günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydın kızlar ben erkenciyim bugünn opuyorumnanaktan
ay maşallaah yaa ben haftasonu 1900 gr.dım... ya moralimi bozmam gerekmiyor di mi?
yaramıyor mu ya bebişime... 20 kilo bana 2 kilo ona...
ama bu haksızlııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk
ayyy bernacım tabiki moralini bozma benim eşim 5 kilo doğmuş 1,90 boyunda ve 100 kilo yani baya iri kaydirigubbakcemile3 ben desen boy uzun iri yapılıyım dr sizden ufak bişey çıkmazdı diye dalga geçiyor bizimle
Şeniz
günaydıııııınnnnnnn şekerlerkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::teytey:
yeğenlerim ve sizler nasılsınız bugün?
kuzucum ve ben iyi uyumamıza rağmen yinede uyukluyorus.:bbo:
akşam olsada eve gitsek dimi ama:kedi:
günaydınnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydın kızlar ben erkenciyim bugünn opuyorumnanaktan
günaydıııııınnnnnnn şekerlerkaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::teytey:
yeğenlerim ve sizler nasılsınız bugün?
kuzucum ve ben iyi uyumamıza rağmen yinede uyukluyorus.:bbo:
akşam olsada eve gitsek dimi ama:kedi:
neriman şekerim günaydın
maşallah atmışsın kendini erkenden topiğe
Herkeslere Gunaydin
günaydınlar
Doğruluğunu test etme imkanım yok ama mantıklı ve bilinen laflar.... ve bizler yüksek risk grubu olduğumuz için ve buradaki önerilerle kaybedeceğimiz hiçbir şey olmadığı için... ilaç alımları elbette bizler için geçerli değil arkadaşlarım
teşekkürler bilge, bilgiler için.. dikkat edelim, çevremizi de uyaralım ya.. Allah korusun..
bir kişiye yararı olsa sevinirim arzucum
ben sıkı sıkı salgını takip ediyorum... haftaya perşembe 32 haftam dolacak yani izine hak kazanıcam salgın çok artarak giderse kendimi eve kapatmak için doğum iznine çıkmayı bile düşünüyorum vallahi... gelen aşılara güvenmiyorum aşı olmak istemiyorum ama domuz gribi olmak da istemiyorum fisfisfis
Aynen dunur bende asla guvenmiyorum dedigin gibi cok onemli bi salgin olursa da bende izine ayrilirim ama vurulmam o asiyi . Guvenilirligi ispatlanmadan vurulmam.
bir kişiye yararı olsa sevinirim arzucum
ben sıkı sıkı salgını takip ediyorum... haftaya perşembe 32 haftam dolacak yani izine hak kazanıcam salgın çok artarak giderse kendimi eve kapatmak için doğum iznine çıkmayı bile düşünüyorum vallahi... gelen aşılara güvenmiyorum aşı olmak istemiyorum ama domuz gribi olmak da istemiyorum fisfisfis
Aynen dunur bende asla guvenmiyorum dedigin gibi cok onemli bi salgin olursa da bende izine ayrilirim ama vurulmam o asiyi . Guvenilirligi ispatlanmadan vurulmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?