2009 Aralık Anneleri

saol cnm bnm .valla herkes yazarsa bende eşimele seçeyim aradan beğendiklerimi.bu arada pelincim evde net var.doğum tarihimizde ctesi kontrolde belli olacak artık.hemen yazarım size

ben de poyraz
yağız
ve özellikle mirza ismini beğeniyorum

RAHAT OLMAN DAHA ÖNEMLİ CANIM BENİM HEM SEKSİ GECELİK GİYSEKTE BAŞLARDA ÜZERİMİZDE PEK SEKSİ DURACAĞINI SANMIYORUM kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar...
göğüs pompası aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım alsam mı almasam mı... gerekli midir?...

o durumda evet zatiiiin seksi meksi olamayız da.. ay eski resimlerimi gördükçe çok korkuyorum birdaha öyle olamıycam filan sanıyorum.. umarım olabilirim.. birde o zaman kendimi kilolu bulurdum.. :mymeka: neyse kilo meselesini açmıycam.. lmaz: kısacası hepiniz gibi ben de o hallerime biran önce sağlıcakla dönmek istiyorum.. o nedenle seksilikle kafayı bozmuş bu zavallı topikdaşınıza anlayış gösterinkaydirigubbakcemile3

arzu öyle abes bir tarafı yok canım güle güle giy süslü alsan dantalli falan hastanede giyemezsin bunlar iyi olmuş

kızlarrr herkese merhabaaaa
napıyosunuz bebişler ii mi?
biz çok iyiyiz çooookkk şükürrr. sizleri merak ettim herşey yolundamı?

BEREN'İN ANNESİİİİİİİİ
selam şeker

ben ve kızım iyiyiz herşey yolunda
sen nasılsın?
keyfiler yerindedir herhalde. evde olmak gibisi varmı sositososito

BEREN'İN ANNESİİİİİİİİ
selam şeker

ben ve kızım iyiyiz herşey yolunda
sen nasılsın?
keyfiler yerindedir herhalde. evde olmak gibisi varmı sositososito

:)))) evet harika hayatım çok fena alıştımmm.
beren de doğunca hiç gitmek istemicem işe sanırım.
Allah yardımcım olsun :)
cnmm ii olmanıza sevindimm. sen daha iştemisin ?

:)))) evet harika hayatım çok fena alıştımmm.
beren de doğunca hiç gitmek istemicem işe sanırım.
Allah yardımcım olsun :)
cnmm ii olmanıza sevindimm. sen daha iştemisin ?

inan hepimiz için işe dönüş zor olacak

ben hala çalışıyorum
haftaya çarşambada çalışıp izne ayrılıyorum ve 5 haftamı doğum sonrasına aktarıyorum şeker.
8 hafta+ 5 hafta daha : 13 hafta doğum iznim oluyor yuppiiiiiiii:lepi:

Ben mevludu biraz gec yapmayi dusunuyorum o zmanda normal bi kiyafet giyerim diye dusundum garip mi olu rki acep :)

garip olacağını sanmıyorumm cnm bende gecelikle nasıl olacağım bilmiyorum gecelikle durmak abest geliyor banada.

ben de poyraz
yağız
ve özellikle mirza ismini beğeniyorum

teşekkür ederim cnmm.

merhaba arkadaşlar...
göğüs pompası aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? ben kararsız kaldım alsam mı almasam mı... gerekli midir?...

ben aldım cnm çalışacağım için zaten gerek olacaktı.

kızlarrr herkese merhabaaaa
napıyosunuz bebişler ii mi?
biz çok iyiyiz çooookkk şükürrr. sizleri merak ettim herşey yolundamı?

baharcım biz iiiz sizinde ii olmanıza sevindim.benimde bu hafta son çıkıyorum artık izne çok şükür.

bilgeyle pelin yok iiler mi?

pelin sabahtan burdaydı iidi.yine bişeyler almaya gidecekti.bilgeden benimde haberim yok kaç gündür girmiyorum ama bugün hiç girmedi.burcucum sen bilirsin bilgeden ne haberr

Ben sıkıldım bugün evde yaa.
Yarından itibaren atarım kendimi sokaklara, her ne kadar doktor fazla dolaşma dediyse de böyle otur otur insan çatlar yani.
Zaten Pelin eminönüne gitmiş aklım kaldı. Belki yarın ben de son bir eminönü çıkarması yaparım üşenmezsem bakalım.
Gerçi daha bebeğin kıyafetleri yıkanacak, ütülenecek, yerleşicek, ev derlenip toparlanacak vs. bir sürü iş var ama sevmiyorum işte ben ev işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…