2009 Aralık Anneleri

turkiyede olsam bende korkumdan normal yapmayi istemezdim fakat burda normal oncelik ters durum olursa ameliyat offf nasil yapicam normali bilmiyom

hiç korkma çok kolay yapıcaksın dünyanın en güzel duygusu normal doğum opuyorumnanaktan

normal dogum korkusunu hic anlamiyorum dogrusu. ben de asil sezaryandan korkuyorum. hergun dua ediyorum, insallah bir terslik olmaz da normal dogururum diye... hele hele ortada hicbir neden yokken, kendi istegiyle sezaryan olanlari hic anlamiyorum.

normal dogum korkusunu hic anlamiyorum dogrusu. ben de asil sezaryandan korkuyorum. hergun dua ediyorum, insallah bir terslik olmaz da normal dogururum diye... hele hele ortada hicbir neden yokken, kendi istegiyle sezaryan olanlari hic anlamiyorum.

aaynen katılıyorum, ben ilk hamileliğimde de bunda da hiç ama hiç korkmadım doğumdan, ilk bebeğimi 10 yıl önce normal doğumla kucağıma aldım...dünyanın en şahane tarifi imkansız duygusu.düşünsenize çıktığı anda bütün sıkıntı bitiyo ve direk memene geliyor mis kokusuyla :gitme:

Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...

insallah...

ben de dogar dogmaz bebegimi kucagimda istiyorum. aninda. oyle temizlemeye yikamaya bilmemneye goturmeyecekler. sezaryan olunca bu sansin olmuyor tabii. hatta kordonunu bile hemen kestirmeyecegim, direk emzirmeye calisacagim:)

ay yorulmuşum
eşimde maça gitti stada beşiktasın maçına
oturmakda yatmakta dert rahat edemedım birturlu
çok şukur hallettım bebek şekeri işini
ay insan ne kadar zor karar veriyor orada ne kadar çok çeşit var
eşimin annesı ablası kardeşi kardeşinin hanımı herkes mınaya bişeyler aldılar
kızımın şanslı gunuydu bugun

MAŞALLAH ömrü hep şanslı ve bereketli olsun...

offff cok stresliyim dun tansiyonda yuksek cikinca sanki erken gelecek gibi geliyo benim kiz ALLAH korusunda ne besik ne odasi hic bisey alinmadi yerlestirilmedi daha dogum valizimi bile hazirlamadim alacaklarimi alamiyorumki esim disari cikarmiyo domus gribini asiri abartiyo yani okadar abartiyoki psikolojik grib oldu iyice zaten turkiyedeki gibi guzel besik falan yok olanlarada bakamiyomki alim off duzenleyip kafam rahat gitseydim dogurmaya

aaaaa sinir geldi çamaşırdan bebeğin kıyafetleri benim pijamalarım derken daha bunların birde ütüsü var iyice geldiler bana birde üstüne üstlük çamaşırlar kurumuyor kalorifer peteklerinin üzeri çamaşır dolu sizlerden ne haber kızlar

canım daha bende beşik falan almadım valizde hazırlamadım

stres yapma dilek bak ben 36 haftalıgım hala bişeyler almaya çıkıyorum
haklısın heran gelebilirler ama stres yaparak germe kendını ve bebişi
sen dogum valızını hazırla ne olur nolmaz diye önumuzdekı haftalardada eksıklerını halledersın 1-2 hafta içinde hepsi tamamlanır

çok şukur kızımın utulenecek yıkanacak hiçbirşeyı kalmadı da bızım kendı utu ve çamasırımız bıtmıyor valla

merak edıyorum senı lutfen okudugun an cvp yaz ne yaptın iyimisiniz

handesiv'i ben de merak ediyorum. tahmin ettigim gibi suyu gelmisse su an dogurmus olabilir :)

selam kıslar?ya bu son aylarda duygu durumları daha mı değişiktir nedir,,1 saat once ınanılmaz relaks pozıtıf ve rahattım şu 5 dakkadır bır huzursuzum,,olan biten bışey yok yanı??oyy oyy,,kendıme anlayamıyorum

Hasta gibiyim ben her yerim kırılıyor,başım ağrıyor,boğazım acıyor sesim bile değiştimafoldumben
Ihlamur içiyorum şuan limonlu.Umarım iyi gelir

aynen bende sezeryandan korkuyorum,,allahın ıznıyle adı üstünde normal olarak doğurup kucaklamak istıyorum bebeğimi.

maşallah hayırlı olsun cıcılerı,,şekerlerii sen emınonunden almıştın dı mı?nerden aldın ne kadara falan anlatırmısın bende gıtmeyı duşunuyorumda...şeker ve kapı susu için orası uygunmuş sanırım...resımlerını ekledın mı şekerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…