2009 Aralık Anneleri

inşallah güzel haberlerle dönersin hande'cim
bu arada kaçırmış olabilirim en son kağıt testini yapmıştın dimi sonrasında bi gelişme olmamıştı henüz.

evet oznurcum yapıyorum mavi cıkıyo,ama doktor beyımıze anca ulasabıldık.2 den sonra gell dedı beyefendi.bakalım ne olacak ; doktora olan guvenımı de kaybettım ıyıce,su satten sonra doktor degıstırmek ne kadar mantıklı onu da bılmıyorum kı cıkmazdayım...

hoşgeldn canımmm ..ben de aynı walla tembel oldum resmen saahtan beri çamaşır katlayacağım..ama hala kalkmadım oturduğum yerden ....

hoşgeldin fatmacım nasılsın...neden normal olmayacak sebebi va r mı? bu arada izmir çok soğukmuş aman dikkat et ...

o aşağıya olan baskı bende de çok oluyor kızlar, birde tesadüf arabadaysam, o yollardaki çakır çukur yerler güm diye içine düşünce eyvah çıkacak sanıyorm resmen, her ne kadar dikkat etsen de işte oluyor valla yollar berbat.. yavaş giderken bile çukura düşüyosun, bazen eşime bağırıyorum, oysaki o da çok dikkat ediyor ama yol berbat ne yapsın.. böyle işiyormuşum gibi de oluyor bazen.. doğum yaklaştıkça..

son viraja döndük artık kızlar, yavaş yavaş mutlu başlangıcımıza doğru ilerliyoruz

evet ya fikri olan varsa lütfen yazsın. Sen kaç haftalık hamilesin canım.

evet cnm bulamadım ve çok üzülüyorum ismi eşimle bunu düşündük ama etraftan bişey deyince birileri sinirim bozuluyo zaten kararsızım nese hayırlısıyla yüzünü görelimde sağlığıyla ozamn kesinleştiririm ama büyük ihtimal güneş olur hem az isim çook yok öle nese cvpladıın için teşekkür ederim cnma.s.

tunaydinnn sekerlerrr
nergis canim doktor degistirirsen daha zor olur sen sormuyomusun yoksa sordugun haldemi cevap vermiyo manyak seyylmaz:klava:

cnm bnm sen nasıl oldunnn.arda bebk gelmiyor daha dimi .senin doktorunda ne iimiş yaaa.eve gelecek demek çok şanslısın.bu arada evet acayip soğuk bugünde acayip yağışlı izmirde son 3 günüm iş yerinde hasta olmadan atlatsam da evde dinlensem artık.ya şeker problemi var ya bende birraz.birde çatım dar sanırsam ondan.ama aslında daha alttan muayene hiç olmadım.belki ctesi bakar .ona göre karar verilecek artık

rica ederimm..bende de kız ismi hazırdı :))) erkek olduğunu öğrendiğmiz in ertesi günü karar verdik oğluşumuzun adını çok da irdelemedikkk...:))) eşim sağolsun kırmadı beni "arda" bi anda arabada giderken aklımıza geldi...

içine sinen yüreğini okşayan bir isme karar vermen dileği ile....

kızlar izmirde size methedilen hiç hastane duydunuz mu? Hiç tavsiye duymadım.

cnm sen izmirdemisin.doktorun hastanedemi çalışıyor özeldemi.ben egepol hastanesine gidiyorum doğumumuda orada yapacağım temzi bir hastane.küvezi de var.bir kaç arkadşaım kendi özel doktorlarına egepol hastanesinde doğumunu yaptırdılar çok memnun kamışlar o yüzden bende burayı tercih ettim.çınarlı da ii bir hastene ava küvezi yokmuş haberin olsun.ege sağlıkta ii diyorlar.

SeÇılcım benım oĞlumunda ısmı net deĞıll.daha karara veremedık Çok sıkıntı yaptı bu bendee.aklında ısımler varsa yazarmsıın

doktor konusunda benimde memnuniyetsizliklerim var sorma. Ama bu saatten sonra değiştirmekte istemiyorum. Bi git bakalım ne diyecek merak ettim bende haber ver gelince mutlaka.

arda şaka gibi walla meralle de onu konuştuk sabahtan ...geçen hafta bugün hst deydimm..sözde dün doğum olacaktı...şimdi hiç öyle bişi olmamış gibi günlük hayaımıza devam ediyoruz...
dr.um jale hanımın hakkını ödeyemem o kadar vicdanlı ve düzgün bir insan kii canımm m o benimm canımmm..kendi ben eve gelirim sen ayağa kalkma sakın dedii.....ablam annem gibi oldu benim için ...çok duyarlı sağolsunnn ama sadece bana değil tüm hastalarına aynı bebek sesini nasıl seviyor görmelisin...ultrason veya muayeneye başlarken besmele ile başlıyor ...geçen hafta benim kanamamın geldiği gün kadında 2 tane uçuk çıktı stresten..yanlış bişi olmasın diye 2. bir göz olarak başka bir dr.lada muayene ettiler beni hastane de..jale hanım diyince çenemmm fazla düşüyor çok şanslıyım çok şükür onu tanıdığım için....

şimdi budaki arkadaşlarım anlatınca benim garibime gidiyor tabii...

hiç normal dye diretme fatmacım sezeryanda önemli olan bebek ve anneyi hiç riske atmamaktır çünkü... haberdar et tamam mı canım..çok çok dikkat et az da kalmış iznine...

SeÇİlcİm benİm oĞlumunda İsmİ net deĞİll.daha karara veremedİk Çok sıkıntı yaptı bu bendee.aklında İsİmler varsa yazarmsıın

aaaaaaaaaa ne kadar çok isme karar vermeyen varmışş...fatmacım kız ismi olsa çok varda erkek ismi bi oğluşumun ismi geliyoo aklıma :))

ama bi kaç tane :

poyraz efe
ege
yağız
kayra
berkay
buğra
berke
demir
eren
yiğit
alp
toprak

ALLAH tan bi kaç tane dedim di mii

Kayra'yi oldum olasi cok sevmisimdir. Toprakta cok guzel bence.

Benim oğlumun adıda canberk olacak. Soyadımızdan ötürü bi ara vazgeçmiştim koymaktan ama başka hiçbir ismi benimseyemedim. Kaç senedir kızım olursa yaren oğlum olursa canberk olacak diyordum.
Hala da düşünüyorum ama yok olmuyor. Berke ve Berkayda güzel. Birde Demirhan ismi de hoşuma gidiyor. Eymen de güzel. Ama bu aralar çok yaygınlaştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…