günaydııınnn kıslaarrropuyorumnanaktan
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
şeker kıslar günaydın
daha masamın başına oturur oturmaz akşam olsada gitsek dedim((
bugün umarım çabucak biten birgün olur
günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
biz de 6dan beri uyanığız...
şu saat farkına alışamadım hala... burda erken kararıyor ya hava gece 10 oldu sanıyorum meğer saat daha 6 imiş falan..
eeee hepiniz iyisinizdir umarım..
Arzu'ya da üzüldüm yaaa. gelsin de rahatlatalım kızı.. anam bitmeyecek bu kızın derdi haa!!!!
günaydın kızlar nasılsınız
arzucum dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun
günaydın nerimancımgünaydın kızlar nasılsınız
Gunaydinlar
İyi olduguna sevindim Arzucum cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine. Haber ver bize
Gunaydin Meral . Olsada gitsek valla. Bende ufaktan grip olma seklindeyim kafam kalkmiyor su an .
günaydın burcuuuuuuuuuu
aman haaaaaaaaa şeker dikkat et
Gunaydinlar Berna .
Gunaydin
günaydın nerimancım
bizler iyiyiz ya sen.
bugünde fire verdik.
arzu hasta işteakannehir
grip demişken bernaaaa ağrıdada 5 domuz gribi vakası varmış.2 si taburcu olmuş ama 3 ü kontrol altındaymış.
sabah duydum bende:1shok:
günaydın nerimancım
bizler iyiyiz ya sen.
bugünde fire verdik.
arzu hasta işteakannehir
grip demişken bernaaaa ağrıdada 5 domuz gribi vakası varmış.2 si taburcu olmuş ama 3 ü kontrol altındaymış.
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
kuzuuummmmmgünaydın canım benim
erken kalkan yol alırmış
erken evlenende dölkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diyorum ben yaaaaaaaa
saat farkına alışana kadar 1 hafta geçer şeker
dua et çalışmıyorsun yatıyorsun paşa paşa
öykümde bende şükürler olsun iyiyiz
sizin küçük hanımefendide iyilerdir umarım:kedi:
arzu yine yapacağını yaptı ve üzdü bizi:1no2:
günaydın cnmmmmgünaydın kızlar nasılsınız
bebişleri korumasız şart oldu artık cnm
Artik tamamen bi panik havasi olmaya basladi cidden . Benim korkum bebisleri nasil korucaz. Insan olan zaten alip eline sevmicektir ama eline almaya calisan filan insan korkmaya basladi. Sonucta okula giden cocuklar bile bizim su an risk grubunda.
iyiyim meralcim ama vücudumda bir kırgınlık var bacaklarım titriyor adım atamıyorum valla grip oluyorum bende galiba
bernacım sende dikkat et bakayım
günaydın BurcucummmGunaydinlar
İyi olduguna sevindim Arzucum cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine. Haber ver bize
Gunaydin Meral . Olsada gitsek valla. Bende ufaktan grip olma seklindeyim kafam kalkmiyor su an .
Gunaydinlar Berna .
Gunaydin
aaaaaaa bu ne beee!günaydın nerimancım
bizler iyiyiz ya sen.
bugünde fire verdik.
arzu hasta işteakannehir
aaaa kızlar aman dikkat be canlarım !!!iyiyim meralcim ama vücudumda bir kırgınlık var bacaklarım titriyor adım atamıyorum valla grip oluyorum bende galiba
bernacım sende dikkat et bakayım
günaydın kızlar..
ben yine hasta oldum boğazım acıyo acaip bi halsizlik var nasıl geçer bu gün bilmiyorum.
Galiba 20 kasıma kadar çalışamayacağım ben..((
haydaaaaaaaaaagünaydın kızlar..
ben yine hasta oldum boğazım acıyo acaip bi halsizlik var nasıl geçer bu gün bilmiyorum.
Galiba 20 kasıma kadar çalışamayacağım ben..((
kuzuuummmmm
sen benim erken doğumuma mı sebep olacan hee? ona mı niyetlendin =) :roflol:
Allahım yaa sabah sabah kahkaha attırdın yaaa.... Şeniz
iyi olmanıza da çok sevindim canım..bu arada dün salak saçma sordum ya perşembe günü de mi izin veriyorlar iye.. 29 ekim ! evde oturunca da mal oluyon erken yol da alıyon döl de alıyon alkisalkisalkis :roflol:
günaydın cnmmmm
evet Meralcimmmm
zaman azaldıkça bi heyecan da basıyor yaaa...
bi de o kadar net ki artık. eskiden bi dalgalanma bilmem ne hissediyorduk şimdi ellerini gezdiriyor poposu sırtı.. aman yarabbi diyorum.. az kaldı artık kucağımda beşiğinde oynatacak o ellerini..
sesini duyacağız, geceleri ağlayacak uyandıracak.. belki kabus gibi geliyor ama ben çok istiyorum o günleri yaşamayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?