merak edıyorum senı lutfen okudugun an cvp yaz ne yaptın iyimisiniz
pelıncım sehır dısındaydı doktor bey,anca ulasabıldık 2 den sonra gell dedı,şimdı cıkıyorum bende dua edın ne olur bana..
Dogum oncesı bu adam elımde kalacak benım heralde...
cnm sen izmirdemisin.doktorun hastanedemi çalışıyor özeldemi.ben egepol hastanesine gidiyorum doğumumuda orada yapacağım temzi bir hastane.küvezi de var.bir kaç arkadşaım kendi özel doktorlarına egepol hastanesinde doğumunu yaptırdılar çok memnun kamışlar o yüzden bende burayı tercih ettim.çınarlı da ii bir hastene ava küvezi yokmuş haberin olsun.ege sağlıkta ii diyorlar.
pelıncım sehır dısındaydı doktor bey,anca ulasabıldık 2 den sonra gell dedı,şimdı cıkıyorum bende dua edın ne olur bana..
Dogum oncesı bu adam elımde kalacak benım heralde...
kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişleriniz nasıl bizden iyiyzz ama gece biraz belime çok kötü bir ağrı girdi ne doğrulabildim ne yatabildim gece kalktım inliye inliye dolandım sonrada biraz geçince uyumaya çalıştım ayy çok korktum ya bde ateşim çıktıydı bizde kızımla şimdi kahvaltımıızı ettik oturuyoruz kızımla ya ben hala kızıma isimde karar veremedim gneş düşünüyoruz şimdilik ama kesinleştirmedik nasıl sizce:uhm:
aRKADAŞLAR MORALİM ÇOK AMA çok bozuk . . dün doktordaydım doktor bebeğimin karın ve bacak gelişiminin 2 hafta geride oldugunu soyledi ..boyu kilosu normal ..Ne yapcamı bilmiyorum bu kötü bişeymi onuda bilmiyorum ne olur bişeyler söyliyin ..dün geceyi ağlayarak gecirdimmmmm . .
canim bozma moralini bebeginide etkiler peki neden geri oldugunu söylemedimi sebebi nedenmis veya neyapman gerekmis sormadinmi..
aRKADAŞLAR MORALİM ÇOK AMA çok bozuk . . dün doktordaydım doktor bebeğimin karın ve bacak gelişiminin 2 hafta geride oldugunu soyledi ..boyu kilosu normal ..Ne yapcamı bilmiyorum bu kötü bişeymi onuda bilmiyorum ne olur bişeyler söyliyin ..dün geceyi ağlayarak gecirdimmmmm . .
bilgeyle pelin yok iiler mi?
Ben sıkıldım bugün evde yaa.
Yarından itibaren atarım kendimi sokaklara, her ne kadar doktor fazla dolaşma dediyse de böyle otur otur insan çatlar yani.
Zaten Pelin eminönüne gitmiş aklım kaldı. Belki yarın ben de son bir eminönü çıkarması yaparım üşenmezsem bakalım.
Gerçi daha bebeğin kıyafetleri yıkanacak, ütülenecek, yerleşicek, ev derlenip toparlanacak vs. bir sürü iş var ama sevmiyorum işte ben ev işini.
ben mevlut şekeri mlzsi aldım 50 kişilik ama içine lavanta koyacagım bebek çıkolatasını hastanede verecegım mevlutte aile arasında olacak son kararım grıpten dolayı 50 tane şekersiz malzeme 50 tl tuttu lavantasıyla daha yapmadım yapınca koyarım ıstersen akşam malzeme resımlerını koyarım ama bu arada fiyatlar ewt ucuz ama nettede daha uygunu bıle var açıkcası o kadar yol gitmek sadece vakıt geçsin gözumle görup seçeyım dersen iyi sadece yoksa ver netten sipariş gelsin benceaynen bende sezeryandan korkuyorum,,allahın ıznıyle adı üstünde normal olarak doğurup kucaklamak istıyorum bebeğimi.
