2009 Aralık Anneleri

valla meralcim ben de öyleyim bir yanım bu böyle gitmez git 8 hafta kala al iznini diyor diğer yanım bebeğin doğunca daha çok ihtiyaç duyacaksın diyor şimdilik doğum sonrası konusunda ısrarcıyım ama benim doktor 37ye kadar büyük ihtimalle çalışamazsın dedi :sinifsinif:

ben aşımı dün oldum meralcim ve bir tane olucaktım zaten başka olmıycam... dün hiçbir şey yoktu bugün kolum morarmış gibi acıyor ama çok önemli değil yani dokununca falan acıyor durduğu yerde değil... dün aşının üstüne bugün kırgınlık başlayınca acaba mı dedim ama tetanos ve soğuk algınlığı ne alaka akannehir

tabii cumartesiye yetişmez demek istedim dünür aman ha kaydirigubbakcemile3 doğuma yetişir yuh artık akannehir

30+5 gösteriyor bir hafta bir gün geride niye ki :uhm: doktorun ultrasona göre söylediği mi 31+6
ultrasona göre cuma günü 31+2 dik teyzesiyerimseniben

Babasi once balkonu boyicak sonra ufak odadaki gardolap ve bi oda dolusu esya balkona cikcak. Sonra Eylul'un odasi boyancak . Cumartesi gunu oda gelcek bunlar bittikten sonra odasi kurulcak .....

allah sana ve biz işi bitmeyenlere kolaylık versin:Saruboceq:

O kadar is var hala off nasil yetiscek diyince aa ne var nie takiyon kafaya diyo bana akannehir Erkek milleti genis

ooof baya iş var burcu yaa.. ama bi başladınız mı biter allahın izniyle

Hemde nasil. Ama baslayamiyoruz ki bi turlu

ultrasona göre cuma günü 31+2 dik teyzesiyerimseniben

allah sana ve biz işi bitmeyenlere kolaylık versin:Saruboceq:

sat'a göre 31+6 mısın yani?
benimki de ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor ama o doğum tarihini etkilemeyeceği için hesabını yine sat'a göre yap dedi doktorum... önde gidiyor olması sadece seninki doğduğunda aynı gün döllenmiş/doğmuş bir bebekten 1 hafta büyük görünecek demek dedi...

aminnnnnnnn benim de daha dünya kadar işim var yaaaaaa :sinifsinif:

KIZLARR
GUN GECTIKCE DOGUM KORKUSU SARMAYA BASLADI BENI
HERGUN KARAR DEGISTIRIYORUM.
EN SON EPIDURAL NORMAL DOGUMA KARAR VERMISTIM AMA
SANIRIM SIMDI ONDAN DA VAZ GECTIM.
ŞıMDı HASTANE CIKISLARINI UTULERKEN BAKTIM SAPKALAR COK DA BUYUK DEGIL
HANI NORMAL DOGUM PEK DE IMKANSIZ DEGILMIS GIBIME GELDı süprizzzzz

O kadar is var hala off nasil yetiscek diyince aa ne var nie takiyon kafaya diyo bana akannehir Erkek milleti genis

bir rivayete göre biz bu haftasonu kağıdımızı alıp mobilyamızı sipariş edip odadaki fazlalıkları çıkarıyoruz dünür :teytey: duy da inanma tabii :umursamaz: yapılınca inancam ben şahsen :1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: hande imkansız olsa bunca kadın bunca asırdır nasıl doğururdu ve bunun adı nasıl "normal" olurdu şekerim ya sırnaşık şey sırnaşık şey millet tarlada doğurup sırtına bağlayıp iş yapmaya devam ediyor bizim doğamız buna izin vermese böyle yaratılmazdık başka bir yöntem eminim ki bulabilirdi yukardaki yerimseniben

günaydııınnn arkadaşlar....

