2009 Aralık Anneleri

bebişin odasını eklemeye çalışıyorum farklı bir format mı ne içeriyormuş ahh ahh eskiden ne güzel ateşle haberleşiyorlarmış akannehir

bebişin odasını eklemeye çalışıyorum farklı bir format mı ne içeriyormuş ahh ahh eskiden ne güzel ateşle haberleşiyorlarmış akannehir

:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hic deme ya banada album koymaya izin verilmemis bende yapamadim buraya eklenti olarak ekliyom bazilarini

arzu arda koymayacak mıydı fikir mi değiştirdi

selam melike,
eren arda koyacaktık, arda benim istediğim eren de babasının istediği bir isimdi oldu bitti de hiç sevmezdim.. ama nasıl olsa 2 isim die ses çıkarmamıştım.. bu aralarda benim kayıncıklar ereeeeen diye karnıma seslenince sevmediğim bu isme iyice sinir oldum... ya valla tuhaf belki ama, kadının ağzından duymak isimden tiskinmeme sebep oldu.. hatta geçen akşam onlardayken, eşim karnımı tutup ereeen oğlum diye seslenince AR-DA diye bastırdım.. arkadan kayın vallidem E-REN ben AR- DA o E-REN sonra HAYIR ANNESİ BENİM BU ÇOCUĞUN, ADI DA AR -DA dedim.. şakayla karışık inatlaştık.. onlar koymadı ismi yanlış anlaşılmasın, hatta benim kendi dayım önerdi eşime oda hoşuna gitti de.. o akiam iyice inat oldu benimiçin.. ne zaman oraya gitsek yada tel de konuşsak erenim napıyooo diye kendi kendine gelin güvey olmasına tahammül edemiyorum.. böyle işte..kaydirigubbakcemile3

kızlar bi ara bizim üçüzlerden bahsetmiştim..cuma gecesi doğdular hepside iyi çok şükür anneleri çıktı hastaneden bebişler küvözdeler daha genel sağlık durumları iyi ama kızlarımızdan biri beslenemiyomş daha kimliklerini gördüm bugün nasıl duygulandım anlatamam.kızlar 1450 1500 gr erkek 2000 gram doğdu.dua edinde kavuşsunlar annelerine hayırlısıyla

arzu yerinde olsam eren isminden hoşlanmıyosan değiştir ve doğuma kadar söyleme..doğumdan sonra ereenn derse hayır dersin eren değil pek bi güzel olur:jeyyar:

inşallah canım inşallah onlarda minik kelebekle ayesbirimin de kuzucukları annelerine kavuşurlar en kısa zamanda :Saruboceq:

Benim degörümcemler ne zaman görsek ee bebeğin adı ne olacak diyip bizim söylediğimiz isme bir kulp takıp alay ettiler kendilerince o kadar sinir oldum kii.Oraya gitmekten nefret ettim artık bide yok şu olsun diye fikir veriyor sürekli alla alla çok istiyosan doğurda koy bitanekötükedihüso Ben de eşime tembihledim kimseye söylemek yok bulduğumuz ismi diye o da artık sorunca falan şakasına toroman falan diyokaydirigubbakcemile3 onlarda susuyor sonra.Efe ye bile ayy çok var efe yok şunu koyun demişlerdi.Eşim de kızdı.kötükedihüso Artık daha karar vermedik diyoruz.ama ben annemler biliyor Efe düşündüğümüzü:lepi:

inşallah bir an önce kavuşurlar annelerine allah bağışlasın ne güzel bir duygudur kimbilir üçü bir arada
ben de bayılırım ikiz ve üçüz bebeklere allah onları bir an önce kavuşturur inşallah

kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…