2009 Aralık Anneleri

Hasta gibiyim ben her yerim kırılıyor,başım ağrıyor,boğazım acıyor sesim bile değiştimafoldumben
Ihlamur içiyorum şuan limonlu.Umarım iyi gelir

cookk geçmış olsun canım...hayırdır bugun yorucu şeyler mı yaptın? valla allah calışanlara yardım etsın ben bı erzak alışverışınde bıle bıran once eve gııdıp dınlenmek ıstıyorum..yanı her ne yapacaksam bıras dınlenıp bıraz ışımı yapmam gerekıyo,,yoksa cok yorgun hıssedıyorum

Sağol canım.Ben işe ara verdim zaten şuan çalışmıyorum.Dün akşam misafirim vardı gündüz iş yaptım ve çayın yanına birşeyler hazırladım yoruldum baya ama onunla alakası var mı bilmiyorum.Sabah da uyandığımda kalorifer sönmüş çok üşümüşüm ondan da olabilir.Ya da hepsi üstüste geldi.İnş. daha kötü olmaz
Ben çıkıp uzanayım biraz sonra görüşürüz:gitme:

nehir bol bol su ic. suyu yanindan eksik etme. icine de limon sik bolca.

canım tabıkı ondandır,,yanı mısafır falan boşver yorma kendını alsaydın hazır ıkramlık bışeyler.kımsede kusura bakmasın yanı...bide sakın kendını üşütme,,benın vucudumda bıras üşüsün hemen sancım falan oluyo,,bırsuru ağrı cekıyorum ısınana kadar,,kansızlıkta var zaten...aman dıkkkat ett,,yarına bışeyın kalmasın inş.dınlen canım,,hayırlı geceler.

herkes burdaa maşallahta hıç sohbet yok,,hayırdır hamışlerrr,,,derın duşuncelere mı dalındı,,mesela doğumm gibii:)

kızlar yarın miniciğimin odası gelecek inşallah 2 den sonra geleceğiz diye tel.açtılar bizde eşimle odayı boşalttık ve 2 tekli koltuğu girişe koyduk girişi oturma odası yaptık :)))))))))))) ama çok cici oldu yarın odasının fotolarını yüklerim ayyyyyyyyyyyy ne güzel

şimdiden hayırlı olsun canım,,,o eşyalarını goruncede eevın içinde beklemek iyice zor oluyo,,bız gozlerımızı actığımızda beşiğini görüyoruz ya ilk hemen bı gulumseme oluyo yuzumuzde,,başlıyoruz içinde bebeğimiz m olucak,,odamıza kokusu mu sınecek,,yarabbı ne tarıf edılmez duygular bunlar dıye konuşmaya.:)coook heycan verıcı,,yarın senın mutluluk hormanların tavan yapacakkkk:teytey:

ne yapıyosunuz kızlar nasılsınız?son haftalar geçmiyo...hele 3-4 gündür bi terliyorum ateş basıyo bi donuyorum...bebişim maşallah kıpır kıpır,arada bi geriniyo böle kafasını poposunu uzatıyo göbeğime doğru,canımı da çok yakıyo ama tek sevinç kaynağım...sanırım artık yatarak da uyuyamıycam,oturucam...

şimdiden başladım zaten boş odaya bakıp bakıp gülüyorum yarın akşam heralde çıkmam odadan orada yatarım anneannemizde eşyalarını getirsin yerleştirelim o zaman nasıl geçecek günler bilmiyorum ahhh hayırlısıyla bir gelsin yemezmiyim ben onu

İlk kez gelecek olduklarından hazır şeylerle geçiştiremedim ki.Çok da bir şey yapmadım aslında bir tatlı,bir tuzlu,bir de salata.Erken uyumuştum uyandım işte şimdi de.Daha iyi gibiyim yatacam yine birazdan:1hug:

Hayırlı uğurlu olsun canım.Güle güle kullansın miniciğin.Ay çok zevkli valla.Görmeyi hevesle bekliyoruzyerimseniben
Ben arada gidip yatağını sallayıp konuşuyorum sanırım hafiften sıyırdım belki sen de sıyırırsın yatak kurulunca kaydirigubbakcemile3

Ay kızlar bayrama 3hafta kalmış şimdi farkettim.Ya doğum yakın diye bayramda gitmeyiz diyorduk eşimin memleketine.Yani doğum da baya yaklaştı yani öyle miiidelikafadulden

günaydın kızlaaar... Şeniz

evet canım.iyilik hali yoksa zayıf görünür dedi,senin dediklerin de dahil. bu hafta yine giricez bakalım nasıl çıkıcak.

Ay kızlar bayrama 3hafta kalmış şimdi farkettim.Ya doğum yakın diye bayramda gitmeyiz diyorduk eşimin memleketine.Yani doğum da baya yaklaştı yani öyle miiidelikafadulden

günadın kızlar,

canım yaklaştı doğumlar valla. bu arada o saat ne ya 4, ben deli gibi uyuyorum. zor kalkıyorum sabahları. normalde uykuyu çok sevmem ama bebiş böyle yaptı.
bende çok heyecanlıyım. kocişimle sancı provaları yapıyoruz. o benden heyecanlı, her zaman olduğu gibi eminim ben onu sakinleştireceğim :) sezeryan ol sende boşver diyo, sancı falan çekmiyim diye çok üzülürmüş ben bağırırsam falan, duramazmış :) alem bu çocuk valla. ben arabayı nasıl kullanıcam hastaneye giderken diye dert etti. neyseki babamlar yakın da baban kullanır diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…