:dilcikar: berna senin dünürün git ona söyle :dilcikar: şakkıdı
Aynen bilgecim bende hiç güvenmiyorum aşıya filan. Sağsalim izne ayrılabilseydik iyiydi valla tırsmıyo değilim bende.
Günaydın burcu nasılsın kolayladınmı işleri biraz.
Bu arada herkese günaydıııııııın
yerimseniben
günaydın burcu
işe başladınmı evdemisin canım?
odanız hazırmı peki?
:tomato:
günaydın güzel aralık anneleriiii....
şimcik ben tecrübelerınızden yararlanmak ıstıyorum bir sorum var...ikili testi yaptırdık sonuclar guzel cıktı...pekı sımdı sırada 3lümü var ve bunu yaptırmam gerekıyormu ve bunda ne cıkıyo ortayaaa
kafam karıstıdaa..
gunaydın eşim evde
kahvaltı yapacgız
merak etmeyın benı
görüşürüz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/265217-kostumlerin-ustune-yok.html
belki görenleriniz vardır görmeyenler için paylaşmak istedim, çok tatlılar tam yemelik opuyorumnanaktan
Herkeslere günaydın . .Bugün bi garip duygu patlaması yaşıyorum sabahtan patlıycak kadar öfkeliydim şimdi ise bebeğim aklıma geldikce mutluluk hormonları mi salgılanıyordur nedir . . içim dolu dolu hani bahar havası girerken degişik bi koku ve huzur vardır ya havada işte öyle . . bu kadar karmaşık duyguyu birarada yaşamak hiç kolay degil kızlaaaaaaaaaaaaaaaar . .Ağlamakla gülmek arası bi durum . .sanırım traji komik bi dönemdeyiz . .
Valla bende bugun cok duygusalim yalan yok :) Yerime adam bakilmasina karar verildi gecici sure de olsa. İlan ciktim bugun. Sanirim 2-3 gun icinde bulunur ve isi vermeye baslarim . Her ne kadar patronum gecici oldugunu mutlaka soyleriz gorusmede filan desene de bilmiyorum ya tuhaf geldi boyle . Yerime birisini bulmak . Tabi guzel bisey icin sozum yok ama . :sinifsinif:
Valla bende bugun cok duygusalim yalan yok :) Yerime adam bakilmasina karar verildi gecici sure de olsa. İlan ciktim bugun. Sanirim 2-3 gun icinde bulunur ve isi vermeye baslarim . Her ne kadar patronum gecici oldugunu mutlaka soyleriz gorusmede filan desene de bilmiyorum ya tuhaf geldi boyle . Yerime birisini bulmak . Tabi guzel bisey icin sozum yok ama . :sinifsinif:
güzel tarafından bak burcucum doğuma işyerinden gitmek zorunda kalmayacaksın doğumdan önce evde birkaç hafta dinlenmeye vaktin olcak değilmi?
Herkeslere günaydın . .Bugün bi garip duygu patlaması yaşıyorum sabahtan patlıycak kadar öfkeliydim şimdi ise bebeğim aklıma geldikce mutluluk hormonları mi salgılanıyordur nedir . . içim dolu dolu hani bahar havası girerken degişik bi koku ve huzur vardır ya havada işte öyle . . bu kadar karmaşık duyguyu birarada yaşamak hiç kolay degil kızlaaaaaaaaaaaaaaaar . .Ağlamakla gülmek arası bi durum . .sanırım traji komik bi dönemdeyiz . .
Oyle tabi de ne bilim insan bi tuhaf oluyor ya . Profesyonelce bakmam gerekiyor ama bakamam simdi hamileyim ben .
günaydın kızlaarrr... ve minik bebişleri...opuyorumnanaktan bir aydır tayinimin başka bir şehre çıkması sebebiyle eşimden ve evimden ayrıyım. eşimi çok özledim...bu haldeyken ayrılık hiç çekilmiyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şükürler olsun ki yarın doğum iznine ayrılıyorum....zemuszemuszemuszemuszemuszemus Rabbim kimseye ayrılık yaşatmasın. çok zor...
günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye nasılsınız
Günaydın kızlar herkese nasılsınız bugun
çok iyi anlıyorum seni
benim böyle bi şey olmadığı halde sonrasında ne olacak diye kaygılarım var şimdiden.
Halbuki ne olacak en kötü ihtimal işten çıkarılırız:))) evde kuzularımızla beraber vakit geçiririz güzel güzel:)))
amin cnmgünaydın kızlaarrr... Ve minik bebişleri...opuyorumnanaktan bir aydır tayinimin başka bir şehre çıkması sebebiyle eşimden ve evimden ayrıyım. Eşimi çok özledim...bu haldeyken ayrılık hiç çekilmiyormafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şükürler olsun ki yarın doğum iznine ayrılıyorum....zemuszemuszemuszemuszemuszemus rabbim kimseye ayrılık yaşatmasın. çok zor...
günaydın kızlar uzun zamandan beri giremiyorum siteye nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?