2009 Aralık Anneleri

canım armadın mı doktoru veya araştır internetten belki birşey çıkar hiçbir fikrim yok ama çok geçmiş olsun birtanem

hiç bişey bulamadım melike,
ne yazacagımıda bılemıyorum agla agla beynim döndü
bu doktor benı sınır hastası etti zaten
şu saatten sonra doktor degıstırtcek bana zorla
napıcamı sasırdım

çok geçmiş olsun inşallah atlatmışsındır tekrar o kadar şiddetli olmaz

canım doktorunu ara hemen ben daha önce okumuştum sıvının bebegın sıvısınımı degilmi onu anlamk için diye o pedler Allah korusun ama önemlı riske atma ya doktorunu ara yada acil bir git hastaneye nöbetçi kadındogumcu baksın
Allah şifa versin bizi habersiz bırakma panik yapıp bebegıde strese sokma ama ihmal etme cnm

napıcamı sasırdım

canım internette araştırdım söylediğin turnusol kağıdı sanırsam rengi mavi olunca amniyon sıvısı olma ihtimali varmış ama çok aşırı olmazsa o kadar sıvı kaybı sorun olmuyormuş bence telaş yapma ama doktorunu ara ama ağlamak yok canım benim

Çok geçmiş olsun. Okurken yüreğim ağzıma geldi resmen. Böbrek ağrısı doğum sancısından beterdir derler doğruymuş demekki.

Arkadaşların da dediği gibi doktorun verdiği kağıt turnusol kağıdı sıvının asit mi bazik özellikte mi olduğunu belirliyor. Yani gelen sıvı amniyon sıvısı mı yoksa normal akıntı mı.
Mutlaka doktorunla görüş. Bu doktor bozuntuları hastalarına biraz daha bilgi verseler olmaz değil mi? Ağızları aşınacak sanki açıklasalar. Ondan sonra ara dur internette orada buradan bilgi almaya çalış.
Bizi gelişmeerden haberdar et canım ve sakin olmaya çalış:teselli:

felaket kuyruk sokumum ve midem ağrıyor şimdi de mide çıktı kızım sen neler yapıyorsun diyorum kuş oynamaya başlıyor bilmiyor doğunca ısırıcam onu

Ulasamıyorum kı kızlar adama
oyle cok deĞıl,nasıl bıseydır yaa,kuruyunca yenıden pembemsı bıŞey olmuŞ kagıt,
napıcamı sasırdım,
mavı olursa;yenıden goruselım dedı Çıktı gıttı,ne acıdan gorusucez napıcaz hıÇbıŞey demedıkı lÜzumsuz adam offf

bir kaşık kadar amniyon akıntısı normalmiş diye okudum nasıl bir dr bunlar ya senin doğum sancın tutsa nasıl bulunacak bu herifçi oğlu

Ya arkadaşlar oğlum aşırı hareket ediyor hem de sert canımı acıtıyor bir sıkıntıısı yoktur umarım

benimki doktora göre 19Mart. İlk..

kuzular aynı zamanlarda gelecek anlaşılan şu anda doğum 23-24 aralık gibi tabii kendisi nasıl karar verecek hanım bilinmez bekleyip göreceğiz tarihini

kızlar ben yatacağım bugün dolu misafir vardı bayağı yoruldum yarın gene iş var raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım inşallah sonra 3 ay kızımla beraber olacağız inşallah kendinize iyi bakın kuzucuklara da teyzesinden iyi geceler öpücüğü ŞenizŞeniz

napıcamı sasırdım

Hastaneye git bence canım en azından için rahatlar.

bir kaşık kadar amniyon akıntısı normalmiş diye okudum nasıl bir dr bunlar ya senin doğum sancın tutsa nasıl bulunacak bu herifçi oğlu

bı de özel yani o kadar para akıtıyor herkes;kımse işinin hakkını vermiyo ki...

Son kontrolde 24 Aralık görünüyordu benimki...Dediğin gibi zamanlar aynı görünüyor küçük hanımlar süpriz yapmazsa.

İyi geceler size...

Kontrole ultrason ölçüsüne bakmayın arkadaşlar sat a göre belirleyin doğum tarihini.Benim sat a göre 27 aralık ama ultrasona bakarsak 10-15 gün öne geliyor nerdeyse

Bir sıkıntıs yoktur, endişelenme...Birazdan yerini değiştirir, rahatlarsın.Hatta sende ona yardımcı ol, biraz sertlik olan bölgeyi ov değiştirir yerini.

Hiç durmuyor ki pat pat vuruyor bu kadar uzun,sert bu kadar hareket etmemişti hiç.
Ben yatayım belki sakinleşir iyi geceler herkesea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…