günaydın zemuszemus

ben duvar kagıdı begenmeye gidiyorum kızlar ögleden sonra görüşürüz

nispet mi yapıyosun pelin ben seçmeye gidemedim hala diye :mymeka:

şaka bir yana hadi allah işinizi rast getirsin hemen istediğin gibi bir şey bulup yorulmadan dönersin inşallah kaydirigubbakcemile5

benim doktorumda raporumu yazarken sordu teyid aldı
"14 kasım'a kadar çalışabilecekmisin " dedi
bende "azimliyim çalışıcam " dedim de ne olur o tarihe kadar bilmem artıkkaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun. kötü olursam rapor alırım artık ne yapayım:jeyyar:

aman bilge şu aralar soğuk algınlığı yaşayan çok insan var aramızda
bol bol ıhlamur içşakkıdı

ıyyyyyyyyhhhhhhh hiç sevmemmmmmmmmm :sinifsinif:
bizim bitki yağlarıyla tedavi ederim ben kendimi iki gün de izin çakıp yatarsam bomba gibi dönerim delikafadulden
gerçi işe gelmek içimi bayıyor benim sağlığım yerinde de olsa bayık bayık oluyorum ya o ayrı :sinifsinif:

zaten en garanti tedavi yöntemi totoyu devirip yatıp dinlenmek
lokman hekim hanım ağam sen işini bilirsimyerimseniben

COK DOGRU SOYLUYORSUN DA CANCACAGIZIM
ARTIK CATI DAR,BACA DAR;BEBEK DUZ DURUYO TERS DURUYO DERKEN
BIZ DAHA HAMILE OLMADAN DOGUMU DUSUNMEYE BASLADIK,
ESKILER DE OYLEMIYMIS VALLA
GIRDIGI GIBI CIKARTIYOMUS NENECİKLERIMIZ :kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla benim çatın dar denilen bir arkadaşım anlatıyor da doğumunu öyle de güzeldi ki diye... ters gelmesi ayrı bir durum ama eskiden çatı dar baca dar mı vardı daha uzun sürüyordu bebek biraz zorlanıyordu falan yine de doğuyordu elemanlar... şimdi doktorlar saçma sapan saatte kalkmamak için bahane uyduruyor bence... bu kadar çok insanın mı çatısı dar? bu kadar çok insanın mı bebeği ters? :umursamaz: çok korkuyorsan epidural normal doğum yaparsın olur biter yerimseniben ben mecburi sezaryen de olsam epidural olucam allahın izniyle bebeğime ilk ben dokunmalıyım... 9 ay her şeyini çekip ben uyurken başkalarının benden önce görüp dokunmasına dayanamam lmaz:

zaten en garanti tedavi yöntemi totoyu devirip yatıp dinlenmek
lokman hekim hanım ağam sen işini bilirsimyerimseniben

inşallah biliyorumdur yoksa rezil olurum meral kaydirigubbakcemile3
şu an eve gitmenin bir yolunu bulabilsem öyle güzel olacak ki :1rolleyes:

meral ben şuan 28+3 üm ya hani, geçen hafta doktora gittiğimde izine çıkmak istiyorsan 4 hafta sonra vizite kağıdıyla gel demişti... iyide 4 haftayı bekleyecek olursam 32. haftayı geçiyorum ki ben.. ne zaman gitmeliyim meral ya bir yardımcı olsan.. izne çıkayım diyorum ben.. böyle çalışırken bişey halledemiycem.. hemde benim burası çok stresli.. patronlar 3 kardeş birini hiç görmüyorum da küçük olan o yaratık nasıl nasıl esziyor insanı bir bilsen.. o nedenle dün eşimle annem de ısrar edince banada mantıklı geldi..dedim oturur hazırlık yaparım sakin sakin.. şimdi 32+0 da bunu haketmem için ne zaman gitmeliyim.. burayada bildireyim ki o na göre birini bulsunlar.. ya bir taraftan da diyorum bir maaş daha alsaydım diyorum, bişeyler yapardım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…