu böyle gitmez git 8 hafta kala al iznini diyor diğer yanım bebeğin doğunca daha çok ihtiyaç duyacaksın diyor şimdilik doğum sonrası konusunda ısrarcıyım ama benim doktor 37ye kadar büyük ihtimalle çalışamazsın dedi :sinifsinif:
ben aşımı dün oldum meralcim ve bir tane olucaktım zaten başka olmıycam... dün hiçbir şey yoktu bugün kolum morarmış gibi acıyor ama çok önemli değil yani dokununca falan acıyor durduğu yerde değil... dün aşının üstüne bugün kırgınlık başlayınca acaba mı dedim ama tetanos ve soğuk algınlığı ne alaka akannehir
benim doktorumda raporumu yazarken sordu teyid aldı
"14 kasım'a kadar çalışabilecekmisin " dedi
bende "azimliyim çalışıcam " dedim de ne olur o tarihe kadar bilmem artıkkaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun. kötü olursam rapor alırım artık ne yapayım:jeyyar:
aman bilge şu aralar soğuk algınlığı yaşayan çok insan var aramızda
bol bol ıhlamur içşakkıdı
:roflol: :roflol: hande imkansız olsa bunca kadın bunca asırdır nasıl doğururdu ve bunun adı nasıl "normal" olurdu şekerim ya sırnaşık şey sırnaşık şey millet tarlada doğurup sırtına bağlayıp iş yapmaya devam ediyor bizim doğamız buna izin vermese böyle yaratılmazdık başka bir yöntem eminim ki bulabilirdi yukardaki yerimseniben
COK DOGRU SOYLUYORSUN DA CANCACAGIZIM
ARTIK CATI DAR,BACA DAR;BEBEK DUZ DURUYO TERS DURUYO DERKEN
BIZ DAHA HAMILE OLMADAN DOGUMU DUSUNMEYE BASLADIK,
ESKILER DE OYLEMIYMIS VALLA
GIRDIGI GIBI CIKARTIYOMUS NENECİKLERIMIZ :kedi:
ıyyyyyyyyhhhhhhh hiç sevmemmmmmmmmm :sinifsinif:
bizim bitki yağlarıyla tedavi ederim ben kendimi iki gün de izin çakıp yatarsam bomba gibi dönerim delikafadulden
gerçi işe gelmek içimi bayıyor benim sağlığım yerinde de olsa bayık bayık oluyorum ya o ayrı :sinifsinif:
COK DOGRU SOYLUYORSUN DA CANCACAGIZIM
ARTIK CATI DAR,BACA DAR;BEBEK DUZ DURUYO TERS DURUYO DERKEN
BIZ DAHA HAMILE OLMADAN DOGUMU DUSUNMEYE BASLADIK,
ESKILER DE OYLEMIYMIS VALLA
GIRDIGI GIBI CIKARTIYOMUS NENECİKLERIMIZ :kedi:
zaten en garanti tedavi yöntemi totoyu devirip yatıp dinlenmek
lokman hekim hanım ağam sen işini bilirsimyerimseniben
benim doktorumda raporumu yazarken sordu teyid aldı
"14 kasım'a kadar çalışabilecekmisin " dedi
bende "azimliyim çalışıcam " dedim de ne olur o tarihe kadar bilmem artıkkaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun. kötü olursam rapor alırım artık ne yapayım:jeyyar:
aman bilge şu aralar soğuk algınlığı yaşayan çok insan var aramızda
bol bol ıhlamur içşakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla benim çatın dar denilen bir arkadaşım anlatıyor da doğumunu öyle de güzeldi ki diye... ters gelmesi ayrı bir durum ama eskiden çatı dar baca dar mı vardı daha uzun sürüyordu bebek biraz zorlanıyordu falan yine de doğuyordu elemanlar... şimdi doktorlar saçma sapan saatte kalkmamak için bahane uyduruyor bence... bu kadar çok insanın mı çatısı dar? bu kadar çok insanın mı bebeği ters? :umursamaz: çok korkuyorsan epidural normal doğum yaparsın olur biter yerimseniben ben mecburi sezaryen de olsam epidural olucam allahın izniyle bebeğime ilk ben dokunmalıyım... 9 ay her şeyini çekip ben uyurken başkalarının benden önce görüp dokunmasına dayanamamlmaz:
kaydirigubbakcemile5 :lepi: Şeniz alkisalkisalkis a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?