maşallah hayırlı olsun cıcılerı,,şekerlerii sen emınonunden almıştın dı mı?nerden aldın ne kadara falan anlatırmısın bende gıtmeyı duşunuyorumda...şeker ve kapı susu için orası uygunmuş sanırım...resımlerını ekledın mı şekerlerin
kızlar yarın miniciğimin odası gelecek inşallah 2 den sonra geleceğiz diye tel.açtılar bizde eşimle odayı boşalttık ve 2 tekli koltuğu girişe koyduk girişi oturma odası yaptık :)))))))))))) ama çok cici oldu yarın odasının fotolarını yüklerim ayyyyyyyyyyyy ne güzel
kızlaar merhaba..
Bu topiği geç farkettim.Çok faydalanıyorum.Benim sat 21 mart ve kısmetse oğlum olacak.
Günaydın arkadaşlar.
İstanbul'da hava yine buz gibi soğudu. Benim eminönü de yalan oldu herhalde. Ay ne yapsam nerelere atsam kendimi bilemedim. Evde de oturmak istemiyorum bugün.
Bebişler doğunca zaten eve kapanacağız mecbur. Soğuklarda bir yere de çıkaramayız. Ama bahar ayında biraz da büyümüş olacaklar o zaman bol bol gezdiririz diye düşünüyorum.
Allah o günleri göstersin de hayırlısıyla.
Kizlar bisey sorcam bi pijama takiminin filan L bedeni bize olmaz dimi
ben geldım hem geçmişe bakayım hem yazayım nasılsınız biz iyiyiz yarın kontrolumuz var sabahtan
nstyede gırecegız ama geç gelrsem merak etmeyın 2 ayır geçmeyen tırnak batması var bende eşimle onu çektırmeye karar verdık eger doktorda uygun görurse ayakkabı gıyemıyorum çunku bebeişlede iyicene zorlanacagım kardeşim iltahap kurusun oyle cerraha gıt demıştı ama 2 aydır ıltahap kurumuyor
tırsıyorumda ama ne yapayım mecbur bakalım yarın ne olacak
ben geldım hem geçmişe bakayım hem yazayım nasılsınız biz iyiyiz yarın kontrolumuz var sabahtan
nstyede gırecegız ama geç gelrsem merak etmeyın 2 ayır geçmeyen tırnak batması var bende eşimle onu çektırmeye karar verdık eger doktorda uygun görurse ayakkabı gıyemıyorum çunku bebeişlede iyicene zorlanacagım kardeşim iltahap kurusun oyle cerraha gıt demıştı ama 2 aydır ıltahap kurumuyor
tırsıyorumda ama ne yapayım mecbur bakalım yarın ne olacak
Baska bi doktora danisma sansin yok mu ?
Yanliz bu arada mesela bana verilen ultrason kagidindaki BPD ASD gibi bilgilerin hepsi ayni haftada olmuyor . Doktora sormustum ben . Bazi olcumlerin belki haftalarda dogru olmadigini soylemisti.
keşke başka bir dr daha gititp kontrol ettirsen tatlım2 hafta sonrraya tekrar detaylı ultrason istedi ..şimdilik bekliycez bişey demedi . .ne yapsam bilmiyorum cok kötü bişey . .
Yanliz bu arada mesela bana verilen ultrason kagidindaki BPD ASD gibi bilgilerin hepsi ayni haftada olmuyor . Doktora sormustum ben . Bazi olcumlerin belki haftalarda dogru olmadigini soylemisti.
Canım bozma moralini.Başka bir dr.a da git bence.Hem anlamadığım bir şey var.Boy ve kilo baş çevresi karın çevresi ve uyluk kemiği nin falan ölçümüyle bulunuyor.Bunlar normal değilse boy kilo nasıl normal olsun ki bir tuhaflık var sanki bundaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?