kızlar dünde sormuştum ama kimse cevap vermemiş bugünde işyerine gitcem bi akıl verir misiniz lütfenn??
32 hafta raporumu aldımm kızlar ama iki nüsha var ikiside bende mi kalcaktı kadın fotokopisini işyerine verirsin dedi gibi anladım siz napmıştınız?
şu halimizle asla olmaz:1shok:
günadın kızlar,
canım yaklaştı doğumlar valla. bu arada o saat ne ya 4, ben deli gibi uyuyorum. zor kalkıyorum sabahları. normalde uykuyu çok sevmem ama bebiş böyle yaptı.
bende çok heyecanlıyım. kocişimle sancı provaları yapıyoruz. o benden heyecanlı, her zaman olduğu gibi eminim ben onu sakinleştireceğim :) sezeryan ol sende boşver diyo, sancı falan çekmiyim diye çok üzülürmüş ben bağırırsam falan, duramazmış :) alem bu çocuk valla. ben arabayı nasıl kullanıcam hastaneye giderken diye dert etti. neyseki babamlar yakın da baban kullanır diyo.
Ama cok begendim bi takim begendim ben .
Yeni İnci - BPJ - 266 Pijama Takımı
Nerde bunun L bedeni olsun bana .
Selam arkadaşlarra.s.
Nasılsınız bakalım?
Ben iyi sayılırım.Dün rahatsız gibiydim bugün biraz daha iyiyim ama boğazım hala acıyor
Nerde bunun L bedeni olsun bana .
canım atlamışız ben de aldım muhasebe bize faksla veya fotokopiyi yolla demişti öyle yaptım
Benimde bogazlarim kasiniyor . Dun gittim markete C vitamini ne de varsa aldim aksam sıkıp ictim korkudan .
Ben de iyi uyuyorum ama bölük pörçük.3 satte bir uyanıyorum nerdeyse en az da bir saat uyuyamıyorum.Öyle olunca da sabah çok zor kalkıyorum.Ben bir yatardım deliksiz uyurdum şimdi öyle değilim.Uyanma provası yapıyor vücudum sanırsam.
Hahah babana sürdürecekmiş ha arabayıkaydirigubbakcemile3 Şimdiden böyle düşünüyorsa eli ayağı koyverir ozaman adamcağızınyerimseniben
Ben de geçen gece kramp girdi ahh dedim eşim ne oldu dedi sancı girdi dedim o an bir fırladı yataktan nasıl yani diye güldürdü beni gece gecesırnaşık şey Bir de hep çok soğukkanlı olduğundan falan bahseder:kedi:
sorma canım ya çok stresli benim kocam elinde olsa şimdi götürecek sezeryanla aldıracak oh sen rahat ben rahat :) annem şimdiden düşünüyo valla ben doğumdayken onu nasıl zaptedeceklerini :) geçen gece kasığıma bi sancı girdi ama söyleyemedim korkudan, kimbilir ne yapacak :)
canım bende de çıktı baskıdan dolayı oluyomuş. ben internette araştırmıştım biraz açık olacak ama birbirimize yardım için söyleyeceğim, artık kusura bakmayın. pamuğu sıcak suyla ıslatıp içeri doğru ittiriyorsun, çok iyi geliyor benim ilerlemedi ilaç kullanmama gerek kalmadı, ama her tuvaletten sonra yapıyorum.
bide benim kasıklarımda ağrı var kızlar ya sizde de oluyor mu dün gece bıçak gibi saplandı ama hemen geçti. annem rahim kendini hazırlıyordur. ondandır dedi ama ben tırstım hemen çantamı hazırladım. gerçi herşeyimiz hazır. inşallah zamanında gelir kuzucuklar :)
evetv ilginç seninkide
umarım fitil hemen düzeltir seni
evet seçil şaka gibisin valla
doğuracağım yat sen
şimdi ise maşallah bomba gibi dolaş
inşallah son güne kadar böyle devam edersin cnm
git osr şekerim
ne demek bilgi vermemesi
merak ediyor insan
kaydirigubbakcemile3şimdi bir arkadaş daha sordu buradamı doğuracaksın diye:roflol:
şeker 13 kasıma kadar çalışabilir raporum vardı oda haftaya doluyor.
ben hafta 3 gün çalışıp kalan 2 günlük yıllık iznmide (perşembe - cumayı yazıyorum yani) alıp bay bay diyorum:lepi:
çalışmış olduğum bu 5 haftalık dilimide doğum sonrasına aktarıp öykü yaramazı ile fazladan beraber oluyoruz yteyzesihihoyyyt
Kizlar bisey sorcam bi pijama takiminin filan L bedeni bize olmaz dimi
şekerler biz birazdan yemeğe gidiyoruz
hepinize afiyet bal olsun
Nerde bunun L bedeni olsun bana . [/Q
çok güzelmiş, kalıplar belli olmuyor ki ben bi loğusa pijaması aldım, bi de normal bi 3lü takım ikiside medyum.
kaydirigubbakcemile3 Sen emin olmadan söyleme bence ona.Sanki sen değil de doğuma gidiyor gibi bunları mı düşüneceksin kiisırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 Sen emin olmadan söyleme bence ona.Sanki sen değil de doğuma gidiyor gibi bunları mı düşüneceksin kiisırnaşık şey
ben de eğer eşim yanımda diilse ve erken sinyal olursa falan direk eşimi aramayacağım arabayla eve gelene kadar ben ölürüm kesin çok panik yapar ALLAH korusun kaza maza yapar diye yanındaki kardeşini falan ararım onlar eve getirir...gece be wc e kaltığımda bişi mi var aşkım diye panik uyanıyor kıyamam yaaa...biz bir onlar dokuz doğuruyoo resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?