2009 Aralık Anneleri

pelıncım sehır dısındaydı doktor bey,anca ulasabıldık 2 den sonra gell dedı,şimdı cıkıyorum bende dua edın ne olur bana..
Dogum oncesı bu adam elımde kalacak benım heralde...

hadı dualarımız senınle ama habersız bırakma iyihaberlerle gel inşallah

dur panık yapma burcunun dedıgı gıbı bırsuruolçum baska haftalar veriyor benımde ultrason kagıdında hem çok önemlı olsaydı acele detaylı 4 boyutlu falan ultrsona yonlendırırdı gıbıme geldı ay bılemedım ama panık yapıp bebişide germe lutfen
pelin canım benim geçmiş olsun, bilgilendir bizi yine.. hamilelik zaten bu aylarda zor, birde üstüne o sorun Allah yardımcı olsun da hemen geçsin inşallah
sagol canım ınşallah uyuşturup operasyonla alırda kurtulurum kesın öglene kadar gelırım haber veririm gelirgelmez
KIZLAR ANCAK OKUYUP GELEBİLDİM

HERKEZE SELAM

inanılmaz uykum geldi
bugün hiç çalışasımda yok

a.selam benımde iştahım çok su 2 gundur ya dur dıyemıyorum kendıme nedense hep tatlı yıyesım var :kedi:

Benim de öyle tamamen uyamaz ki zaten sürekli gelişim halindeler.Ona bakılırsa benm de koca kafalı bir oğlum olacakk:jeyyar:

öykününde ayakları büyük görünüyor ultrasonda:kedi:
dr sordum ben sana neden boyun uzun diyormuyum dedi:roflol:
koca ayaklı kızım olacak:teytey:

Of doktorla sorun yasamak cok zor. Benim bu doktorum 5.doktorum bilirim .

isimleri beğenmenize sevindimmm....karnım acıktı bu arada tek başına olunnca da yemek gelmiyoo içimden ..burcu 5. dr. muu çok zor yaa

pelincim inşallah acımaz((

canım hemen sıkma canını başka bi doktora daha görün. Çoğu zaman doktorlar gereksiz yere panik yaptırabiliyolar insanı. Pelinide başlarda çok korkutmuşlardı ama bak allaha şükür hiçbir sorun yok şuanda. Sakin ol sende git başka bi doktora hem kafandakiler netleşsin hemde için rahatlasın biraz.

Ben de Efe yi eşime ben önermiştim onun da hoşuna gitti ama zamanla sanki daha güzel bir isim olabilir gibi geliyor sanırım olumsuz eleştiriler de etkiledi beni ister istemez.Biraz boş gelmeye başladı.Eşim de çok benimsedi bu adı.Başka isim de içime sinmiyor düşünüyorum aman ne zor iş bu belki son anda değişir ismi oğlumun.Belki de içime siner Efe olur hiç bilmiyorum.

hoşgeldin pelin
o ayakla taa eminönüne bile gittin valla tebrik ederim seni. Biran önce tedavisini yaptırda bebiş varken zor olur .
Şekerlerini almışsın resimlerini eklede görelim..

valla bir numara buyuk ugg bot gıydım palet gıbı oldu ama oyle dolaştım anca
eşimde gezme dıyınce ayagında bişey yok masallah dıyor :)
zaten hep ben ay çok hastayım dıyınce hadı senı gezdıreyım der eşim gezınce geçiyor senın hastalıklar dıyor
hamılelıkte mıde bulantım kötuyken gezdıreyım dıyordu yok ıstemem öluyorum dıyınce adam panık oluyordu bu gezmeye bıle gıtmıyorsa kesın kötu dıyordu sanırım:roflol:

Arkadaşlar

BPD 84 mm
hc 297.6 mm
AC 311.5 mm
FL 62 mm

EFV: 2312 GR.

İşte sonuclar bunlar anlayan varsa diye yazıyorum . .

