inşallah güzel haberlerle dönersin hande'cim
bu arada kaçırmış olabilirim en son kağıt testini yapmıştın dimi sonrasında bi gelişme olmamıştı henüz.
selam millet ben geldim.. evde tembel oluyor insan, sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz, sonr 8:30 gibi onu işe gönderip ben eğer uykum varsa uyuyorum biraz, biraz derken 11:00 de uyandım:kedi:
şimdide programları izliyorum, biraz onu biraz bunu derkene vakit geçiyor, sonra da yemek düşünürüm.. sizler nasılsınız kızlar..
Selam kızlar nasılsınız bklmmmm.doğuö hikayeleri başlamış artık haaa.dün gece rüyamda doğum yaptım hemde normal çok güzeldi ama.malesef normal olamıyacak sanırsam benşim doğum ctesi kesinleşecek artıkkk
Kızlar İzmirde size methedilen hiç hastane duydunuz mu? Hiç tavsiye duymadım.
canım bende de vajinada inanılmaz bir agırlık hissi var sanki aşağıya çekiliyormuş gibi ara ara karnımada kramplar giriyor ntsde sancı görünüyor ama açılma varmı bebek yerleşdimi niye oluyor bilmiyorum böyle olupda doktoru açıklama yapanlar yazsınlarda bende öğrenim benim doktora inat
canım bende de vajinada inanılmaz bir agırlık hissi var sanki aşağıya çekiliyormuş gibi ara ara karnımada kramplar giriyor ntsde sancı görünüyor ama açılma varmı bebek yerleşdimi niye oluyor bilmiyorum böyle olupda doktoru açıklama yapanlar yazsınlarda bende öğrenim benim doktora inat
hoşgeldn canımmm ..ben de aynı walla tembel oldum resmen saahtan beri çamaşır katlayacağım..ama hala kalkmadım oturduğum yerden ....
Hoşgeldin fatmacım nasılsın...neden normal olmayacak sebebi va r mı? Bu arada izmir çok soğukmuş aman dikkat et ...
evet cnm bulamadım ve çok üzülüyorum ismi eşimle bunu düşündük ama etraftan bişey deyince birileri sinirim bozuluyo zaten kararsızım nese hayırlısıyla yüzünü görelimde sağlığıyla ozamn kesinleştiririm ama büyük ihtimal güneş olur hem az isim çook yok öle nese cvpladıın için teşekkür ederim cnma.s.
kızlar izmirde size methedilen hiç hastane duydunuz mu? Hiç tavsiye duymadım.
evet oznurcum yapıyorum mavi cıkıyo,ama doktor beyımıze anca ulasabıldık.2 den sonra gell dedı beyefendi.bakalım ne olacak ; doktora olan guvenımı de kaybettım ıyıce,su satten sonra doktor degıstırmek ne kadar mantıklı onu da bılmıyorum kı cıkmazdayım...
cnm bnm sen nasıl oldunnn.arda bebk gelmiyor daha dimi .senin doktorunda ne iimiş yaaa.eve gelecek demek çok şanslısın.bu arada evet acayip soğuk bugünde acayip yağışlı izmirde son 3 günüm iş yerinde hasta olmadan atlatsam da evde dinlensem artık.ya şeker problemi var ya bende birraz.birde çatım dar sanırsam ondan.ama aslında daha alttan muayene hiç olmadım.belki ctesi bakar .ona göre karar verilecek artık
doktor konusunda benimde memnuniyetsizliklerim var sorma. Ama bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum. Bi git bakalım ne diyecek merak ettim bende haber ver gelince mutlaka.
SeÇİlcİm benİm oĞlumunda İsmİ net deĞİll.daha karara veremedİk Çok sıkıntı yaptı bu bendee.aklında İsİmler varsa yazarmsıın
aaaaaaaaaa ne kadar çok isme karar vermeyen varmışş...fatmacım kız ismi olsa çok varda erkek ismi bi oğluşumun ismi geliyoo aklıma :))
ama bi kaç tane :
poyraz efe
ege
yağız
kayra
berkay
buğra
berke
demir
eren
yiğit
alp
toprak
ALLAH tan bi kaç tane dedim di mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?