Kendi sonucuma baktım ona göre aynı gibi yaklaşık değerler.Bence hiç moralini bozacak bir şey yok arkadaşm.Bebişin kilosu da güzel.Maşallah.Öyle olsa kilo da düşük çıkardı.
isimlerini benimsiyorlarmış bu arada anne karnındayken...çok güzel bir isim seçmişin bence canımm..çevreyi salla boşver sen...
kızlar artık ev işlerine dönüyorum uğramaya çalışırımmm öptüm sizi
Görüşürüz arkadaşlar öptüm sizleri çıkmam gereka.s.
EVET ÇOK ALDIM AMA MUTLUYUMlülülülülülü
Siskkooooo olmusun sen lülülülülülü
Gerçektenmi yaaaa ohhh içime biraz su serpildi valla Allah razı olsun . .eşimde oyle diyo bu doktorların hepsi aynı illa insanın canı sıkcak bişey bulurlar diyo bilmiyorum aman öyle olsun bebelerimizde bişey olmasındaa . .
Siskkooooo olmusun sen lülülülülülü
hehehe meral şişko biz tığ gibiyiz galiba:))))))
Gerçektenmi yaaaa ohhh içime biraz su serpildi valla Allah razı olsun . .eşimde oyle diyo bu doktorların hepsi aynı illa insanın canı sıkcak bişey bulurlar diyo bilmiyorum aman öyle olsun bebelerimizde bişey olmasındaa . .
aRKADAŞLAR MORALİM ÇOK AMA çok bozuk . . dün doktordaydım doktor bebeğimin karın ve bacak gelişiminin 2 hafta geride oldugunu soyledi ..boyu kilosu normal ..Ne yapcamı bilmiyorum bu kötü bişeymi onuda bilmiyorum ne olur bişeyler söyliyin ..dün geceyi ağlayarak gecirdimmmmm . .
Siskkooooo olmusun sen lülülülülülü[/QUOTşişkoyum ben şişkoyum şişkoyum şişkoyum
aşime bu şarkı sözlerini söyleyip kendimle dalga geçiyorum
kıyamam eşimde nomalsin çok sevimlisin annesin diye seviyor bizi:sm_cool:
ay kocacım seni çok özlediiiiiimmmmmmm
evde olsaydımda dizinde uyusaydım keşke:1shok:mafoldumben
Kendi sonucuma baktım ona göre aynı gibi yaklaşık değerler.Bence hiç moralini bozacak bir şey yok arkadaşm.Bebişin kilosu da güzel.Maşallah.Öyle olsa kilo da düşük çıkardı.
Vucudumda bi yerde sibop olsa yemin ederim cekseler ucarim o dereceyim :O) Yururken bazen parkelerden ses geliyo ya sinir oluyorum hahahahah :O))) Hucum botuyum ben hucum botuuu :O)
sanırım burcu tığ gibi öznurcumlülülülülülü
hadi yazın bakalım
kaçar kilo aldınızsengözlerimebaksanab
Canım moralini bozma demek çok kolay ama inşallah bir problem yoktur. Bak boyu ve kilosu normalmiş ciddi durumlarda bunların da düşük olması gerekir diye biliyorum.
Bence de başka bir doktora daha git. Bu gelişim geriliği neden kaynaklanıyormuş acaba bir araştırılsın. Dopplere falan soktu mu doktorun peki?
Yani senden bebeğe giden kan akımında falan sorun var mıymış?
Göreceksin annesi bir problem çıkmayacak inşallah. Stres yapıp bebeğini de üzme ne olur
Arkadaşlar
BPD 84 mm
hc 297.6 mm
AC 311.5 mm
FL 62 mm
EFV: 2312 GR.
İşte sonuclar bunlar anlayan varsa diye yazıyorum . .
mızmızlanmayın evde olmanın tadını çıkarın
şuanda evde olmak izin neler vermedim:1no2:
bu zaten renkli doopler olarak geciyor . .aslında doktor cok garipdi yani niye boyle bişey olabilirin acıklamasını yapmadı . .yada ne yapmam gerektigini felan . .oyle kan akışıyla ilgilide bişey demedi öyle olsa bile kiloda bi düşüklük olmazmı ? off ya bilmiyorum bak şimdi gene çok üzülüyorum yaaa . .
