2009 Aralık Anneleri

günaydın herkese...pelin sezaryan kararı almışın sağlicakla kucagımıza alırız biricik kızlarımızı insallah..ben de yay olsun istiyorum..:)))) yay gibi gerer mi bilmiyorum...23 gün yazdıgını görünce amanın dedim ne kadar az zaman kalmış

güüüüüünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin Dunurcum

Valla Pelin oyle yazinca ben tirsiyorum ayni haftada ayni gundeyiz Pelinle. Beni de goren sen iyice sistin dogum yakin filan diyo . Tirs...Tirs...

günaydın herkeseeeee..........

Bu site yine sorunlu sanirim

güüüüüünaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın
ewt burcu sorunlu sen şu kk da işe basla enıyısı
az kaldı valla nevin inşallah kucagımzda göruruz saglıkla

anaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

ben bu sitenin var yaaaaaaa !! 2 gündür yazıyorum yollayamıyorum sayfa şu an geçici olarak bilmem ne diye... offf beeee

canıııııııııııııııııııımmmmm 3. annemiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çok sevindim Arda'ya kavuşacağın için. sağlıkla kavuşun artık. böyle kanamalar devam edecekse çıksın gelsin artık aramıza =))))

aaamaaaannnn oh ohhhhhalkisalkisalkis :dance: :dance:

kasım ve aralıkta tek tek dogacak minik prens ve prenslerimiz..ayyy biran hepimizin bebeklerini kucağinda hayal edince duygusal sahneler sesinden annelerini tanıycak minik kalp atışlarımız..

günaydın hepimize,
alkisalkisalkis
arkadaşlar bir mail grubu kurulursa çok iyi olur gerçekten, bundan sonraki gelişmeleri de takip ederiz...sonra kuzularımız büyüyünce de bu vesile ile arkadaş olurlar belki...:kedi:

Sitede yine sorun var cidden bi email grubu kuralim site boyle soruna gectigi zaman ordan haberlesiriz. Bu arada sekerlerimi dun gece arkadaslarla bitirdim resmini ekledim .

benim de son 27 !!!!!!!!! aman yarabbbiiiiiiiiiiiiii

bilge ya gidiyormuşsun ha? neyse teknoloji biter mi yaa tel diye bişi var en doğru kararı almışsın şekerim. çok dikkat etmek lazım yaaa...

peluse maşallah canım kocaman kocaman oldu bebekler yaa =) benimki zayıf amaaaaaaa 1900 gr.dı 33 hafta iken =(((((

pelin görüşürüz canım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…