2009 Aralık Anneleri

kaçın gene aldı merdaneyi eline kaydirigubbakcemile3

merdanemi de alıp gitcem şimdi zaten merak etme kaydirigubbakcemile3

al bendende okadar yanıyorum resmen ara ara yeni çıktı ama bu önceki aylarda yoktu bende..

bende son 2 aydır özellikle çoklaştı

valla son aylarda daha da basacak diyorlardı görücez bakalım kasımın sonunda incecik kıyafetlerle gezeriz artık kafamçokkarıştı

hadi kızlar ben çıkıyorum gideyim şu şekerime bir müdahale ettireyim herkese iyi tatiller iyi dinlenmelerrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

hımm ay doğum yaklaştıkça insanın korkuları artıyo herşeyden bişey çıkarır oldum ya Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.vakitinde zamnında gelirler

amin cnm inşallah
panik olduk zamanından önce gelen bebişler olunca ama biryandanda iyi tırsıyoruz ve doktora gidiyoruz önemsemeyedebilirdik sancıları o daha vahım
ilk bebiş oluncada tecrubesizlik eklenıyor tabı

iyi tatiller kendine dikkat etttttt

hadi iyitatiller iyi haberlerını beklıyoruz çok katı olmayan diyetlerle dön inşallah :)

görüşürüz bilgecim iyi haftasonları sanada

kızlar bende çıkıyorum
çok yoruldum ama daha yemek yapmam lazım anca bu saatten sonra yetişir
geçmişede hiç bakamadım haftasonu okurum artık
herkese iyitatiller bol bol dinlenın yenı haftaya baslıyorum ben kızımla yarın 1 hafta daha geride kalıyor çok şukur hadi öpuldunuz

sana da ii tatiller ne güzel zaman geçiyo az kaldı meleklerimize kavuşmamıza:lepi:kaydirigubbakcemile5

tamam bir daha demiycem gitme ama gitte şekerini zapt altına aldır inşallah fazla katı olmayan bir diyet verirler canım hadi sana iyi tatiller

kolay gelsin peliiin
iyi haftasonları sanada

kızlar nette bir yazı buldum bloğuma ekledim yazı da şu dikkatimi çekti sinirli olan annelerin bebekleri daha hareketli olurmuş şimdi anladım demek benim kız ondan hiç durmuyo yazık:gitme:

dikkat et cnm yorma kendini

Ben de yavaŞ yavaŞ Çıkma hazırlıĞı yapıyım yarın sabah toplantı var o yÜzden bu akŞam annemde kalıcam yaa kızlar bu arada felaket dıŞım aĞrıyor dÜŞmÜŞ bır dolgum vardı heralde ÇÜrÜdÜ ıyıce hala bıtıremedım o yÜzden meyva mı

ya kızlar yazımı okudunuz mu bu arada insan bişey yazar ya:umursamaz:

eline sağlık canım, ben okudum dökümünü de aldım akşam eşime ve anneme de okutucam.. gerçekten çok güzel anlatmış, daha açık daha anlaşılır bir yazı.. bebiş neden oynamıyor ben ona takıldım kadım.. dün akşamda oynasın diye süte bebe bisküvisi koyup yedim, oysa ki akşam akşam beni çok kötü ettiği halde oğluş yeterki bir hareket etsin diye yaptım.. kımıldıyor ama ara da bir böyle çok çok hafif bişeyler yapıyor.. halbu ki 2 gün öncesine kadar artık dur bebeğim filan diyodum şakadan... normal bişey biliyorum ama insan endişeleniyor işte.. hayırlısıyla bir doğsalardı.. ben çok stresli bir hamilelik geçirdim. babamın rahatsızlığı sonra onu gencecik yaşta kaybetmemiz, kardeşime bu durumu açıklamak, halam denen aşağılık kadının babamın vefatından sonra yaptıkları, iş yerimdeki stres zaten cabası, daha aile içi sorunlar filan daha bir sürü şey.. çok üzücü şeyler yaşadım.. Allah daha beterlerinden korusun inşallah, kimslere vermein rabbim... bebeğim de çok üzüldü tabi.. onu üzmeye hakkım yok ama, düşünsene bu nasıl benim elimde olabilirdi babacığım çok istediği ona moral olsun diye yaptığım torununu görem,ycekti filan.. derken diğer ıvız zıvır sorunlar filan.. aaahhh.. ahh.. bugün bile öyle gerildim öyle yoruldum ki beyin olarak, yavrum bile yorgun şuan hissediyorum.. :1no2:

slm fundacım nasılsın burda kimse yazmıyo valla bende kaç kere bişey sordum hiç cvp gelmedi sana yine yazıyolar:sinifsinif:

canım ya üzme tatli canını bebişini inan değmez insanlar gerçekten çok kötü benimde başımda var benzer olaylar sinir olmak istemiyorum ama elimde değil resmen sinir hastası oldum valla diyorum bebeğim neden bu kadar hareketli sinirli olan annelerin bebekleri daha çok hareket edermiş meğer yazık meleklerimize Allah böyle kötü ve duyarsız insanları nasıl biliyosa öyle yapsınkötükedihüso

slm fundacım nasılsın burda kimse yazmıyo valla bende kaç kere bişey sordum hiç cvp gelmedi sana yine yazıyolar:sinifsinif:

canım ya pek ii değilim akşam doktora gidicem belim ağrıyo adet olcakmış gibi sancım var bide bebiş oynadıkça canım yanıyor aşağıdan çıkıak gibi oluyo korkuyorum erken doğum olcak diye mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…