2009 Aralık Anneleri

Ben kendimi gecelikle hiç düşünemiyorum o yüzden iki tane pijama aldım. Gecelikte alsam mı acaba bilemiyorum ki. Hiç hoşuma giden bir model de olmadı bakındım biraz da.
ınşallah gerek kalmaz geceliğe bazıları diyor ki sezeryan sonrası pijama daha rahat bazıları da gecelik rahat olur diyor.

Ebru gecelik edin bitane . Doktora sormustum ben . Gecelik ilk cikista giymek gerekiyormus . Sezeryan icin ozellikle . Gelip muayene edecekmis gecelik olmali dedi.

baharcım yetişemedim galiba sana, bende evdeyim artık, işteyken daha çok sohbet ediliyordu sankim.. oğlum ve ben iyiyiz çok şükür, beren kuzuyla seninde iyi olmana çok sevindik.. göbüşler büyüdü iyiden iyiye o biraz zorluyor.. o da olacak artıkın..

Ebru gecelik edin bitane . Doktora sormustum ben . Gecelik ilk cikista giymek gerekiyormus . Sezeryan icin ozellikle . Gelip muayene edecekmis gecelik olmali dedi.

Hadi yaa bak ben onu sormadım. Desene şart oldu yarın bir eminönü çıkarması yapmak.
Fazla dolanmadan erkenden gidip bir gezmeli en iyisi.
Pijamayı başta sıyırmak falan zor olur gibime geliyor ya zaten en iyisi bir tane bulundurmalı özellikle ameliyatın hemen sonrası için.
Burcu bu arada sen doktorunla konuştun mu senin de bebişin gelebilmesinin en muhtemel olduğu zamanlar bayrama geliyor dört gün.
Acil bir durumda ulaşılabilecek miymiş?

fatmacım gözünaydınnn cnmm bitiyo artık demek iş. artık rahat edersin

saol cnm benim.artık yoruldum çıkayımda dinleneyim
kızlar ben çıkıyorummm
Allah' a emanet olun hepiniz.
herkesi çok öptümmm

kendine ve berene çok dikkat etttt.öpüyoruz seniii

arzucum sen nezamn çıktın izneee ne güzelll ya evde olmak iiimi.bittimi işlerrrrr.kayın valden temizliğede gelmiş ohh ne güzelll.benmde görümce bende kalıyor artık 21 yaşında temizliğe yardım eidyor .

Evet zaten direk dogum sonrasi icin dedi doktor. Odaya geldiginde giydirilmek icin dedi. Gelip kanama baslayip baslamadgini doktor kontrol edecekmis. O halinde pijamayi siyir filan cok cok zor dedi. Bu arada soylemistim ama yine soyliyim dogum sonrasi icin sicak su torbasi onerdi sitma tutcak dedi.
Soyledim bayramda olursa ne olcak diye. Ben burdayim hastaneye gelceksin bakacaklar sana dedi . Bazen yanlis alarm oluyor filan dedi . Beni arayip haber verecekler ben gelcem yanina dedi. Ama acikcasi yine de insallah bayramda gelmez diyorum .

Doktorun oradaysa sorun değil zaten. Benimki sanırım olmayacak ki nöbetçi doktordan falan bahsetti. Bu da beni gerdi ve bayramdan hemen önce aldıracağım sanırım. Yoksa o stresle kesin doğururum ben bayramda.
Bir dahaki gidişimde ben de daha detaylı konuşayım doktorumla şu ameliyat sonrasını. Her seferinde unutuyorum sormayı.

geçtiğimiz cumadan beri evdeyim fatmacıım... anneciim de çalışıyor benim bazen hafta içi genelde de cumartesi pazar annem gelip yapıyor işleri ben de ufak tefek şeyleri yapıyorum işte..öyle yuvarlanıp gidiyoruz..

ayyy bi çoğumuz bayramda anne olacak hayırlısıylazemuszemus çok heyecanlandııımmm:sinifsinif:
allah hepimize yardımcı olsuun Allahım sağlıcakla bebişler kucakta eve dönmek nasip etsin.. çok heyecanlıyım çook

arzuu sen karar verdinmi nasıl doğum yapacağına. normal doğum yaparsan tarihin ne görünüyor.

doktorda geldim kızlarr bebeğimin yüzünü göremedik ama sağlığının iyi olduğunu öğrendik çok şükür bizim kız yüzünü göstermedi merakta bırakıyor annesini. 1600 gr olmuş doktor ne çok zayıf nede toplu normal dedi zaten sendende iri bebek bekleyemezdik dedi:)) sağlığı iyi olsunda benim için farketmez zaten. 1 hafta geriliği gene devam ediyor ona alıştım artık.. onun dışında şeker içinse 1 hafta daha kontrol edicem arada gene yüksek çıkarsa dahiliyeye yönlendircek insüline başlamak zorunda kalcaz.napalım yeterki iyi olsunda onu etkilemesin ..

32 hafta raporumu aldımm kızlar ama ikisi bende mi kalcaktı kadın fotokopisini işyerine verirsin dedi gibi anladım siz napmıştınız?

bide sezeryan için tarih zorladım doktora kalsa normal doğum yaptırtıyorda ben yok dedim:) en erken sezeryan için 18 aralık dedi ama bebeğin durumu iyiyse almam ay sonunu bekleriz dedi..

merve-nisanur

Maaşallah canım kızına sağlığı yerinde olsunda kilosu falan önemli değil.Baştan beri bir hafta geriden geliyorsa demek ki bir hafta geç mi döllenme olmuş oluyor?
Senin daha bayağı bir varmış zamanın. Herhangi bir sorun olmazsa kalsın tabii ki kalabildiği kadar yavrucak içerde.
Bana da kalsa 1 aralık istiyordum yani bayramın hemen sonrası 39+1 oluyor ama şu dört günlük bayram tatili strese sokuyor işte.

evet cnm çok önemliymiş nekadar durursa okadar ii diyolar benim zaten 31 aralık gözüküyor enerken 38de alırım dedi.bayram sorasıda geç mi olur acaba doktorun en iisini bilir ne diyor?

ben yumurtlama testi yapıyordum 19.gün yumurtlamıştım ondan dolayı oyüzden içim rahat bende zaten 2900 doğmuşum annesi gibi minyon benim kızda kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla kavuştursun hepimizinkine inşallahhh

merhaba kızlar, herkes iyi okuduğum kadarıyla... aman maşallah diyeyim.

cuma yine nst ye girdim, (dr her hafta geliceksin dedi) bu sefer de bebeğin kalp atışları zayıf çıktı. ikidir giriyorum ilkinde sancı çıkmıştı şimdi, de bu. o yüzden riskli sayılırmışım. bi de başı yukarda, dönmesi için dua ediyorum sürekli. gelişimi normal ama 1800 olmuş. bunların dışında iyiyim çok şükür. bu akşam beşiğimiz geliyor çok mutluyum. eve gitmek için sabırsızlanıyorum. :dance: perdemizi de aldık bi tek halımız ve raf kaldı.

eşyaların bir kısmını yıkadım ama içeride kuruttuğum için bi kısmı kaldı. yavaş yavaş hazırlıklara devam..

doğum valizleriniz hazırmı bu arada ben daha hazırlamadım. :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…