normal dogum korkusunu hic anlamiyorum dogrusu. ben de asil sezaryandan korkuyorum. hergun dua ediyorum, insallah bir terslik olmaz da normal dogururum diye... hele hele ortada hicbir neden yokken, kendi istegiyle sezaryan olanlari hic anlamiyorum.
aaynen katılıyorum, ben ilk hamileliğimde de bunda da hiç ama hiç korkmadım doğumdan, ilk bebeğimi 10 yıl önce normal doğumla kucağıma aldım...dünyanın en şahane tarifi imkansız duygusu.düşünsenize çıktığı anda bütün sıkıntı bitiyo ve direk memene geliyor mis kokusuyla :gitme:
Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin...
ay yorulmuşum
eşimde maça gitti stada beşiktasın maçına
oturmakda yatmakta dert rahat edemedım birturlu
çok şukur hallettım bebek şekeri işini
ay insan ne kadar zor karar veriyor orada ne kadar çok çeşit var
eşimin annesı ablası kardeşi kardeşinin hanımı herkes mınaya bişeyler aldılar
kızımın şanslı gunuydu bugun
MAŞALLAH ömrü hep şanslı ve bereketli olsun...
offff cok stresliyim dun tansiyonda yuksek cikinca sanki erken gelecek gibi geliyo benim kiz ALLAH korusunda ne besik ne odasi hic bisey alinmadi yerlestirilmedi daha dogum valizimi bile hazirlamadim alacaklarimi alamiyorumki esim disari cikarmiyo domus gribini asiri abartiyo yani okadar abartiyoki psikolojik grib oldu iyice zaten turkiyedeki gibi guzel besik falan yok olanlarada bakamiyomki alim off duzenleyip kafam rahat gitseydim dogurmaya
offff cok stresliyim dun tansiyonda yuksek cikinca sanki erken gelecek gibi geliyo benim kiz ALLAH korusunda ne besik ne odasi hic bisey alinmadi yerlestirilmedi daha dogum valizimi bile hazirlamadim alacaklarimi alamiyorumki esim disari cikarmiyo domus gribini asiri abartiyo yani okadar abartiyoki psikolojik grib oldu iyice zaten turkiyedeki gibi guzel besik falan yok olanlarada bakamiyomki alim off duzenleyip kafam rahat gitseydim dogurmaya
aaaaa sinir geldi çamaşırdan bebeğin kıyafetleri benim pijamalarım derken daha bunların birde ütüsü var iyice geldiler bana birde üstüne üstlük çamaşırlar kurumuyor kalorifer peteklerinin üzeri çamaşır dolu sizlerden ne haber kızlar
kimse yok mu öluyorum kızzlarr
cuma gunu doktora gıttım,su gıbı akıntım vardı,kucuk pembe kagıtlar verdı,bunları camasırına koy,kagıdın rengı mavıye donerse goruselım dedi..baska bısey demedı ben de sormadım.zaten amelıyata gırmesı gerekıyomus
şimdi bu kagıt mavıye dondü...
allahım neden olabılır,ne için bu pembe kagıtlar bılen,en azından bi firi olan yok mu deliricem...
handesiv'i ben de merak ediyorum. tahmin ettigim gibi suyu gelmisse su an dogurmus olabilir :)
aynen bende sezeryandan korkuyorum,,allahın ıznıyle adı üstünde normal olarak doğurup kucaklamak istıyorum bebeğimi.normal dogum korkusunu hic anlamiyorum dogrusu. ben de asil sezaryandan korkuyorum. hergun dua ediyorum, insallah bir terslik olmaz da normal dogururum diye... hele hele ortada hicbir neden yokken, kendi istegiyle sezaryan olanlari hic anlamiyorum.
ay yorulmuşum
eşimde maça gitti stada beşiktasın maçına
oturmakda yatmakta dert rahat edemedım birturlu
çok şukur hallettım bebek şekeri işini
ay insan ne kadar zor karar veriyor orada ne kadar çok çeşit var
eşimin annesı ablası kardeşi kardeşinin hanımı herkes mınaya bişeyler aldılar
kızımın şanslı gunuydu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?