2009 Aralık Anneleri

arzu yerinde olsam eren isminden hoşlanmıyosan değiştir ve doğuma kadar söyleme..doğumdan sonra ereenn derse hayır dersin eren değil pek bi güzel olur:jeyyar:

iyi fikir ama kocası da ereni istiyor ayyy ne biliyim belliki sen onların diretmesi yüzünden iyice soğumuşsun isimden amma sorun yaşıyoruz isimler yüzünden sıkma ama sakın canını

insallah canim allah bagislasin ama bakmasi cok zordur bence allah yardimcisi olsun

kızlar bugün ayaklarım bayağı şişti. size de oluyor mu? bir an önce izne ayrılma vaktim gelse de bi rahatlasam....

Canım üçüzler kimindi ben hatırlayamadım.
Çok geçmiş olsun ama inş. biran önce çıkarlar hastaneden sağlıklı bir şekilde:Saruboceq:
Çoğul gebeliklerde erken doğum ve düşük kilo çok oluyor ne yazıkkii:çok üzgünüm:

aminn hepimiz inş. hayırlısıyla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.benim ikinci olcak inş.

Ya herkese selamlar arkadaşlar . .konunuz isim muhabbeti galiba ama ben başka bişey sorcim musaadenizle . .Ya arkadaşlar cok sıkıntı içindeyim psikolojik olarak cok huzursuzum . .ya sanki bebeğimi yi besliyemiyomusum gibi geliyo sürekli içimde bu sıkıntı var yaww . . Çalısıyorum haliyle he dedimmi herşeyi bulamıyosun elinin altında ..akşamları sütümü içiyorum meyvemi yiyorum ..sizler neler yapıyorsunuz arada atııştırrdıgınız ve bana önerrebilceniz bişeyler varmı :. kafayı yiycem bende bunalım yaptı bu sanki sürekli bişeyler yemem gerekiyomuş gibi hssediyorum (((((bu arada benimde bi oğluşum olcek inşalaaaaah . Adını dedesinin adı malum Halit bide yanına efe ekledik ..Halit efe olcak . .ınşalla hj . .. .

arkadaşım kardeşim de diyebilirim..35 haftada doğdular iyi durdular yinede 32den beri bekliyoruz biz.arkadaş bahsediyoda küvözde 650 gramlık bebek görmüş düşünsenize 650 gram...Allah hepsine dayanma ve yaşama gücü versin inşallaahh

benim oğlumda Ahmet Efe canım, sanırım bu sene çok efe olacak :) bizlerde çalışıyoruz kendimize beslenme çantası hazırlıyoruz. sende yapabilirsin. meyve,süt,ceviz,hurma,yoğurt koyuyorum çantalarıma birde ben erken kahvaltı edemediğim için peynir maydanoz sandiviç yada tost hazırlıyorum yumurta haşlıyorum kahvaltı için.

Bana dr.um her sabah ve akşam büyük bir bardak süt iç,ceviz meyve ye haftada bir balık ye günlük beslenmeni sağlıklı yap bunun dışında yapacağın herşey sana kilo olarak kalır dedi.Ben de uyuyorum buna.Ayrıca badem ve bulgur da bebeği besler büyütürmüş.Badem de yiyorum baya.Bunları yapıp bol da su içiyorsan hiç korkmana gerek yokyerimseniben

Anladım canım inşş. en kısa zamanda çıkarlar küvözden:Saruboceq:

İşyerinde sütüm peynirim meyvem bilumum ceviz cikolata mevcut ..ama sanki hala bişeyler yemem gerkiyomuş gibi cok kötüyüm kafayı yiycem . .biraz takıntı yaptım sanırım ben bunu düşünüyorum başka neler albilirim diye dünde kuru kayısı ggetirddim ama yok yine olmuyo . .ya off ya ne yapcam bebeğim buyuodur demi inşallah gücsüz kalmaz ..bak demiştim en baştan takıntı oldu bu bende Allahım uyku sorunlarım mide ekşimelerim sabahın 6 sında kalkıp işe gelmek derken bide bu cıktı . .( sapıttım ben yaaa sapıttımm . .

serinus hayırlı olsun allahım sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin

ayy çok güzell canım güle güle kullanın inşş. Güzel günlerde.beyaz mobilya çook güzel oluyor ya bebek odasında tam bebeklere yakışan renk tertemizopuyorumnanaktan

iyi günlerde kullansın inşallahh.cnm çok güzelmiş bayıldım oda şimdilik yapmıcam inşallah taşındığımda yapmayı düşünüyorum genede fikir olsun nekadara aldınız acaba:kedi:

çok çok sağolun kızlar inşallah daha iyileri bütün bebişlerin olsun tamamen ahşap ve boyayla vernik özel olduğu için ( anti kanserojen ve kurşun içermeyen ) pazarlık sonucu 2600 e indiler

çok çok sağolun kızlar inşallah daha iyileri bütün bebişlerin olsun tamamen ahşap ve boyayla vernik özel olduğu için ( anti kanserojen ve kurşun içermeyen ) pazarlık sonucu 2600 e indiler

süper cnm aklımda olsun mutlaka baktım bende sayfasına kesinlikle beyaz benimde bir numaralı tercihimmmm ay bizim minnoşlar bu yataklarda mı yatcaklar yerim ben onlarııııı
:teytey:

daha ne yiyecen canım benim hiç sıkıntı yapma hem bebeğe hem kendine meyvanı sebze ve etini bir de sütle ceviz yiyorsan tamam bak biz burada birbirimize hatırlatıyoruz 10:30 süt-yoğurt saati 14:30 meyva saati ( tabi bugün bu kızlar kaytardılar galiba ben söyledim kimseden ses çıkmadı ) arada aklımıza geldikçede su zamanı

slm kızlar bende doktorumdan geldim şimdi bebişim 1200 grm olmuş sağlığı yerindeymiş ama ters duruyomuş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli deil içim rahatladı yaaopuyorumnanaktan allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım yaaaa uykum geldi benim
bugün topikte sarmadı beni
acaba nedenki:uhm:
kızlar bugün ayaklarım bayağı şişti. size de oluyor mu? bir an önce izne ayrılma vaktim gelse de bi rahatlasam....
benimkiler hep şiş tatlım

hamilelik psikolojini bozmuş
mesela ben hiç süt içemiyorum sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…