mersüüüüüü şekerden daha tatlı arkadaşım benimnice mutlu yıllar geçirin inşallah canım, eşin ve öykü ile birlikteeeeeeeee...
Şeniz Şeniz :1hug: alkisalkisalkis
eywwwaaallaah bacım geldi valla
dileklerin gerçekleşti
2 sele eşya ütüledim çoğu da Murat'ın okul şeysileri..
yazık yaa kızlar sabah baktım ütü yapmaya çalışıyor.. kıyamadım bi yerini ütülerken diğer yerini bozuyor, hiç beni de çağırmıyordün azarı yedi ya kıyamammm yaaaa
aldım hemen ütüleyiverdim güzel güzel... yaa yine de yapmaya çalışıyor ya çaktırmadan, üzüldüm.. ben ona yap demem artık ütü falan yaa :1hug:
kasılma bende de oldu bi kaç kez... doğum şeklin belirlendi mi? sen önde gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam..
sen de süpersin ciciiimmmm beniiimmmmmmmmm Şenizhihoyyyt
zaten küçük şeylere takıyoruz.. geçen yazmışsın ya paranoyaklık diye, aynen bende de oluştu... manyak manyak sarıyorum. ama öyle yok kocam beni aldatıyor mu tarzında değil.. ufak şeyler daha çok can sıkıyor zaten..
bitti zaten gün be Bilgecim... deseydin ütüyü ertelerdim laflardık yerimseniben :1hug:
yavrum sen al iznini nolursun. okudukça atlayıp gelesim geliyor valla... tel açsam da aynı işi görür ama gözler kalbin aynasıdır.. damardan giriş yapmak lazım..DAYANIYORUM KIZLAR SIKIYORUM DİŞİMİ AZ ÖNCEDE BAŞKA BİR OLAY OLDU TANSİYONUM ÇIKTI BİRDEN 8/5 VEYA 9/5 LERDEN 12/7 YE ÇIKTI ŞİMDİ İYİYİM.. BEN ATAŞEHİR DE UPHİLL COURT RESİDENCE BİNASINDAYIM, AŞAĞIDAN RESEPSİYONDAN ARADILAR FİNANSBANKTAN GELDİLER DİYE, BENDE FİNANS MÜDÜRÜ NE(ABLALARI) SÖYLEDİM O DA ŞU AN GÖRÜŞEMEZ İLHAN BEY ONLARLA TOPLANTIDA DE DEDİ BENDE KİBARCA ÖYLE SÖYLEDİM, SONRA İLHAN BEY GELDİ NEDEN GÖNDERDİN DEDİ, BEN TAM AÇIKLARKEN ABLALARI CAHİDE HN GELDİ BAS BAS BAĞIRARAK İNKAR ETTİ, İLHAN BEYDE ONA BAĞIRDI, SESİNİ YÜKSELTME DEDİ.. BENİM DEDİKLERİMİ DUYAN OLMADI O ARADA TABİ.. İKİSİ BİRDEN BAĞIRA ÇAĞIRA.. ANİDEN FIRLADI GALİBA TANSİYONUM FİLAN TİTREMEYE BAŞLADIM, SIKTIM KENDİMİ AĞLAMAMAK İÇİN, ÇÜNKÜ İLHAN BEY BAŞIMDA DİKİLMİŞ O BANKACILARA ULAŞMAMI BEKLİYORDU..
BİLDİĞİNİZ GİBİ DEĞİL VALLAHİ, ŞİMDİ SAKİNLEDİM ARKADAŞLAR SAĞOLSUN, BENİ TELKİN EDİP MORALİMİ DÜZELTTİLER.. HERKES ÇOK ÇEKİYOR BURDA.. BURASI ÇOK BÜYÜK BİR FİRMA AMA KURUMSAL DEĞİL.. ÖYLE OLSAYDI EĞER KÜÇÜÇÜK YAVRUMU ÇOK DAHA İYİ BAKALBİLMEK İÇİN GERİ GELİR ÇALIŞIRDIM AMA BUNLARA DEĞMEZ...
BİLGE NEYİN VAR? HAMİLELİK SIKINTILARINDAN DOLAYIMI SİTEDE DE BİR GARİPLİK VAR BUGÜN, BENİMDE GÜNÜMDE KÖTÜ GEÇİYOR TAM BAKAMADIM GEÇMİŞE YEMEKTEN BERİİ, CANIM GÜÇLÜ OLMALIYIZ:teselli:Şeniz
ben bayram şekerimi 24 Kasım'da alıyorum ama sen yine çıkış yaptın okuyamadan sanırım kaydirigubbakcemile3ayy bu çok yavaş açılıyoo yaaaaaagaliba canım
iiyiz kuzuumm hepimiz ,sen neler yapıyorsun bayramdan önce oğluşumu almak istiyorum kucağıma yaa bayram şekerim olsun benimmmmmmmmmmmm
yolla özelden şekerrrşu liste olayını tam ve eksiksiz yapalım barii berna yapıodu ne oldu o çok eksik var bende...
