2009 Aralık Anneleri

canım atlamışız ben de aldım muhasebe bize faksla veya fotokopiyi yolla demişti öyle yaptım

Ben de iyi uyuyorum ama bölük pörçük.3 satte bir uyanıyorum nerdeyse en az da bir saat uyuyamıyorum.Öyle olunca da sabah çok zor kalkıyorum.Ben bir yatardım deliksiz uyurdum şimdi öyle değilim.Uyanma provası yapıyor vücudum sanırsam.
Hahah babana sürdürecekmiş ha arabayıkaydirigubbakcemile3 Şimdiden böyle düşünüyorsa eli ayağı koyverir ozaman adamcağızınyerimseniben
Ben de geçen gece kramp girdi ahh dedim eşim ne oldu dedi sancı girdi dedim o an bir fırladı yataktan nasıl yani diye güldürdü beni gece gecesırnaşık şey Bir de hep çok soğukkanlı olduğundan falan bahseder:kedi:

Selam arkadaşlarra.s.
Nasılsınız bakalım?
Ben iyi sayılırım.Dün rahatsız gibiydim bugün biraz daha iyiyim ama boğazım hala acıyor

sorma canım ya çok stresli benim kocam elinde olsa şimdi götürecek sezeryanla aldıracak oh sen rahat ben rahat :) annem şimdiden düşünüyo valla ben doğumdayken onu nasıl zaptedeceklerini :) geçen gece kasığıma bi sancı girdi ama söyleyemedim korkudan, kimbilir ne yapacak :)

kaydirigubbakcemile3 Sen emin olmadan söyleme bence ona.Sanki sen değil de doğuma gidiyor gibi bunları mı düşüneceksin kiisırnaşık şey

fitil küçültü biraz ama kanama oluyoo bi de senin söyledğini deneyeyim canım teşekkür ederimmm......

herkes merak ediyor desene :)) en iyisini yaptın kendini i hissetikten sonra...daha fazla zaman geçireceksin pressesin ile...

Kizlar bisey sorcam bi pijama takiminin filan L bedeni bize olmaz dimi

olur gibi geliooo bana

şekerler biz birazdan yemeğe gidiyoruz
hepinize afiyet bal olsun

afiyet olsun hayatımmmmmm

ballı süt, ıhlamur adacayı, tavuk çorbası ne varsa yaptım bende geçmiyor meret ay fenalık geldi yaa. Kaç gündür sürünüyorum resmen.

kaydirigubbakcemile3 Sen emin olmadan söyleme bence ona.Sanki sen değil de doğuma gidiyor gibi bunları mı düşüneceksin kiisırnaşık şey

ben de eğer eşim yanımda diilse ve erken sinyal olursa falan direk eşimi aramayacağım arabayla eve gelene kadar ben ölürüm kesin çok panik yapar ALLAH korusun kaza maza yapar diye yanındaki kardeşini falan ararım onlar eve getirir...gece be wc e kaltığımda bişi mi var aşkım diye panik uyanıyor kıyamam yaaa...biz bir onlar dokuz doğuruyoo resmen..

aynen valla :)düğündede böyle yapmıştı :) bi heyecan bi heyecan, sorma gitsin. normalde sakindir ama böyle durumlarda...

Canım bakalım biz ozaman düşünebilecek miyiz ki bunları.Ben de kendim çok panik bir insanımdır.Hemen ellerim titremeye başlar.İlk hamile olduğumu evde yapılan testlerle öğrenince eşimin yanına bir gidişim vardı ağlamaklı,test elimde ellerim tirtir titriyor aşkım aşkım diyorum başka bir şey diyemiyorum eşim hala takılır o durumakaydirigubbakcemile3 Sonra sarılıp ağlaşmıştık eşimle.Ayy ne güzel bir andı.Nerden geldiyse aklıma..Aradan 7ay geçmişş.
Sancı girse sanırım ben fena panik olunca eşim de beni telkin etmeye çalışır.
Ama birisinin doğum hikayesini okumuştum.Dışarda gezerken suyu gelmiş.Bir wc ye atmış kendini temizlenmiş biraz beline hırkasını bağlayıp eve gitmiş.Duşunu almış çantasını kontrol edip öyle haber vermiş herkese.Su gelince 1 saat falan vaktimiz varmış yani.Çok panik olmamak gerek.Ama nerde bende o yürekk:sinifsinif:
Ayy ne çok yazdıımmmakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…