2009 Aralık Anneleri

arzu çok çok geçmiş olsun daha iyisindir inşallah şuan
biz habersiz bırakma
seçilciğim konuştuk duygularımı bılıyorsun Allah yardımcınız olsun canım
odasıda maşallahı var ardacıgın çok guzel olmuş annesı iyigunlerde kullansın inşallah

seçilcim allah bir avazda kurtarıp kucağına almayı nasip etsin Arda kuzusunu
bence de olumsuz hiçbir şey yaşamayacaksınız sağlıkla oğluşuna kavuşacaksın canım benim

kızlar bu arada sanırım ben yarın öğlen itibarıyla 8 haftalık iznime çıkıyorum, malum ortalık beter ve ben okulda çalışıyorum domuz gribi riskini almamaya karar verdim gibi... bu akşam doktorumda randevum var onunla tekrar bir konuşacağız kesin kararı vereceğiz ama büyük ihtimal yarın öğlen 12den sonra ben oğluşumu birkaç aylık edene kadar foruma veda edeceğim

pelincim iyiyim tansiyonda bir sıkıntımız yok çok şükür... çok çok yavaş yürümezsem karnım geriliyor bunun dışında sıkıntım yok sayılır... işte bir de harfiyen uymam gereken diyet mevzuu var o kadar

pelincim iyiyim tansiyonda bir sıkıntımız yok çok şükür... çok çok yavaş yürümezsem karnım geriliyor bunun dışında sıkıntım yok sayılır... işte bir de harfiyen uymam gereken diyet mevzuu var o kadar

Seçilcim p.tesi anne oluyorsun hayırlısıyla. Söyleyecek bişey bulamadım inan
ardayı bekliyoruz heyecanla hep birlikte.
İnşallah hiçbir sorun yaşamadan atlatacaksınız ikinizde için rahat olsun..

en doğru kararı vermişsin bence bilge.Bende 7 kasımda doktora gidicem ozaman alıcam raporumu allah izin verirse..
sadece domuz gribi de değil sorun okulda olduğumuz için her türlü hastalığa çabucak yakalanıyoruz. Ben yine hastayım mesela buda yıratıyodur bebişi eminim.Öksürüp duruyorum yine karnım geriliyo tabi.

ohh nihayet girebildim sabahtan beri delirtti yaww

neyse seçilcim hadi bakalım çok az kaldı ardaya kavuşmaya bizim kızların abisi olacak desene

bilgecim en doğru kararı vermişsin hiç riske girmeye gerek yok canım

benim de yine sinüzitim kudurdu öznurcum çekip duruyorum burnumu

hayırlısı olsun senın için bilge
bize dogum tarıhın sezryan olursa bilgi ver normal olursada umut kucagımda diye bilgilendır
gerçi telefonla mesaj ve arama yoluyla haberleşiriz illaki

sağolun kızlar sizden uzak kalmak zor gelecek ama napalım umut'u korumak lazım
tabii ki pelincim haberleşiriz mutlaka... sezaryen olacak olursa kolay giderken hoşçakalın derim normal doğurursam da ancak kucağıma alıp şoku atlattıktan sonra :)))

odada dezenfektasyon olacak kızlar çıkıyorum ben şimdilik 4e kadar okuldayım ama dönebilir miyim bilmiyorum konuşuruz

ben de geldim
accayip dezenfekte olduk klavye mouse ekran bile silinmemiş :))))))))))

ben de geldim
accayip dezenfekte olduk klavye mouse ekran bile silinmemiş :))))))))))

Seçil, çok çok geçmiş olsun, oğluşuna sağlıkla kavuşacağına eminim. Ben de bu domuz gribi meselesinden feci tırsmış durumdayım, maskeyle mi çıksak sokağa acaba? Ben hala çalışıyorum ama artık bayılacak gibi oluyorum öğleden sonraları. Bakalım son ultrasonda doğum tarihi 29 Kasım dı, ne zaman gelecek bizimki çok merak ediyorum. Son bir işim kaldı, onu da haftaya halledersem artık 2 ay filan gelmem işe güce:) Oh oğluşumla başbaşa takılırız artık:) Daha birde bakıcı meselesi var ama onu hiç düşünemedim. Siz ne yapacaksınız, annem baksa desem çok uzak ona bırakamam telef olur bebek, annem bizde kalsa ben fenalık geçirebilirim Uff çok zor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…