2009 Aralık Anneleri

Aynen bilgecim bende hiç güvenmiyorum aşıya filan. Sağsalim izne ayrılabilseydik iyiydi valla tırsmıyo değilim bende.

Günaydın burcu nasılsın kolayladınmı işleri biraz.

Bu arada herkese günaydıııııııın

günaydın meralcim demi ama akşam olsada eve gitsekk sırnaşık şey
yerimseniben
umarım çabuk güzel geçen birgün olur:lepi:

günaydın kızlarrrrrrrssssssss hihoyyyt
iyiyiz di mi sengözlerimebaksanab iyiyiz iyiyizzzzzzzzzz şakkıdı

akannehir
günaydııııııııınnnnnn bilgecikopuyorumnanaktan

attım valla işe geir gelmez açtım hemen işler azaldı artık daha rahat geleceğim yanınıza
ooo süper sevindim vallahihoyyyt

Herkeslere Gunaydin
günaydın burcu
işe başladınmı evdemisin canım?

odanız hazırmı peki?

günaydın arzuuuuuuopuyorumnanaktan

:1ninca: koruma altına alıcan kendini hıııııııı:tomato:

günaydın öznur
valla bende aşıya güvenmediğimden aslaaaaaaaa yaptırmam
kendimi karantina altına alırım daha iyi:1ninca:

amin meralcim hayırlısıyla şu günleri geçirsek de miniklerimizi kucağımıza alsak artık yawwwww

ayrıca bu aşıya bendee güvenmiyorum şimdilik buralarda duyulan bir vaka yok ama olsun önlem almak lazım bilgecim bilgiler için teşekkür opuyorumnanaktan

bkaban, b_i_o, cancer, mcetin1+, meybon, oznurss+

hepinize günaydın kızlar, gününüz güzel geçsin :dance:

Ayrıca Bilge arkadaşım teşekkür ederiz paylaştığın bilgiler için...

kaydirigubbakcemile5 rica ederim

evet bende güvenmiyorum, baksanıza amerikada o aşıyı kullanmıycaklarmış... amerikalı yaş tahtaya basmazzz... evet gerekirse izne çıkın kızlar sağlık gibisi yok..

arzucum amerikada yaşayan doktor bir ablam var ona danıştım... o olacakmış ama şöyle bir konu var... john hopkins hastanesinde çalışıyor ve hastanede halihazırda sağlık personeline yapılacak yeter sayıda aşı yok... yani bizimkilerin nereden geldiği ve ne tip bi şey olduğu bir sır bir muamma akannehir

Aynen bilgecim bende hiç güvenmiyorum aşıya filan. Sağsalim izne ayrılabilseydik iyiydi valla tırsmıyo değilim bende.
Bu arada herkese günaydıııııııın

günaydın canım
ya resmi olarak ayrılabiliyoruz iyi güzel de işte sonrasında çocuğu bırakıp gelmemek için direnmeye çalışıyoruz öznur sen de benim gibisin işte yürek selanik her gün yeni 10 tane okul ekleniyo listeye mafoldumben

günaydııııııııınnnnnn bilgecikopuyorumnanaktan
:1ninca: koruma altına alıcan kendini hıııııııı:tomato:

opuyorumnanaktan
kendim için bi şey istiyosam namerdim meral sositososito

günaydın güzel aralık anneleriiii....

şimcik ben tecrübelerınızden yararlanmak ıstıyorum bir sorum var...ikili testi yaptırdık sonuclar guzel cıktı...pekı sımdı sırada 3lümü var ve bunu yaptırmam gerekıyormu ve bunda ne cıkıyo ortayaaa

kafam karıstıdaa..

HERŞEY MELEKLERİMİZ İÇİN KISLAR:lepi:

SELAM CANIM NASIL GİDİYOR HAMİLELEİK
13-14 HAFTALIK OLDUNUZ SANIRIM HI?

BEN İKİLİYİ YAPTIRMIŞTIM
DR ÜÇLÜ İSTEMEDİyerimseniben

2 li teste kandegerleri yuksek çıksaydı 3 lu isteyecektı cnm
ense kalınlıgıda normal çıktıysa 3 luye gerek yok
down sendromu veya genetık hastalıklar kromzon yapısında bozukluk varmı dye bakılıyor
ense kalınlıgı ölçuluyor kan alınıp bakılıyor

tesekkur ederım canlarımmmm strese gırıyodum yıne yoksa bı test daha var dıyee...oohh cok sükür istemez heralde doktorum ...hepınızı öptümmm kocamannn

2li test bızı çok uzmuştu
o yuzden dayanamayıp yazıp çıkayım dedım
hey gidi gnler nasıl geçti neler atlattık
neyse görüşürüz
sagol meralcimzemuszemus

selam canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin.. canım benimdoktorumda meral gibi ikili yi aptırdıktan sonra üçlüyü istememişti.. doktorun ne derse ona göre hareket edersin..

günaydınnnn... umarım diğer tüm testleriniz de güzel sonuçlanır
3lü test de ikili gibi down sendromu gibi anomalileri saptamak için kullanılıyor. ikili testten sonra doktor karar veriyor 3lüyü isteyip istemediğine ama istiyor olması kötü bir şey veya fazladan risk olduğu anlamına gelmiyor... benim doktorum biraz pimpirikli olduğu için hem ikili yapıldı hem de 3lü... güzel güzel sonuçlandı mutlu mutlu gün sayıyoruz şimdi yerimseniben

gunaydın eşim evde
kahvaltı yapacgız
merak etmeyın benı
görüşürüz

günaydınnnn
afiyet olsun mina'ya ilik kemik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…