2009 Aralık Anneleri

ben aceleciyim biraz sanırım.hemen herşey oluversin istiyorum.
bugün 33+4 üz canım.amin bütün bebeşler sağlıkla gelsin başka bişey istemiyoruz. opuyorumnanaktan

günaydın kıslaaaaaaaaaarrrrrrr

günaydın Meralcim... :teytey:

Günaydın arkadaşlar.
ıstanbul'da hava yine buz gibi soğudu. Benim eminönü de yalan oldu herhalde. Ay ne yapsam nerelere atsam kendimi bilemedim. Evde de oturmak istemiyorum bugün.
Bebişler doğunca zaten eve kapanacağız mecbur. Soğuklarda bir yere de çıkaramayız. Ama bahar ayında biraz da büyümüş olacaklar o zaman bol bol gezdiririz diye düşünüyorum.
Allah o günleri göstersin de hayırlısıyla.

Ebru fazla disari cikmayi dusunme cidden soguk usutursun bi de. Hele ki bi de toplu tasima kullancaksan aman dikkat. Salgin var cok fena .

Ebru fazla disari cikmayi dusunme cidden soguk usutursun bi de. Hele ki bi de toplu tasima kullancaksan aman dikkat. Salgin var cok fena .

Zaten üşüttüm, gribim kaç gündür. Ama evde de canım sıkılıyor dünden beri. :sinifsinif:
En iyisi annemlere falan gideyim.
Ben hala araba kullanıyorum, doktora geçen gün sorduk ta İstanbul şartlarında araba kullanma diyemiyoruz, toplu taşıma araçları malum kalabalık daha tehlikeli olabilir dedi.
Herhalde doğuracağım güne kadar da kullanıcam.

Aman dikkat et Ebru . Bu aralar riskli grip olmak.

günaydııııııııııııınnlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr !!!!!
a.s.
:lepi:

11 gibi geri gelicem... o zamana kadar bensiz idare ediiinnnnnn

son 20 güüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis :sm_cool:

günaydın şeker
yine bomba gibisin maşallah
11 e kadar ne yapacaksın bakayımsüprizzzzz

Aman dikkat et Ebru . Bu aralar riskli grip olmak.

Eşim olmuştu bana da geçirdi. Tam da zamanında gerçekten de. Sekiz ay boyu hiç hasta olmadım son ayda iki hafta arayla grip oldum. İlaçta içemiyoruz ya daha da zor geçiyor. İlaç hiç olmazsa gideriyordu belirtilerini falan bir süre.

günaydın kızlar,

bugün markafonide momtobe ürünleri indirimli bilgilerinize arz edilir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…