kıslarr beşik ve dolabın fotolarını yukledımm
güüüüüünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese...pelin sezaryan kararı almışın sağlicakla kucagımıza alırız biricik kızlarımızı insallah..ben de yay olsun istiyorum..:)))) yay gibi gerer mi bilmiyorum...23 gün yazdıgını görünce amanın dedim ne kadar az zaman kalmış
günaydın herkeseeeee..........
Bu site yine sorunlu sanirim
güüüüüünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese...pelin sezaryan kararı almışın sağlicakla kucagımıza alırız biricik kızlarımızı insallah..ben de yay olsun istiyorum..:)))) yay gibi gerer mi bilmiyorum...23 gün yazdıgını görünce amanın dedim ne kadar az zaman kalmış
gunaydın
ewt burcu sorunlu sen şu kk da işe basla enıyısı
az kaldı valla nevin inşallah kucagımzda göruruz saglıkla
Valla iki saat oldu .Bi mail grubumu mu kursak ne yapsak acep
pazar günü yataktan kalkar kalmaz kanamam başladı ama bu defa durmamacasına ,regl olduğumda bile böyle olmazdı dr. aradık hemen hast. geldik..hemen yatış verdi 34 tamamlansın burdasın p.tesi alacağız dedi...oğluşuma az kaldı arda cım abi olacak teyzelerii:)) dr.umuz bu defa benim için korkuyoo şu plesanta previa yüzünden kan hazırlandı çünkü kanama kesin oluyoo sezeryan esnasında bir de plesanta rahme yapışma durumu söz konusu..bakalım ben korkmuyorum gerçi..RABBİM yardımcımız olsun diyorum...ardacım için küvez ayırdılar lazım olabilir diyeeeeee.
bu arada ben cuma ya da c.esi oğlumun odasının fotolarını eklemiştim bakalım beğenecek misinizz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?