2009 Aralık Anneleri

benm kıyafetleri gör sen yarısı annemde yarısı kayınvalidemde beşikle puset kendi evimde :roflol:
dağıldık valla 3e bölündük resmen :dance:

aman sağlıkla doğsun kızım da ota yolda buluşuruz inş :hooray:

Canım ben ne zamandır uğraşıyorum ama bitiremedim valla birde hepsini birden yapmayalım zamanla alırız dedik o da var işte.Güle güle kullanın inş. aldıklarınızı.Aman vakti gelince hepsi birden olur ne olacak kii.Ablam normal doğumu beklerken acilen sezeryana alınmıştı daha yatağı bile gelmemişti bebişin aceleyle hepsi oldu bir günde.Hepsi olur inş. bebekler sağlıklı olsun da.Daha döner gibi geliyor bebekler daha erken değil mi canım?Bakalım ne gösterecek bize zaman.Ben de normal doğumdan çok korkuyorum ya az bi karnım ağrısın aklım çıkıyo sancı gelse salya sümük ağlamaya başlarım herhaldemafoldumben
Yok canım su değil normal tuvalet bebek çok hareketliydi bugün sanırım birazda ondan oldu bazen ne yapıyorsa mesaneye bastırıyor sanırım çok fena oluyorum hissediyorum onu:kedi:kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun bu arada aşı için.İlk dozunu mu oldun tetanozun?2.si ilki kadar ağrıtmıyor nedense benm öyle oldu başkası da demişti aynı şeyiyerimseniben

bizde öyle cnm kıyafet mesela fazla almamaya çalışyoruz sonra alınır nasılsa doğumdan sonrada 2 ay kalıcam alırısın dio annem bol bol haklısın cnm bebiş gelince herşey olur yeterki sağlıkla zamanında gelsin :1hug:
son anda bile dönenler oluyormuş cnm allah bilio işte ayy sorma ya bnmde aklım çıkıyuo doğumdan o ağrıyı sancıyı düşünmek bazen böle alt tarafımda hafif bi sancı gibi bişy oluo nasıl irkiliom noluoz die bide o sancı gelse nolurum bilmiom ama o ana gelince sıkar dişimi normal doğrurum diyorum kaydirigubbakcemile3

Canım inş. hepimiz istediğimiz gibi güzel doğumlar yaşarız son anlara yaklaştıkca da insan sabırsızlanıyor demi ben öyle oldum biran önce vakit geçsin istiyorum artık.Hem daha fazla kilo almayalım ya bebişler alsın biz çok almayalımmkafamçokkarıştı
Ben sezeryan istiyorum aslında cesaret etsem normal isterim ama o cesaret yok bende ya.Bir de ben kistten ameliyat oldum geçen sene kesiğim var zaten oramda.Dr.aslında engel değil normal doğurabilirsin diyor ama bana sanki sorun olur aksilik olur gibi geliyor korkuyorum işte be biliim.
Kıyafet konusunu ben abarttım sanırım çok kıyafet almışım annem hatta bune bu kadar dedi ya ne bilim farkında olmadan almışım.
Bu arada yeni foto ekledim kendi göbeğimi bugün çektim birde son kontrolden oğlumun bir görüntüsünü eklememiştim onu da ekleyiverdim şimdiyerimseniben

nehircim bn çıkıyorum acayip uykum geldi çok yoruldum bugün sabahta erken kalkıcam arkadaş 6 aylık kınası yapıyomuş kızına o davet etti oraya gidicem bakalım neler yapıyorlar neler giydircekler ecrin hanıma bakayımda asizede anlatırım m mevlüt yapacak olanlara fikir olur şakkıdı

Tamam canım ben de yatacam valla benmde çok uykum geldi 6aylık kınası hiç duymamıştım.iyi geceler sana canım görüşürüzopuyorumnanaktan

baktım cnm resimlere o kadar kilolu durmuyosunki kaç kilo aldın sen ben 61 olmuşum 55 tim 6 kilo almışım yani sadece göbeğim var önümde karpuz kadar:kedi:
ayy sorma ya aynen bnde öyle şimdi bide herşeyi aldıkya gidip hemen yarın doğurversem ne ii olcak delikafadulden

kıyafet bn almadım fazla çünkü çabuk büyüyorlar bi elbise alıcam yazlık mesela ee büyük olcak bnm kız o boydayken kış olcak falan kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
doğunca gidip gidip alırız kızımla artık napalım :hulya:

9 kilo aldım canım dr. hızlı gidiyorsun,asıl bundan sonra başlayacak kilo alımı dikkat et dedi.Ben de en fazla 15 tamamlıyım istiyorum bakalım ne olacak.Boyum var canım çok belli etmiyorum aldığım kiloyu ama ben anlıyorum :kedi:
delikafadulden Aman haaa doğurma Allah korusun.Hazırlıklar oldukça çok hevesleniyor ama insannn
Çok almamakla iyi yapmışsın birde hediye gelir dedi annem onlarda büyük alsın canım biraz yeni doğan almasınlar dimikaydirigubbakcemile3

yok neyi hhzlı gayet ii kilon bnce 15e kadar alsan sorun olmaz bnde öle diyorum 15e kadar alayım
ayy doğru dion daha hediyede geliir kaydirigubbakcemile3

ayy ben kaçtım nehir valla kafam düşüo şimdi bilgisayarın üstüne kaydirigubbakcemile3 acayip uykum geldi cnm ii geceler sana ŞenizŞeniz

yerimseniben Ben de kaçtım canım vallahi başım döndü gözüm kapanıyor.Sana da iyi geceler canıma.s.

