2009 Aralık Anneleri

34+0 bugün 2100gr olmuş sezeryan 1ile 5 aralık tarihleri arasında olucakmış Allah kısmet ederse erken almayalım şekerden dolayı cigerleri gelişmemiş olabilir dedi sancı hala devam

Son düzenleme:
ağırlık hissi var ben de de evet kızlar... bazen çok zorluyor, geceleri yataktan zor doğruluyorum

kızlar şükür kavuşturana sinir oldum aaaaaaaaaaa bir türlü bağlanamıyordum neler var neler yok bir havadis varsa yazın ne olur o kadar geçmişi okutmayın bana acıyın saat 2 ben de gram uyku yok yarında misafir gelecek mafoldumben

oyy oyy damat beyy bizimde kizimiz olacak bakalim icindede görelimde bu damatligin insallah bizde resmimizi koyariz bakariz artik bu ayakkabilarin kirmizisini bende kizima aldim spor giyindiginde giyer diyee

İnşallah hepsini giydirir de öyle ekleriz fotolarımızı o zaman çok daha güzel olurkaydirigubbakcemile2

:) Sınırsız alışveriş....Güle güle kullansın bebiş annesiyle.

Çağla Şikel bizimle bir tekrar hamile kalmıştı biliyorsunuz. Dün doğum gerçekleşmiş.

:) Sınırsız alışveriş....Güle güle kullansın bebiş annesiyle.
Çok sağol canımyerimseniben
Hayırlı sabahlar ve pazar olsun arkadaşlarım.
Sana da hayırlı pazarlarropuyorumnanaktan
Çağla Şikel bizimle bir tekrar hamile kalmıştı biliyorsunuz. Dün doğum gerçekleşmiş.

akannehir Erken olmuş onun da.Ben korkmaya başladım.İnş. iyidir bebek de annesi de..

34+0 bugün 2100gr olmuş sezeryan 1ile 5 aralık tarihleri arasında olucakmış Allah kısmet ederse erken almayalım şekerden dolayı cigerleri gelişmemiş olabilir dedi sancı hala devam

cnm inşallah zamanında gelir bebeğinn yorma kendini bolca uzan bakalım bu sefer ne çıkıcak nst de?

ıyi pazarlar ,

Cuma doğumu yaptıracak doktoruma gittim. Sezeryana karar verdik.Bunca yıl beklemişsin normal doğumla falan uğraşmayalım dedi. Ben de zaten sezeryan düşünüyordum. 2hafta sonra tekrar kontrole gidecem. Sonra 2 hafta sonra bir daha ve o zaman doğum zamanını belirleyecek.
Beni yavaş yavaş heyecan basıyor. Sizlerde durum nedir?

Her şeyin hayırlısı olsun arkadaşım.Ben de sezeryan istiyorum deyince 10-20 aralık arası olur tam zamanını sonradan karar veririz demişti.Heyecan basıyor basmazmıı.Bir de bebekler vaktini beklemezzse diye çok sık aklıma geliyor panik oluyorum.Öyle ya da böyle az kaldı bebişlerimizi kucaklarımıza almayakaydirigubbakcemile5 Hayırlısıyla sağlıkla alırız inş.:Saruboceq:

bende cuma doktora giittim minik kızım 32+1 günlük 1937 gr olmuş küçücüğüm bende ödem varmış topu topu 6 kilo aldım hem şekerim hem ödemim varmafoldumben

bende cuma doktora giittim minik kızım 32+1 günlük 1937 gr olmuş küçücüğüm bende ödem varmış topu topu 6 kilo aldım hem şekerim hem ödemim varmafoldumben

bide gebelik şekeri olan annelerin bebekleri iri olurmuş ama bak seninkide iri değil benimkide şimdilik 34+0da 2100grdı

ii akşamlar arkadaşlar,

dün gece başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerle dün akşamüstü saat 20 den itibaren bir huzursuzluğum vardı, sırtımda ağrı kasıklarımda sancı bu ikinci gebeliğim olduğu için bu ağrıların doğum ağrısı olmadığını biliyorum...ancak saat 23.30 gibi dayanılamayacak bir mide, sırt ağrısı başladı...saat 4 te hastaneye gittik nst ye bağlattım kendimi, doğum sancısı deil tahmin ettiğim gibi ....ama tarifi imkansız bir ağrı :'( bu arada devamlı da kusuyorum, herhalde artık ölüyorum die düşünmeye başladım, yerlerde kıvranıyorum...sabah 6 ya kadar bekledikten sonra doktor olan arkadaşımın evine gittim, eşi de yaşağıdığım yerdeki kontrollerimi yapan kadın doğum dr...Allah razı olsun insancıklardan, hemen hastaneyi arayıp yatışımı verdi,serum+buscopan yapıldı ama nafile ağrı aynı şiddetle devam serum bitmek üzereyken kalçadan voltren iğne yapıldı ve yaklaşık 1 saat içinde ağrımın şiddeti azaldı...bu arada idrar tahlilim yapıldı ve böbrekte iltihap çıktı...drum antibiyotik ve buscopan verdi..yarın bir üroloğa görünücem, kum ya da taş olma ihtimali varmış
34 haftamızda başıma gelen işlere bakın.ben 17 saat normal doğum sancısı çekmiş bir kadınım ama bu yaşadığım acının tarifi yok.Allah düşmanıma vermesin....

ben maalesef hiç ama hiç su içmeyen biriyim ve bunun ceremesini fazlasıyla çektim.sizler nolur kendinize çok iyi bakın ve bol bol su içmeyi hiç ihmal etmeyin...

herkese sevgiler ...

kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...

çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine annemden biliyorum o da sürekli taş düşürürdü tekrar geçmiş olsun bu arada kızlar biz birara hatırlatıyorduk birbirimize su içmeyi ara verdik

canım armadın mı doktoru veya araştır internetten belki birşey çıkar hiçbir fikrim yok ama çok geçmiş olsun birtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…