bir kişiye yararı olsa sevinirim arzucum
ben sıkı sıkı salgını takip ediyorum... haftaya perşembe 32 haftam dolacak yani izine hak kazanıcam salgın çok artarak giderse kendimi eve kapatmak için doğum iznine çıkmayı bile düşünüyorum vallahi... gelen aşılara güvenmiyorum aşı olmak istemiyorum ama domuz gribi olmak da istemiyorum fisfisfis
yerimsenibengünaydın meralcim demi ama akşam olsada eve gitsekk sırnaşık şey
günaydııııııııınnnnnn bilgecikopuyorumnanaktangünaydın kızlarrrrrrrssssssss hihoyyyt
iyiyiz di mi sengözlerimebaksanab iyiyiz iyiyizzzzzzzzzz şakkıdı
akannehir
ooo süper sevindim vallahihoyyytattım valla işe geir gelmez açtım hemen işler azaldı artık daha rahat geleceğim yanınıza
günaydın burcuHerkeslere Gunaydin
günaydın arzuuuuuuopuyorumnanaktangünaydınlar
bir kişiye yararı olsa sevinirim arzucum
ben sıkı sıkı salgını takip ediyorum... haftaya perşembe 32 haftam dolacak yani izine hak kazanıcam salgın çok artarak giderse kendimi eve kapatmak için doğum iznine çıkmayı bile düşünüyorum vallahi... gelen aşılara güvenmiyorum aşı olmak istemiyorum ama domuz gribi olmak da istemiyorum fisfisfis
Aynen bilgecim bende hiç güvenmiyorum aşıya filan. Sağsalim izne ayrılabilseydik iyiydi valla tırsmıyo değilim bende.
Günaydın burcu nasılsın kolayladınmı işleri biraz.
Bu arada herkese günaydıııııııın
bkaban, b_i_o, cancer, mcetin1+, meybon, oznurss+
hepinize günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin :dance:
Ayrıca Bilge arkadaşım teşekkür ederiz paylaştığın bilgiler için...
yerimseniben
umarım çabuk güzel geçen birgün olur:lepi:
günaydııııııııınnnnnn bilgecikopuyorumnanaktan
ooo süper sevindim vallahihoyyyt
günaydın burcu
işe başladınmı evdemisin canım?
odanız hazırmı peki?
günaydın arzuuuuuuopuyorumnanaktan
:1ninca: koruma altına alıcan kendini hıııııııı:tomato:
evet bende güvenmiyorum, baksanıza amerikada o aşıyı kullanmıycaklarmış... amerikalı yaş tahtaya basmazzz... evet gerekirse izne çıkın kızlar sağlık gibisi yok..
Aynen bilgecim bende hiç güvenmiyorum aşıya filan. Sağsalim izne ayrılabilseydik iyiydi valla tırsmıyo değilim bende.
Bu arada herkese günaydıııııııın
günaydııııııııınnnnnn bilgecikopuyorumnanaktan
:1ninca: koruma altına alıcan kendini hıııııııı:tomato:
günaydın bende varımmm ama burda:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile5 rica ederim
arzucum amerikada yaşayan doktor bir ablam var ona danıştım... o olacakmış ama şöyle bir konu var... john hopkins hastanesinde çalışıyor ve hastanede halihazırda sağlık personeline yapılacak yeter sayıda aşı yok... yani bizimkilerin nereden geldiği ve ne tip bi şey olduğu bir sır bir muamma akannehir
günaydın canım
ya resmi olarak ayrılabiliyoruz iyi güzel de işte sonrasında çocuğu bırakıp gelmemek için direnmeye çalışıyoruz öznur sen de benim gibisin işte yürek selanik her gün yeni 10 tane okul ekleniyo listeye mafoldumben
opuyorumnanaktan
kendim için bi şey istiyosam namerdim meral sositososito
günaydın güzel aralık anneleriiii....
şimcik ben tecrübelerınızden yararlanmak ıstıyorum bir sorum var...ikili testi yaptırdık sonuclar guzel cıktı...pekı sımdı sırada 3lümü var ve bunu yaptırmam gerekıyormu ve bunda ne cıkıyo ortayaaa
kafam karıstıdaa..
gunaydın eşim evde
kahvaltı yapacgız
merak etmeyın benı
görüşürüz
şimcik ben tecrübelerınızden yararlanmak ıstıyorum bir sorum var...ikili testi yaptırdık sonuclar guzel cıktı...pekı sımdı sırada 3lümü var ve bunu yaptırmam gerekıyormu ve bunda ne cıkıyo ortayaaa
kafam karıstıdaa..
kafam karıstıdaa..
kafam karıstıdaa..
gunaydın eşim evde
kahvaltı yapacgız
merak etmeyın benı
görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?