Sen ne yapcaksin Oznur bu arada
evet cnm çok önemliymiş nekadar durursa okadar ii diyolar benim zaten 31 aralık gözüküyor enerken 38de alırım dedi.bayram sorasıda geç mi olur acaba doktorun en iisini bilir ne diyor?
ben yumurtlama testi yapıyordum 19.gün yumurtlamıştım ondan dolayı oyüzden içim rahat bende zaten 2900 doğmuşum annesi gibi minyon benim kızda kaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla kavuştursun hepimizinkine inşallahhh
bende normal diyorum şimdilik burcu.ama benim doktor şimdiye kadar ağzını açıp bişey demedi doğumla ilgili bakalım bu haftasonu gidicem tekrar ne dicek.
merhaba kızlar, herkes iyi okuduğum kadarıyla... aman maşallah diyeyim.
cuma yine nst ye girdim, (dr her hafta geliceksin dedi) bu sefer de bebeğin kalp atışları zayıf çıktı. ikidir giriyorum ilkinde sancı çıkmıştı şimdi, de bu. o yüzden riskli sayılırmışım. bi de başı yukarda, dönmesi için dua ediyorum sürekli. gelişimi normal ama 1800 olmuş. bunların dışında iyiyim çok şükür. bu akşam beşiğimiz geliyor çok mutluyum. eve gitmek için sabırsızlanıyorum. :dance: perdemizi de aldık bi tek halımız ve raf kaldı.
eşyaların bir kısmını yıkadım ama içeride kuruttuğum için bi kısmı kaldı. yavaş yavaş hazırlıklara devam..
doğum valizleriniz hazırmı bu arada ben daha hazırlamadım. :sm_confused:
cnm ben 32 haftadayım daha ne cicilerini yıkadık nede bavul hazır önümüzdeki hafta başlıyorum hazırlamaya ama nolur nolmaz diye.merhaba kızlar, herkes iyi okuduğum kadarıyla... aman maşallah diyeyim.
cuma yine nst ye girdim, (dr her hafta geliceksin dedi) bu sefer de bebeğin kalp atışları zayıf çıktı. ikidir giriyorum ilkinde sancı çıkmıştı şimdi, de bu. o yüzden riskli sayılırmışım. bi de başı yukarda, dönmesi için dua ediyorum sürekli. gelişimi normal ama 1800 olmuş. bunların dışında iyiyim çok şükür. bu akşam beşiğimiz geliyor çok mutluyum. eve gitmek için sabırsızlanıyorum. :dance: perdemizi de aldık bi tek halımız ve raf kaldı.
eşyaların bir kısmını yıkadım ama içeride kuruttuğum için bi kısmı kaldı. yavaş yavaş hazırlıklara devam..
doğum valizleriniz hazırmı bu arada ben daha hazırlamadım. :sm_confused:
Dokturum riske atmayalım bayramdan önce 23-24 gibi alalım diyor. Ama en son 20 Kasımda muayene edip öyle karar verecek. Sezeryanda genelde 38.haftada alınıyor.
Donmus muydu senin kuzu
evet dönmüştü.zaten uzun süredir hep aşağıdaydı başı en son 3 hafta önce gitmiştim doktora umarım değiştirmemiştir duruşunu.
senin son tarih ne görünüyor.
Sat'a gore 5 Aralik ama doktor 2 haftadaya kadar gelir dedi. Oldukca asagidaymis.
çok az kalmış burcu yaa hadi hayırlısı bakalım.Gerçi bende fazla bekletmesin bizi diyorum zamanından öncede gelmesinde tabi:))
Su an 35 + dayim ben . Doktor 37+ ya gectigin her an olabilir dedi. Hatta bu hafta bile olabilrmis % 5 riski varmis bu hafta icin . Ya zaman gectikce Oznur ben tirsiyorum ya :) Yani eskiden nasilsa daha var diyodum da simdi hic oyle degil . 15 gun icinde bile olabilir ne demek dusunsene.
ben o anı düşünmemeye çalışıyorum hep güzel şeyler düşünüyorum kızım gelecek kucağıma evimize gelicez birlikte:)) tabi hiç bukadar tozpembe olmayacak eminim ama napiim yoksa korkuyorum düşündükçe.
Bu arada senin az kalmış gerçekten nezaman çıkıyosun izne. Biraz dinlenmeyede vakit ayırmak lazım doğumdan önce.
ben henüz karar vermedim. doktorla da daha konuşmadık.. bakalım bir belirsizliktir gidiyor
Ben korkmaya basladim cidden simdi yalan yok . Dedigin gibi dusunmemeye calisiyorum ama mumkun olmuyo bazen. 13 Kasim son benim.
28 subat sat. 13 kasim son olan isteki gunum.
ya harbi harbi kimse yorum yapmamış benim sabahlığa geceliğe, ya bunu giymeyip şööyle daha seksi bişeyler mi alsam bu baya baya ağır bişey.. annem de çok para verdi şimdi desem kadın çok üzülür yavuu.. beni harbi kilolu ve yaşlı göstermiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?