Doktor bisey soyleyemicekse kim soylicek acaba ya boyle doktorlara da sinir oluyorum . Bende git baska doktorunda fikrini al . Ama sakin moralini bozma . Hic birimizde o olcumleri ayni degil benimde oyle bazi seyler 2 hafta ilerde bazilari 1 hafta geride filan.

kaydirigubbakcemile3 Oyy yerim koca ayacıklarını.Ne kadar büyük olabilir ki zaten aslında mm lik ölçüler falandır aslında.Bunun için de üzmeyelim kendimizi.Boyu uzunsa ayaklar da uyacaktır ona mecburen.38 numara giyiyordum şuan 40 oldum ben yaaakannehir:çok üzgünüm: Allah sonumuzu hayreylesin

canım hiçvakit kaybetmeden bence başka bir dr. git ama moralinizi bozma her zaman tutmak zorunda diil...bebişini de kendini de üzme amaaaa

KIZLAR ANCAK OKUYUP GELEBİLDİM

HERKEZE SELAM

inanılmaz uykum geldi
bugün hiç çalışasımda yok

bana da biri kalk desin artık bilg. başından yemek yapacağım çamaşır va katlanacak biraz da ütüm var...

ayyy süpersim meral canım yaaaaaaaaaaaaa..:1hug:

Ben de zaten haftaya kadar ancak düzelir gidebilirim.
Hakikaten pastırma sıcakları var daha kasım ayı hep böyle soğuk geçmez benim de bildiğim.
Çalışmaya alışmış biri için evde oturmak gerçekten çok zor.
Gerçi çalışırken de şikayet ediyoruz genelde ama yok yok sürekli evde olmakda zor.
Normalde ben de çalışmadığım zamanlarda pek oturmam evde ama bu hastalık işte mecbur etti. Annemlere bile gidemedim.

benım kızımında kocaman tombiş yanakları gözukuor bakalım oylemı olacak

isimleri beğenmenize sevindimmm....karnım acıktı bu arada tek başına olunnca da yemek gelmiyoo içimden ..burcu 5. dr. muu çok zor yaa

pelincim inşallah acımaz((
inşallah canım 2-3 dıkış atılıyormuş
uyusturulup ama bakalım hamışken yapabılecekmı

valla dogru soyluyor oznur
ilk dumur olup çok aglamıştım ama sonra bebegı uzmemek ve haşa ama Allaha ınancımı kaybetmış gibi olmamak için ümidimi kaybetmedım ve pozitif duşundum çok şukur iyi haberlerını aldım kızımın

Oznur'a katiliyorum bende oyleydim ya bi ara erken dogum diye isi biraktirip hastaneye yatiriyorlardi beni 20'li haftalarda nasil panik olmustum . Baslamistim kacinci haftada dogarsa yasar diye . Hemen baska hastaneye gittim simdiki doktoruma gulmustu . Hele bana yapilan o testleri gorunce sen tup bebekle mi kaldin demisti . Ahh ahhh verdigim paraya acimam belki ama stres ciksin burunlardan fitil fitil.

pelin iştahlarımız hep açıktı zaten hiç kapanmadılarki
toplamda 18 kilo aldım ben

Ayy ne kadar cok kilo almiiiiiisssssss kaydirigubbakcemile2

Bana da esim oyle diyor sokaklarda dogurcan diye oyle olcak gibi

Arkadaşlar

BPD 84 mm
hc 297.6 mm
AC 311.5 mm
FL 62 mm

EFV: 2312 GR.

İşte sonuclar bunlar anlayan varsa diye yazıyorum . .

Kendi sonucuma baktım ona göre aynı gibi yaklaşık değerler.Bence hiç moralini bozacak bir şey yok arkadaşm.Bebişin kilosu da güzel.Maşallah.Öyle olsa kilo da düşük çıkardı.

kızlar ya ben gidip alamıyorum şu şeker malzemelerini, dediğiniz gibi netten sipariş vereyim diyorum ama, neyi neyle yapayım karar veremiyorum..

aynen bende 40 numara giymeye başladım
kuzumun boyuda uzun olur ennesi babası gibi inşallah
geçen hafta 46 cm di
ay öyleyim dimi:kedi:

mızmızlanmayın evde olmanın tadını çıkarın
şuanda evde olmak izin neler vermedim:1no2:

isimlerini benimsiyorlarmış bu arada anne karnındayken...çok güzel bir isim seçmişin bence canımm..çevreyi salla boşver sen...

kızlar artık ev işlerine dönüyorum uğramaya çalışırımmm öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…