2009 Aralık Anneleri

Selam arkadaşlar nasılsınızz?
Ben iyiyim oğlum çok tepindi akşam,gece canımı acıtana kadar vurdu durdu.Sonra beni yorduğu gibi kendini de yordu sanırsam uyuyor şuandaopuyorumnanaktan
Akşama çaya misafirimiz gelecek çok işimiz var bugünmafoldumben

nehir okudumda bak yazacaktım atlamışım
göbişine ve belıne masaj yap severmış gibi göbişinde dairesel hareketler iyi geliyor eşinde sırtına yapsın rahatlıyor ınsan

nehir okudumda bak yazacaktım atlamışım
göbişine ve belıne masaj yap severmış gibi göbişinde dairesel hareketler iyi geliyor eşinde sırtına yapsın rahatlıyor ınsan

Çok sağol canım şuan çok sakin maş.Bir daha olursa yaparım,eşime de yaptırırım.Çok uzundu ve sertti hareketleri hiç böyle olmamıştı.Olmazda bir daha.
Ben çıkayım akşama misafirim var arada bakarım yine sizlere.Görüşürüz canlara.s.

kızlar ben de geldim.. nasıl herkes?? ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..

Pelıncım geÇmıŞ olsun canım neyse kı domuz grıbı deĞılmıŞ ama korkmuŞsunuzdur

kızlar ben de geldim.. Nasıl herkes?? Ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..

sen izne ayrıldın mı canım evde oturmak başta güzelm ama sonra sıkılıyor insan hayırlı olsun canım ben 5 hafta daha işimin başındayım

hava da yağışlı biryere çıkasım da gelmiyor, bebek şekeri malzemesi alabilmiş olsaydım yapardım yavaştan.. 29 ekimde gittik eşimle eminönüne filan karşıda gezdik öyle, ama tahmin ettiğiniz gibi heryer kapalıydı.. o şark han filan varmışş havuzlu hanın da önüne kadar geldim ama kapalıydı ya düşünün, aylardır oraya bir gitsem diyodum.. şans işte.. neyse zaten ordan alınacak çok da bişey kalmadı.. kadıköyde filan bir yer olsa gidecem ama bildiğim bir yer yok aklıma gelen..

Bende geldim bi yemek yiyim dedimde . Kizim donmus cok sukur . Normal dogum yapabilirsin dedi doktor. Epidural normal dogumu siddetle onerdi.2400 gr olmus haftasina gore gayet normal . Bu an itibari ile % 5 dogum riskin basladi dedi .
Domuz gribi icinde kesinlikle kimseyle tokasmiyosun opmuyorsun elini yuzune goturmuyorsun ne olursa olsun saatte bir elini yikiyosun dedi. Grip olursan da hemen geliyorsun dedi. Cantan hazir olsun dedi. Kuvete girip suyu doldurup durma dedi . Evde yanlizken dusa girme dedi . Boyle iste :)

a burcu canım gözün aydın iyiymiş meleğin.. yerim ben onu da isminide.. eylül.. epidural normal doğum kulağa çok iyi geliyor, ah şu annem kızmasa, lafını bile etirmiyor bana ya.. çok panik durumda.. nasıl doğum yapacağıma hala karar veremedim.. duş konusu da bizimkilerde bana diyor durmadan ama, ben giriyorum ya.. aslında nolur nolmaz girmemek gerek..

kızlar şuanda karnımda resmen deprem oluyor gibi çok kuvvetli ve çok aşırı ibr hareketlenme var.. bunu günde sık sık yapıyor normalmidir.. size de oluyormu.. sürekli sağ tarafa çalışıyor(tekme yumruk) bazende etimi kaburgamdan ayırırcasına kazıyor gibi geliyor.. o öyle yaptıkça canım anacıım da.. benim için üzülüyor, kaydirigubbakcemile3nede olsa ben de onun kuzusuyum, kıyamıyor.. hareketleri çok zorlar oldu kızlar ya

arzu hoşgeldin.. yeni gelen varsa sizler de hoşgeldiniz kızlar.. ben okuyorum ama biraz sıkıldım..

hele şu kasım anneleri olayına iice daraldım.. aman halay çeksin herkes. ne kadar büyütülmül olay yahu..
önemli olan bebeklerin sağlığı! ne var bu kadar anlamadım topik basmalar falan neyse ben de uzatmayayım daha fazla..

meralcim maşallaahh diyorum ya! 5 kilo doğar bizim bücürükler herhalde =) ama ben de hissediyorum acaip büyüdü.. canlarımm yaa.. gelin artık ! tabii zamanında =)))

nehir beee diyodum ya canımı acıtıyor diye.. bak zamanla hepinizde oluyor işte... aynı şeyler yaşanıyor hemen hemen.. ama geçti o acılar da. şimdi usturuplu bi kız oldu Arya =)

pelincim zaten ağır işleri eşler varsa anneler falan yapsın.. ama ufak tefek günlük işleri biz yapalım yine. çok eğilip bükülme, ağır kaldırma demiyorum bile.. hareket bereket olsun da..

Pelİncİm geÇmİŞ olsun canım neyse kİ domuz grİbİ deĞİlmİŞ ama korkmuŞsunuzdur
sorma melıke yuregımız agzımıza geldi o gun

netten sipariş ver arzu ertesigun elınde olur ben maksat vakıt geçsin diye gidip alacagım
eşimin ablalarıda gidelim diyınce karar verdim gitmeye yoksa bende netten alacaktım malzeme evde yapacaktım çokda uygun

ayy kızlar sanırım elini yumruk yapmış bi şekilde devamlı gezdiriyor .. bilmiyorum acaba elleri mi ya? pelin sende de var mı? ya da meral veya benle beraber olanlar?

çok sevındım adına istediğin olacak yanı normal dogum masallah eylulde buyumuş
ay burcu ılk senmı doguracaksın acaba normal bakalım ne zaman gelecek eylul

hep oyle 2-3 hafta sonra bıraz daha hafifler arzu benım öyle oldu açıkcası acının şekli degişiyor gerçi artık aşaglarda kazı çalışması var gıbı bır hıs bana ayy uyyy dedırtıyor ama hareketlerın arası açıldı bu haftalarda

arzu senin çarpıntının sonucu ne oldu kaçırmış olabilirim arada ben. kaç gündür merak ediyorum.

öznur holter sonucunu aldım evet doktor sizin sürekli yüksek ritminiz var dedi, yani inip çıkma şeklinde değil dedi.. 100 müş.. hemograma bakıldımı dedi, evet dedim kansızım dedim, demir takviyesi alın gerekirse ikiye çıkarın dedi, iki kere alıyorum evet dedim, öyle yani bi gelişme olmadı.. çarpıntım var diye gittim o da evet çarpıntın var diyip onayladı gibi bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…