slm kızlar bende doktorumdan geldim şimdi bebişim 1200 grm olmuş sağlığı yerindeymiş ama ters duruyomuş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli deil içim rahatladı yaaopuyorumnanaktan allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
daha ne yiyecen canım benim hiç sıkıntı yapma hem bebeğe hem kendine meyvanı sebze ve etini bir de sütle ceviz yiyorsan tamam bak biz burada birbirimize hatırlatıyoruz 10:30 süt-yoğurt saati 14:30 meyva saati ( tabi bugün bu kızlar kaytardılar galiba ben söyledim kimseden ses çıkmadı ) arada aklımıza geldikçede su zamanı
arzu yerinde olsam eren isminden hoşlanmıyosan değiştir ve doğuma kadar söyleme..doğumdan sonra ereenn derse hayır dersin eren değil pek bi güzel olur:jeyyar:
slm kızlar bende doktorumdan geldim şimdi bebişim 1200 grm olmuş sağlığı yerindeymiş ama ters duruyomuş olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli deil içim rahatladı yaaopuyorumnanaktan allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
aa süper fikir kıussas.. Harika oluurrvereliniortak
ooooo oooooooooohhhhhhhh gözün aydın
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin annesi
eeee kaç haftalık oldunuz ?
canım hdi gözünaydın, ufklık iyiyse herşey yolunda demektir..:lepi:
kızlar 30.haftadan sonra her hafta nstye gircekmişim sizin doktorunuzda bahsettimi bundan...
benim doktorum da bahsetmedi nst den ama 32. haftada kontrole gitcem belki o zaman söyler
Ya herkese selamlar arkadaşlar . .konunuz isim muhabbeti galiba ama ben başka bişey sorcim musaadenizle . .Ya arkadaşlar cok sıkıntı içindeyim psikolojik olarak cok huzursuzum . .ya sanki bebeğimi yi besliyemiyomusum gibi geliyo sürekli içimde bu sıkıntı var yaww . . Çalısıyorum haliyle he dedimmi herşeyi bulamıyosun elinin altında ..akşamları sütümü içiyorum meyvemi yiyorum ..sizler neler yapıyorsunuz arada atııştırrdıgınız ve bana önerrebilceniz bişeyler varmı :. kafayı yiycem bende bunalım yaptı bu sanki sürekli bişeyler yemem gerekiyomuş gibi hssediyorum(((((bu arada benimde bi oğluşum olcek inşalaaaaah . Adını dedesinin adı malum Halit bide yanına efe ekledik ..Halit efe olcak . .İnşalla hj . .. .
Ben Çıkıyorum kızlar yarın belkİ İzİn yapabİlİrİm ÖbÜr gÜn gÖrÜŞÜrÜz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?