2009 Aralık Anneleri

inşallah cnm...

kapalı çarşıda da var bebeler sarayı falan filan.. gezmek lazım aslında ama yorulma çok... dikkat et artık. ben yazın bitirdim alışverişi..

inşallah cnm...

kapalı çarşıda da var bebeler sarayı falan filan.. gezmek lazım aslında ama yorulma çok... dikkat et artık. ben yazın bitirdim alışverişi..

mrb ben d eocak annesi olucam . bursa inegöldeyim ben. akdem neresi orayı bilmiyorum neler var.

sekerim yanliz degilsin bizim babamizda oyle hepsini bir aliriz daha 2 ay var diyo beni delirtiyoooo ama napalim hicc takma ben diyom indirime giriyo alalim tinlamiyo pahali pahali alir oh olsun ona beni dinlemez.yani herkes odasini duzledi ama napalim bizde yapariz kizz catlariz bizde bunlarikaydirigubbakcemile5

kıslarda ben çıkıyorum
yarına kadar iyi bakın kendinize

öpüldünüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz

ya kızlar netim gitti... bi ara hiç gelmeyecek sandım!

mrb ben d eocak annesi olucam . bursa inegöldeyim ben. akdem neresi orayı bilmiyorum neler var.
cumhuriyet caddesi var ya canım, zaferin ykm girişinden dümdüz git, solda akbank var onu geçince hemen...

bi sorun olursa beklerim..
kıslarda ben çıkıyorum
yarına kadar iyi bakın kendinize

öpüldünüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz

gidenleri öpüyorummmmm

merhaba kızlar ben kısmetse ocak annesi olacağım arada gelip size de bakıyorum ama ilk defa yazıyorum. ben aralığın ilk bebekleri nasıllar diye merak ettim haberiniz var mı? gelişimleri nasılmış? hala küvezdeler mi?

kızlar ya bişey merak ediyorum ben.aklıma gelmedi dr sormak.benim sata göre doğum tarihim 13 aralık.ama ultrasona göre bebek bir hafta büyük görünüyo ve her gidişimdide aynı 5 6 gün ilerde görünüyo.bu durumda benim bebeğim Allah izin verirse söylenen tarihden bir hafta öncemi doğacakCADIARZU.bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

cnm merhaba ben de aralık 2008 annesiyim.şimdiden hayırlı doğumlar.ultrasona falan bakmıyolar tatlım.sata göre normal doğum tarihin 13 aralık,sezeryan içinse 10 gün öncesinden yani 3-4-5 aralıktan birini seçmeni istiyolar.benim sata göre 28 aralıktı ultrasonda 12 aralıkta doğar görünüyodu.19 aralıkta doğdu.Sağlıkla kavuşman dileğiyle

Benim ilk doğum sezeryanla oldu. 28 kilo almıştım. Doğumdan sonra 5 aylık falan hamile gibi görünüyordum. Bir gün okula gelen müfettişlerden biri "Sizi de hamile hamile ayakta tuttum hocam" deyince, ona "Ben doğum yaptım." dedim. O sırada bebek 6 aylıktı. Bu lafa sinir olup diyet ve sporla zayıfladım. Ayda 1,5-2 kilo verdim. Diyetle göbek küçülüyor ama sarkıkları toplamak için spor şart. İki aydan önce de fazla hareket edemiyorsun. Ben doğum sonrası egzersiz rehberi diye bir kitapçık bulmuştum, oradaki hareketleri yapmıştım. Eski kiloma da indim, sıfır göbek de oldum. Korkacak birşey yok. Bu sefer az kilo aldım ama göbek için yine egzersiz yapacağım. Birşey olmaz, nasıl olsa yaşa bağlı vücut bozuluyor, önemli olan bebeklerin ve annelerin sağlıklı olmaları.

Benimki de büyük görünüyor. Sezeryanı 10 gün önceden yapıyorlar ya, bebek daha önce doğar mı, gelişimi ileri dedim. Onunla alakası yokmuş.

Ben de ilk ördüğümde nette belirtilen kadar ördüm aşırı büyük olmuştu.Bunu biraz kafama göre ördüm.25 ilmek başladım 15 sıra ördüm, 10 kestim 3düz 3 ters devam edip, 8sıra düz 7sıra ters olunca bitirdim.Ama 9 düz 8 ters olsaydı sanırım daha güzel olurdu.Dikmede büzdürürken altı üstten daha az büzdürdüm.Bebek yünü ve 3,5 no.şiş kullandım.Çok açıkladım ama ay ben çok uğraşmıştım da ondan anlatayım dedim.:kedi: Biraz daha büyüğünü de örecem ama bunu ilk doğduğunda giyer ancak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…