gunaydın burcu & arzu
burcu kabus gıbı geceler yasamaya basladım kaburgalar batıyor gögus altım acıyoruyumak için yatmak hayal oldu sendede basladımı
evet pelin çok sıkıntı yapmıştım kendime yapılamadı bitürlü diye şimdi temizlik yapılacak ama hiiç temizlenebilecekmiş gibi durmuyo inşaat gibi evin içi
Ah sorma Pelin o kaburga agrisindan ben cok cekiyorum . Gunduzle cekiyorum ben onu .
bir baslandımı temızlıge nasıl temız olup biter bak
önemlı olan boyanın bıtmesıydı o yuzden sıkma canını temızlık daha kolay iş
olmadı kaynanana yardımcı kadın tutarsın 1 gunde hallederler
uykuda şuan teyzesigunaydın meral
nasılsın öyku nasıl
sağol meralcimm mis gibi evimize gelsin güzel kızım inşallah
bir baslandımı temızlıge nasıl temız olup biter bak
önemlı olan boyanın bıtmesıydı o yuzden sıkma canını temızlık daha kolay iş
olmadı kaynanana yardımcı kadın tutarsın 1 gunde hallederler
Yanliz kaynana diyisine bittim Pelin :roflol:
uykuda şuan teyzesi
minacık nasıl peki?
temizliğin gözünü seveyim
güel kızında tüm işler bittiğinde mis gibi evinize asıl ev sahibi gibi gelir inşallah cnm
çok oturunce benımde gunduz oluyor yayılarak oturmaya çalışıyorum koltukta
ama nedense gece olunca 2 kat fazlalaşıyor bırden
günaydın cnmGünaydıın kızlaar. çoook uykum vaar çoook..
ezilmez arzubir iki gecedir kaburgalarım acımadı.. ölü gibi uyuyorum resmen.. gece lavaboya kalkerken inanılmaz bir mücadele veriyorum.. yaşlılar gibi inleye inleye.. ezilmez dimi bebeğim?? ya zarar vericem diye çok korkuyorum.
öyle olcak sanırım ben ayakkabımı giyemiyorum eğilip değil temizlik yapmak:))
Günaydıın kızlaar. çoook uykum vaar çoook..
bir iki gecedir kaburgalarım acımadı.. ölü gibi uyuyorum resmen.. gece lavaboya kalkerken inanılmaz bir mücadele veriyorum.. yaşlılar gibi inleye inleye.. ezilmez dimi bebeğim?? ya zarar vericem diye çok korkuyorum.
günaydın herkese.
sormayın kızlar benimde resmen kaburga kemiklerim batıyor. zaten benim karnım sağda ve solda kemiklerimin bittiği yerden başlıyor. hala kemiklerim belli oluyor çıplakken. kemiklerimin üzerinde 1 gr yağ olmadı ama 10 kilo aldım hepsi göğüs kafesimden aşağıda: karın, bacak, popo :) göğsümden yukarı bakan kesinlikle hamile olduğuma inanmaz. bakalım bu popo ve bacaklar nasıl incelecek :)
gunaydın herkeseeee
her cuma yenı bı haftaya baslıyorum yanı bı hafta sona erıyo
32 oldu masallah benım oglum
bugun pek kıpırdak degıl ama
gun ıcınde bakıcaz artık
yesin onu teyzesibende yazarken nasıl yanı oldum
çok muhatap olmayınca nasıl yazılacagınıda bilemedım sanırım kaydirigubbakcemile3
mina iyi ama dedıklerı çıkıyor doktorların geçen 15 gun önce nasıl hıssedıyordum hareketlerını dışarı çıkacakmış gibi
şimdi kibarlaştı benım kız pek bir narın yeri daraldıgından diyorlar ya
bide bizim kız biraz irisöylemesı ayıp yer iyiycene daraldı ona sanırım
günaydııııııııııııngünaydın herkese.
sormayın kızlar benimde resmen kaburga kemiklerim batıyor. zaten benim karnım sağda ve solda kemiklerimin bittiği yerden başlıyor. hala kemiklerim belli oluyor çıplakken. kemiklerimin üzerinde 1 gr yağ olmadı ama 10 kilo aldım hepsi göğüs kafesimden aşağıda: karın, bacak, popo :) göğsümden yukarı bakan kesinlikle hamile olduğuma inanmaz. bakalım bu popo ve bacaklar nasıl incelecek :)
gunaydın herkeseeee
gun ıcınde bakıcaz artık
bilge yok yıne :1ninca:
,dün yemekten sonrada yoktu
akşam üstü sordum ama kimsedende ses çıkmadı:1no2:
çok oturunce benımde gunduz oluyor yayılarak oturmaya çalışıyorum koltukta
ama nedense gece olunca 2 kat fazlalaşıyor bırden
bir iki gecedir kaburgalarım acımadı.. ölü gibi uyuyorum resmen.. gece lavaboya kalkerken inanılmaz bir mücadele veriyorum.. yaşlılar gibi inleye inleye.. ezilmez dimi bebeğim?? ya zarar vericem diye çok korkuyorum.
:bende yazarken nasıl yanı oldum
çok muhatap olmayınca nasıl yazılacagınıda bilemedım sanırım kaydirigubbakcemile3
mina iyi ama dedıklerı çıkıyor doktorların geçen 15 gun önce nasıl hıssedıyordum hareketlerını dışarı çıkacakmış gibi
şimdi kibarlaştı benım kız pek bir narın yeri daraldıgından diyorlar ya
bide bizim kız biraz irisöylemesı ayıp yer iyiycene daraldı ona sanırım
günaydın herkese.
gunaydın herkeseeee
gun ıcınde bakıcaz artık
benım heryerım kılo aldı heryerımden verecegım inşallahhh :)
gunaydın 32 bitti annesı 33 e baslıyorsunuz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?