2009 Aralık Anneleri

kızlar bebek şekeri için hem hastane için hem mevlüt için alıcaz dimi.ben almadım da.mesela hastane için nasıl alıcaksınız ve kaç tane, mevlüt için nasıl alacaksınız ve kaç tane almak gerekir?

ben 50 tane mevlut için alacagım 50 kışı olmaz aile içinde okutacagım kuran ama daha sonra bebek görmeye gelenlerede veririm sen kaç kişi çagırmayı düşünüyorsan o kadar yaptıracaksın yanı
hastane çıkolatasıda 1 kılo alacak ablamın eşi kalan olursa oturup yerim :)

günaydın fıstıklar.. 4 günü okuyup gelicem de
Meral Öykü nasıl? hemen yazıver bakiyim ben okuyana kadar çatlıcam

Bi de Seçil'den haber var mı? sabah aradım kapalı idi.. lütfen şu ikisine acil cevap...

başka gelişme varsa onları da istiyorum sizi çokk öpüyorum

günaydın canlar :)

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim, bugün daha iyiyim ama yatıyorum tabi..

bebek şekeri hakkında bişiler paylaşmak istedim sizlerle,
ben aslında bebişimin şekerlerini kendim yapmak istiyordum, doğumu Allah kısmet ederse ankara da yapıcam ve ordan çıkrıkçılar yokuşundan malzemelerimi alıcaktım fakat yaptığım piyasa araştırmasında tanesinin aşağı yukarı 2.5 liraya malolacağını gördüm.
bu sırada internette de devamlı araşlartırma yaparken mirabonbon sitesine rastladım...
orda gördüğüm modeller daha önce rastlanmamış modellerdi ve orayla bağlantı kurdum.fiyat bilgisi istedim ve bana makul geldi fiyatlar.en pahalısının tanesi 4 lira ve çok şık, çok sevimli şeyler...ben istanbul dışında olduğum için çalışma prensipleri sipariş veriliyormuş onlar bebğinize özel hazırlayıp 2-3 numune yolluyorlarmış ve daha sonra ok verirseniz kalanı gönderiyorlarmış...
ihtiyacı olan arkadaşlarıma yardımım dokunmuştur umarım...

ben hastane için basit bişey aldım çubuğun üzerinde mavi strafor ayıcık ve şeker var. evdeki bir cam vazomuda strafor kalp ve organzeyle süsledim. ona doldurdum, çok şık oldu. mevlüt içinde bebek puseti şeklinde hasır yanında tülü tüyü falan var. onun içinde yine eminönünden ahşap süslü sepet gibi bişey aldım sonra odasında kullanacağım. hastaneye çikolatada alacağım, şekerlerden her gelene vermemeyi düşünüyorum o yüzden 30 tane, mevlüt içinde 60 tane. şekerler 110 lira tuttu. buralarda 250 den aşağı yoktu.

gunaydın canım
seçil en son eve çıkmıştı kanaması durdu dıye doktor evden takıp edecektı dogumu bugun olmayavaktı yanı ertelenmıştı tarıhte bellı degil kalabildiği kadar kalacak arda

ben de 80 oldum be canım! sigarayı bırakınca da almıştım zaten.. üstüne de hamilelik.. dert etmiyorum napıyım =) çatladı popom da zaten =) ama çok şükür göbişte bişi yok.. bikinilerimi giyicem =) :sm_cool:
bebeklerin adını cumhur koyalım
Allah seni ne yapmaya
stres yok çok şüküğr... normalde asabiyim ama hamileliğimin böyle geçeceğine ben bile ihtimal vermiyordum. çok Şükür Allahıma süper bi hamilelik geçiriyorum.. sadece hareketsizlik deli ediyor beni..

kesinlikle haklısın. çiçek için de teşekkür ederim.. Allah var, ilk zamanlar takıyordum herkes 2400 den fazla gibi bi benim 2 den az olunca insan ilk başlarda korkuyor. ama kilo ile pek alakası yok sağlığın.. önemli olan sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah..

ee siz nasılsınız? ne var ne yok? uzun tatiliniz nasıl geçti?
ben pek sevindim bi temizlik yaparız diye.. cumartesi pazar 12ye kadar elektrik yoktu.. bugün de su yok...
temizlik yalan oldu..

