2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun cnm dikkat kendine getirme aklına kötü şeyler bebeklerimiz sağlığıyla gününde gelcekler inş git doktoruna içini rahatlat bizede haber ver tamam mı cnm ama bendede çok oldu o dediğin ters olduğu için aşağıya baya baskı yapıyodu belim hafif ağrıyodu işte bende bugün iş yaptım biraz yine oldu doktor istirahat verdi bana temasıda yasakladı ama ister istemez yapıyosun iş cnm misafirim gelcekte yarın yoruldum bende dikkat et kendine bak bende bebeğimin hareketlerini çok hissetmiyorum ona cnm sıkılıyo:sinifsinif:

kıslarrr ya su ailemiseviyorum.com u kım yazmıştıııı burayaa,,,nınnıyı dınledıkçeee ağlıyorummmmm,,,ayy kıyamam ben ona

nınnıyı dınleyemıyom bıseler kurmak gerekıyomus
uyede oldum ama

fundacım ii geceler cnm en son yazdığıma cvp vermemiştin nese sorun deil ne yaptın gittinmi doktora iisin demi?

Ben de bugün oradaydım. Eğitim vardı çıkışım altıyı buldu bir dolanayım dedim.
Millet dükkanı kapatıyor ben bir şeyler alacağım diye debeleniyorum. Chicconunda outleti vardı ama kapanmıştı ne yazık ki.
Yalnız eminönüne gitmekte gelmekte bir sorun. Arabayla gitsen otoparklar felaket. Bir saate kadar beş lira sonra her saat başı 3 tl yazıyor.
Yazık acıyorum ben oraya verilen paraya gitmişkende dolanıyorsun birkaç saat ister istemez. Yani ucuza alayım derken aynı paraya geliyor.
Toplu taşımayla gitsen tramway mesala üst üste millet binemiyorsun bile. Otobüslerde pek farklı değil.
Ben taksiyle döndüm ama cuma akşamı trafiğinde taksi bulmam bile mucize oldu.
Millet birbirini eziyor taksi için.
Eğer gidilecekse hafta içi sabah erken saatler tercih edilmeli eminönüne.
Ben bugün mora battaniye aldım internette 36 tl idi 30' a aldım. Mink battaniye aldım bir de 20 tl ye, Havuzlu handan bunlar .Lansinoh göğüs kremi aldım 35 tl o da int te aynı fiyata var. Ama her şey toplu ve çok alternatif var.
En çok sevindiğim de sultanhamam dan pijama takımı almam oldu.
Lohusa pijamaları almış başını gitmiş ben 30 Tl ye önden düğmeli normal bir takım aldım.
Yavaş yavaş eksikleri gidermeye çalışıyorum.

Ilık ve ballı süt iç canım.
Ya benmde bacaklarım çok ağrıyor sızım sızım sızlıyor sanki çok yürümüşüm yada ayakta durmuşum gibi ama evden hiç çıkmadım bile bugün

aynısı banada oluyor bu bebişler bizi halsiz düşürüyo artık bende bol bol süt yoğurt kalsiyum içeren ne varsa tüketiyorum sanırım kalsiyumumuzu çalışyor bebişler çünkükaydirigubbakcemile3

aynısı banada oluyor bu bebişler bizi halsiz düşürüyo artık bende bol bol süt yoğurt kalsiyum içeren ne varsa tüketiyorum sanırım kalsiyumumuzu çalışyor bebişler çünkükaydirigubbakcemile3

Evet bebek kalsiyumsuz kalmazmış hiç olmadı annenin kemiklerindeki kalsiyum bebeğe gidermiş.Ama ben sabah akşam büyük kupa süt içiyorumm yetmiyo mukii

Evet bebek kalsiyumsuz kalmazmış hiç olmadı annenin kemiklerindeki kalsiyum bebeğe gidermiş.Ama ben sabah akşam büyük kupa süt içiyorumm yetmiyo mukii

valla canım bende elimden geldiğince kalsiyumlu gıdalar tüketmeye çalışıyorum gün içinde ama yine bacaklarım ağrıyo kolum ağrıyo bazen özellikle bu aralar olmaya başladı ama iyice büyüdüler tabi artık

Evet artık bunlara alışsak iyi olur aslında bundan sonra en hızlı büyüdükleri döneme giriyoruz bebeklerin bana bu günler iyi günlerimiz gibi gelioyr

kızlar iılık ballı süt içmeye gittim sağolun canım arkadaşların dediği gibi kalsiyum al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…