Bazen bende de oluyor, dakikalarca...İçini ferah tut, iyi geceler..Hiç durmuyor ki pat pat vuruyor bu kadar uzun,sert bu kadar hareket etmemişti hiç.
Ben yatayım belki sakinleşir iyi geceler herkesea.s.
kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...
napiyosun nergis normalde ben bukadar erken kalkmazdimda doktorum var 9da ondan kalktim gitmedende bi bakim dedim sen napiyosun
şekerleeeeeeeeeerrrrrrr biz geldikkk
geçen hafta çarşambadan buyana topiğe uğrayamadık ve sizleri çooook ösledik:sinifsinif:
cuma günü öykümü görmeye dr gittim
yavru kuşum 2600'ü biraz aşmış hızla kilo almaya deva ediyor.
boyumuzda 46 cm olmuş
çok şükür benim kilolarım dışımda herşey yolunda
toplamda 18 kilo almış oldum:umursamaz:
2 hafta sonra tekrar gideceğim.
buda zaten 37 haftam olacak.
her hafta nts'ye bağlanacakmışım.
kızım hala dönmemiş.
bakalım 22 kasımda son durumuma göre karar verelim dedi.
sezeryan olur ise ben bayramdan hemen sonra olsun dedim ama bakalımfisfisfisartık 35 haftayı devirdik 36yıda bitireceğiz kısmetse.
ben bu hafta ve önümüzdeki hafta 3 gün çalışırsam 5 haftalık doğum iznimi haketmiş olucaaaaaaammmmmalkisalkisalkishihoyyyt
eeeee bu arada topikte bilmem gereken bir değişiklik varmı kıslar
umarım herşey yolundadır?
günaydın kızlar.nasılsnız bakalım.
iyiyiz canım biz de. ne yapalım işte bebeğimle beraber yapayalnızız.babamız göreve gitti.3 hafta sonra gelicek.eksiklerimizin de çoğunu tamamladk.hayırlısı artık.
kızlar nstye kaç haftadan sonra bağlanıyorsunuz? bana 32-34 dedi doktorum.ben de yarın 33e giricem.
günaydın herkese
gunaydınnnnnnn
meral anlat bakalım oyku kızın nasıllarmış
burcu sende ne guzel eululu göreceksın bugun inşallah istediğin haberleri duyup gelirsin
şekerleeeeeeeeeerrrrrrr biz geldikkk
geçen hafta çarşambadan buyana topiğe uğrayamadık ve sizleri çooook ösledik:sinifsinif:
cuma günü öykümü görmeye dr gittim
yavru kuşum 2600'ü biraz aşmış hızla kilo almaya deva ediyor.
boyumuzda 46 cm olmuş
çok şükür benim kilolarım dışımda herşey yolunda
toplamda 18 kilo almış oldum:umursamaz:
2 hafta sonra tekrar gideceğim.
buda zaten 37 haftam olacak.
her hafta nts'ye bağlanacakmışım.
kızım hala dönmemiş.
bakalım 22 kasımda son durumuma göre karar verelim dedi.
sezeryan olur ise ben bayramdan hemen sonra olsun dedim ama bakalımfisfisfisartık 35 haftayı devirdik 36yıda bitireceğiz kısmetse.
ben bu hafta ve önümüzdeki hafta 3 gün çalışırsam 5 haftalık doğum iznimi haketmiş olucaaaaaaammmmmalkisalkisalkishihoyyyt
eeeee bu arada topikte bilmem gereken bir değişiklik varmı kıslar
umarım herşey yolundadır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?