kızlar bebek şekeri için hem hastane için hem mevlüt için alıcaz dimi.ben almadım da.mesela hastane için nasıl alıcaksınız ve kaç tane, mevlüt için nasıl alacaksınız ve kaç tane almak gerekir?
kızlar bebek şekeri için hem hastane için hem mevlüt için alıcaz dimi.ben almadım da.mesela hastane için nasıl alıcaksınız ve kaç tane, mevlüt için nasıl alacaksınız ve kaç tane almak gerekir?
günaydın fıstıklar.. 4 günü okuyup gelicem de
Meral Öykü nasıl? hemen yazıver bakiyim ben okuyana kadar çatlıcam
Bi de Seçil'den haber var mı? sabah aradım kapalı idi.. lütfen şu ikisine acil cevap...
başka gelişme varsa onları da istiyorum sizi çokk öpüyorum
ben de 80 oldum be canım! sigarayı bırakınca da almıştım zaten.. üstüne de hamilelik.. dert etmiyorum napıyım =) çatladı popom da zaten =) ama çok şükür göbişte bişi yok.. bikinilerimi giyicem =) :sm_cool:Kime çeksin annesine çekmiş işte bebecikkaydirigubbakcemile3
Ben de 175 im.Ama kilom senin gibi 55 değil 65 ti hamile kaldığımda şimdide sorma gitsin 12 kilo daha aldım ve 77 oldum 80e ne kaldı şurdamafoldumben Baba desen zaten tombik aman duymasın da:bbo: Bebişimiz de maşallah 2hafta önden gidiyor böyle olunca.Sağlıklı olsun da önemi yok zaten.Senin bebek de düşük değil normalmiş zaten canım yerimseniben Bundan sonra alır belki de kiloyu.
Evet herkese güzel bir gün,Cumhuriyetimizin 86.yılı kutlu olsun.Cumhuriyetimize sahip çıkalım buyrunnnnnnnnn turkbayragi
Allah seni ne yapmayabebeklerin adını cumhur koyalım
stres yok çok şüküğr... normalde asabiyim ama hamileliğimin böyle geçeceğine ben bile ihtimal vermiyordum. çok Şükür Allahıma süper bi hamilelik geçiriyorum.. sadece hareketsizlik deli ediyor beni..İnce uzun olacak senin kızın annesi o zaman. Ama belli de olmaz son zamanlarda hızlı bir şekilde kilo da alabiliyorlarmış. Bazıları da verebilirmiş. Annenin stresi çok önemliymiş bu konuda özellikle doğum yaklaştıkça anne doğum stresine falan girerse bebeğinde gelişimi yavaşlarmış. Doktorum böyle söyledi dün.
berna anne karnindaki olcumlere bakarak bebek buyukmus, kucukmus, zayifmis, siskoymus sonuclarina varmak dogru degil. bu olcumlerin araligi cooook genis ve bebek dogduktan sonra hic de ultrasondaki kilosunda olmadigi cok sik gorulen bir sey. doktorlarin bize soyledikleri kilo bebegin organlarina, kafasina, karnina, uzunluguna bakarak heseplanan yaklasik bir rakam. kesinlikle dogrudur denemez. benim bebegim de 32de 1500 gr cikti, ortalamadan az gibi gorunuyor, ama oturup endiselenmem dogru degil bunun icin. hani dogdugunda zayif dogmus olsa neyse, oturup aglayalim ama kesin olmayan sonuclar icin endiselenmek yersiz.
hic bosuna uzme kendini a.s.
ee siz nasılsınız? ne var ne yok? uzun tatiliniz nasıl geçti?
ben pek sevindim bi temizlik yaparız diye.. cumartesi pazar 12ye kadar elektrik yoktu.. bugün de su yok...
temizlik yalan oldu..
sanırım ANNEM bu haftasonu geliyooooorrrr =) ee sonraki hafta da kontrole gidiyoruz zaten..
22 gün kaldı be kızlar ! amaaannnn oh oh
günaydın kızlar size bir sey sorucam sizce ben bebegımı besleyemıyormuyum 32+4 1700 gr 42 cm dünden beriiime bir kurt düştü .ters bir sey olsa dr söylerdi bize .nebilim ya içime bir kusku düştü
8,5 yasındakı ablamın kızının kan tahlılıne h1n1 virüsü pozitif çıkmış
lutfen önce dualarınız eksıt etmeyın Allah şifa versin atlatsın bıranönce
ve lutfen kendınıze eşinize dikkat edın salgın gıtgıde yayılıyor cıddıye alıp önlem almaya çalışalım
herkesın bir olmuyorkı
hiç merak etme sorun olsaydı doktor beslenmene önem ver falan derdi
birdahakı gıdışınde sende şaşıracaksın amma çok almış diye
bizim son 1 ayda çok farkettı
rabbim korusun pelincimay ewt bizle aynıydı ama saglıklı ve normal dogum yapmış valla çagla
bebegıde iyimiş
ablamın kızına ateşlenınce kan almışlar cuma gunu domuz grıbı demışler meral
megersem heryerde bunu tespit edemıyorlarmış her grıbe domuz grıbı denılıyormuş
bızde kultur alınarak yapılan test varmış onu yaptırdık sonuç temız çıktı çok şukur
hayırlısı ne ise öyle olsun tatlımevet neyseki sağlıklıymış bebeğide kendiside. benim en büyük korkum 37. haftam dolmadan doğum yapmak. raporumuz yanıyor ya doğum yapınca. doğum sonrasına aktarılcak birşey kalmıyor.
