seçil nbr cnm
ogluşun nasıl
hep aynılar dun dışardan belli olan hareketlerini cep telefonuna çektım o kadar belli yani :)
kaynına geçmiş olsun Allah şifa versinarda ii ve guzel saglıklı gunlerde kullansın odasını inşallah
:)))) yer onu seçil teyzesii maşallahhh..sağol canımmm..bu arada sen neler yapıosun tüm hazırlıklar bitti mi
odası gelecek seçil cumartesi ve biz daha duvarkagıdı yaptırmadık babamla gittim begenmeye benım begendıgımdende kalmamış eşimin hallederiz demelerinden kaynaklı tabi bunlar duvar kagıdı olacak odası gelecek yerleşecek ve işimiz bitecek inşallah
şimdi eşim geliyor benı almaya duvar kagıdı baska yerde bakacagız bakalım inşallah buluruz
adamcagızda kızıyorum ama işinin arasında geliyor yıne de benı hamıle hamıle dellendırmeyeyım dıye ama kendı suçu bu saate kadar bırakması
ben çıkıyorum kızlar
inşallah denk gelirde bulurum zevkıme göre yoksa bırdaha gezmeye halım olmaz halım olsa bile cumartesiye yetişmez
hadi öptm sizi
ben çıkıyorum kızlar
inşallah denk gelirde bulurum zevkıme göre yoksa bırdaha gezmeye halım olmaz halım olsa bile cumartesiye yetişmez
hadi öptm sizi
ben çıkıyorum kızlar
hadi öptm sizi
küçükmüş ablamızda:) kıskanmaya başladıkmı peki? ela, doğa iki isimde güzel annesi adıyla yaşar sağlıcakla doğar inşaallah :Saruboceq:[/QUOTE]kızım 2005 doğumlu bu kızımın adını daha kesinleştirmedim ama ela ve doğa düşündüklerim arasında. Evet tecrübeliyim ama sanki hiç çocuk büyütmemiş gibiyim ilk bebeğim gibi hissediyorum.
bende muz emla ve şeftali var kıslarEVVET ENERJİ SAATİ GELDİ MEYVALAR UNUTULMADI DİMİ BEN GENE OLMAMIŞ 1 ADET ŞEFTALİ MUZ VE ELMA GETİRDİM cokacimcoook
ellerine sağlık annesikizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:
hayırlısı olsun pelincimşansa bak ya begendım duvar kagıdı bauhausta onunda devamı kalmamış perşembe gelir dediler inş.
cumartesi oda gelecek
sonana bırakanda kabahat zaten ya o da ben degil eşim yani
seçiiillllllllllllllllllllllllllllŞeniziim bitanem sen nasıl oldun ?oğluşum da ii ama annesi ile geceleri uğraşıyoo annesi sola yatmak istiyoo o sağa çeviriyo..annesii diğer tarafa dönüyoo o öteki tarafı istiyo derken bakalımm 10 aralık nasıl gelecek...
bu arada kızlar sizler nasılsınız ne var ne yokk? görüşemiyoruz ne zamandır..bizim mağazada dekorasyon başladı..kaynım kalp krizi geçirdi,annemler inegölde mağaza bakıyorlar derken bi türlü fırsat bulamadım bir de buradaki personeli çıkardım yeni bir personel aldık onun eğiti falan bayağı yoğun geçiyor..bu arada pazar günü ananesii ve dedesi ARDA ya muhteşem bir oda takımı aldı..bütün eksikleri puset dışında tamamladıkk..annem kıyafet konusunda cozuttuğumuzu söyledi çok küçük almışız ayrıca 7-8 bebelik eşya almışız aman olsunnnnn dedeim de gherçekten hepsini 0-3 ay almışız:))):teytey:
hadi bakalım allah yardımcın olsun pelincimben çıkıyorum kızlar
hadi öptm sizi
benim meralcim de burdaymışşşşşşşş
aaaaaaa bakın aklıma ne geldi kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister :içelim:
bende muz emla ve şeftali var kıslar
afiyet olsun
ellerine sağlık annesi
iyi günlerde kullasın inşallah
hayırlısı olsun pelincim
sıkma canını sen
herşey olacağına varıyor nasıl olsayerimseniben
seçiiillllllllllllllllllllllllllllŞeniz
hadi bakalım allah yardımcın olsun pelincim
canımcım çok geçmiş olsun
demek kayınbiladerin kriz geçirdi hııı
allah şifa versin
annenlerinde allah yardımcısı olsun seninde
kızlar bide siz bişey daha sorayım aklıma takıldı. Ben ilk kızımı normal doğum süresinden 5 gün önce doğurdum. Bunun doğumuda 18 aralık doktor 8 aralıkta alırız dedi ama ben cuma günü olsun istiyorum o zaman 4 üne alırız diyor ben ise 11 i olsun istiyorum hemde karnımda ne kadar durursa o kadar iyi olacağını sanıyorum. Ama bana olmaz sezeryan zorlaşır zaman yaklaştıkça yırtılma olur gibi bişeyler dedi anlam veremedim gerçi bi daha ki gitmemde sorucam bu arada herşeyim normal gidiyor.Sizce böyle bişey olabilir mi benim bildiğim doktorlar da hemen almak istemezler.Yani niye 15 gün önce doğurayım ki.
sağol bitanemmm ,çok özledim seniii ne var ne yok daha ne kadar çalışacaksın bakiiim sennn?dinlenme zamanı gelmedi mi?
canııııııım bende seni ösledim:kedi:
cuma günü kızımla kontrolelümüz vardı teyzesi
maşallah herşey yolunda benim kilolarım dışında tabesositososito
çalışabilir raporumu aldım.14 kasım'a kadar kısmetse çalışıp bu 5 haftamı doğum sonrasına aktaracağım:lepi:
normal koşullarda bu hafta yasal iznim başlıycaktı seçilcim.
31+6 olduk teyzesiiiiiiiiii
sen nasılsın hakan nasıl(eşinin adı haknmıydı attımmı:kedi:)
oğluşun nasıl annesi
sapıklıklara devammı?
Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, arrows, beyazbeyaz, buneyaa, ggozde, kursatim, mcetin1+, ningo07, prettybaby, pringles, semyıl, yasil_haktanemin
NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYORRRR
yasil_haktanemin olaraktan cvp veriorum mutfaktaydım :kedi:
Maaluuum tez acıkıozzz :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?