Allah allah ya şimdi okudum hayatım yazdıklarını.. ya bu doktorları bize makbuzlamı veriyolar ya.. Sinir ediyorlar insanı, muayene ettiğin bir insan bir anne adayı insan gerekeni düzgün düzgün araştırır, öyle konuşur, işini seven doktor bulmak çok zor ya.. cımbızla laf alıyosun ağzından, alışmışlar hergelene zart diye ultrasona bakıp bakıp hep aynı şeyleri söylüyorlar.. iyi yada şöyle böyle diye kişiye özel bilgiler vermiyorlar.. ilgisizler.. canım moralini bozma salak mı ne kilosu boyu normalse ne demekmiş bir dahaki ultrasona bakıp da söylerim demek ya gidecen bunun yanına hep beraber alacan aşağı.. koca göbeklerle üstünde zıplıycan ya.. işkence yapa yapa nasıl doktor olunur öğretecen..
bence bir doktora daha görün kızlarında dediği gibi..
benimkide bakıyor fiks erkek bebeekkkk... suyu gayet iyiii.... işte şu kadar kilo... olay bu.. ikidir hep acil gittim kadını çıldırtamadım.. ama Allah bu sefer nasip ederse inşallah ona kimin patron olduğunu gösterecem o kadar para sayıyorum ve canımın canını sana emanet ederek büyütüyorum içerde bana eşşek gibi mecbursun ayrıntılı ayrıntılı bilgi vermeye..cinlendim heeekötükedihüso
Üzülme arkadaşım bak kan akışında falan da bir problem yokmuş o çünkü bir sebep olabiliyor gelişme geriliği için. Öyle bir şey olsa zaten anlaşılırdı doplerde.
Sende de bir sorun yok, bebişinde boyu kilosu iyiymiş.
Doktor tabii ki takip etmek isteyecek durumu. Ama göreceksin bak hiçbir sorun çıkmayacak Allahın izniyle. Kalbini ferah tut.
Meral az kalmış canım senin de ben de güya bir hafta daha dayanacaktım ama ı ııhh dayanamadım.
21 kasım bızım sezeryan gunumuzmerhaba hanımlar
keyifler iyidir inşallah
biz sıkıntılı bir hafta geçirdik ama artık iyiyiz çok şükür doktorun birisi bizi korkuttu suyun fazla, bebek büyük falan dedi sonra başka doktora gittik herşey normalmiş ama mecburen sezaryana karar verdik risk almamak için normal doğum yapmayı çok istiyordum kesip biçecekler diye çok tedirginim yaaa
ayın 10unda kontrole gideceğim sezaryan günümüz belli olacak
sizlerde ne gelişmeler var? bebişler nasıl? sezaryan günü alan oldumu?
kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı
selam millet ben geldim.. evde tembel oluyor insan, sabah eşimle kahvaltı yapıyoruz, sonr 8:30 gibi onu işe gönderip ben eğer uykum varsa uyuyorum biraz, biraz derken 11:00 de uyandım:kedi:
şimdide programları izliyorum, biraz onu biraz bunu derkene vakit geçiyor, sonra da yemek düşünürüm.. sizler nasılsınız kızlar..
hayırlısı olsun cumartesı eve gıdınce hemen yaz bızede fatmaSelam kızlar nasılsınız bklmmmm.doğuö hikayeleri başlamış artık haaa.dün gece rüyamda doğum yaptım hemde normal çok güzeldi ama.malesef normal olamıyacak sanırsam benşim doğum ctesi kesinleşecek artıkkk
Allah allah ya şimdi okudum hayatım yazdıklarını.. ya bu doktorları bize makbuzlamı veriyolar ya.. Sinir ediyorlar insanı, muayene ettiğin bir insan bir anne adayı insan gerekeni düzgün düzgün araştırır, öyle konuşur, işini seven doktor bulmak çok zor ya.. cımbızla laf alıyosun ağzından, alışmışlar hergelene zart diye ultrasona bakıp bakıp hep aynı şeyleri söylüyorlar.. iyi yada şöyle böyle diye kişiye özel bilgiler vermiyorlar.. ilgisizler.. canım moralini bozma salak mı ne kilosu boyu normalse ne demekmiş bir dahaki ultrasona bakıp da söylerim demek ya gidecen bunun yanına hep beraber alacan aşağı.. koca göbeklerle üstünde zıplıycan ya.. işkence yapa yapa nasıl doktor olunur öğretecen..
bence bir doktora daha görün kızlarında dediği gibi..
benimkide bakıyor fiks erkek bebeekkkk... suyu gayet iyiii.... işte şu kadar kilo... olay bu.. ikidir hep acil gittim kadını çıldırtamadım.. ama Allah bu sefer nasip ederse inşallah ona kimin patron olduğunu gösterecem o kadar para sayıyorum ve canımın canını sana emanet ederek büyütüyorum içerde bana eşşek gibi mecbursun ayrıntılı ayrıntılı bilgi vermeye..cinlendim heeekötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?