2009 Aralık Anneleri

Kimsecikler kalmadi artik degil mi Meral
:kedi:
günaydınlar naıslsınız
günaydın
günaydıııııın cici anneler ve dünya harikası bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr
günaydın şekerim
günaydın kızlar,

bugün markafonide momtobe ürünleri indirimli bilgilerinize arz edilir :ecrin_bebek:
günaydııııııııııııınnnnnnnnnn
gunaydın anneme kahvaltıya geldık eşimle akşamustu gelırım merak etmeyın

günaydın
afiyet bal olsun size

sabahleyin nst ye girdim doktor pazartesi tekrar gel nstye gir dedi her zamanki gibi bir açıklama yapmadı bu doktora sinir olmaya başladım son dakika değiştirebilirim

ayy unuttum ben de hemoroid çıktı yaaa hamilelerde oluyomuş bilginiz var mı?dr. uma söyledim .fitil verdiii....o da korkunç bişi .....

bu arada teyzeleri kapı süsleri ve şeker çukulata ve sepetlerimizi de bitirdik......

sabahleyin nst ye girdim doktor pazartesi tekrar gel nstye gir dedi her zamanki gibi bir açıklama yapmadı bu doktora sinir olmaya başladım son dakika değiştirebilirim

sen sormuyor musun canım evet nasıl faan diye sancı var mı yok mu şeklinde o açıklama yapmıyorsa sen zorla bişiler sölesin....

kızlar dünde sormuştum ama kimse cevap vermemiş bugünde işyerine gitcem bi akıl verir misiniz lütfenn??

32 hafta raporumu aldımm kızlar ama iki nüsha var ikiside bende mi kalcaktı kadın fotokopisini işyerine verirsin dedi gibi anladım siz napmıştınız?

biz iiyiz canımcım güzel kızın ve sen nasılsın ?
canım bizde iyiyiz çok şükür
öykü kızımız bugün fazlaca yaramaz
bende iyiyim canım

evet hamileliğimin başından buyana dr kabız olmamamı söyler dururdu
çok şükür ben kabızlık yaşamadım seçil
fitil kullanmak zor oluyormuş duydum kullanan arkadaşlardan
aman ya beslenmene ve hergün wc ye çıkmaya gayret et tatlım

şu biten cicileri ekleyinde görelim cnm.

2 Nushanin birini ben isyerine verdim digeri bende duruyor .

ben mesajını hatırlamadım ama şimdi yanıt veriyorum

evet fotokopiyi işyerine veriyorsun
asıllar sende kalıcak herzaman

doğum sonrasında
sana verilen tüm raporlar ile SGK ye gideceksin

yaramazlık mı yapıyor cimcime ? yapmaz annesii öyküüüüüüyerimseniben

ben hiç kabızlık çekmedim işin ilginç yanııı hatta wc de gayet normal CADIARZU neyse artık inşalllah ftil geçirir ..yarın eklerim cicileri teyzesi hafıza kartını getrsin babamız...ayyy meral sanki geçen hafta hst olan biz diildik gibi şu hale bak gayet normale döndü heşey dengem bozuldu resmen yaaaaaaaaalaelaelaelaelaedelikafadulden-tatlicadiarzu-

sen sormuyor musun canım evet nasıl faan diye sancı var mı yok mu şeklinde o açıklama yapmıyorsa sen zorla bişiler sölesin....

canım görmüyorum ki sorayım hemşire nts yi çekiyor sonucunu göstermeye ben degil hemşire gidiyor sonra doktor bey şu gün tekrar çekilsin dedi diyor bu kadar ben ancak randevulu görüşmelerde görüyorum onda da fazla bir açıklama yapmıyor ............ben iki dr gidiyordum diğeri perinatologdu çok iyi ilgileniyordu ama özelde bu ilgisiz olan doğumumu yaptıracak doktor

meralcim sen ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsunnn?yoksa iş yerinden mi doğuma gideceksin :))))

haydeeeeeeeeeeeee..walla gayet gıcıkmış...ya üstüne git sen de gıcık ol ya da değiştir zaman kaybetmeden ..

ben mesajını hatırlamadım ama şimdi yanıt veriyorum

evet fotokopiyi işyerine veriyorsun
asıllar sende kalıcak herzaman

doğum sonrasında
sana verilen tüm raporlar ile SGK ye gideceksin

2 Nushanin birini ben isyerine verdim digeri bende duruyor .

olsun cnm dün uzun yazmıştım arada atlanması normal:)))
şimdi ben sağlam olsun ozaman fotokopisini vereyim şirkete çok sağolun

canım bende de çıktı baskıdan dolayı oluyomuş. ben internette araştırmıştım biraz açık olacak ama birbirimize yardım için söyleyeceğim, artık kusura bakmayın. pamuğu sıcak suyla ıslatıp içeri doğru ittiriyorsun, çok iyi geliyor benim ilerlemedi ilaç kullanmama gerek kalmadı, ama her tuvaletten sonra yapıyorum.
bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar ya sizde de oluyor mu dün gece bıçak gibi saplandı ama hemen geçti. annem rahim kendini hazırlıyordur. ondandır dedi ama ben tırstım hemen çantamı hazırladım. gerçi herşeyimiz hazır. inşallah zamanında gelir kuzucuklar :)

evetv ilginç seninkide
umarım fitil hemen düzeltir seni

evet seçil şaka gibisin valla
doğuracağım yat sen
şimdi ise maşallah bomba gibi dolaş
inşallah son güne kadar böyle devam edersin cnm

git osr şekerim
ne demek bilgi vermemesi
merak ediyor insan

meralcim sen ne zaman izne ayrılmayı düşünüyorsunnn?yoksa iş yerinden mi doğuma gideceksin :))))
kaydirigubbakcemile3şimdi bir arkadaş daha sordu buradamı doğuracaksın diye:roflol:

şeker 13 kasıma kadar çalışabilir raporum vardı oda haftaya doluyor.
ben hafta 3 gün çalışıp kalan 2 günlük yıllık iznmide (perşembe - cumayı yazıyorum yani) alıp bay bay diyorum:lepi:
çalışmış olduğum bu 5 haftalık dilimide doğum sonrasına aktarıp öykü yaramazı ile fazladan beraber oluyoruz yteyzesihihoyyyt
olsun cnm dün uzun yazmıştım arada atlanması normal:)))
şimdi ben sağlam olsun ozaman fotokopisini vereyim şirkete çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…