BENDE SUANA KADAR 9 KILO ALDIM BENIMDE TEK KARNIM VAR AMA KARNIM COK DEGISTI EN BASLARDA YANA DOGRU GENISTI KARNIM SIMDI SADECE ONUMDE ANLAMADIM GITTI :CüvCüv:

günaydınlar topıgı ben acayım dedım
hıcccccccc uyuyamadım 5 ı gecıyordu ben hala ayaktaydım
ısın kotusu yapıcak bısede yok o saatte
saga sola donömekten karnım agrıdı
sabah gunesı gorur gormezde zıpladım yataktan ay yeterrrrr

selam kızlar kimsecikler yok tabi pazar pazar giren pek yok nete.şimdi oğluşumun kalan kıyafetlerinide yıkayıp astım herşeyi yıkanmış oldu.umarım keyifler iidir .şu şeker durumu cnmı çok sıkıyor bazen ii çıkıyor bazen yüksek çıkıyor şurda kaldı 7 hafta dişimi sıkayım diyorum dikkat etmeye çalışıyorum aa anlamıyorum bişiey yemsemde bazen yüksek çıkıyor.of ya çok ü<ülüyorum umarım oğlumA bizararı dokunmaz en fazla 190 çıktı gerçi genelde 140 larda seyrediyor.of of.çokmgüzel bir hamilelik geçirmiştim oysaki bugüne kadar çok şükür sıkıntım olmamıştı.bu şeker çıktı şimdi karşımıza insülün tedavisi verir diye çok korkuyorum.umarım gerek kalmaz.2 haftada bir kontrole gidiyorum .yine çağırdı doktor 2 hafta sonra şimdi kanıma hergün bkyorum çizelge tutuyorum doktora gidince göstereceğim 1 saatlik tokluk şekerini ölçüyoruz.parmaktan bakımada nekadar güvenilir bilmiyorum.haftada 2 kezde damardan sağlık ocağına baktıracağım bklmmm.ne olacak.kendinize çok dikkat edin hepiniz öpüyorm.sağlıkla alsaydık bebişlerimizi bir kucağımıza.

slm güzel hamişler.nasılsınız bakalım.benim de yirmilik diş gene çıkmaya çalışıyor.ne yapıcam bilmiyorum.yatıyorum öyle.

kızlar nasılsınız ben nezle grible uğraşıyorum zaten aldığım nefes bana yetmiyordu şimdi daha beter oldum

2 gündür karpuz dilimli bebek patiği yapmaya çalışıyorum nihayet bitti ama o kadar büyük oldukii çocuk beş yaşına gelince giydiririm ancak:roflol:delikafadulden Ama azimliyim yapacam küçüğünü de nasıl olduğunu anladım artık

sıkma canını fatmacım yapcak bşy yok malesef yediklerine dkkat etmekten başka bünye yapıyo demekki 140 sınır 190 o kadar çok deil allaha emanet bebeklerimiz hiç üzülme sapasağlamdır bebişin :lepi: bişy olmaz zaten az kaldı 7 hafta diosun belki daha erken gelir bebiş :1hug:
ayy bn daha yıkamadım eşyaları vaktim olmadı hala eksik tamamlamaya çalışıyorum şimdide battaniye başladım onu örmeye çalışıyorum kafamçokkarıştı
hafta içi yıkasam fena olmaz sanırım artık ama eşyalar dağınık işte yarısı annemde yarısı bnm evde yarısı kayınvalidemde önce onları bi araya toplamak lazım sanırım kaydirigubbakcemile3
slm güzel hamişler.nasılsınız bakalım.benim de yirmilik diş gene çıkmaya çalışıyor.ne yapıcam bilmiyorum.yatıyorum öyle.
oyy çok zordur onun ağrısıda cn m ya geçmiş olsun
gecmisi hafta ici okuyacak olanlar hiiicccc zorlanmicakkkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben gene yalnız kaldım zaten (
:teselli:
kızlar nasılsınız ben nezle grible uğraşıyorum zaten aldığım nefes bana yetmiyordu şimdi daha beter oldum
geçmiş olsn bol bol c vitamini almaya çalış :uhm:

yarinda ben yokummm hihh siz hafta sonu beni yanliz biraktiniz bende yokum :umursamaz::umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…