2009 Aralık Anneleri

Dokturum riske atmayalım bayramdan önce 23-24 gibi alalım diyor. Ama en son 20 Kasımda muayene edip öyle karar verecek. Sezeryanda genelde 38.haftada alınıyor.

Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin cicilerini.
Kalp atışları neden zayıfmış peki bir şey dedi mi doktor? Bazen yorgunken ya da açken de kalp atışları zayıflayabiliyormuş. O zaman dinlenip şekerli bir şeyler yiyin diyorlar.

cnm ben 32 haftadayım daha ne cicilerini yıkadık nede bavul hazır önümüzdeki hafta başlıyorum hazırlamaya ama nolur nolmaz diye.

sen kaç haftalıksın? bebeğineede maşallah cnmm sağlıkla gelsin inş.
Dokturum riske atmayalım bayramdan önce 23-24 gibi alalım diyor. Ama en son 20 Kasımda muayene edip öyle karar verecek. Sezeryanda genelde 38.haftada alınıyor.

doğru cnm ya bayram olmasaydı bekle derdim ama en iiisi doktorun dediği gibi riske atmamak a.s.

çok az kalmış burcu yaa hadi hayırlısı bakalım.Gerçi bende fazla bekletmesin bizi diyorum zamanından öncede gelmesinde tabi:))

Su an 35 + dayim ben . Doktor 37+ ya gectigin her an olabilir dedi. Hatta bu hafta bile olabilrmis % 5 riski varmis bu hafta icin . Ya zaman gectikce Oznur ben tirsiyorum ya :) Yani eskiden nasilsa daha var diyodum da simdi hic oyle degil . 15 gun icinde bile olabilir ne demek dusunsene.

ben o anı düşünmemeye çalışıyorum hep güzel şeyler düşünüyorum kızım gelecek kucağıma evimize gelicez birlikte:)) tabi hiç bukadar tozpembe olmayacak eminim ama napiim yoksa korkuyorum düşündükçe.
Bu arada senin az kalmış gerçekten nezaman çıkıyosun izne. Biraz dinlenmeyede vakit ayırmak lazım doğumdan önce.

Ben korkmaya basladim cidden simdi yalan yok . Dedigin gibi dusunmemeye calisiyorum ama mumkun olmuyo bazen. 13 Kasim son benim.

mafoldumbenselam sekerler sezeryanli olacak olanlarin enazindan gunu belli ben normal olacak bekle bekle bide heran sanci baslicak korkusuu daha yeni basliyo benim stres

Ben bu konuda kararliyim insallah sorun olmazsa normal olcak .Belki epidural normal dogumda yapabilriim ona daha kesin karar vermedim ama . Ufaktan stresi basladi acikcasi. Hele doktor bu hafta itibari ile riskin basladi . ıste sunu yapma bunu yapma dedi. Daha da basti.

28 subat sat. 13 kasim son olan isteki gunum.

Ya benimde SAT 28 Şubattı ama ultrasonda doğum tarihi 29 Kasım görünüyor, her gidişte 1-2 gün attı derken Kasım'ı gördük. Bakalım yarın randevumuz var, durum ne olacak. Bende hala çalışıyorum, sinir ve stresten erken doğuracağım diye ödüm kopuyor. Gerçi artık doğsa da erken sayılmıyormuş. Bu arada forumdan doğuran oldu mu acaba? Uzun zamandır giremedim.

ben göremedim gecelik ki arzu burda

merhaba kızlar,doğum şeklindenmi bahsediyodunuz?baştan beri plasentanın aşağıda olmasından dolayı sezeryan diyen doktorum son ziyaretimizde eğer bebek dönerse normal olabilir dedi ve beni şaşırttı....şimdi ne yapacağımı bilemiyorum...dün annem geldi memleketten çok şükür,son 3-4 haftamızı rahat geçiricez...bizim çantalarımız zaten hazırdı 1 aydır her ihtimale karşı kuzenimle hazırlamıştık.doğum konusunda ben hiç net değilim ama,sanırım epidural sezeryan diye direticem,bizimki erkenden gelivermezse tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…