2009 Aralık Anneleri

:dilcikar: berna senin dünürün git ona söyle :dilcikar: şakkıdı

Canim dunurcum bitanecik dunurcum benim dun kafam o kadar karisikti ki ama evdeki durumu bi gorsen heryer karismis filan haldeydi o yuzden ben oyle seeeyettim dunurcum a.s.

yerimseniben
günaydın burcu
işe başladınmı evdemisin canım?

odanız hazırmı peki?
:tomato:

Gunaydin Meral , Gunaydin Oznur

Odamiz daha hazir degil :) Kurulum tamam ama hazirlamaya firsat olmadi esim 6 saatte gardolabi kurdu cunku inat etti bi de yardim da almadi . Karisik halde biraktik aksam bugun temizlenmesi lazim . Gerci buna sukur diyerek bisey demiyorum ama .

Gunaydinlar . Bende ikiliden sonra uclu yaptirmadim gerek yok dedi doktor.

gunaydın eşim evde
kahvaltı yapacgız
merak etmeyın benı
görüşürüz

Gunaydin Pelin :)

Herkeslere günaydın . .Bugün bi garip duygu patlaması yaşıyorum sabahtan patlıycak kadar öfkeliydim şimdi ise bebeğim aklıma geldikce mutluluk hormonları mi salgılanıyordur nedir . . içim dolu dolu hani bahar havası girerken degişik bi koku ve huzur vardır ya havada işte öyle . . bu kadar karmaşık duyguyu birarada yaşamak hiç kolay degil kızlaaaaaaaaaaaaaaaar . .Ağlamakla gülmek arası bi durum . .sanırım traji komik bi dönemdeyiz . .

Valla bende bugun cok duygusalim yalan yok :) Yerime adam bakilmasina karar verildi gecici sure de olsa. İlan ciktim bugun. Sanirim 2-3 gun icinde bulunur ve isi vermeye baslarim . Her ne kadar patronum gecici oldugunu mutlaka soyleriz gorusmede filan desene de bilmiyorum ya tuhaf geldi boyle . Yerime birisini bulmak . Tabi guzel bisey icin sozum yok ama . :sinifsinif:

:teselli:hepimiz heran değişebilen duygular içindeyiz.. Allah yardımcımız olsun.. tabi en çok da bizle aynı evi paylaşanakaydirigubbakcemile3

burcu ne güzel demekki iş yerinden, arkadşlarından ve patronun dan az da olsa memnunsun, orda olmak seni rahatsız etmiyor demekki, ki duyguların kabardı.. ben görüşmeye gelenler oldukça sevinip onlara acıyorum.. neler yaşayacaklarının farknda diiller diye..

güzel tarafından bak burcucum doğuma işyerinden gitmek zorunda kalmayacaksın doğumdan önce evde birkaç hafta dinlenmeye vaktin olcak değilmi?

güzel tarafından bak burcucum doğuma işyerinden gitmek zorunda kalmayacaksın doğumdan önce evde birkaç hafta dinlenmeye vaktin olcak değilmi?

Oyle tabi de ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya . Profesyonelce bakmam gerekiyor ama bakamam simdi hamileyim ben .

günaydın kızlaarrr... ve minik bebişleri...opuyorumnanaktan bir aydır tayinimin başka bir şehre çıkması sebebiyle eşimden ve evimden ayrıyım. eşimi çok özledim...bu haldeyken ayrılık hiç çekilmiyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şükürler olsun ki yarın doğum iznine ayrılıyorum....zemuszemuszemuszemuszemuszemus Rabbim kimseye ayrılık yaşatmasın. çok zor...

HORMONLARIN OYUNU CANIMyerimseniben

Oyle tabi de ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya . Profesyonelce bakmam gerekiyor ama bakamam simdi hamileyim ben .

çok iyi anlıyorum seni
benim böyle bi şey olmadığı halde sonrasında ne olacak diye kaygılarım var şimdiden.
Halbuki ne olacak en kötü ihtimal işten çıkarılırız:))) evde kuzularımızla beraber vakit geçiririz güzel güzel:)))

amiiin canım amin..

günaydın herkese bizde dün dr ye gittik...34 haftalik olduk dr normal doguma dogru gidiyorsunuz 5-6 hafta var dedi doguma bebişimde maasallah sağliklıymış 2430 gr olmuş minik kızım...prensesimiz...

herşeyimizi hazırladık 1 haftadır benim minik kızım çok hareketli büyüdü belki ondan ama 4 uncu ayda hissetmedigim hareketlerini hissetmek cok güzel bir duygu ve heyacan verici

kızlar bugün iş yerinde son günüm izne ayrılıyorum evde bol bol uyuma zamanı geldi artık....:)))

Oyle tabi de . Ne olcak kizim icin hersey feda olsun diyo insan . İcim burkuldu iste :)

amin cnm
allah sabır versin
eşinden ayrı olman gerçekte helede bu zamanda çok zor
şükürler olsunki doğum iznine ayrılıyormuşsun

günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye nasılsınız

selam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…