Yiğit
Yağız
Efe
Mert
Melih
Umut
Tuna yada Tunahan
Berk
Baran
aklıma gelen bunlar ben bunları beğeniyordum ama eşim aralarından Efe yi seçti aama benm aklım mert de kaldı sankiii:gitme:
mert efe koy sende iki isimli olsunnn
bebişin odasını eklemeye çalışıyorum farklı bir format mı ne içeriyormuş ahh ahh eskiden ne güzel ateşle haberleşiyorlarmış akannehir
Bilmiyorum ki canım hep tek bir isim olsun kolay olsun diyordum ama bu isimler de kısa aslındaCADIARZU[/QUOTevet ikisinde kisa mert efe kolay oluyo söylemesi ikinizinde icinde kalmamis olur
:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hic deme ya banada album koymaya izin verilmemis bende yapamadim buraya eklenti olarak ekliyom bazilarini
Kıslaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
arzu arda koymayacak mıydı fikir mi değiştirdi
kızlar bi ara bizim üçüzlerden bahsetmiştim..cuma gecesi doğdular hepside iyi çok şükür anneleri çıktı hastaneden bebişler küvözdeler daha genel sağlık durumları iyi ama kızlarımızdan biri beslenemiyomş dahakimliklerini gördüm bugün nasıl duygulandım anlatamam.kızlar 1450 1500 gr erkek 2000 gram doğdu.dua edinde kavuşsunlar annelerine hayırlısıyla
selam melike,
eren arda koyacaktık, arda benim istediğim eren de babasının istediği bir isimdi oldu bitti de hiç sevmezdim.. ama nasıl olsa 2 isim die ses çıkarmamıştım.. bu aralarda benim kayıncıklar ereeeeen diye karnıma seslenince sevmediğim bu isme iyice sinir oldum... ya valla tuhaf belki ama, kadının ağzından duymak isimden tiskinmeme sebep oldu.. hatta geçen akşam onlardayken, eşim karnımı tutup ereeen oğlum diye seslenince AR-DA diye bastırdım.. arkadan kayın vallidem E-REN ben AR- DA o E-REN sonra HAYIR ANNESİ BENİM BU ÇOCUĞUN, ADI DA AR -DA dedim.. şakayla karışık inatlaştık.. onlar koymadı ismi yanlış anlaşılmasın, hatta benim kendi dayım önerdi eşime oda hoşuna gitti de.. o akiam iyice inat oldu benimiçin.. ne zaman oraya gitsek yada tel de konuşsak erenim napıyooo diye kendi kendine gelin güvey olmasına tahammül edemiyorum.. böyle işte..kaydirigubbakcemile3
selam melike,
eren arda koyacaktık, arda benim istediğim eren de babasının istediği bir isimdi oldu bitti de hiç sevmezdim.. ama nasıl olsa 2 isim die ses çıkarmamıştım.. bu aralarda benim kayıncıklar ereeeeen diye karnıma seslenince sevmediğim bu isme iyice sinir oldum... ya valla tuhaf belki ama, kadının ağzından duymak isimden tiskinmeme sebep oldu.. hatta geçen akşam onlardayken, eşim karnımı tutup ereeen oğlum diye seslenince AR-DA diye bastırdım.. arkadan kayın vallidem E-REN ben AR- DA o E-REN sonra HAYIR ANNESİ BENİM BU ÇOCUĞUN, ADI DA AR -DA dedim.. şakayla karışık inatlaştık.. onlar koymadı ismi yanlış anlaşılmasın, hatta benim kendi dayım önerdi eşime oda hoşuna gitti de.. o akiam iyice inat oldu benimiçin.. ne zaman oraya gitsek yada tel de konuşsak erenim napıyooo diye kendi kendine gelin güvey olmasına tahammül edemiyorum.. böyle işte..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?