pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBİM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.
bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?
ebru canan nasılsınız bebişler nasıl
ebru canan nasılsınız bebişler nasıl
bu arada seçili okudum şimdi, geçmiş olsun canım.. ardana hayırlısıyla kavuşursun inşallah.. Sağlıkla gelsin inşallah.. artık bu aatten sonra hern beklemeliyiz..
dün akşam hastaneden eve geldim baktım bizim balkonda bebişin çamaşırları asılı, annecim işten gelir gelmez çamaşırları yıkamış asmış, anaaam bizim kız doğuruyor herhalde demiş, ama resmen doğum gibi 15 dk da bir şiddetli sancı giriyordu meğer o diilmiş..
bizde az önce kızımın yüz örtüsünü hazırladık kurdele falan ekledik çok şeker oldu
birde ben battaniye örmüştüm koza ipinden onun altına pazen astar geçirdik sıcacık çok güzel oldu güle güle giysin meleğim inş :))
Güle güle güzel günlerde kullansın kızın inş. canım.bizde az önce kızımın yüz örtüsünü hazırladık kurdele falan ekledik çok şeker oldu
birde ben battaniye örmüştüm koza ipinden onun altına pazen astar geçirdik sıcacık çok güzel oldu güle güle giysin meleğim inş :))
canlarım benim güzel arkadaşlarımmm site beni de delirtti..her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim iliginiz mraliniz için...eşim bile farkında arkadaşları ile konuamadı yaa diye şikayet ediyor hemşirelre...çok sıkıcı walla hst olmak..yat ve yemek ye::iyi ki net var diyodum sitede böyle oldu...inşallah düzelir..bilgecim sabah seninle vedalaşmak için erken girmeye çalışacağım canım...
muhtemelen biz birkaç günde oğlumla hst kalabiliriz ama olsun eşim ve kız kardeşim size fotoları yükler :)) oğluşumun bugün yüzünü gördük ultrason da ..nasıl ağlayasım gelio anlatamam mutluluktan....çenem düştü gene ...
arzucummm canım sana da geçmiş olsun bitanemmm..iyisin di mi şimdi?
kıslarr beşik ve dolabın fotolarını yukledımm
kıslarr beşik ve dolabın fotolarını yukledımm
Günaydın miniğim bugün benı erken uyandırdı.bizde kalktık mecburenn.Güzel bir kahvaltı yapıcaz azsonra teyzeleri.Hepinizin günü aydın ve güzel olsun.
günaydın bu gün yağmurlu sıkıcı
Biz çok iyiymişiz canım. Bugün doktorumuz böyle söyledi.
2660 gram olmuşuz. Yalnız çok uykucu benim oğlum yaaa. Ellerini yüzüne koymuş mışıl mışıl uyuyordu. Geceleri de böyle. Burada okuyorum bebiklerin uyutmadığını gece boyu. Benimki benimle uyuyup benimle uyanıyor resmen.
Doğunca nasıl olur bilemem tabii. Çok şükür ki sağlığı falan da yerindeymiş.
Sezeryan tarihini de 20 Kasımdaki son kontrolümde kesinleştireceğiz tabii o vakte kadar gelmezse. Şu an 36 haftalık görünüyor ölcümlerine göre. Bu gerçi erken geleceği anlamına gelmiyor ama yine de belli olmaz bu bebeklerin ne yapacağı.
Sen nasılsın? Seninki de 21.11 olarak belirlenmiş sanırım bir günle akrep burcu olacak kızın desene.
önemlı degil cnmpelin yeni gördüm listeye bakarken farketmemişim yazını cnm kusura bakma bizde iyiyz ebrunun dediği gibi aynı bnm kızda bnle uyuyup bnle kalkıo geceleri çok rahat uyuyorum çok şükür bakalım doğunca nasıl olacak :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?