Selam arkadaşlar nasılsınızz?
Ben iyiyim oğlum çok tepindi akşam,gece canımı acıtana kadar vurdu durdu.Sonra beni yorduğu gibi kendini de yordu sanırsam uyuyor şuandaopuyorumnanaktan
Akşama çaya misafirimiz gelecek çok işimiz var bugünmafoldumben
nehir okudumda bak yazacaktım atlamışım
göbişine ve belıne masaj yap severmış gibi göbişinde dairesel hareketler iyi geliyor eşinde sırtına yapsın rahatlıyor ınsan
kızlar ben de geldim.. Nasıl herkes?? Ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..
aynen öylekızlar ben de geldim.. nasıl herkes?? ben çok sıkıldım yamafoldumben çalışmayı şimdiden özledim, çalışan kadın olmak bir başka..
Bende geldim bi yemek yiyim dedimde . Kizim donmus cok sukur . Normal dogum yapabilirsin dedi doktor. Epidural normal dogumu siddetle onerdi.2400 gr olmus haftasina gore gayet normal . Bu an itibari ile % 5 dogum riskin basladi dedi .
Domuz gribi icinde kesinlikle kimseyle tokasmiyosun opmuyorsun elini yuzune goturmuyorsun ne olursa olsun saatte bir elini yikiyosun dedi. Grip olursan da hemen geliyorsun dedi. Cantan hazir olsun dedi. Kuvete girip suyu doldurup durma dedi . Evde yanlizken dusa girme dedi . Boyle iste :)
sorma melıke yuregımız agzımıza geldi o gunPelİncİm geÇmİŞ olsun canım neyse kİ domuz grİbİ deĞİlmİŞ ama korkmuŞsunuzdur
hava da yağışlı biryere çıkasım da gelmiyor, bebek şekeri malzemesi alabilmiş olsaydım yapardım yavaştan.. 29 ekimde gittik eşimle eminönüne filan karşıda gezdik öyle, ama tahmin ettiğiniz gibi heryer kapalıydı.. o şark han filan varmışş havuzlu hanın da önüne kadar geldim ama kapalıydı ya düşünün, aylardır oraya bir gitsem diyodum.. şans işte.. neyse zaten ordan alınacak çok da bişey kalmadı.. kadıköyde filan bir yer olsa gidecem ama bildiğim bir yer yok aklıma gelen..
Bende geldim bi yemek yiyim dedimde . Kizim donmus cok sukur . Normal dogum yapabilirsin dedi doktor. Epidural normal dogumu siddetle onerdi.2400 gr olmus haftasina gore gayet normal . Bu an itibari ile % 5 dogum riskin basladi dedi .
Domuz gribi icinde kesinlikle kimseyle tokasmiyosun opmuyorsun elini yuzune goturmuyorsun ne olursa olsun saatte bir elini yikiyosun dedi. Grip olursan da hemen geliyorsun dedi. Cantan hazir olsun dedi. Kuvete girip suyu doldurup durma dedi . Evde yanlizken dusa girme dedi . Boyle iste :)
kızlar şuanda karnımda resmen deprem oluyor gibi çok kuvvetli ve çok aşırı ibr hareketlenme var.. bunu günde sık sık yapıyor normalmidir.. size de oluyormu.. sürekli sağ tarafa çalışıyor(tekme yumruk) bazende etimi kaburgamdan ayırırcasına kazıyor gibi geliyor.. o öyle yaptıkça canım anacıım da.. benim için üzülüyor, kaydirigubbakcemile3nede olsa ben de onun kuzusuyum, kıyamıyor.. hareketleri çok zorlar oldu kızlar ya
arzu senin çarpıntının sonucu ne oldu kaçırmış olabilirim arada ben. kaç gündür merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?