2009 Aralık Anneleri

merak edıyorum senı lutfen okudugun an cvp yaz ne yaptın iyimisiniz

pelıncım sehır dısındaydı doktor bey,anca ulasabıldık 2 den sonra gell dedı,şimdı cıkıyorum bende dua edın ne olur bana..
Dogum oncesı bu adam elımde kalacak benım heralde...

pelıncım sehır dısındaydı doktor bey,anca ulasabıldık 2 den sonra gell dedı,şimdı cıkıyorum bende dua edın ne olur bana..
Dogum oncesı bu adam elımde kalacak benım heralde...

iyi sanslar canimmm yinede elini kana bulama kaydirigubbakcemile3

bende izmirdeyim arkadaşım.özel doktorum için ege sağlık iyiymiş. orada apandisim alındı geçen yıl bu ay. orda doğmuşuz. ege sağlık ta küvez varmı ki peki. küvez erken gelirse diye değilmi. egepolü gördüm harika,yeni ama yol çok sapa hatayı biliyorsun metro yüzünden rezalet. doktorum gelcekte...risk istemiyorum. eve uzak

kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı

evet benim görülmüştü ilk nst de 2 hafta önce, 3-5 dk. arayla ama 2. nst de bir hafta önce görülmedi, zaten ara sıra kasılmalar olması normal canım.yalancı kasılmalar sanırım.düzensizse önemli değilmiş, internetten okuduğum kadarıyla...

güneş güzel isim canım.önemli olan sana güzel gelmesi. ben de sıla istiyordum insanlar bir sürü olumsuz yorum yapınca eşim vazgeçti. bana isim söylüyor sürekli ama hiçbiri sıla dan daha baskın gelmiyo... biz de kararsızız. :sm_confused:

ben geldım hem geçmişe bakayım hem yazayım nasılsınız biz iyiyiz yarın kontrolumuz var sabahtan
nstyede gırecegız ama geç gelrsem merak etmeyın 2 ayır geçmeyen tırnak batması var bende eşimle onu çektırmeye karar verdık eger doktorda uygun görurse ayakkabı gıyemıyorum çunku bebeişlede iyicene zorlanacagım kardeşim iltahap kurusun oyle cerraha gıt demıştı ama 2 aydır ıltahap kurumuyor
tırsıyorumda ama ne yapayım mecbur bakalım yarın ne olacak

aRKADAŞLAR MORALıM ÇOK AMA çok bozuk . . dün doktordaydım doktor bebeğimin karın ve bacak gelişiminin 2 hafta geride oldugunu soyledi ..boyu kilosu normal ..Ne yapcamı bilmiyorum bu kötü bişeymi onuda bilmiyorum ne olur bişeyler söyliyin ..dün geceyi ağlayarak gecirdimmmmm . .

canim bozma moralini bebeginide etkiler peki neden geri oldugunu söylemedimi sebebi nedenmis veya neyapman gerekmis sormadinmi..

Baska bi doktora danisma sansin yok mu ?
Yanliz bu arada mesela bana verilen ultrason kagidindaki BPD ASD gibi bilgilerin hepsi ayni haftada olmuyor . Doktora sormustum ben . Bazi olcumlerin belki haftalarda dogru olmadigini soylemisti.

bilgeyle pelin yok iiler mi?

bahar gelmiş denk gelememişiz iyilrmış ama dımı
birdaha gırdıgınde yaz berenın kılosunu durumunu merak ederım ben baharcım öptm senı

valla ben hava durumuna göre plan yapıp gittim ebru önumuzdekı haftada pastırma sıcakları olacak denılıyor o zaman gıt ıstersen haftaiçi çok sakındı sıkılmadım hiç kalabalık falan yoktu
ben mevlut şekeri mlzsi aldım 50 kişilik ama içine lavanta koyacagım bebek çıkolatasını hastanede verecegım mevlutte aile arasında olacak son kararım grıpten dolayı 50 tane şekersiz malzeme 50 tl tuttu lavantasıyla daha yapmadım yapınca koyarım ıstersen akşam malzeme resımlerını koyarım ama bu arada fiyatlar ewt ucuz ama nettede daha uygunu bıle var açıkcası o kadar yol gitmek sadece vakıt geçsin gözumle görup seçeyım dersen iyi sadece yoksa ver netten sipariş gelsin bence

ay haı hayırlı olsun resım beklıyoruz

kızlaar merhaba..
Bu topiği geç farkettim.Çok faydalanıyorum.Benim sat 21 mart ve kısmetse oğlum olacak.

valla baya bır geç olmuş doguracagız artık :)
neyse hoşgeldın hayırlı olsun bebiş

çalışan insanın evde oturması ne zor dımı
banada al al bıtıremedın dıyorsunuz ama ben evde oturmaya şu 8 ay geçti hala alışamadım derdim o anlıyorsunuz benı artık dımı :)

Kizlar bisey sorcam bi pijama takiminin filan L bedeni bize olmaz dimi

burcu ben l aldım bayada bol dogumdan hemen sonra zaten 6 kılo gibi gidecek yanı inşallah

pelin canım benim geçmiş olsun, bilgilendir bizi yine.. hamilelik zaten bu aylarda zor, birde üstüne o sorun Allah yardımcı olsun da hemen geçsin inşallah

hoşgeldin pelin
o ayakla taa eminönüne bile gittin valla tebrik ederim seni. Biran önce tedavisini yaptırda bebiş varken zor olur .
Şekerlerini almışsın resimlerini eklede görelim..

Canım bozma moralini.Başka bir dr.a da git bence.Hem anlamadığım bir şey var.Boy ve kilo baş çevresi karın çevresi ve uyluk kemiği nin falan ölçümüyle bulunuyor.Bunlar normal değilse boy kilo nasıl normal olsun ki bir tuhaflık var sanki bundaCADIARZU

Yanliz bu arada mesela bana verilen ultrason kagidindaki BPD ASD gibi bilgilerin hepsi ayni haftada olmuyor . Doktora sormustum ben . Bazi olcumlerin belki haftalarda dogru olmadigini soylemisti.

Doktora endişelenilecek bişeymi bu diye sordum bişey diyemiycegini söyledi .zaten ağlamamak icin kendimi zor tuttum konusamadım bile doktorumla üstelik herzaman gittigim özel doktorum yani . .suan yapıcak bişey olmadıgını bidahaki ultrsona göre konusabilcegini söyledi . .

2 hafta sonrraya tekrar detaylı ultrason istedi ..şimdilik bekliycez bişey demedi . .ne yapsam bilmiyorum cok kötü bişey . .
keşke başka bir dr daha gititp kontrol ettirsen tatlım

burcuya katılıyorum
benim tüm ölçümlerimdede haftası günü farklılık gösterebiliyor
normal yani
kafanda çok büyütüp ne kendini nede yavrunu üz canm

Benim de öyle tamamen uyamaz ki zaten sürekli gelişim halindeler.Ona bakılırsa benm de koca kafalı bir oğlum olacakk:jeyyar:

boyu kilosu normalmiş ya canım boşuna üzme kendini.hem benimkinin de karnı ve uyluk kemiği başına göre küçük.ben hiç dert etmiyorum. sen de etme bence :teselli:

aynen katiliyorum yani strese soksunda bu doktorlar canim icin cok huzursuzsa baska doktora git:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…