Canım bakalım biz ozaman düşünebilecek miyiz ki bunları.Ben de kendim çok panik bir insanımdır.Hemen ellerim titremeye başlar.İlk hamile olduğumu evde yapılan testlerle öğrenince eşimin yanına bir gidişim vardı ağlamaklı,test elimde ellerim tirtir titriyor aşkım aşkım diyorum başka bir şey diyemiyorum eşim hala takılır o durumakaydirigubbakcemile3 Sonra sarılıp ağlaşmıştık eşimle.Ayy ne güzel bir andı.Nerden geldiyse aklıma..Aradan 7ay geçmişş.
Sancı girse sanırım ben fena panik olunca eşim de beni telkin etmeye çalışır.
Ama birisinin doğum hikayesini okumuştum.Dışarda gezerken suyu gelmiş.Bir wc ye atmış kendini temizlenmiş biraz beline hırkasını bağlayıp eve gitmiş.Duşunu almış çantasını kontrol edip öyle haber vermiş herkese.Su gelince 1 saat falan vaktimiz varmış yani.Çok panik olmamak gerek.Ama nerde bende o yürekk:sinifsinif:
Ayy ne çok yazdıımmmakannehir
Harbiden calisirken filanda geleblilir. Toplantida filan soyle :)
Ayy insanı çok zorda bırakacak bir durum.Ama napalım elimizde mi kii..
Dün markette dolaşıp eşimi beklerken sıkıntı bastı birden halsizleştim karnıma da ağrı girdi adet sancısı gibi ne çok korktum.Eşimi aradım hemen biraz çabuk gel diye.Yaşlı teyzelerle beraber banka oturup bekledim eşimikaydirigubbakcemile3 Doğurcam sandım.Sanki o kadar kolaydıkaydirigubbakcemile3
Harbiden calisirken filanda geleblilir. Toplantida filan soyle :)
burcuu bu senin için olabilecek bişey canım doktorda demiş zaten 15 güne gelir diye:)))
Selalmlar herkese kızzlar,
bİrazdan doktora gıdıcem yıne cok korkuyorum
vajınal muayene yapılacak İnsaallah bısey yoktur dua edın nolur...
kızlar bugün itibariyle 33+5 günlük hamileyim fakat neredeyse 10 gündür vajinamın tam üstünde acı var özellikle oturduğum yaa yattığım yerden kalkarken yatarken sağa sola dönerken doktorumu aradım normal ve dahada artacaktır dedi ama ben endişeliyim ilk kızımda böyle birşey yoktu aranızda benim gibi olan var mı kontrolümde 13 ünde hem de nts ye de girmeye başlıycam.
Canım bakalım biz ozaman düşünebilecek miyiz ki bunları.Ben de kendim çok panik bir insanımdır.Hemen ellerim titremeye başlar.İlk hamile olduğumu evde yapılan testlerle öğrenince eşimin yanına bir gidişim vardı ağlamaklı,test elimde ellerim tirtir titriyor aşkım aşkım diyorum başka bir şey diyemiyorum eşim hala takılır o durumakaydirigubbakcemile3 Sonra sarılıp ağlaşmıştık eşimle.Ayy ne güzel bir andı.Nerden geldiyse aklıma..Aradan 7ay geçmişş.
Sancı girse sanırım ben fena panik olunca eşim de beni telkin etmeye çalışır.
Ama birisinin doğum hikayesini okumuştum.Dışarda gezerken suyu gelmiş.Bir wc ye atmış kendini temizlenmiş biraz beline hırkasını bağlayıp eve gitmiş.Duşunu almış çantasını kontrol edip öyle haber vermiş herkese.Su gelince 1 saat falan vaktimiz varmış yani.Çok panik olmamak gerek.Ama nerde bende o yürekk:sinifsinif:
Ayy ne çok yazdıımmmakannehir
Bende de oyle sancilar oluyor dun korktum bende kasiklarima sancilar giriyor . Aha dedim geliyo . Bu hafta sonudan once gelmesinde kuafore filan gidip islem yaptircam :O)
Selalmlar herkese kızzlar,
bİrazdan doktora gıdıcem yıne cok korkuyorum
vajınal muayene yapılacak İnsaallah bısey yoktur dua edın nolur...
kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl bizden iyiyzz ama gece biraz belime çok kötü bir ağrı girdi ne doğrulabildim ne yatabildim gece kalktım inliye inliye dolandım sonrada biraz geçince uyumaya çalıştım ayy çok korktum ya bde ateşim çıktıydı bizde kızımla şimdi kahvaltımıızı ettik oturuyoruz kızımla ya ben hala kızıma isimde karar veremedim gneş düşünüyoruz şimdilik ama kesinleştirmedik nasıl sizce:uhm:
kızlar yatmaya gidiyorum sabahleyin erkenden dr ye gittim geldim sankim bir şey söyleyecekmiş gibi şimdide uyku çöktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?