2009 Aralık Anneleri

Harbiden calisirken filanda geleblilir. Toplantida filan soyle :)

Harbiden calisirken filanda geleblilir. Toplantida filan soyle :)

Ayy insanı çok zorda bırakacak bir durum.Ama napalım elimizde mi kii..
Dün markette dolaşıp eşimi beklerken sıkıntı bastı birden halsizleştim karnıma da ağrı girdi adet sancısı gibi ne çok korktum.Eşimi aradım hemen biraz çabuk gel diye.Yaşlı teyzelerle beraber banka oturup bekledim eşimikaydirigubbakcemile3 Doğurcam sandım.Sanki o kadar kolaydıkaydirigubbakcemile3

Bende de oyle sancilar oluyor dun korktum bende kasiklarima sancilar giriyor . Aha dedim geliyo . Bu hafta sonudan once gelmesinde kuafore filan gidip islem yaptircam :O)

merhaba hanımlar
keyifler iyidir inşallah
biz sıkıntılı bir hafta geçirdik ama artık iyiyiz çok şükür doktorun birisi bizi korkuttu suyun fazla, bebek büyük falan dedi sonra başka doktora gittik herşey normalmiş ama mecburen sezaryana karar verdik risk almamak için normal doğum yapmayı çok istiyordum kesip biçecekler diye çok tedirginim yaaa
ayın 10unda kontrole gideceğim sezaryan günümüz belli olacak
sizlerde ne gelişmeler var? bebişler nasıl? sezaryan günü alan oldumu?

Selalmlar herkese kızzlar,
bırazdan doktora gıdıcem yıne cok korkuyorum
vajınal muayene yapılacak ınsaallah bısey yoktur dua edın nolur...

burcuu bu senin için olabilecek bişey canım doktorda demiş zaten 15 güne gelir diye:)))

İsyerinde karnima bakan korkuyo zaten artik .. Sirkette burda olabilir diye cidden idari isler acil plan olusturdu :O) Hangi arabayla gidicem filan diye. Tek derdim dus almak olur onu da hastanede alirim artik .

bİrazdan doktora gıdıcem yıne cok korkuyorum
vajınal muayene yapılacak İnsaallah bısey yoktur dua edın nolur...

inşallah güzel haberlerle dönersin hande'cim
bu arada kaçırmış olabilirim en son kağıt testini yapmıştın dimi sonrasında bi gelişme olmamıştı henüz.

ben çıkıyorum şekerler pazara gidip biraz yeşillik alayım anneciğimle akşama gelirim inşallah görüşürüüüzzz

kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı

benimki görünüyorda dr bu konuda ne düşünüyor bilmiyorum annem sen hayatta bayramı geçiremez doğurursun diyor ayyyyyyyyyyy korkmaya başladım

slm kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl bizden iyiyzz ama gece biraz belime çok kötü bir ağrı girdi ne doğrulabildim ne yatabildim gece kalktım inliye inliye dolandım sonrada biraz geçince uyumaya çalıştım ayy çok korktum ya bde ateşim çıktıydı bizde kızımla şimdi kahvaltımıızı ettik oturuyoruz kızımla ya ben hala kızıma isimde karar veremedim gneş düşünüyoruz şimdilik ama kesinleştirmedik nasıl sizce:uhm:

kızlar yatmaya gidiyorum sabahleyin erkenden dr ye gittim geldim sankim bir şey söyleyecekmiş gibi şimdide uyku çöktü

kızlar bugün itibariyle 33+5 günlük hamileyim fakat neredeyse 10 gündür vajinamın tam üstünde acı var özellikle oturduğum yaa yattığım yerden kalkarken yatarken sağa sola dönerken doktorumu aradım normal ve dahada artacaktır dedi ama ben endişeliyim ilk kızımda böyle birşey yoktu aranızda benim gibi olan var mı kontrolümde 13 ünde hem de nts ye de girmeye başlıycam.

selam millet ben geldim.. evde tembel oluyor insan, sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz, sonr 8:30 gibi onu işe gönderip ben eğer uykum varsa uyuyorum biraz, biraz derken 11:00 de uyandım:kedi:
şimdide programları izliyorum, biraz onu biraz bunu derkene vakit geçiyor, sonra da yemek düşünürüm.. sizler nasılsınız kızlar..

Selam kızlar nasılsınız bklmmmm.doğuö hikayeleri başlamış artık haaa.dün gece rüyamda doğum yaptım hemde normal çok güzeldi ama.malesef normal olamıyacak sanırsam benşim doğum ctesi kesinleşecek artıkkk

canım bende de vajinada inanılmaz bir agırlık hissi var sanki aşağıya çekiliyormuş gibi ara ara karnımada kramplar giriyor ntsde sancı görünüyor ama açılma varmı bebek yerleşdimi niye oluyor bilmiyorum böyle olupda doktoru açıklama yapanlar yazsınlarda bende öğrenim benim doktora inat

ne kadar sakinmiş o kişi bravoo ben bilmiyorum ilk kanamamda deli giibi ağladım 2. ve 3. de panik yapmadım :)ama hadi şimdi doğuma dense waalla bilmiyorum ya bugün ya daa yarın canım dr.cum eve gelecek kontrol etmeye nassılız iyimiyiz diye bakalım ne diyecek..

Bende de oyle sancilar oluyor dun korktum bende kasiklarima sancilar giriyor . Aha dedim geliyo . Bu hafta sonudan once gelmesinde kuafore filan gidip islem yaptircam :O)

o kuaför olayı ne çok kasıyor insanı bayan olmak gerçekten zor canımmm........

bİrazdan doktora gıdıcem yıne cok korkuyorum
vajınal muayene yapılacak İnsaallah bısey yoktur dua edın nolur...

handecim haayırlı haberlerini bekliyorum dualarım seninle bitanemm..

kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı

benim gözüktü ama dikkate alınacak kadar sık değildi...

isme karar veremdin mii canım dahaa ...kıyamam ama bulduğun isim güzelll

kızlar yatmaya gidiyorum sabahleyin erkenden dr ye gittim geldim sankim bir şey söyleyecekmiş gibi şimdide uyku çöktü

iyi uykular canımmmmm

Kızlar İzmirde size methedilen hiç hastane duydunuz mu? Hiç tavsiye duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…