selam melike,
eren arda koyacaktık, arda benim istediğim eren de babasının istediği bir isimdi oldu bitti de hiç sevmezdim.. ama nasıl olsa 2 isim die ses çıkarmamıştım.. bu aralarda benim kayıncıklar ereeeeen diye karnıma seslenince sevmediğim bu isme iyice sinir oldum... ya valla tuhaf belki ama, kadının ağzından duymak isimden tiskinmeme sebep oldu.. hatta geçen akşam onlardayken, eşim karnımı tutup ereeen oğlum diye seslenince AR-DA diye bastırdım.. arkadan kayın vallidem E-REN ben AR- DA o E-REN sonra HAYIR ANNESİ BENİM BU ÇOCUĞUN, ADI DA AR -DA dedim.. şakayla karışık inatlaştık.. onlar koymadı ismi yanlış anlaşılmasın, hatta benim kendi dayım önerdi eşime oda hoşuna gitti de.. o akiam iyice inat oldu benimiçin.. ne zaman oraya gitsek yada tel de konuşsak erenim napıyooo diye kendi kendine gelin güvey olmasına tahammül edemiyorum.. böyle işte..kaydirigubbakcemile3
arzu yerinde olsam eren isminden hoşlanmıyosan değiştir ve doğuma kadar söyleme..doğumdan sonra ereenn derse hayır dersin eren değil pek bi güzel olur:jeyyar:
inşallah bir an önce kavuşurlar annelerine allah bağışlasın ne güzel bir duygudur kimbilir üçü bir arada
ben de bayılırım ikiz ve üçüz bebeklere allah onları bir an önce kavuşturur inşallah
kızlar bi ara bizim üçüzlerden bahsetmiştim..cuma gecesi doğdular hepside iyi çok şükür anneleri çıktı hastaneden bebişler küvözdeler daha genel sağlık durumları iyi ama kızlarımızdan biri beslenemiyomş dahakimliklerini gördüm bugün nasıl duygulandım anlatamam.kızlar 1450 1500 gr erkek 2000 gram doğdu.dua edinde kavuşsunlar annelerine hayırlısıyla
hayirli olsun cok sirin bencede oyuncak dolabi dökuntulu durdurur odayi iyi ypmissin
arkadaşım kardeşim de diyebilirim..35 haftada doğdular iyi durdular yinede 32den beri bekliyoruz biz.arkadaş bahsediyoda küvözde 650 gramlık bebek görmüş düşünsenize 650 gram...Allah hepsine dayanma ve yaşama gücü versin inşallaahhCanım üçüzler kimindi ben hatırlayamadım.
Çok geçmiş olsun ama inş. biran önce çıkarlar hastaneden sağlıklı bir şekilde:Saruboceq:
Çoğul gebeliklerde erken doğum ve düşük kilo çok oluyor ne yazıkkii:çok üzgünüm:
Ya herkese selamlar arkadaşlar . .konunuz isim muhabbeti galiba ama ben başka bişey sorcim musaadenizle . .Ya arkadaşlar cok sıkıntı içindeyim psikolojik olarak cok huzursuzum . .ya sanki bebeğimi yi besliyemiyomusum gibi geliyo sürekli içimde bu sıkıntı var yaww . . Çalısıyorum haliyle he dedimmi herşeyi bulamıyosun elinin altında ..akşamları sütümü içiyorum meyvemi yiyorum ..sizler neler yapıyorsunuz arada atııştırrdıgınız ve bana önerrebilceniz bişeyler varmı :. kafayı yiycem bende bunalım yaptı bu sanki sürekli bişeyler yemem gerekiyomuş gibi hssediyorum(((((bu arada benimde bi oğluşum olcek inşalaaaaah . Adını dedesinin adı malum Halit bide yanına efe ekledik ..Halit efe olcak . .İnşalla hj . .. .
Ya herkese selamlar arkadaşlar . .konunuz isim muhabbeti galiba ama ben başka bişey sorcim musaadenizle . .Ya arkadaşlar cok sıkıntı içindeyim psikolojik olarak cok huzursuzum . .ya sanki bebeğimi yi besliyemiyomusum gibi geliyo sürekli içimde bu sıkıntı var yaww . . Çalısıyorum haliyle he dedimmi herşeyi bulamıyosun elinin altında ..akşamları sütümü içiyorum meyvemi yiyorum ..sizler neler yapıyorsunuz arada atııştırrdıgınız ve bana önerrebilceniz bişeyler varmı :. kafayı yiycem bende bunalım yaptı bu sanki sürekli bişeyler yemem gerekiyomuş gibi hssediyorum(((((bu arada benimde bi oğluşum olcek inşalaaaaah . Adını dedesinin adı malum Halit bide yanına efe ekledik ..Halit efe olcak . .İnşalla hj . .. .
arkadaşım kardeşim de diyebilirim..35 haftada doğdular iyi durdular yinede 32den beri bekliyoruz biz.arkadaş bahsediyoda küvözde 650 gramlık bebek görmüş düşünsenize 650 gram...Allah hepsine dayanma ve yaşama gücü versin inşallaahh
benim oğlumda Ahmet Efe canım, sanırım bu sene çok efe olacak :) bizlerde çalışıyoruz kendimize beslenme çantası hazırlıyoruz. sende yapabilirsin. meyve,süt,ceviz,hurma,yoğurt koyuyorum çantalarıma birde ben erken kahvaltı edemediğim için peynir maydanoz sandiviç yada tost hazırlıyorum yumurta haşlıyorum kahvaltı için.
serinus hayırlı olsun allahım sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin
ayy çok güzell canım güle güle kullanın inşş. Güzel günlerde.beyaz mobilya çook güzel oluyor ya bebek odasında tam bebeklere yakışan renk tertemizopuyorumnanaktan
iyi günlerde kullansın inşallahh.cnm çok güzelmiş bayıldım oda şimdilik yapmıcam inşallah taşındığımda yapmayı düşünüyorum genede fikir olsun nekadara aldınız acaba:kedi:
çok çok sağolun kızlar inşallah daha iyileri bütün bebişlerin olsun tamamen ahşap ve boyayla vernik özel olduğu için ( anti kanserojen ve kurşun içermeyen ) pazarlık sonucu 2600 e indiler
işyerinde sütüm peynirim meyvem bilumum ceviz cikolata mevcut ..ama sanki hala bişeyler yemem gerkiyomuş gibi cok kötüyüm kafayı yiycem . .biraz takıntı yaptım sanırım ben bunu düşünüyorum başka neler albilirim diye dünde kuru kayısı ggetirddim ama yok yine olmuyo . .ya off ya ne yapcam bebeğim buyuodur demi inşallah gücsüz kalmaz ..bak demiştim en baştan takıntı oldu bu bende allahım uyku sorunlarım mide ekşimelerim sabahın 6 sında kalkıp işe gelmek derken bide bu cıktı . .( sapıttım ben yaaa sapıttımm . .
canım yaaaa uykum geldi benimKuzuuu:1hug:
benimkiler hep şiş tatlımkızlar bugün ayaklarım bayağı şişti. size de oluyor mu? bir an önce izne ayrılma vaktim gelse de bi rahatlasam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?