mersüüüüüü şekerden daha tatlı arkadaşım benim
amanda aman kıyamazmış kocasına
benimki güzel ütü yapar ama yapmaz
acaba bir fırça atsam en azından kendi gömleklerini üyülermikiCADIARZUyerimseniben
ya da rica edeyim kıyamam ben şimdi
ay maşallaah yaa ben haftasonu 1900 gr.dım... ya moralimi bozmam gerekmiyor di mi?valla canım ben normal doğum istiyorum doktorumda o yönde ama bebek biraz iri 32. haftada 2500 kg dı bakalım ayın 31 de tekrar gideceğim bakalım o zman belli olacak dr biraz az ye yoksa doğuramazsın dedi kaydirigubbakcemile3
kıslar ben kaçar öpüyorum hepinizi muck en kocamanından....
arkadaşlar ben 21 Ekim 2009 yani bugün 34+0 haftalık hamileyim 35inci haftayı Allahın izniyle tırtıklıcak bebeğim ancak iki ay önce doktorum bana plesantamda arka duvarında bir sarkma olduğunu söyledi çok ayakta kalmamı kalırsam kanama yapabilceğini söyledi ve ozamandan beri yatıyorum sürekli ancak hamileliğimin başından beri çok zorlandım ben kusmalarım baş dönmelerim baya fazlaydı neyse şükürki onlar geçti ve 8 ekimde en son kontrole gittiğimde her şey normaldi ancak bir hafta bile geçmeden sanki adet sancısı gibi şiddetlisini düşünün bir sancıyula uyandım ve geçmedi...
Sabah muayne+ NST cihazına bağlandım ki NSTye bağlandığımda ağrılarım kalmamıştı enazından ben hissetmiyordum. Fakat doktorum doğum kasılmaları olduğunu Erken Doğum Tehdidi olduğunu ve hemen hastaneye yatmam gerektiğini söyledi... 3 gün hastanede yattım... Bebeğimin akciğer gelişimini hemen erken doğuma karşın gelişmesi için iğneler yapıldı serum takıldı ve şimdi evde kesin yatışla serumun ilacını alıyorum ...
Günde 4 kere Pre-Par denilen ilaç yarım alıyorum çok kalp çarpıntısı yaptığı için 6 saat arayla aranızda bunları yaşayıp kullanan varmı_? Ben bebeğime zarar gelmesinden korkuyorum ve bu ilaçlar gerçekten işe yarıyormu şimdiden bilen birisi varsa ve cevaplayacağı için teşekkürler...
erken doğmasın diye drum banada prepar verdi aynı şekilde . 3gün nabzım 120lerde gitti , izoytl verdi çarpıntı olduğunda hep içtm ama alışmadı vücudum, bıraktırdı. şimdi sürekli yatıyorum korkudan. işmiş yapmak yasak. endometriozis hastasıyım ben. çikolata kistlerimle hamileyim. ameliyat sırasında alabilirim dedi doktorum da...çözüm değil ve riskli diye korkuyorum. geçmeyen kist çeşidi çünkü benimkiler. alınsada çıkma ihtimali çok ayrıca bıçak yanlış biyere kayar filan düşüncesi...
biz kısımla yavaş yavaş sizlere veda edelim
işlerimizi toparlayıp akşama enerji toplayalım.
hepinizi teker teker öpüyorum
iyi akşamlar
erken doğmasın diye drum banada prepar verdi aynı şekilde . 3gün nabzım 120lerde gitti , izoytl verdi çarpıntı olduğunda hep içtm ama alışmadı vücudum, bıraktırdı. şimdi sürekli yatıyorum korkudan. işmiş yapmak yasak. endometriozis hastasıyım ben. çikolata kistlerimle hamileyim. ameliyat sırasında alabilirim dedi doktorum da...çözüm değil ve riskli diye korkuyorum. geçmeyen kist çeşidi çünkü benimkiler. alınsada çıkma ihtimali çok ayrıca bıçak yanlış biyere kayar filan düşüncesi...
doğum şeklinden söz açmıştık, sezeryan olursa alıveririm kistleri dedi. hiçbir şikayetim olmadı aslında benim. normal belirtileri çekenlere kıyasla. 6 yıldır kontrol altında tutuyor doktor.biz eşimle bebek için( en son 5,5 cm gördü ) karar vermek durumunda kaldık denedik ve oluştu kızımız. oluşmasaydı anası şimdi laporoskopilerle vs uğraşıyor olacaktı. Allaha binlerce şükür.
canım benım cok gecmiş olsun sık dısını
az kalmış zaten:teselli:
sağol, teşekkür ederim arkadaşım. İyiki sizlerleyim. İyiki varsınız. Sizlere yazamasamda hepinizi tanıyorum artık, okuyorum yazdıklarınızı hep. Bugün Allaha çok çok iyiyim şükürler olsun. Kaç aydır hiç bu kadar iyi olamadım, yattığım yerden yazabiliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizi bizler anlayabiliriz, başka hiçkimse anlayamaz, anlatamıyorsunuz da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?