2009 Aralık Anneleri

nice mutlu yıllar geçirin inşallah canım, eşin ve öykü ile birlikteeeeeeeee...
mersüüüüüü şekerden daha tatlı arkadaşım benim

amanda aman kıyamazmış kocasına
benimki güzel ütü yapar ama yapmaz
acaba bir fırça atsam en azından kendi gömleklerini üyülermikiCADIARZUyerimseniben
ya da rica edeyim kıyamam ben şimdi

giden arkadaşlar hoşçakalııınnnnnnn

yavrum sen al iznini nolursun. okudukça atlayıp gelesim geliyor valla... tel açsam da aynı işi görür ama gözler kalbin aynasıdır.. damardan giriş yapmak lazım..

terbiyesiz herifler!! diyip nokta koyuyorum... yoksa bak bayram da geliyor açmayayım bayramlık ağzımı!!! lmaz:
ayy bu çok yavaş açılıyoo yaaaaaagaliba canım

iiyiz kuzuumm hepimiz ,sen neler yapıyorsun bayramdan önce oğluşumu almak istiyorum kucağıma yaa bayram şekerim olsun benimmmmmmmmmmmm
ben bayram şekerimi 24 Kasım'da alıyorum ama sen yine çıkış yaptın okuyamadan sanırım kaydirigubbakcemile3
şu liste olayını tam ve eksiksiz yapalım barii berna yapıodu ne oldu o çok eksik var bende...
yolla özelden şekerrr

kıyamıyom tabi kız... yazıkkk hasta ya iyileşmesini bekliyor... ki işleri beraber yapacakmışız.. ayyyyyyyyy gelse de ısırsam tontiş yanacıklarını ben onuuunnnnnnnnnnn Şeniz

ay maşallaah yaa ben haftasonu 1900 gr.dım... ya moralimi bozmam gerekmiyor di mi?

yaramıyor mu ya bebişime... 20 kilo bana 2 kilo ona...

ama bu haksızlııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıslar ben kaçar öpüyorum hepinizi muck en kocamanından....

Şeniz

kıslar bişey merak ediyorum.konuyu açan elif arkadaşı görmedim ben hiç girmiyomu nete yoksa banamı denk gelmiyo

biz kısımla yavaş yavaş sizlere veda edelim
işlerimizi toparlayıp akşama enerji toplayalım.

hepinizi teker teker öpüyorum
iyi akşamlar

erken doğmasın diye drum banada prepar verdi aynı şekilde . 3gün nabzım 120lerde gitti , izoytl verdi çarpıntı olduğunda hep içtm ama alışmadı vücudum, bıraktırdı. şimdi sürekli yatıyorum korkudan. işmiş yapmak yasak. endometriozis hastasıyım ben. çikolata kistlerimle hamileyim. ameliyat sırasında alabilirim dedi doktorum da...çözüm değil ve riskli diye korkuyorum. geçmeyen kist çeşidi çünkü benimkiler. alınsada çıkma ihtimali çok ayrıca bıçak yanlış biyere kayar filan düşüncesi...

allah korusunn ameliyat isi cok zor guvenecegin bir doktor olmasi cok önemli canim

canim neden almak istiyor doktorun kisti? ben de endometriyozis hastasiyim, kistim var ve tup bebekle hamile kalabildim. ama kistin herhalgi bir zarari yok ne bana ne gebeligime. sende ne gibi sorunlar yaratiyor?

ben hamile kalmadan once laparoskopiyle aldirmistim cunku yumurtaligima zarar vermek uzereydi, ama tekrar etti.

doğum şeklinden söz açmıştık, sezeryan olursa alıveririm kistleri dedi. hiçbir şikayetim olmadı aslında benim. normal belirtileri çekenlere kıyasla. 6 yıldır kontrol altında tutuyor doktor.biz eşimle bebek için( en son 5,5 cm gördü ) karar vermek durumunda kaldık denedik ve oluştu kızımız. oluşmasaydı anası şimdi laporoskopilerle vs uğraşıyor olacaktı. Allaha binlerce şükür.

canım benım cok gecmiş olsun sık dısını
az kalmış zaten:teselli:

canım benım cok gecmiş olsun sık dısını
az kalmış zaten:teselli:

sağol, teşekkür ederim arkadaşım. İyiki sizlerleyim. İyiki varsınız. Sizlere yazamasamda hepinizi tanıyorum artık, okuyorum yazdıklarınızı hep. Bugün Allaha çok çok iyiyim şükürler olsun. Kaç aydır hiç bu kadar iyi olamadım, yattığım yerden yazabiliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bizi bizler anlayabiliriz, başka hiçkimse anlayamaz, anlatamıyorsunuz da.

haklısın canım
uzulme dahada ıyı olucaksın allah hepımıze uardım etsın
sonlara yaklastık ...
benımde cok zor gectı sükür sımdı ıyıyım
bayramda ınsallah bızımle olurlar saglıcaklaopuyorumnanaktan

ıyi geceler iki canlı arkadaşlarım. Yeğenlerimin iyi olması için kendinize iki kat iyi bakın.

ıyıaksamlar kızlar
gece uykusu kacan olursa ben burda olurum
oglum uyutmuyoda
saga sola donmekte ıskence
ooooy anaammm

topiği baslatan elıf arkadasımız ılk haftalarda bebegını kaybettı.sanırım asılamaydı ve tutmadı.oyle hatırlıyrm.o bıraz erken heyecanlandı.rabbım ona da versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…