2009 Aralık Anneleri

izne ayrılmakla çok iyi bir karar verdiğmi şuan da çok iyi anlamış bulunuyorumm.. bugün ödeme günü ve tlefonşar susmak bilmiyor.. masamda 3 telefon var alttan da geliyorr.. ve arayanlar çok kötü konuşuyor, finans telefon istemiyor, adamlar bana bağırıp duruyor, iki tanesiyle bangır bangır tartıştım.. kimsenin umrunda değil, böyle büyük bir firma kendini ne hallere sokuyor çok kötüü.. çok gerildim.. ayağa kalktığımda yürüyemiyorum.. kasıklarımda baskı oluyor.. gerilmemek elde olsa keşke.. elde olan burdan biran önce uzaklaşmaktı onuda halledicem inşallah.. nefesim daraldı ya.

idare eder fatmacım sen nasılsın ?

İİM BENDE CNM GEÇMİŞİ OKUMAKTAN CEVAPLARI ANCA YAZIYORUM

CNM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK.DİKKAT ET AMA ÇOK ÜZME ÖYKÜMÜZÜDE AĞLAYARAK

ÇOK GĞZEL DUYGULKAR BUNLAR BEN YAPTIM O İŞİ MİS GİBİ BEBEK KOKTU EV ÇAMAŞIRLARI YIKADAĞIMDA

iyiyiz fatmacım sen nasılsın?

İİZ CNM BNM ANNENLER GELDİMİ BURSAYA.

hoşgeldiiiiiiin opuyorumnanaktan

HOŞBULDUKKKKK

kıslar ben çıkıyorum eve gidip yatıcam

İİ DİNLEN CNM BUGÜN İİ GERİLMİŞSSİN

üffff çok sıkılıyorum ben bugün kocacımlada naneyiz zaten kafasını şişirdim sabahtan beri çünkü

KESN ÖZNUR ADAMCAĞIZ BİŞEY YAPMMAIŞTIR.SEN BOŞU BOŞUNA BEYNİNİ YEDİN ADAMIN DİMİ

bu ninniler beni bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kedi:

BENDE İTİYOTUM HANGİ SİTE BUUUU TEKRARA YAZARMISINIZ

bi de havalandı mı tamamdır melikecim hadi bakalım darısı bizim başımıza şu odaları bir hale yola soksaydık :sinifsinif:

inşallah canım ay çok panik yapmıştım olmayacak yetişmeyecek diye daha 2.5 ay var gerçi ama ne yapacaksın bayan panik

alt tarafı kıtaplıktakı kıtapları boşalttım yeri degişecek kitaplıgın diye çok yoruldum
ayakları yukarı dkıkıp yazıyorum sıze ama sankı tum evı temızledım o kadar yorgun hıssedıyorum kendımı

sorumlu ben değilim deyip yüzlerine kapayıverseydin arzucum :1no2: derin nefes al oğluşunu düşün karnını okşa biraz o da gerilmesin sen de sakinleşirsin oğluna sığın böyle anlarda :teselli:

BENDE İTİYOTUM HANGİ SİTE BUUUU TEKRARA YAZARMISINIZ

ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi ama ninniler için üyelik isteniyor yerimseniben

canım benim şu para heaplama şeyisini sormuştum da dünürün hallettii sağolsun.. sen yoğunsundur, diye.. çok düşünceli bir dünürün var Allah bozmasın :1rolleyes:

ehm ben yokmuşum gibi devam şakkıdı

:O) Bende oyleyim . İki sey kaldiriyim sanki butun gun temizlik yapmis gibi oluyorum

inşallah canım ay çok panik yapmıştım olmayacak yetişmeyecek diye daha 2.5 ay var gerçi ama ne yapacaksın bayan panik

hayatım 2,5 ay var da... bak aceleci bebekler de var üstelik mecalimiz yetmez oldu o yüzden hepimizin bu paniği, normal zamanlar olsa hiçbirimizin bu kadar ısrarla acele edeceğini sanmıyorum :kedi:

selam pelin sen geçen doktora gitmiştim adet sancı gibi sancım var demiştin şimdi aynısı bana oluyor bebek alttan çıkıcak gibi vuruyo canımı acıtıyor doktor sana ne demişti canım ya tam olarak

birde nasıl ter boşalıyor oturunca menepozlu kadınlar gibiyim diyorum annemde e hamılesın hormonlar diyor o da

onu ben de diyip duruyorum menapozlu kadınlar gibiyim sürekli ateş basıyor... ulen dedim nedir bu "üretken" halimizde ateş basıyor "üretim biterken" ateş basıyor yazık değil mi hulen bu kadın milletineeeeeeee klava:

akşam aynı işi bende yapıcam pelin yorgun yorgun hiç yapasım yok aslında bide ben komple kaldırıcam kitaplığı çocuğun odasındaydı çünkü o kitapları nereye koyucam orasıda ayrı bi sorun tabi..

kaçın gene aldı merdaneyi eline kaydirigubbakcemile3

al bendende okadar yanıyorum resmen ara ara yeni çıktı ama bu önceki aylarda yoktu bende..

selam pelin sen geçen doktora gitmiştim adet sancı gibi sancım var demiştin şimdi aynısı bana oluyor bebek alttan çıkıcak gibi vuruyo canımı acıtıyor doktor sana ne demişti canım ya tam olarak

merhaba
bebek dogum pozisyonunu almış aşagı yerleştirmiş kafasını ve çok hareketlı dıye senı rahatsız ettı sanırım çok dedi
ben acile bir hastaneye gitmiştim kendı doktoruma degil o ilk şikayetleri dinleyınce ultrasonla baktı sonra nst ye girdim sonrada açılma varmı diye alttan muayene yaptı en son tum verilere bakıp o sonucu soyledı benım 2-3 saat geçmedı ve 15-20 dk arayla süreklı giriyordu agrı doktorda acaba açılmama var sancımı bakalım muhakkak dedı
eger süreklıyse sıklıgı gitmek lazımmış anlayacagın cnm

valla sorma ya bende üstümü hep hafif giyiyorum soğuk olsada hava ben üşümüyorum eşimde kızıyor giyinsene diye bende ona ben normal değilim hamileyim terliyorum diyorum aradan zman geçiyo yine aynı şeyi söylüyo bende kızıyorum sen beni dinlemiyomusun ben terliyorum üşümüyorum yaaaaaa diyorum

hımm ay doğum yaklaştıkça insanın korkuları artıyo herşeyden bişey çıkarır oldum ya Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inş.vakitinde zamnında gelirler

:)

benım evde yer yok baska koyacak kıtaplıgı çok fazlada eşimin ve benım kıtaplarımız var kıtaplıgıda özenıp almıştık artık çocuk odasında kapının tarafına taşınıp kalacak mecbur
taktım birara bu kıtaplıgı napsak diye ama eşim salondakı konsolu atıp kıtaplıgı koymayı düşününce sesımı kestım :)
olmadı kıtaplıgın kahverengi yerlerini pembe folyoyla kaplatacagım odaya uyum saglasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…