oyy oyy damat beyy bizimde kizimiz olacak bakalim icindede görelimde bu damatligin insallah bizde resmimizi koyariz bakariz artik bu ayakkabilarin kirmizisini bende kizima aldim spor giyindiginde giyer diyee
Pelin öpmedi seni ben öptümkaydirigubbakcemile3
Ben de daha kendime göğüs kremi alacam bebeişe pişik kremi Trosyd alacam ablam dedi çok iyi geliyormuş.Islak mendil de unibaby yenidoğan iyiymiş ondan aldım.Ay al al bitmiyoakannehir
Çok sağol canımyerimseniben:) Sınırsız alışveriş....Güle güle kullansın bebiş annesiyle.
Sana da hayırlı pazarlarropuyorumnanaktanHayırlı sabahlar ve pazar olsun arkadaşlarım.
Çağla Şikel bizimle bir tekrar hamile kalmıştı biliyorsunuz. Dün doğum gerçekleşmiş.
34+0 bugün 2100gr olmuş sezeryan 1ile 5 aralık tarihleri arasında olucakmış Allah kısmet ederse erken almayalım şekerden dolayı cigerleri gelişmemiş olabilir dedi sancı hala devam
İyi pazarlar ,
Cuma doğumu yaptıracak doktoruma gittim. Sezeryana karar verdik.Bunca yıl beklemişsin normal doğumla falan uğraşmayalım dedi. Ben de zaten sezeryan düşünüyordum. 2hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Sonra 2 hafta sonra bir daha ve o zaman doğum zamanını belirleyecek.
Beni yavaş yavaş heyecan basıyor. Sizlerde durum nedir?
bende cuma doktora giittim minik kızım 32+1 günlük 1937 gr olmuş küçücüğüm bende ödem varmış topu topu 6 kilo aldım hem şekerim hem ödemim varmafoldumben
ii akşamlar arkadaşlar,
dün gece başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerledün akşamüstü saat 20 den itibaren bir huzursuzluğum vardı, sırtımda ağrı kasıklarımda sancı bu ikinci gebeliğim olduğu için bu ağrıların doğum ağrısı olmadığını biliyorum...ancak saat 23.30 gibi dayanılamayacak bir mide, sırt ağrısı başladı...saat 4 te hastaneye gittik nst ye bağlattım kendimi, doğum sancısı deil tahmin ettiğim gibi ....ama tarifi imkansız bir ağrı :'( bu arada devamlı da kusuyorum, herhalde artık ölüyorum die düşünmeye başladım, yerlerde kıvranıyorum...sabah 6 ya kadar bekledikten sonra doktor olan arkadaşımın evine gittim, eşi de yaşağıdığım yerdeki kontrollerimi yapan kadın doğum dr...Allah razı olsun insancıklardan, hemen hastaneyi arayıp yatışımı verdi,serum+buscopan yapıldı ama nafile ağrı aynı şiddetle devam serum bitmek üzereyken kalçadan voltren iğne yapıldı ve yaklaşık 1 saat içinde ağrımın şiddeti azaldı...bu arada idrar tahlilim yapıldı ve böbrekte iltihap çıktı...drum antibiyotik ve buscopan verdi..yarın bir üroloğa görünücem, kum ya da taş olma ihtimali varmış
34 haftamızda başıma gelen işlere bakın.ben 17 saat normal doğum sancısı çekmiş bir kadınım ama bu yaşadığım acının tarifi yok.Allah düşmanıma vermesin....
ben maalesef hiç ama hiç su içmeyen biriyim ve bunun ceremesini fazlasıyla çektim.sizler nolur kendinize çok iyi bakın ve bol bol su içmeyi hiç ihmal etmeyin...
herkese sevgiler ...
kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?