kaçın gene aldı merdaneyi eline kaydirigubbakcemile3
al bendende okadar yanıyorum resmen ara ara yeni çıktı ama bu önceki aylarda yoktu bende..
valla sorma ya bende üstümü hep hafif giyiyorum soğuk olsada hava ben üşümüyorum eşimde kızıyor giyinsene diye bende ona ben normal değilim hamileyim terliyorum diyorum aradan zman geçiyo yine aynı şeyi söylüyo bende kızıyorum sen beni dinlemiyomusun ben terliyorum üşümüyorum yaaaaaa diyorum
hımm ay doğum yaklaştıkça insanın korkuları artıyo herşeyden bişey çıkarır oldum ya Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.vakitinde zamnında gelirler
merdanemi de alıp gitcem şimdi zaten merak etme kaydirigubbakcemile3
bende son 2 aydır özellikle çoklaştı
valla son aylarda daha da basacak diyorlardı görücez bakalım kasımın sonunda incecik kıyafetlerle gezeriz artık kafamçokkarıştı
hadi kızlar ben çıkıyorum gideyim şu şekerime bir müdahale ettireyim herkese iyi tatiller iyi dinlenmelerrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
valla son aylarda daha da basacak diyorlardı görücez bakalım kasımın sonunda incecik kıyafetlerle gezeriz artık kafamçokkarıştı
hadi kızlar ben çıkıyorum gideyim şu şekerime bir müdahale ettireyim herkese iyi tatiller iyi dinlenmelerrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum
çok yoruldum ama daha yemek yapmam lazım anca bu saatten sonra yetişir
geçmişede hiç bakamadım haftasonu okurum artık
herkese iyitatiller bol bol dinlenın yenı haftaya baslıyorum ben kızımla yarın 1 hafta daha geride kalıyor çok şukur hadi öpuldunuz
birde nasıl ter boşalıyor oturunca menepozlu kadınlar gibiyim diyorum annemde e hamılesın hormonlar diyor o da
kızlar bende çıkıyorum
çok yoruldum ama daha yemek yapmam lazım anca bu saatten sonra yetişir
geçmişede hiç bakamadım haftasonu okurum artık
herkese iyitatiller bol bol dinlenın yenı haftaya baslıyorum ben kızımla yarın 1 hafta daha geride kalıyor çok şukur hadi öpuldunuz
alt tarafı kıtaplıktakı kıtapları boşalttım yeri degişecek kitaplıgın diye çok yoruldum
ayakları yukarı dkıkıp yazıyorum sıze ama sankı tum evı temızledım o kadar yorgun hıssedıyorum kendımı
ya kızlar yazımı okudunuz mu bu arada insan bişey yazar ya:umursamaz:
eline sağlık canım, ben okudum dökümünü de aldım akşam eşime ve anneme de okutucam.. gerçekten çok güzel anlatmış, daha açık daha anlaşılır bir yazı.. bebiş neden oynamıyor ben ona takıldım kadım.. dün akşamda oynasın diye süte bebe bisküvisi koyup yedim, oysa ki akşam akşam beni çok kötü ettiği halde oğluş yeterki bir hareket etsin diye yaptım.. kımıldıyor ama ara da bir böyle çok çok hafif bişeyler yapıyor.. halbu ki 2 gün öncesine kadar artık dur bebeğim filan diyodum şakadan... normal bişey biliyorum ama insan endişeleniyor işte.. hayırlısıyla bir doğsalardı.. ben çok stresli bir hamilelik geçirdim. babamın rahatsızlığı sonra onu gencecik yaşta kaybetmemiz, kardeşime bu durumu açıklamak, halam denen aşağılık kadının babamın vefatından sonra yaptıkları, iş yerimdeki stres zaten cabası, daha aile içi sorunlar filan daha bir sürü şey.. çok üzücü şeyler yaşadım.. Allah daha beterlerinden korusun inşallah, kimslere vermein rabbim... bebeğim de çok üzüldü tabi.. onu üzmeye hakkım yok ama, düşünsene bu nasıl benim elimde olabilirdi babacığım çok istediği ona moral olsun diye yaptığım torununu görem,ycekti filan.. derken diğer ıvız zıvır sorunlar filan.. aaahhh.. ahh.. bugün bile öyle gerildim öyle yoruldum ki beyin olarak, yavrum bile yorgun şuan hissediyorum.. :1no2:
slm fundacım nasılsın burda kimse yazmıyo valla bende kaç kere bişey sordum hiç cvp gelmedi sana yine yazıyolar:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?