sanırım ANNEM bu haftasonu geliyooooorrrr =) ee sonraki hafta da kontrole gidiyoruz zaten..
22 gün kaldı be kızlar ! amaaannnn oh oh

günaydın kızlar size bir sey sorucam sizce ben bebegımı besleyemıyormuyum 32+4 1700 gr 42 cm dünden beriiime bir kurt düştü .ters bir sey olsa dr söylerdi bize .nebilim ya içime bir kusku düştü

bizim hafif hafıf sancılar basladı sende durumlar nasıl berna
annecıgın geliyor gözunaydın işgüç sorun olmaz artık
bizimde 19 kaldı gun sayıyoruz dıyemı ne geçmek bilmiyor gelıyor bana

günaydın kızlar size bir sey sorucam sizce ben bebegımı besleyemıyormuyum 32+4 1700 gr 42 cm dünden beriiime bir kurt düştü .ters bir sey olsa dr söylerdi bize .nebilim ya içime bir kusku düştü

herkesın bir olmuyorkı
hiç merak etme sorun olsaydı doktor beslenmene önem ver falan derdi
birdahakı gıdışınde sende şaşıracaksın amma çok almış diye
bizim son 1 ayda çok farkettı

pelincim son gelişmeler ne.?
Allah şifa versin inşallahh...
Bizim de eşimin bi akrabası ortaokula gidiyor herhalde yakalanmış.. Ay Allahım koru bizi yaa!

yaa pelin geliyor anacım..iş güç hala yapıyorum ben.. zaten anneme dedim bebek doğunca ev işlerini ben yapıcam hareket etmem lazım diye.. he dikişli dikişli dikkat edicez tabi. ilk haftalar sadece bebekle ilgilenicem de sonrasında iş yapmam lazım ki iyice hamlamayayım.

furtti arkadaşım benim de o haftalarda 1900 gr.dı.33+larda. merak etme ben de pek evham yapmıştım. bişey olsa dr. derdi zaten

rabbim korusun pelincim
çok şükür herşey yolundaymış
hepimiz risk altındayız oooffffffff yaaaaaaaaaaa

evet neyseki sağlıklıymış bebeğide kendiside. benim en büyük korkum 37. haftam dolmadan doğum yapmak. raporumuz yanıyor ya doğum yapınca. doğum sonrasına aktarılcak birşey kalmıyor.
hayırlısı ne ise öyle olsun tatlım
sonuçta bebişlerimiz karar veriyor ne zaman geleceklerine:)))))))))

sağol canım

bende 100 tane hazırlatacağım şekerlerdenkaydirigubbakcemile5
hastaneye çikolata götürürüm
artanları pelin gibi ben yerim:icecream:

teyzesi kısım kocaman olmuş2600 ü geçmiş birazcık
2 hafta sonra tekrar gel dedei
boyumuz 46 cm
22 kasımdada nasıl doğuracağıma karar vericez teyzesi

sen nasılsın?

anneside gelecekmiş ay aaaaaaaayyyyyyyyyy
kız doğumada birşeyin kalmadı:kedi:

herkesın bir olmuyorkı
hiç merak etme sorun olsaydı doktor beslenmene önem ver falan derdi
birdahakı gıdışınde sende şaşıracaksın amma çok almış diye
bizim son 1 ayda çok farkettı
32 den sonra kilo alımı hızlanıyor şeker

seni tutabilene aşk olsun:lepi:

Biz de seni özledik şekeriimmyerimseniben
Oh oh maşallah Öykü'müze annesi.Hadi gözün aydın büyüttün kızıopuyorumnanaktan
Benim oğlum da 2hafta öndeydi nerdeyse demek o da bu kadar büyüdü haakaydirigubbakcemile2
Bana da dr. son ay nst ye gireceksin demişti.35.haftamda gidecem ondan sonra girerim herhalde artık:1closedeyes:
Sezeryan,normal hayırlısı ne ise o olsun canım artık.Çok heyecanlı yaa.Az kaldı bebişlere kavuşmayadelikafadulden
Az kalmış senin de izne çıkmana:gitme:

bende dıkış agrısı 1 hafta içinde baya bir hafifliyormuş o zaman ayaklanırım dıyorum ne kadar çok hareket edersek o kadar iyiymiş aslında tabı dıkışlere dıkkat ederek
birde ben sıkıntılıyım öyle yatamam yani buyuk konuşmayayımda Allah izin verirse ayaklanırım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…