2009 Aralık Anneleri

seçil nbr cnm
ogluşun nasıl

hep aynılar dun dışardan belli olan hareketlerini cep telefonuna çektım o kadar belli yani :)
kaynına geçmiş olsun Allah şifa versinarda ii ve guzel saglıklı gunlerde kullansın odasını inşallah

:)))) yer onu seçil teyzesii maşallahhh..sağol canımmm..bu arada sen neler yapıosun tüm hazırlıklar bitti mi

:)))) yer onu seçil teyzesii maşallahhh..sağol canımmm..bu arada sen neler yapıosun tüm hazırlıklar bitti mi

odası gelecek seçil cumartesi ve biz daha duvarkagıdı yaptırmadık babamla gittim begenmeye benım begendıgımdende kalmamış eşimin hallederiz demelerinden kaynaklı tabi bunlar duvar kagıdı olacak odası gelecek yerleşecek ve işimiz bitecek inşallah
şimdi eşim geliyor benı almaya duvar kagıdı baska yerde bakacagız bakalım inşallah buluruz
adamcagızda kızıyorum ama işinin arasında geliyor yıne de benı hamıle hamıle dellendırmeyeyım dıye ama kendı suçu bu saate kadar bırakması

ben çıkıyorum kızlar
inşallah denk gelirde bulurum zevkıme göre yoksa bırdaha gezmeye halım olmaz halım olsa bile cumartesiye yetişmez
hadi öptm sizi

benim eşimde ben boyayaım diye tutturdu neden bilmiyorum duvar kağıdı istemedik çıkartmalar falan bulut mulut yapacakmış..ama bir arkadaşım khazırladı pelin üzerinde fosforlu yıldızlar olan duvar kağıdı harika inşallah zevkine göre bulursun..bizde de daha boya olmadı cuma günü oda takımı gelecek bilmiyorum artıkk:uhm:

ben çıkıyorum kızlar
inşallah denk gelirde bulurum zevkıme göre yoksa bırdaha gezmeye halım olmaz halım olsa bile cumartesiye yetişmez
hadi öptm sizi

güle güle pelin, inşallah aradığın gibi bişey bulursun.. iyi bak kendine ve minaya:lepi:

küçükmüş ablamızda:) kıskanmaya başladıkmı peki? ela, doğa iki isimde güzel annesi adıyla yaşar sağlıcakla doğar inşaallah :Saruboceq:[/QUOTE]

sağol canım inşallah hepimizin yavruları sağlıkla doğar. Benim kızım çok kıskanç ama onu şimdiden alıştırmaya çalışıyorum yinede onun yanında sevince anne sevme kıskanıyorum diyceğini biliyorum.

EVVET ENERJİ SAATİ GELDİ MEYVALAR UNUTULMADI DİMİ BEN GENE OLMAMIŞ 1 ADET ŞEFTALİ MUZ VE ELMA GETİRDİM cokacimcoook
bende muz emla ve şeftali var kıslar
afiyet olsun

kizlar kizima isledim yeni bitti dunde icine badi aldim nasil olmusss:hulya:
ellerine sağlık annesi
iyi günlerde kullasın inşallah

şansa bak ya begendım duvar kagıdı bauhausta onunda devamı kalmamış perşembe gelir dediler inş.
cumartesi oda gelecek
sonana bırakanda kabahat zaten ya o da ben degil eşim yani
hayırlısı olsun pelincim
sıkma canını sen
herşey olacağına varıyor nasıl olsayerimseniben

seçiiillllllllllllllllllllllllllllŞeniz
ben çıkıyorum kızlar
hadi öptm sizi
hadi bakalım allah yardımcın olsun pelincim

benim meralcim de burdaymışşşşşşşş

canımcım çok geçmiş olsun
demek kayınbiladerin kriz geçirdi hııı
allah şifa versin
annenlerinde allah yardımcısı olsun seninde

kızlar bide siz bişey daha sorayım aklıma takıldı. Ben ilk kızımı normal doğum süresinden 5 gün önce doğurdum. Bunun doğumuda 18 aralık doktor 8 aralıkta alırız dedi ama ben cuma günü olsun istiyorum o zaman 4 üne alırız diyor ben ise 11 i olsun istiyorum hemde karnımda ne kadar durursa o kadar iyi olacağını sanıyorum. Ama bana olmaz sezeryan zorlaşır zaman yaklaştıkça yırtılma olur gibi bişeyler dedi anlam veremedim gerçi bi daha ki gitmemde sorucam bu arada herşeyim normal gidiyor.Sizce böyle bişey olabilir mi benim bildiğim doktorlar da hemen almak istemezler.Yani niye 15 gün önce doğurayım ki.

sağol canım inşallah hepimizin yavruları sağlıkla doğar. Benim kızım çok kıskanç ama onu şimdiden alıştırmaya çalışıyorum yinede onun yanında sevince anne sevme kıskanıyorum diyceğini biliyorum.[/QUOTE]

amiiiiin inşallah!!!!!!!!!!
:1ninca: batıl inanç ama denemektende zarar cıkcağını sanmıyorum :1ninca:
yeni doğan bebeğin ilk önce ayağını gösterirsen ablasına yada abisine kıskanmazmış bebeği kaydirigubbakcemile3
ablam denemişti, ablası kıskanmıyo hiç bebeği kaydirigubbakcemile3
dene canım bi kaybın olmaz kaydirigubbakcemile3

aaaaaaa bakın aklıma ne geldi kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister :içelim:

sağol bitanemmm ,çok özledim seniii ne var ne yok daha ne kadar çalışacaksın bakiiim sennn?dinlenme zamanı gelmedi mi?

canım benim dr.a ben dedim daha erken olur mu diye olmaz ne kadar kalırsa o kadar ii dedi en en erken 10 gün önce alabiliriz dedi..ben de şaşırdım bak şimdii

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, arrows, beyazbeyaz, buneyaa, ggozde, kursatim, mcetin1+, ningo07, prettybaby, pringles, semyıl, yasil_haktanemin
NEDEN SESıNıZ ÇIKMIYORRRR

yasil_haktanemin olaraktan cvp veriorum mutfaktaydım :kedi:
maaluuum tez acıkıozzz :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…