2009 Aralık Anneleri

kızlar dün gittik doktora çok şükür bir sıkıntısı yok kızımızın maşallah.
2000 gram olmuş 40cm de boyu olmuş.Dün bir de ebelerle tanıştım hastanede.Çok tatlılar bakalım şimdilik sevimli hepsi ama doğum yaparken nasıl gözükürler gözümüze bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Sizin bebekleriniz de iyidir umarım.

handesiv doktorunun verdigi kagit muhtemelen nitrazin kagidi. vajinandan salgilanan sivinin normal akinti mi yoksa amniotik sivi mi oldugunu ayirdeder. normalde bir de kontrol kagidi vermis olmasi lazim ama vermedigine gore ve maviye donerse konusalim dedigine gore kagidin maviye renge donmesi sivinin amniyotik sivi oldugu anlamina gelebilir. HEMEN DOKTORUNU ARA VE NETICEYI BILDIR!

iyi sanslar canim a.s.

napiyosun nergis normalde ben bukadar erken kalkmazdimda doktorum var 9da ondan kalktim gitmedende bi bakim dedim sen napiyosun

gunaydınnnnnnn
meral anlat bakalım oyku kızın nasıllarmış
burcu sende ne guzel eululu göreceksın bugun inşallah istediğin haberleri duyup gelirsin

şekerleeeeeeeeeerrrrrrr biz geldikkk
geçen hafta çarşambadan buyana topiğe uğrayamadık ve sizleri çooook ösledik:sinifsinif:

cuma günü öykümü görmeye dr gittim
yavru kuşum 2600'ü biraz aşmış hızla kilo almaya deva ediyor.
boyumuzda 46 cm olmuş

çok şükür benim kilolarım dışımda herşey yolunda
toplamda 18 kilo almış oldum:umursamaz:
2 hafta sonra tekrar gideceğim.
buda zaten 37 haftam olacak.
her hafta nts'ye bağlanacakmışım.
kızım hala dönmemiş.
bakalım 22 kasımda son durumuma göre karar verelim dedi.
sezeryan olur ise ben bayramdan hemen sonra olsun dedim ama bakalımfisfisfisartık 35 haftayı devirdik 36yıda bitireceğiz kısmetse.
ben bu hafta ve önümüzdeki hafta 3 gün çalışırsam 5 haftalık doğum iznimi haketmiş olucaaaaaaammmmmalkisalkisalkishihoyyyt

eeeee bu arada topikte bilmem gereken bir değişiklik varmı kıslar
umarım herşey yolundadır?

masallah kocaman oldular meral artık ya minada 2800 olmuş ben nstye baglandım sancı çıktı bıraz perşembe tekrar gtcm nstye ve kontrole artık 19 gunumuz kaldı ve haftalık olacakmış kontroller
ay çok şukur izninine az kaldı darısı dıger çalışanlara inşallah

iyiyiz canım biz de. ne yapalım işte bebeğimle beraber yapayalnızız.babamız göreve gitti.3 hafta sonra gelicek.eksiklerimizin de çoğunu tamamladk.hayırlısı artık.
kızlar nstye kaç haftadan sonra bağlanıyorsunuz? bana 32-34 dedi doktorum.ben de yarın 33e giricem.

Allah kavuştursun eşine
35.haftada girdim ben geçen hafta yanı

günaydın herkese

gunaydın

gunaydınnnnnnn
meral anlat bakalım oyku kızın nasıllarmış
burcu sende ne guzel eululu göreceksın bugun inşallah istediğin haberleri duyup gelirsin

10:30 da randevumuz var bakalim neler dicek doktor amcamiz . İyi haberlerle geliriz insallah. Surekli burnum kaniyor bugun iyi oldu bugun gittigimde doktora. Havada cok sogudu artik valla . Nasil gidicem onu dusunuyorum simdi . Yegen nasil Pelin ?

Gozun aydin Meralcim .

anladım canım.senin ilerlemiş haftan bayağı ne güzel biz biraz daha ufağız .keşke hemen büyüse :) sağsalim kucağımıza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…