Hhahahah
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBİM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.
bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?
hepinize de teşekkür ederim kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için.. sizleri seviyorumm.. dün iş yerimdeki arkadaşlar beni apar topar götürdüler, herkes şok oldu yaa.. doğuruyorum sandı millettkaydirigubbakcemile3 ben hastaneye girer girmez de aşkım geldi yanıma, yürüyemiycek kadar beter bir halde görünce beni çok korktu bitanem.. Allah eşlerimizi, tüm sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
hepinize de teşekkür ederim kızlar, geçmiş olsun dilekleriniz için.. sizleri seviyorumm.. dün iş yerimdeki arkadaşlar beni apar topar götürdüler, herkes şok oldu yaa.. doğuruyorum sandı millettkaydirigubbakcemile3 ben hastaneye girer girmez de aşkım geldi yanıma, yürüyemiycek kadar beter bir halde görünce beni çok korktu bitanem.. Allah eşlerimizi, tüm sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin
günaydın kızlar..
ben yine hasta oldum boğazım acıyo acaip bi halsizlik var nasıl geçer bu gün bilmiyorum.
Galiba 20 kasıma kadar çalışamayacağım ben..((
evet Meralcimmmm
zaman azaldıkça bi heyecan da basıyor yaaa...
bi de o kadar net ki artık. eskiden bi dalgalanma bilmem ne hissediyorduk şimdi ellerini gezdiriyor poposu sırtı.. aman yarabbi diyorum.. az kaldı artık kucağımda beşiğinde oynatacak o ellerini..
sesini duyacağız, geceleri ağlayacak uyandıracak.. belki kabus gibi geliyor ama ben çok istiyorum o günleri yaşamayı...
günaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
ben dün size en son yazdıktan sonra iş arkadaşlarım tarafından hastaneye kaldırıldım.. yarım saatte bir sancı giriyordu ter boşaltıyordum.. ama kasıklarıma değil karnıma giriyordu.. ishal ve mide bulantısı ile üstelik.. doktorum hemen nst ye bağlattı beni.. hiç bir sorun çıkmadı şükür..ultrasonlada baktı suyu filan herşey iyiymiş, plesenta ön duvar yerleşimli dedi bebek baş aşağı duruyor dedi.. oğlumda 42.7 cm olmuş, 2100 gr olmuş teyzeleri.. sancı vururkene bir yandanda o tekmeledi nasıl kötü oldum anlatamam.. sonra yürüyecek halde olmadığım için tekerlekli sandalye ile acile sevk ettiler.. serum yedim, ağrı kesici de sıktılar içine.. saat 20:30 du sanırım serum bittiğinde.. çok fenaydım kızlar.. neden olmuş olabilir diye gaita testi istediler vermedim.. onu nasıl vereyim kızlar afedersiniz resmen su çıkıyordu... doktorum geçen gün yengesininde aynı şekilde olduğunu söyledi salgın olabilir dedi ve raporumu hazırladı..bugün saat 10:30 da da kardiyolojiden randevum var.. kalp için mutlaka gözük dedi doktorum.. bebek de büyüdükçe kalbini zorlaya zorlaya zarar verirsin dedi.. belki seni rahatlatacak bir hap filan verir dedi..
aklıma gelenler bunlar dünle ilgili.. sonra da işe gidip raporu vereceğim, size yazarım.. kendinize dikkat edin..
yaff napim geliom gidiom kimse olmuyo :umursamaz:Niye vurdun kıızzlmaz:
aman arzuuu dikkat et kendine çook geçmiş olsuun çookgünaydın kızlar sizlere evden yazıyorum,
saat farkı deme bana yaa kafamçokkarıştıgünaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
biz de 6dan beri uyanığız...
şu saat farkına alışamadım hala... burda erken kararıyor ya hava gece 10 oldu sanıyorum meğer saat daha 6 imiş falan..
eeee hepiniz iyisinizdir umarım..
Arzu'ya da üzüldüm yaaa. gelsin de rahatlatalım kızı.. anam bitmeyecek bu kızın derdi haa!!!!
fotolar çok güzel cnm yani ardanın odası çok güzel kaydirigubbakcemile3pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBİM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.
bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?
en güzeli bilgecim domuz gribi iice artıo allah korusun son aylarını evde dinlenerek geçirmen daha iyi tabiki hem ne die tehlikeye atasın kendini ve oğluşunu dimi gamyoncuiremsuseçilcim allah bir avazda kurtarıp kucağına almayı nasip etsin Arda kuzusunu
bence de olumsuz hiçbir şey yaşamayacaksınız sağlıkla oğluşuna kavuşacaksın canım benim
kızlar bu arada sanırım ben yarın öğlen itibarıyla 8 haftalık iznime çıkıyorum, malum ortalık beter ve ben okulda çalışıyorum domuz gribi riskini almamaya karar verdim gibi... bu akşam doktorumda randevum var onunla tekrar bir konuşacağız kesin kararı vereceğiz ama büyük ihtimal yarın öğlen 12den sonra ben oğluşumu birkaç aylık edene kadar foruma veda edeceğim
biz hep yanndayıoz canın hiiç sıkılmaz iiki net var mış ya olmasa hastaneler gerçekten sıkıcı oluyor ama sağlığımız için sabretmek zorundayız hepimiz :uhm:canlarım benim güzel arkadaşlarımmm site beni de delirtti..her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim iliginiz mraliniz için...eşim bile farkında arkadaşları ile konuamadı yaa diye şikayet ediyor hemşirelre...çok sıkıcı walla hst olmak..yat ve yemek ye::iyi ki net var diyodum sitede böyle oldu...inşallah düzelir..bilgecim sabah seninle vedalaşmak için erken girmeye çalışacağım canım...
muhtemelen biz birkaç günde oğlumla hst kalabiliriz ama olsun eşim ve kız kardeşim size fotoları yükler :)) oğluşumun bugün yüzünü gördük ultrason da ..nasıl ağlayasım gelio anlatamam mutluluktan....çenem düştü gene ...
arzucummm canım sana da geçmiş olsun bitanemmm..iyisin di mi şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?