2009 Aralık Anneleri

günaydın yılın en tatlı, en güzel anneleriiii:lepi:ben geldim sanırım kimse yok, hadi geliiinnnn....

Günaydın şekerden daha şeker anneler
bizde öykümle geldik
yavrularınız nasıl sizler nasılsınız?

öykü'nün kasıklarıma lat kısmıma baskıları hergeçen gün artıyor.
sizinkilerde muhtemel aynıdır öyle değilmi?

meralcim inan dakikam dakikama uymuyor, dün yürüyemiyecek kadar baskı varken, duşa girdim, hiç birşeyim kalmadı tüy gibi hafifledim.. sanki bebek de rahatladı gibi geldi.. ardından 10- 15 dk sonra yine aynı oladu.. dediğin gibi bunlar bizim için artık olağan şeyler..

GÜNAYDINLAAAAR HERKESEEE
bilgecim doktora gittinmi durum nedir?

gittim canım... 50 grlık yüklemede 200 ve üzeri olduğunda kafadan gebelik diyabeti teşhisi konuyormuş... yeni kan tahlilleri yaptılar (açlık kan şekeri, 1. saat tokluk kan şekeri, 2. saat tokluk kan şekeri ve geriye dönük tahliller) geriye dönük tahliller 3 aya kadar eskiye dönük yükselişleri alçalışları gösterebiliyormuş oraya da bakacaklar şayet 3 aydır yükseklik bulunursa insülin tedavisi dedi... ama sizin tablonuz öyle bir sonuca ulaşmayacaktır diye tahmin ediyorum dedi... diyetisyene yönlendirdi cumartesi sabahından bu yana diyetteyim 1,5 kilo verdim :roflol: peliiiiiiiiiiin duydun mu kilo verdiiiiiiimmmmmmmmmm sırnaşık şey
neyse işte benim diyet tecrübem kadar yaşı olan bir diyetisyen kızcağız yazdı ben de dinliyor numarası yaptım elinden listeyi aldım çıktım kaydirigubbakcemile3 şimdi listeme uyuyorum kilo veriyorum sositososito
ama süt ve meyve saatim sizinle tutmuyor artık o yüzden görüşmeyelim şekerler şakkıdı ha zaten benim şekerle görüşmemem lazım di mi yaaaaaaa laelaelaelaelae

Allah beterinden korusun dunurcum. Aman dikkat he.

allah sabır versin hepimize tatlım
duş alınca bende kendimi inanılmaz huzurlu ve hafiflemiş hissediyorum

Bende islermi toparliyim 10:30 gibi cikicam kizimi gormeye gidicem hemde raporumu alicam

burcu selam canım
demek kızını göreceksinkaydirigubbakcemile2
güzel haberlerini bekliycez:sm_cool:

Bende islermi toparliyim 10:30 gibi cikicam kizimi gormeye gidicem hemde raporumu alicam

selam söyle gelinime dünürcüm opuyorumnanaktan hayır haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq:
benim biraz çalışmam lazım biraz geçmişi okumam lazım hatta 4 dakikaya ara öğün yapmam lazımmmmmmm ooooy çok işim var çooooooook :umursamaz:

aman dikkat et bilge
gerçi senin gibi diyet konusunda tecrübeli birine bunları söylemek gereksiz:))
2 ay var zaten sağ salim gelsin umut oğlumuz..

Allah beterinden korusun dunurcum. Aman dikkat he.

amin dünürcüm amin cümlemizi korusun :Saruboceq:
işin güzel yanı ne biliyo musun diyete başladım başlayalı mide yanmaları yok denecek kadar azaldı süprizzzzz şaşkın ve mutluyum alkisalkisalkis gerçi iki gündür yapıyorum ve ikisinde de tüm listeyi yemedim ben çünkü cumartesi neredeyse tüm gün uyudum yemek yemeye pek vaktim olmadı, dün de mobilyacı gezdik arada bir iki bir şey atıştırdım tüm listemi yiyemedim
bu arada mobilya siparişi verdik kasım başına geliyo darısı başına dünürcüm kaydirigubbakcemile5

aman dikkat et bilge
gerçi senin gibi diyet konusunda tecrübeli birine bunları söylemek gereksiz:))
2 ay var zaten sağ salim gelsin umut oğlumuz..

a.s. inşallah canım... ben oğluşum için elimden geleni yapıcam tabii ki gerisi allaha emanet valla :Saruboceq:
ama laf aramızda bence boşuna yapıyorum bu diyeti :umursamaz:

Arkadaşlar herkese günaydınlar . .Üzerinize afiyet ama çok fena hasta gribim . .kocisim gripdi tam 1 afta ayrı odalarda yattık kalktık gecmesin diye ama kurtaramadım kendimi . .içim yanıyo dereceyle ölçüyorum ama ateş hep aynı normal yani acaba içimdemi bi ateş var . .bunu nasıl ölçebilirimki . .Bebeğime bu atşin zararı olurmu gribin yani çok korkuyorum sırf o yuzden içimde sızlıyo kıyamam ben ona küçüçüküme . .. .ilaçda kullanılmıyo tavsiye etceniz bişey varmı ..Limon ve c vitaminlerini denedim nafile . .gözlerim bile acıl mıyo sulu sel kıvamındayım . . .asprin felan kullanılabiliyormu?

günaydııııııııın izne ayrılmayanlar varmış bak bak burdaaa :icecream:

bilge canıım demek diyete başladın. bana da ver listeni nolurrr. ben hızla şişmeye devam ediyorum.. hafta sonu dayımlar vardı, güldü güldü sonra da ne o kız pompayla şişirilmiş gibi gözüküyosun dedii..:sinifsinif::kedi::çok üzgünüm:

Hayirlisi olsun dunurcum gule gule kullansin Umutcum. Bizimde mobilyalar geldi ama pimapen olmadigi icin daha oylece kaldilar ortada koliler icinde.

günaydın geçmiş olsun
benim bildiğim gebelikte sadece parol kullanılabiliyor ama sen yine de doktorunla görüşmeden kullanma onu da... aspirini kesin vermiyorlar diye duymuştum bu arada içinin ateşi olup derecenin ölçememesi gibi bir şey olmaz arkadaşım için rahat olsun yerimseniben hararet yapmışsındır bol bol sıcağa yakın su iç grip döneminde sıvı alımı çok önemli vücudun temizlenmesini sağlar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…