2009 Aralık Anneleri

hayırlı olsun bilge, güle güle kullansın umut bebekhihoyyyt

bilge senin adına herşeyin yolunda gitmesine sevindim tatlım
oğlunun mobilyasıda hayırlı olsun canım benim

sen canını sıkma dikkat et yedıklerıne yeter annem ınsulın kullanıyor hep parmaktan ölçüyor gayet guvenılır yöntem fatma
slm güzel hamişler.nasılsınız bakalım.benim de yirmilik diş gene çıkmaya çalışıyor.ne yapıcam bilmiyorum.yatıyorum öyle.

geçmiş olsun
günaydın yılın en tatlı, en güzel anneleriiii:lepi:ben geldim sanırım kimse yok, hadi geliiinnnn....
gunaydın
Herkese gunaydin
gunaydın

gunaydın meral aynen bızde öyleyız
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrr
gunaydın

GÜNAYDINLAAAAR HERKESEEE
bilgecim doktora gittinmi durum nedir?
gunaydın

Bende islermi toparliyim 10:30 gibi cikicam kizimi gormeye gidicem hemde raporumu alicam

oyoyoy ne guzel geri dönecekmısın doktordan sonra

günaydın canım
geçen hafta bende aynen senin gibiydim yanıyormuş gibi hissediyorum ama ateş filan yok.. ballı limonlu ıhlamur iç bol bol bide burnum için okyanus suyu kullandım ben onun dışdında ilaç kullanmadım.
çok geçmiş olsun sanada dinlen bol bol yapabileceğin en iyi şey bu şuanda

aman bilgecim dikkat et listeye delikafadulden
tekrar geçmiş olsun cnmcım tek soreun bu olsun siz sağlıklı olunda öle deilmi hem bak ne güzel zayıflamayada başlamışsın sositososito

:1hug: sen beni doğumdan sonra gör dicektin balon gibi sönücem dicektin arzuu :roflol:

,

Hi hi gelcem ise tekrardan gelmemek istiyorum ama :O)

hafta sonu bebek mağazalarını gezdim annemle, bişey almadım ama baya dolaştık.. kot almak istedim miniğime ama insan konu kot olunca olurmu olmaz mı bilemiyor.. üzerinde ay olarak yazıyor ama, ben o minicik kotların içine bebeği sokamıycamı düşündüm.. her mağazada kasaya kadar gittim geri braktım.. benim kotlarımla aynı paraya yemin ederimkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar geçmişe bakıp geliyorum hemen

günaydın peliiiin
senin araştırmaların bana yaradı yine haftasonu bauhause ta idim duvar kağıdı aldım bende teşekkür ederim:)))) halı bile aldım ordan çokta ucuza geldi bana valla
bu arada seninkine de bayıldım..bitmiş halinide fotolarsın..

kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidicem bişeyler atıştırmam lazım öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın yarın doktora gidicem tahlillerimi alıcam bilgi veririm sizlere

asıl dicem şeyi atladım, kızlar ister istemez, kesinlikle elimde olmadan kız bebek kıyafetlerini sevip duruyorum, delirdim mi ne yaptım? suçluluk duygusuna kapılıyorum sonra da.. anlıyor hissediyor mudur..

Arkadaşım Allah razı olsun valla içimi ferahlattın ..aynen sanki cayır cayır yanıyorum ama atş felan yok . .zaten yanımda limon getirmiştim balda işy erimde vardı hemen dediğin karışımı hazırlıyorum şimdi . .iyiki varsınız iyiki burası var teşekkürler ..valla biraz rahatladım ya ..

günaydııııııııın izne ayrılmayanlar varmış bak bak burdaaa :icecream:

günaydınnnnnnnnnn napıyosun hemşerimmmmmmm sengözlerimebaksanab

aaaaaaaa hain dayıya bak hamile kadına öyle şey denir mi yahu :mymeka:
arzucum vereyim vermesine de senin şeker seviyen yüksek değil diye hatırlıyorum... sonuçta bu şeker seviyesi son derece düşük bir liste küt diye düşer bayılırsan ben nasıl alırım onun vebalini :sinifsinif:

Hayirlisi olsun dunurcum gule gule kullansin Umutcum. Bizimde mobilyalar geldi ama pimapen olmadigi icin daha oylece kaldilar ortada koliler icinde.

