Hasta gibiyim ben her yerim kırılıyor,başım ağrıyor,boğazım acıyor sesim bile değiştimafoldumben
Ihlamur içiyorum şuan limonlu.Umarım iyi gelir
cookk geçmış olsun canım...hayırdır bugun yorucu şeyler mı yaptın? valla allah calışanlara yardım etsın ben bı erzak alışverışınde bıle bıran once eve gııdıp dınlenmek ıstıyorum..yanı her ne yapacaksam bıras dınlenıp bıraz ışımı yapmam gerekıyo,,yoksa cok yorgun hıssedıyorum
Sağol canım.Ben işe ara verdim zaten şuan çalışmıyorum.Dün akşam misafirim vardı gündüz iş yaptım ve çayın yanına birşeyler hazırladım yoruldum baya ama onunla alakası var mı bilmiyorum.Sabah da uyandığımda kalorifer sönmüş çok üşümüşüm ondan da olabilir.Ya da hepsi üstüste geldi.İnş. daha kötü olmaz
Ben çıkıp uzanayım biraz sonra görüşürüz:gitme:
nehir bol bol su ic. suyu yanindan eksik etme. icine de limon sik bolca.
Sağol canım.Ben işe ara verdim zaten şuan çalışmıyorum.Dün akşam misafirim vardı gündüz iş yaptım ve çayın yanına birşeyler hazırladım yoruldum baya ama onunla alakası var mı bilmiyorum.Sabah da uyandığımda kalorifer sönmüş çok üşümüşüm ondan da olabilir.Ya da hepsi üstüste geldi.İnş. daha kötü olmaz
Ben çıkıp uzanayım biraz sonra görüşürüz:gitme:
kızlar yarın miniciğimin odası gelecek inşallah 2 den sonra geleceğiz diye tel.açtılar bizde eşimle odayı boşalttık ve 2 tekli koltuğu girişe koyduk girişi oturma odası yaptık :)))))))))))) ama çok cici oldu yarın odasının fotolarını yüklerim ayyyyyyyyyyyy ne güzel
şimdiden hayırlı olsun canım,,,o eşyalarını goruncede eevın içinde beklemek iyice zor oluyo,,bız gozlerımızı actığımızda beşiğini görüyoruz ya ilk hemen bı gulumseme oluyo yuzumuzde,,başlıyoruz içinde bebeğimiz m olucak,,odamıza kokusu mu sınecek,,yarabbı ne tarıf edılmez duygular bunlar dıye konuşmaya.:)coook heycan verıcı,,yarın senın mutluluk hormanların tavan yapacakkkk:teytey:
kızlaar merhaba..
Bu topiği geç farkettim.Çok faydalanıyorum.Benim sat 21 mart ve kısmetse oğlum olacak.
meraba..
benim dr..da 38 alma taraftarı bebegi...bana erken geliyo.:
canım tabıkı ondandır,,yanı mısafır falan boşver yorma kendını alsaydın hazır ıkramlık bışeyler.kımsede kusura bakmasın yanı...bide sakın kendını üşütme,,benın vucudumda bıras üşüsün hemen sancım falan oluyo,,bırsuru ağrı cekıyorum ısınana kadar,,kansızlıkta var zaten...aman dıkkkat ett,,yarına bışeyın kalmasın inş.dınlen canım,,hayırlı geceler.
kızlar yarın miniciğimin odası gelecek inşallah 2 den sonra geleceğiz diye tel.açtılar bizde eşimle odayı boşalttık ve 2 tekli koltuğu girişe koyduk girişi oturma odası yaptık :)))))))))))) ama çok cici oldu yarın odasının fotolarını yüklerim ayyyyyyyyyyyy ne güzel
Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin cicilerini.
Kalp atışları neden zayıfmış peki bir şey dedi mi doktor? Bazen yorgunken ya da açken de kalp atışları zayıflayabiliyormuş. O zaman dinlenip şekerli bir şeyler yiyin diyorlar.
Ay kızlar bayrama 3hafta kalmış şimdi farkettim.Ya doğum yakın diye bayramda gitmeyiz diyorduk eşimin memleketine.Yani doğum da baya yaklaştı yani öyle miiidelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?