idare eder fatmacım sen nasılsın ?
selam kızlar
kızımla biz geldik
sabah serviste inanılmaz gergin bir yolculuk yaptım ve inanılmaz gerildik.
sabah sabah ne ağladım ne kasıldım anlatamam.
sonrada öğlenede kadar şirketin sağlık biriminde yattım dinlendim.
çıkabilirsem erken kaçarım bugün.
sizler nasılsınız?
Selam arkadaşlar herkes iyidir umarım.Biz iyiyiz oğlumla tembellik dışında.Ne yattığımız ne de oturduğumuz yerden kalkmak istiyoruz her şey gözümüzde büyüyor..
Oğlumun yatak gardrop ve komodini bugün geliyormuş çok heyecanlandım.Ayrı bir odası olmayacağı için küçük odada dolapları yatak odasında yatağı olacak.Şimdilik dolapları kurdurup eşyalarını yıkayıp yerleştirecem.Ayy çok heyecanladım yaazemuszemus
iyiyiz fatmacım sen nasılsın?
İİZ CNM BNM ANNENLER GELDİMİ BURSAYA.
hoşgeldiiiiiiin opuyorumnanaktan
HOŞBULDUKKKKK
kıslar ben çıkıyorum eve gidip yatıcam
üffff çok sıkılıyorum ben bugün kocacımlada naneyiz zaten kafasını şişirdim sabahtan beri çünkü
bu ninniler beni bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :kedi:
[geçen gün o kadar çok vurdu ki aşağıya eyvah dedim gelecek galiba ama istersen bir git için rahat etsin /QUOTE]
peki kızlar sizde adet sancısı gibi sancı oluyor mu?
CNM BNM SANCIM OLMUYOR AMA ACAYİP GERİYOR KARNIMI ANİDEN DİRSEĞİNİ DAYIYOR ORASI ŞİMŞİŞ VE SERT OLUYORRRR.GÖĞSÜMÜN ALTINI HELE TAMAMEN SIKIŞTIRIYOR .ÇOK HAREKETLİ BU ARALAR VE BÜYÜDÜĞÜ İÇİN ACITIYOR ARTIKKK.
Arzu beni mi sordun
bi de havalandı mı tamamdır melikecim hadi bakalım darısı bizim başımıza şu odaları bir hale yola soksaydık :sinifsinif:
izne ayrılmakla çok iyi bir karar verdiğmi şuan da çok iyi anlamış bulunuyorumm.. bugün ödeme günü ve tlefonşar susmak bilmiyor.. masamda 3 telefon var alttan da geliyorr.. ve arayanlar çok kötü konuşuyor, finans telefon istemiyor, adamlar bana bağırıp duruyor, iki tanesiyle bangır bangır tartıştım.. kimsenin umrunda değil, böyle büyük bir firma kendini ne hallere sokuyor çok kötüü.. çok gerildim.. ayağa kalktığımda yürüyemiyorum.. kasıklarımda baskı oluyor.. gerilmemek elde olsa keşke.. elde olan burdan biran önce uzaklaşmaktı onuda halledicem inşallah.. nefesim daraldı ya.
BENDE İTİYOTUM HANGİ SİTE BUUUU TEKRARA YAZARMISINIZ
canım benim şu para heaplama şeyisini sormuştum da dünürün hallettii sağolsun.. sen yoğunsundur, diye.. çok düşünceli bir dünürün var Allah bozmasın :1rolleyes:
OLUYOR CANIM HATTA GEÇEN GÜN YATAKTAN KALKTIM EŞİM NE OLDU DİYE SORUNCA UNUTTUM ZEYNEBİ AY GALİBA HASTALANDIM DEDİM ADAMIN AKLI ÇIKTI
ay biraz rahatladım canım ya saol normal demekki
alt tarafı kıtaplıktakı kıtapları boşalttım yeri degişecek kitaplıgın diye çok yoruldum
ayakları yukarı dkıkıp yazıyorum sıze ama sankı tum evı temızledım o kadar yorgun hıssedıyorum kendımı
:O) Bende oyleyim . İki sey kaldiriyim sanki butun gun temizlik yapmis gibi oluyorum
inşallah canım ay çok panik yapmıştım olmayacak yetişmeyecek diye daha 2.5 ay var gerçi ama ne yapacaksın bayan panik
birde nasıl ter boşalıyor oturunca menepozlu kadınlar gibiyim diyorum annemde e hamılesın hormonlar diyor o da
alt tarafı kıtaplıktakı kıtapları boşalttım yeri degişecek kitaplıgın diye çok yoruldum
ayakları yukarı dkıkıp yazıyorum sıze ama sankı tum evı temızledım o kadar yorgun hıssedıyorum kendımı
onu ben de diyip duruyorum menapozlu kadınlar gibiyim sürekli ateş basıyor... ulen dedim nedir bu "üretken" halimizde ateş basıyor "üretim biterken" ateş basıyor yazık değil mi hulen bu kadın milletineeeeeeeeklava:
onu ben de diyip duruyorum menapozlu kadınlar gibiyim sürekli ateş basıyor... ulen dedim nedir bu "üretken" halimizde ateş basıyor "üretim biterken" ateş basıyor yazık değil mi hulen bu kadın milletineeeeeeeeklava:
selam pelin sen geçen doktora gitmiştim adet sancı gibi sancım var demiştin şimdi aynısı bana oluyor bebek alttan çıkıcak gibi vuruyo canımı acıtıyor doktor sana ne demişti canım ya tam olarak
merhaba
bebek dogum pozisyonunu almış aşagı yerleştirmiş kafasını ve çok hareketlı dıye senı rahatsız ettı sanırım çok dedi
ben acile bir hastaneye gitmiştim kendı doktoruma degil o ilk şikayetleri dinleyınce ultrasonla baktı sonra nst ye girdim sonrada açılma varmı diye alttan muayene yaptı en son tum verilere bakıp o sonucu soyledı benım 2-3 saat geçmedı ve 15-20 dk arayla süreklı giriyordu agrı doktorda acaba açılmama var sancımı bakalım muhakkak dedı
eger süreklıyse sıklıgı gitmek lazımmış anlayacagın cnm
akşam aynı işi bende yapıcam pelin yorgun yorgun hiç yapasım yok aslında bide ben komple kaldırıcam kitaplığı çocuğun odasındaydı çünkü o kitapları nereye koyucam orasıda ayrı bi sorun tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?