2009 Aralık Anneleri

günaydııınnn kıslaarrropuyorumnanaktan

Gunaydinlar

İyi olduguna sevindim Arzucum cok cok gecmis olsun aman dikkat et kendine. Haber ver bize

şeker kıslar günaydın
daha masamın başına oturur oturmaz akşam olsada gitsek dedim((
bugün umarım çabucak biten birgün olur

Gunaydin Meral . Olsada gitsek valla. Bende ufaktan grip olma seklindeyim kafam kalkmiyor su an .

Gunaydinlar Berna .

günaydın kızlar nasılsınız

arzucum dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun

Gunaydin

günaydın nerimancım
bizler iyiyiz ya sen.
bugünde fire verdik.
arzu hasta işteakannehir

grip demişken bernaaaa ağrıdada 5 domuz gribi vakası varmış.2 si taburcu olmuş ama 3 ü kontrol altındaymış.
sabah duydum bende:1shok:

Artik tamamen bi panik havasi olmaya basladi cidden . Benim korkum bebisleri nasil korucaz. Insan olan zaten alip eline sevmicektir ama eline almaya calisan filan insan korkmaya basladi. Sonucta okula giden cocuklar bile bizim su an risk grubunda.

iyiyim meralcim ama vücudumda bir kırgınlık var bacaklarım titriyor adım atamıyorum valla grip oluyorum bende galiba

bernacım sende dikkat et bakayım

günaydın canım çook geçmiş osun..Şu çarpıntıdanda önemli bişey çıkmasada evde rahat rahat dinlenip oğluşunu beklesen..

günaydın kızlar..
ben yine hasta oldum boğazım acıyo acaip bi halsizlik var nasıl geçer bu gün bilmiyorum.
Galiba 20 kasıma kadar çalışamayacağım ben..((

kuzuuummmmm

sen benim erken doğumuma mı sebep olacan hee? ona mı niyetlendin =) :roflol:

Allahım yaa sabah sabah kahkaha attırdın yaaa.... Şeniz

iyi olmanıza da çok sevindim canım..bu arada dün salak saçma sordum ya perşembe günü de mi izin veriyorlar iye.. 29 ekim ! evde oturunca da mal oluyon erken yol da alıyon döl de alıyon alkisalkisalkis :roflol:

günaydın cnmmmm

bebişleri korumasız şart oldu artık cnm
gelen kişilerle aynı ortamda bulunmamalarına ve ellerine almamalarıa özen göstereceğiz artık
allah hepimizin yardımcısı olsun

iyiyim meralcim ama vücudumda bir kırgınlık var bacaklarım titriyor adım atamıyorum valla grip oluyorum bende galiba

sakın ha neriman dikkat edin kendinize yaaaaaaaa
c vitamini alın bol bol
dinlenin fırsat buldukça değil
fırsatı yaratın yahu

günaydın Burcucummm
aaaaaaa bu ne beee!
basıcam küfürü hee..
ne illet bi hastalık bu yaaaa.. inanın Aryam olmasa tınnnnn... Murat da çocuklarla haşır neşir korkar olduk vallahi....
bi güldürüyon bi dellendiriyon sen de ama Meral !! yasakkelime sırnaşık şey

aaaa kızlar aman dikkat be canlarım !!!
ben evdeyim çok şükür de dediğim gibi murat getirirse eve getirir...

kızlar bu arada burda pire de booolll.. biz neler gördük =)
günaydın kızlar..
ben yine hasta oldum boğazım acıyo acaip bi halsizlik var nasıl geçer bu gün bilmiyorum.

günaydıııııııııınnnnn

ula biri de iyiyim desin bee

sabah sabah!!!!

ben iyiyim size de enerjimi yollayayım bari yaa

kıyamam ki bebklerinize!!!alkisalkisalkis

günaydın kızlar..
haydaaaaaaaaaa
bu kadar hastanın arasında bende hasta olucam valla
yapmayın ayol
nasıl becerdiniz hepiniz birden hasta olmayı
ben arzudan dolayı fire verdik derken
hastalrın sayısı dakikalara geçtikçe çoğalıyor.

aman ha zati erken alınacak kuzu beklesin 24 kasımı
şafak 27 mi oldu bernacık

valla kızlar hani bana pek gelen giden olmayacak o konuda şanslıyım ama siz de hiç düşünmeyin eğer gelenler zaten anlayışlı kişilerse durumu anlarlar...

zaman kötü kolla bebeği!!!

aman ha bu arada mevlütte falan kucaktan kucağa gezdiriyorlar ya.. sakın haa

gerekirse bi fotosunu gezdirin elden ele... :dance:

kızlar tam işler hafifledi diyordum bir sürü ihale birikti önümde valla çok yoruluyorum ben yaaaa şu 14 kasım gelsede izne ayrılsam artıkkk

evet Meralcimmmm

zaman azaldıkça bi heyecan da basıyor yaaa...

bi de o kadar net ki artık. eskiden bi dalgalanma bilmem ne hissediyorduk şimdi ellerini gezdiriyor poposu sırtı.. aman yarabbi diyorum.. az kaldı artık kucağımda beşiğinde oynatacak o ellerini..

sesini duyacağız, geceleri ağlayacak uyandıracak.. belki kabus gibi geliyor ama ben çok istiyorum o günleri yaşamayı...

öyküme ait o güselim melodileri dinlemeyi bende çok arzu ediyorum cnm.
rabbim sağlıcakla kyucağımıza almayı nasip etsin inşallah

aaa sorun mu var KK da?

Nerimancım yavaş yavaş yap canım.. az kaldı 14 Kasım'a.. güzel günleri düşün =)

pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBıM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.

bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?

canim sitede sorun var alinti yapipi yazamadim beyazbeyaz hayirlisi olsun arkadasim kanaman olunca korktun tabi ALLAHIM KOLAY KURTARSIN insallah bebisimizde sende saglikli bir sekilde kurtulursunuzz korkma en azindan hastanede kontrol altindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…