sağol canımbazen ev nasıl bitecek ay nasıl temızlenecek yetişecekmı diye düşünceler bile hiçbirşey yapmasanda yoruyor insanı öznurcugum
hadi gözunaydın bitmiş rahatlamışsındır
meral bilge dogum ıznıne ayrıldı
ben 50 tane mevlut için alacagım 50 kışı olmaz aile içinde okutacagım kuran ama daha sonra bebek görmeye gelenlerede veririm sen kaç kişi çagırmayı düşünüyorsan o kadar yaptıracaksın yanı
hastane çıkolatasıda 1 kılo alacak ablamın eşi kalan olursa oturup yerim :)
teyzesi kısım kocaman olmuş2600 ü geçmiş birazcıkgünaydın fıstıklar.. 4 günü okuyup gelicem de
Meral Öykü nasıl? hemen yazıver bakiyim ben okuyana kadar çatlıcam
Bi de Seçil'den haber var mı? sabah aradım kapalı idi.. lütfen şu ikisine acil cevap...
başka gelişme varsa onları da istiyorum sizi çokk öpüyorum
anneside gelecekmiş ay aaaaaaaayyyyyyyyyyee siz nasılsınız? ne var ne yok? uzun tatiliniz nasıl geçti?
ben pek sevindim bi temizlik yaparız diye.. cumartesi pazar 12ye kadar elektrik yoktu.. bugün de su yok...
temizlik yalan oldu..
sanırım ANNEM bu haftasonu geliyooooorrrr =) ee sonraki hafta da kontrole gidiyoruz zaten..
22 gün kaldı be kızlar ! amaaannnn oh oh
32 den sonra kilo alımı hızlanıyor şekerherkesın bir olmuyorkı
hiç merak etme sorun olsaydı doktor beslenmene önem ver falan derdi
birdahakı gıdışınde sende şaşıracaksın amma çok almış diye
bizim son 1 ayda çok farkettı
yaa pelin geliyor anacım..iş güç hala yapıyorum ben.. zaten anneme dedim bebek doğunca ev işlerini ben yapıcam hareket etmem lazım diye.. he dikişli dikişli dikkat edicez tabi. ilk haftalar sadece bebekle ilgilenicem de sonrasında iş yapmam lazım ki iyice hamlamayayım.
furtti arkadaşım benim de o haftalarda 1900 gr.dı.33+larda. merak etme ben de pek evham yapmıştım. bişey olsa dr. derdi zaten
şekerleeeeeeeeeerrrrrrr biz geldikkk
geçen hafta çarşambadan buyana topiğe uğrayamadık ve sizleri çooook ösledik:sinifsinif:
cuma günü öykümü görmeye dr gittim
yavru kuşum 2600'ü biraz aşmış hızla kilo almaya deva ediyor.
boyumuzda 46 cm olmuş
çok şükür benim kilolarım dışımda herşey yolunda
toplamda 18 kilo almış oldum:umursamaz:
2 hafta sonra tekrar gideceğim.
buda zaten 37 haftam olacak.
her hafta nts'ye bağlanacakmışım.
kızım hala dönmemiş.
bakalım 22 kasımda son durumuma göre karar verelim dedi.
sezeryan olur ise ben bayramdan hemen sonra olsun dedim ama bakalımfisfisfisartık 35 haftayı devirdik 36yıda bitireceğiz kısmetse.
ben bu hafta ve önümüzdeki hafta 3 gün çalışırsam 5 haftalık doğum iznimi haketmiş olucaaaaaaammmmmalkisalkisalkishihoyyyt
eeeee bu arada topikte bilmem gereken bir değişiklik varmı kıslar
umarım herşey yolundadır?
yaa pelin geliyor anacım..iş güç hala yapıyorum ben.. zaten anneme dedim bebek doğunca ev işlerini ben yapıcam hareket etmem lazım diye.. he dikişli dikişli dikkat edicez tabi. ilk haftalar sadece bebekle ilgilenicem de sonrasında iş yapmam lazım ki iyice hamlamayayım.
furtti arkadaşım benim de o haftalarda 1900 gr.dı.33+larda. merak etme ben de pek evham yapmıştım. bişey olsa dr. derdi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?