Sağol canımcım bak böyle daha iyi oldu hiç olmazsa bikaç yer girmişş oldu aklıma .. ne yapcam ne etcem nerden alcam diye düşünüyodum . . Allah aldıklarımızı da güle güle yavrucaklarımızla mutlu mesut kullanmayı nasip eder inşallah . .
inşallah cnm...
kapalı çarşıda da var bebeler sarayı falan filan.. gezmek lazım aslında ama yorulma çok... dikkat et artık. ben yazın bitirdim alışverişi..
Sağol canımcım bak böyle daha iyi oldu hiç olmazsa bikaç yer girmişş oldu aklıma .. ne yapcam ne etcem nerden alcam diye düşünüyodum . . Allah aldıklarımızı da güle güle yavrucaklarımızla mutlu mesut kullanmayı nasip eder inşallah . .
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :gitme:kıslarda ben çıkıyorum
yarına kadar iyi bakın kendinize
öpüldünüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz
cumhuriyet caddesi var ya canım, zaferin ykm girişinden dümdüz git, solda akbank var onu geçince hemen...mrb ben d eocak annesi olucam . bursa inegöldeyim ben. akdem neresi orayı bilmiyorum neler var.
kıslarda ben çıkıyorum
yarına kadar iyi bakın kendinize
öpüldünüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz
cumhuriyet caddesi var ya canım, zaferin ykm girişinden dümdüz git, solda akbank var onu geçince hemen...
bi sorun olursa beklerim..
kızlar ya bişey merak ediyorum ben.aklıma gelmedi dr sormak.benim sata göre doğum tarihim 13 aralık.ama ultrasona göre bebek bir hafta büyük görünüyo ve her gidişimdide aynı 5 6 gün ilerde görünüyo.bu durumda benim bebeğim Allah izin verirse söylenen tarihden bir hafta öncemi doğacakCADIARZU.bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
ya sezeryanda hemen kilo verilemiyor denilioyr, yok derin sarkık kalıyormuş falan... doğru mu kızlar?
şimdi sezeryan olanlar da panik olmasın da... öyle olsa bile bebek için zaten çatladık patladık sarkarız da napalım...
kızlar ya bişey merak ediyorum ben.aklıma gelmedi dr sormak.benim sata göre doğum tarihim 13 aralık.ama ultrasona göre bebek bir hafta büyük görünüyo ve her gidişimdide aynı 5 6 gün ilerde görünüyo.bu durumda benim bebeğim Allah izin verirse söylenen tarihden bir hafta öncemi doğacakCADIARZU.bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Benimki de büyük görünüyor. Sezeryanı 10 gün önceden yapıyorlar ya, bebek daha önce doğar mı, gelişimi ileri dedim. Onunla alakası yokmuş.
Oğluma patik ördüm fotosunu da ekledim:hulya:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?