canım ya pek ii değilim akşam doktora gidicem belim ağrıyo adet olcakmış gibi sancım var bide bebiş oynadıkça canım yanıyor aşağıdan çıkıak gibi oluyo korkuyorum erken doğum olcak diye mafoldumben
nınnıyı dınleyemıyom bıseler kurmak gerekıyomus
uyede oldum ama
ben gittim canım havuzlu hana gerçekten uygun ayrıca herşey olduğu için tek yerden yapıp çıkıyorsun biz annemle trenle gidip döndük ama hele araban varsa tek günde herşey alınabilir ben taşıyamam diye banyo malzemelerini int.almıştım fena kazık yemişim gidince anladfım
fundacım ii geceler cnm en son yazdığıma cvp vermemiştin nese sorun deil ne yaptın gittinmi doktora iisin demi?
kızlar boğazım ağrıyor ne yapabilirim
Ilık ve ballı süt iç canım.
Ya benmde bacaklarım çok ağrıyor sızım sızım sızlıyor sanki çok yürümüşüm yada ayakta durmuşum gibi ama evden hiç çıkmadım bile bugün
Ben yazmıştım:kedi:kıslarrr ya su ailemiseviyorum.com u kım yazmıştıııı burayaa,,,nınnıyı dınledıkçeee ağlıyorummmmm,,,ayy kıyamam ben ona
nınnıyı dınleyemıyom bıseler kurmak gerekıyomus
uyede oldum ama
aynısı banada oluyor bu bebişler bizi halsiz düşürüyo artık bende bol bol süt yoğurt kalsiyum içeren ne varsa tüketiyorum sanırım kalsiyumumuzu çalışyor bebişler çünkükaydirigubbakcemile3
Evet bebek kalsiyumsuz kalmazmış hiç olmadı annenin kemiklerindeki kalsiyum bebeğe gidermiş.Ama ben sabah akşam büyük kupa süt içiyorumm yetmiyo mukii
valla canım bende elimden geldiğince kalsiyumlu gıdalar tüketmeye çalışıyorum gün içinde ama yine bacaklarım ağrıyo kolum ağrıyo bazen özellikle bu aralar olmaya başladı ama iyice büyüdüler tabi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?