pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBİM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.
bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?
seçilcim allah bir avazda kurtarıp kucağına almayı nasip etsin Arda kuzusunu
bence de olumsuz hiçbir şey yaşamayacaksınız sağlıkla oğluşuna kavuşacaksın canım benim
kızlar bu arada sanırım ben yarın öğlen itibarıyla 8 haftalık iznime çıkıyorum, malum ortalık beter ve ben okulda çalışıyorum domuz gribi riskini almamaya karar verdim gibi... bu akşam doktorumda randevum var onunla tekrar bir konuşacağız kesin kararı vereceğiz ama büyük ihtimal yarın öğlen 12den sonra ben oğluşumu birkaç aylık edene kadar foruma veda edeceğim
en doğru kararı vermişsin bence bilge.Bende 7 kasımda doktora gidicem ozaman alıcam raporumu allah izin verirse..
sadece domuz gribi de değil sorun okulda olduğumuz için her türlü hastalığa çabucak yakalanıyoruz. Ben yine hastayım mesela buda yıratıyodur bebişi eminim.Öksürüp duruyorum yine karnım geriliyo tabi.
ben de geldim
accayip dezenfekte olduk klavye mouse ekran bile silinmemiş :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?