canım armadın mı doktoru veya araştır internetten belki birşey çıkar hiçbir fikrim yok ama çok geçmiş olsun birtanem
ii akşamlar arkadaşlar,
dün gece başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerledün akşamüstü saat 20 den itibaren bir huzursuzluğum vardı, sırtımda ağrı kasıklarımda sancı bu ikinci gebeliğim olduğu için bu ağrıların doğum ağrısı olmadığını biliyorum...ancak saat 23.30 gibi dayanılamayacak bir mide, sırt ağrısı başladı...saat 4 te hastaneye gittik nst ye bağlattım kendimi, doğum sancısı deil tahmin ettiğim gibi ....ama tarifi imkansız bir ağrı :'( bu arada devamlı da kusuyorum, herhalde artık ölüyorum die düşünmeye başladım, yerlerde kıvranıyorum...sabah 6 ya kadar bekledikten sonra doktor olan arkadaşımın evine gittim, eşi de yaşağıdığım yerdeki kontrollerimi yapan kadın doğum dr...Allah razı olsun insancıklardan, hemen hastaneyi arayıp yatışımı verdi,serum+buscopan yapıldı ama nafile ağrı aynı şiddetle devam serum bitmek üzereyken kalçadan voltren iğne yapıldı ve yaklaşık 1 saat içinde ağrımın şiddeti azaldı...bu arada idrar tahlilim yapıldı ve böbrekte iltihap çıktı...drum antibiyotik ve buscopan verdi..yarın bir üroloğa görünücem, kum ya da taş olma ihtimali varmış
34 haftamızda başıma gelen işlere bakın.ben 17 saat normal doğum sancısı çekmiş bir kadınım ama bu yaşadığım acının tarifi yok.Allah düşmanıma vermesin....
ben maalesef hiç ama hiç su içmeyen biriyim ve bunun ceremesini fazlasıyla çektim.sizler nolur kendinize çok iyi bakın ve bol bol su içmeyi hiç ihmal etmeyin...
herkese sevgiler ...
kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...
bende cuma doktora giittim minik kızım 32+1 günlük 1937 gr olmuş küçücüğüm bende ödem varmış topu topu 6 kilo aldım hem şekerim hem ödemim varmafoldumben
hiç bişey bulamadım melike,
ne yazacagımıda bılemıyorum agla agla beynim döndü
bu doktor benı sınır hastası etti zaten
şu saatten sonra doktor degıstırtcek bana zorla
napıcamı sasırdım
şekerin kontrol altındadır ödemde dogumla birlikta gidecek sıkma canını maşallahı var bebişinin
SATımız aynı, benim kızımda 32+2 de...
Çok geçmiş olsun. Okurken yüreğim ağzıma geldi resmen. Böbrek ağrısı doğum sancısından beterdir derler doğruymuş demekki.ii akşamlar arkadaşlar,
dün gece başıma gelenleri paylaşmak istedim sizlerledün akşamüstü saat 20 den itibaren bir huzursuzluğum vardı, sırtımda ağrı kasıklarımda sancı bu ikinci gebeliğim olduğu için bu ağrıların doğum ağrısı olmadığını biliyorum...ancak saat 23.30 gibi dayanılamayacak bir mide, sırt ağrısı başladı...saat 4 te hastaneye gittik nst ye bağlattım kendimi, doğum sancısı deil tahmin ettiğim gibi ....ama tarifi imkansız bir ağrı :'( bu arada devamlı da kusuyorum, herhalde artık ölüyorum die düşünmeye başladım, yerlerde kıvranıyorum...sabah 6 ya kadar bekledikten sonra doktor olan arkadaşımın evine gittim, eşi de yaşağıdığım yerdeki kontrollerimi yapan kadın doğum dr...Allah razı olsun insancıklardan, hemen hastaneyi arayıp yatışımı verdi,serum+buscopan yapıldı ama nafile ağrı aynı şiddetle devam serum bitmek üzereyken kalçadan voltren iğne yapıldı ve yaklaşık 1 saat içinde ağrımın şiddeti azaldı...bu arada idrar tahlilim yapıldı ve böbrekte iltihap çıktı...drum antibiyotik ve buscopan verdi..yarın bir üroloğa görünücem, kum ya da taş olma ihtimali varmış
34 haftamızda başıma gelen işlere bakın.ben 17 saat normal doğum sancısı çekmiş bir kadınım ama bu yaşadığım acının tarifi yok.Allah düşmanıma vermesin....
ben maalesef hiç ama hiç su içmeyen biriyim ve bunun ceremesini fazlasıyla çektim.sizler nolur kendinize çok iyi bakın ve bol bol su içmeyi hiç ihmal etmeyin...
herkese sevgiler ...
Arkadaşların da dediği gibi doktorun verdiği kağıt turnusol kağıdı sıvının asit mi bazik özellikte mi olduğunu belirliyor. Yani gelen sıvı amniyon sıvısı mı yoksa normal akıntı mı.kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...
benimki doktora göre 19Mart. İlk..
hiç bişey bulamadım melike,
ne yazacagımıda bılemıyorum agla agla beynim döndü
bu doktor benı sınır hastası etti zaten
şu saatten sonra doktor degıstırtcek bana zorla
napıcamı sasırdım
bir kaşık kadar amniyon akıntısı normalmiş diye okudum nasıl bir dr bunlar ya senin doğum sancın tutsa nasıl bulunacak bu herifçi oğlu
kuzular aynı zamanlarda gelecek anlaşılan şu anda doğum 23-24 aralık gibi tabii kendisi nasıl karar verecek hanım bilinmez bekleyip göreceğiz tarihini
kızlar ben yatacağım bugün dolu misafir vardı bayağı yoruldum yarın gene iş var raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım inşallah sonra 3 ay kızımla beraber olacağız inşallah kendinize iyi bakın kuzucuklara da teyzesinden iyi geceler öpücüğü ŞenizŞeniz
Bir sıkıntıs yoktur, endişelenme...Birazdan yerini değiştirir, rahatlarsın.Hatta sende ona yardımcı ol, biraz sertlik olan bölgeyi ov değiştirir yerini.Ya arkadaşlar oğlum aşırı hareket ediyor hem de sert canımı acıtıyor bir sıkıntıısı yoktur umarım
Bir sıkıntıs yoktur, endişelenme...Birazdan yerini değiştirir, rahatlarsın.Hatta sende ona yardımcı ol, biraz sertlik olan bölgeyi ov değiştirir yerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?