çok duydum onun methini de, bir türlü almadım gitti, alayım bari izne çıkınca evde bol bol okurum artıkınkıslar
elif şafak'ın AŞK diye bir kitabı var
okumanızı şiddetle tavsiye ederim
tamam sağol burcu, hemen iyileşmesini diliyoruz..Bilgeyle konustum simdi selami var. Dun gribimi agirlasmis gidip rapor almis. Bugun yok . Merak etmeyin.
aaa kızlar dün akşam kayıngillerdeydik aşkitomla.. dediki ay bir türlü nasip olmadı dedi beraber gidip bakamıycaz dedi, ben sana parayı vereyimde sen al dedi.. 300 lira verdi.. park yatak alcağım..ben ilk başlarda beraber bakarız seninde hoşuna gider demiştim de.. daha bebeğimin halası hiç bişey almamıştı arkadaşlar, eşimde dediki şimdi bebek arabasını puseti filan kitliycek birini arıyoruz dedi.. hayret ettim nasıl oldu da dedi diye.. hayatta kimseden bişey istemez ama onlar o kadar uzak tutuyorlardı ki kendilerini o da dayanamadı artık herhalde bu cimriliğe.. tabii ben bu gazla.. halasına kitleriz nolcak dedim.. kadın anlamamazlıktan geldii.. gülerek neeey dedi.. bende dedim bebek arabası için sponsor arıyoruz dedim..o da bozdururum olmaz sa bi altın alırız yaaa dedi.. bende zahmet olcak dedim.. görüyomusunuz??? tam varyemez bunlar.. evin çatısı cumhuriyet altınlarıyla dolu.. ama kıyamıyor.. ah nediyim ya.. halasıda 3 tane takım almış dedi.. bende aaa niye zahmet etmiş kıyafet eksiğimiz yok dedim..
arzucum bizimkiler farklımı sanıyosun hepsi aynı bikaç parça üstbaş dışında hiçbişey yok kimseden herşeyi biz yaptık canım kocacığımla evlenirkende böyleydi ben kimseden bişey beklemiyorum artık oyüzden..
ben sabah sütümü içtiiiiiiimmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2Dunurum yok ben soyliyim sut yogurt saati.
çok duydum onun methini de, bir türlü almadım gitti, alayım bari izne çıkınca evde bol bol okurum artıkın
tamam sağol burcu, hemen iyileşmesini diliyoruz..
yaa kızlarrr benım oglum bugun cok sessız benı korkutuyo dr aradım ulasamadım korkuyorumm:gitme:
arzucum bizimkiler farklımı sanıyosun hepsi aynı bikaç parça üstbaş dışında hiçbişey yok kimseden herşeyi biz yaptık canım kocacığımla evlenirkende böyleydi ben kimseden bişey beklemiyorum artık oyüzden..
:) Bizde de durum boyle . Ben gece gittigimde Eylul' e kiyafet hazirlamislar . Bi poset.Herhalde dedim biseyler aldilar . Ablasinin kizinin eski kiyafetleri cikti :) Hahah cok sok oldum . Bende aldim selzedelere gonderdim burda. Ne yapayim simdi . Benimkiler odasini aldi Eylul'un kiyafetlerini aldilar bi suru sey daha . Onlarda eskileri verdiler :) Hic sinirimi bozmuyorum ne yapayim degistirme sansim yok . Kabul etmesem boyle esime huzursuzluk cikaririm he he dedim aldim eve bile sokmadan goturdum verdim. O yuzden Arzu hepsi ayni .
vaybe eski veridler he?? ben herhalde başına atar çeker çıkardım.. dediğinize kesinlikle katılıyorum değiştiremeyiz.. ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlarya ona çok gıcık oluyorum.. böyle yüzlerine haykırmak istiyorumm.. aptal olmadığımı, ve ne kadar babanne dedeler halalar göstermek istiyorum.. dün akşamda sırf gıcıklığına dedim o araba işini.. parayıda alıp gıcık gıck direk çantama attım.. öyle demeyin kızlar, babanne dede olmak kolaymı herkes elini sokucak cebine bi zahmet.. bizim annne babalarımıza yazık değilmi.. hele benim durum malum biliyosunuz.. kardeşim asker, artık babam yok.. anacım elin işlerinde milletin ağız kokusunu çekiyor 17 yıldır.. ve görseniz nerdeyse dünyaları almak istiyor torununa.. he ellerinde olmaz almazlar anlarım hatta hiç eksikliğini yansıtmam onlara.. aman üzülmesinler diye de.. böyle hem mangalda kül bırakmayıp hem varlık içinde yumruk sıkıp yalayıp hemde ereniiiiiimmm.. oy kurban olmuş babannesi demek var mı ?? yoksa istermiyimben o cimrilerin parasını aldığı şeyi hiiiç.. Allah kocalarımıza ve ailelerimize can sağlığı versin yeterki kimseye ihtiyacımız yok.. babacım haytta olsaydı bir o da da kendi evine yapacaktı bebek için, hep öyle isterdi..