amin inşallah dünürcüm Eylülüm de sağlıkla güle güle kullansın inşallah :Saruboceq:
umarım artık pimapen de çözülür de sen de huzura kavuşursun Şeniz

masallah kıloları verip 10 kıloyla doguma gidersen senlede konuşmam haberin olsun :)

hayırlı olsun bebişinin mobilyaları

bende çok kötuydum geçen hafta geçmeyınce kardeşim antibiyotıge baslattı doktoruna danış istersen aspirin yasak sakın kafana göre alma
günaydııııııııın izne ayrılmayanlar varmış bak bak burdaaa :icecream:

canan nbr bebişini gördunmu nasıl

dun palladıum,tepe nautilus da gezdık bakındım etrafıma valla belki arzuyu görurum dedım içimden bir pazarı var gezmeye çıkmıştır dedım ama yoktun :)

Bana doktorum parol verdi ama başımın en agrıdıgı zamanlarda bile icmemeye gayret gösterdim ..ayrıca şu iç ateşi icin soyledigin rahatlattı beni ..bir sürü şey kuruyo insan boyle olun acaba bebeğim icerde ateşiten etkileniyomu felan diye . . cok sagol yaff . .:çok üzgünüm:

rica ederim ne demek
avize bulamadım sende onu bul uygun bana yarasın :)
duvar kagıdı orada baya uygundu valla ii yapmışsın
daha guzelı zeyneın odası olsun inşallah
tabı tabı koyarım bıtıncede tamamen ama sızde koyun foto

asıl dicem şeyi atladım, kızlar ister istemez, kesinlikle elimde olmadan kız bebek kıyafetlerini sevip duruyorum, delirdim mi ne yaptım? suçluluk duygusuna kapılıyorum sonra da.. anlıyor hissediyor mudur..

bende dun zarada erkek kıyafetlerını sevıyordum olur arada böyle şeyler
ilk bebiş arzu Allah inşallah 2.bebişide saglıklı hayırlı ve kız verir sana

kızlar ben çıkıyorum çarşıya gidicem bişeyler atıştırmam lazım öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın yarın doktora gidicem tahlillerimi alıcam bilgi veririm sizlere
canan güzel haberlerini bekliyoruz cnm:lepi:

sen oğlana toka falanda takmaya kalkarsın
kıs arzu sakın haaaaaaa
valla yolarım senilmaz:

hayırlı olsun bilge, güle güle kullansın umut bebekhihoyyyt

bilge senin adına herşeyin yolunda gitmesine sevindim tatlım
oğlunun mobilyasıda hayırlı olsun canım benim

masallah kıloları verip 10 kıloyla doguma gidersen senlede konuşmam haberin olsun :)

hayırlı olsun bebişinin mobilyaları

teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin bebişlerinizin olsun inşallah opuyorumnanaktan

valla bilmiyorum Pelin 2 günde 1,5 kilo şaka gibi laelaelaelaelae yerleşmemiş kilo ya bunlar fırt diye gidiveriyo ama şu kadarını söyliyim almış olduğum 18 kilonun tamamını da versem şişman-obez arasında gidip gelen bi tipim ben yerimseniben konuşursun yani şakkıdı

ay dogumdan sonrada fırt dıye gider inşallah
bilge benım ablam şuanda hamıle kaldıgı kılodan 9 kılo daha zayıf
belkide emzırmek uykusuzluk sendede böyle bir sonuca ulaştıracak

ay dogumdan sonrada fırt dıye gider inşallah
bilge benım ablam şuanda hamıle kaldıgı kılodan 9 kılo daha zayıf
belkide emzırmek uykusuzluk sendede böyle bir sonuca ulaştıracak

ağzın bal yesin pelin inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq:
ama tabii ben Umut'tan hemen sonra ikinciyi istediğim için bir süre daha yuvarlak gezicem sanırım ve umarım kaydirigubbakcemile3 gerçi ikincide en başından itibaren dikkatli gidicem kısmetse, sıkı diyet değil ama bundaki gibi şımarıklık hiç değil :kedi:

peliin dün akşama kadar palladıum un altına üstüne getirdik annemle ordaydım kııısssdelikafadulden tabanlatrım hala ağrıyor, denk gelmedik demekkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…