2009 Aralık Anneleri

iyi çok şukur burcu ya gittiler o testı yaptırdılar temız çıktı
ilk kanda alınan örenkte virüs çıkmış ama h1n1 degilmiş
şimdi her virüsü o zannedıyorlarmış
kültür alıp h1n1e bakıldı temız çıktı
heryerde her denılenede guvenılmeyecek çunku kımsenın tam anlamıyla bişey bildiği yok bu ulkede
korkumuz yanımıza kaldı anlayacagın
olsun bunada şukur dıyoruz temız çıktıya

anladım canım.senin ilerlemiş haftan bayağı ne güzel biz biraz daha ufağız .keşke hemen büyüse :) sağsalim kucağımıza alırız inşallah.

ewt ama şimdide zaman geçmiyor
tum hazırlıklarda bitti
oyle oturup gun sayıyoruz
Allah saglıkla kucaga almayı nasip etsin hepimizede
bu arada kızlar hadi cnm olacaksınız ama ben yarın emınonune bebek şekeri malzemesı bakmaya gidiyorum :) eşimin ablası kardeşi kalabalık gidecegız maksat vakıt geçsin
haftaiçi diye daha boş olur dıye umuyorum
ev temızlendı çanta hazır oda hazır şeker işinide yarın halledersem artık bende hazır olacagım :)

ewt burcu ya hava çok sogudu
bebişleri nasıl ısıtıcagız bakalım
ne diycem geçen konuştuk ya uykutulumu dedın ben baktım ama netten yenı dogan için göremedım
1 yastan baslıyor hep

günaydınlaaar herkese

pelincim kocaman olmuş kızın maşallah. Çokta az kaldı doğuma baksana ne heyecanlı benim daha 6 haftam var umarım dahada uzamaz.

Meralcim seninde kız büyümüş maşallah. Sen 37'yide tamamlayabildin ne güzel ben c.tesi doktora gidip raporumu alıcam artık. 2 hafta kalmış olacak 37'ye aslında ama hiç toparlanamadım son zamanlarda hep hasta ve halsizim endişeleniyorum bişey olacak diye sanırım evde oturmak daha hayırlı benim için..

maşallah maşallah pelincim,
valla artık kocaman kıslar oldular şekerler
birde zamanında sağlıcakla kucağımıza alsak süper olacak

Herkese Gunaydin.
günaydın
günaydın kızlar.nasılsnız bakalım.

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

gunaydın öznur
eve geçebildinmı oznur ev toparlandımı
o işler sen ne kadar kendını yormasanda senı yorgun düşürdü

Günaydıın kızlaar. ya artık işe gelmek bile işkence olduu. gerçi çok şükür bi sorunum yok ama evimde olmak istiyorum sadecee. inşallah güzel bi hafta geçiririz. bu arada çağla şikel doğurmuş o da bizimle aynı haftalarda değilmiydii yaa. inşallah bizim bebişler günlerini beklerler.

sağol bitanem
darısı senin başına
güsel haberleri 4 gözle bekliyoruz

dünürün nasıl ?
bugün uğramadı henüz

hayırdır pelincim:bbo:

büyüyor yaramazlar tayzesi
hergeçen gün hızla büyüyorlar opuyorumnanaktan
valla şükürler olsun problemsiz bitireceğim 5 haftamıda bakıcam keyfime
kuzumla 5 hafta fazladan olucam şükürler olsun:Saruboceq:

günaydın cnm
evet çağla şikelde 8 aylık hamileydi
bende biraz önce arkadaşımdan duydum
2800 doğmuş bebeği

ay ewt bizle aynıydı ama saglıklı ve normal dogum yapmış valla çagla
bebegıde iyimiş

ablamın kızına ateşlenınce kan almışlar cuma gunu domuz grıbı demışler meral
megersem heryerde bunu tespit edemıyorlarmış her grıbe domuz grıbı denılıyormuş
bızde kultur alınarak yapılan test varmış onu yaptırdık sonuç temız çıktı çok şukur

gunaydın öznur
eve geçebildinmı oznur ev toparlandımı
o işler sen ne kadar kendını yormasanda senı yorgun düşürdü

eve geçtim canım geçen hatfa tüm temizliği yaptılar.Bu haftasonuda kızımın eşyaları yıkanıp yerleşti bişey kalmadı sayılır çok şükür ama yogunluktan tabi hiç iyi hissetmiyorum kendimi bişeyde yapmadım dediğin gibi annem ve ablam yaptı herşeyi aslında.

evet neyseki sağlıklıymış bebeğide kendiside. benim en büyük korkum 37. haftam dolmadan doğum yapmak. raporumuz yanıyor ya doğum yapınca. doğum sonrasına aktarılcak birşey kalmıyor.

bazen ev nasıl bitecek ay nasıl temızlenecek yetişecekmı diye düşünceler bile hiçbirşey yapmasanda yoruyor insanı öznurcugum
hadi gözunaydın bitmiş rahatlamışsındır
meral bilge dogum ıznıne ayrıldı

çok geçmiş olsun pelin.. okudum c.tesi akşam geçmişi gözlerim açıldı resmen çok üzülmüştüm ben ciddi ciddi korkuyorum bu hastalıktan. Neyseki sizin ufaklıkta önemli bişey yokmuş.sevindim bu sabah okuyunca.

sagol öznurcum ben hala çok tırsıyorum bebeişler dogunca ası falan hep hastanelerde olacagız Allah korusun
ben artık kımseyı opmuyorum zaten
bebegıde sakınacagız artık ne yapalım bozulan bozulur mevlut bile yapmamaya karar verdim annanesi teyzesi halaları babanesi oturur birgun kuran okunur baska kımseyı çagırmayacagım

en doğru kararı vermişsin bence.Bende öyle komşu filan çağıracak değilim mevlute.Sadece teyze hala filan okadar. Hayırlısıyla bi atlatsak bu kışı biraz rahatlayacağım sanki..

canım bende ordan aldım bebek şekerimizi. önce malzeme alacaktım ve kendim yapacaktım, ancak fiyat farkı olmadığını söylediler. bende malzemeleri seçtim onlar yaptı ve harika oldular. benim tavsiyem kurukahveci mehmet efendinin sokağına gitmen. orada bir sürü bebek şekeri ve süsü satan dükkan var. ben süs dünyasından aldım. çokta memnun kaldım.

ben vakıt geçsin diye kendım yapmak istıyorum hastanede vermek için ablamın eşi bebeklı çıkolatalardan alacak zaten bende bebek şekerini mevludu aile arasında yapmaya karar verdiğim için lavantalı yapayım diyorum hiç olmazsa aile de kımse atmaz dolap içinde falan saklar
bakayım kahvecının sokagında ne tarafta sagda mı soldamı senın aldıgın yer çokta dolanmak istemıyorum dukkan dukkan çok iyi oldu tavsıyen

kahvecinin sokağından giriyorsun, kahveci solunda benim aldığım yerde solda ama ilk dükkanlar değil bir kaç dükkan geçtikten sonra sanırım 2 yada 3. dükkan. hepsi yanyana değil zaten arada başka dükkanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…