vaybe eski veridler he?? ben herhalde başına atar çeker çıkardım.. dediğinize kesinlikle katılıyorum değiştiremeyiz.. ama lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlarya ona çok gıcık oluyorum.. böyle yüzlerine haykırmak istiyorumm.. aptal olmadığımı, ve ne kadar babanne dedeler halalar göstermek istiyorum.. dün akşamda sırf gıcıklığına dedim o araba işini.. parayıda alıp gıcık gıck direk çantama attım.. öyle demeyin kızlar, babanne dede olmak kolaymı herkes elini sokucak cebine bi zahmet.. bizim annne babalarımıza yazık değilmi.. hele benim durum malum biliyosunuz.. kardeşim asker, artık babam yok.. anacım elin işlerinde milletin ağız kokusunu çekiyor 17 yıldır.. ve görseniz nerdeyse dünyaları almak istiyor torununa.. he ellerinde olmaz almazlar anlarım hatta hiç eksikliğini yansıtmam onlara.. aman üzülmesinler diye de.. böyle hem mangalda kül bırakmayıp hem varlık içinde yumruk sıkıp yalayıp hemde ereniiiiiimmm.. oy kurban olmuş babannesi demek var mı ?? yoksa istermiyimben o cimrilerin parasını aldığı şeyi hiiiç.. Allah kocalarımıza ve ailelerimize can sağlığı versin yeterki kimseye ihtiyacımız yok.. babacım haytta olsaydı bir o da da kendi evine yapacaktı bebek için, hep öyle isterdi..
cuma cuma üzmeyin germeyin kıslar
rabbim herşeyi görüyor biliyor
allahım herkezin hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
GÜNAYDIN KIZLAR
Ben de görümcemin kızından kalanları aldım, ablamın kızından kalanları da alıcam...
Böyle sorun etmeyin bence, sonuçta hemen küçük kalıyo giyilmiyo, yepyeni hepsi de.
bi de özellikle eşimin küçüklük eşyaları varmış, saklamış annesi. Onları da aldım çok değerli benim için...
Arzucum yuzune atip cikmak cok cok kolay . Ama acikcasi ben oyle yapmiyorum . Esimi ailesi konusunda elimden geldigi kadar tolere etmeye calisiyorum ki o uzulmesin diye . Cunku o da farkinda . Benim ailem ile onun ailesinin maddi durumlari esit hatta onlar daha bile iyi . O da goruyor aradaki farki yapilani . Ama basina kakarsam o uzuluyor ailesi degil ki . Ailesi durumun farkinda bile olmuyor . O yuzden esimi ailesi yuzunden uzmek istemiyorum Zaten tepkimi dusuncemi herseyi o da biliyor . He he dedim aldim . Arabaya bininca bunlar arabada kalsin ben bunlari Eylul'e asla giydirmem dedim tabiki dedi . Verdim gitti. Atsaydim esim uzulurdu onlar degil .
:1hug: CANIMyok yok meral, merak etme üzülmüyorum da gerilmiyorum da konu geçti de öylesine anlatıverdim bende..zemuszemus
GÜNAYDINGÜNAYDIN KIZLAR
Ben de görümcemin kızından kalanları aldım, ablamın kızından kalanları da alıcam...
Böyle sorun etmeyin bence, sonuçta hemen küçük kalıyo giyilmiyo, yepyeni hepsi de.
bi de özellikle eşimin küçüklük eşyaları varmış, saklamış annesi. Onları da aldım çok değerli benim için...
Aileler ve verdikleri farkli demekki . Kalanlari giydirmek kucukleri almak tabiki sorun degil . Ama dedigim gibi seninkiyle benimki arasinda fark oldugu icin benim icin hic degerli degil . Hatta tam tersi.
yok kıs burcu öyle dediğime ne bakıyosun, bende hayatta yapamam her şeye rağmen.. ben ne ediyosam çok kafama taktığım için kendime ediyorum.. eşini üzmemek konusunda ki inceliğin takdire layık gerçekten.. ama benim eşime böyle yapmasaydım olanları hiç ayırt etmiyordu.. onlar ona normal geliyordu.. şimdilerde yeni yeni herşeyin farkında 2,5 yılın sonunda nihayet farketti.. artık bende senin dediğin gibi davranmaya özen gösteriyorum elimden geldiğince.. doğrusu bu çünkü.. daha geçen gün konuştuk beraber.. aşkım farkındayım ama onları değiştiremem ki dedi.. kendilerini aç da açıkda zannediyolar dedi..
GÜNAYDIN KIZLAR
ŞenizSen kendini de uzme . Esin kadar sana da yazik. Bu gunlerimiz asla geri gelmeyecek. Aldigimiz nefesin geri donusu yada tekrari yok . Degil onlari hic kimseyi takma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?