2009 Aralık Anneleri

Kendi sonucuma baktım ona göre aynı gibi yaklaşık değerler.Bence hiç moralini bozacak bir şey yok arkadaşm.Bebişin kilosu da güzel.Maşallah.Öyle olsa kilo da düşük çıkardı.

Gerçektenmi yaaaa ohhh içime biraz su serpildi valla Allah razı olsun . .eşimde oyle diyo bu doktorların hepsi aynı illa insanın canı sıkcak bişey bulurlar diyo bilmiyorum aman öyle olsun bebelerimizde bişey olmasındaa . .

Görüşürüz arkadaşlar öptüm sizleri çıkmam gereka.s.

İKİNİZİDE KOCAMAAAAAAAN ÖPÜYORUM
İYİ BAKIN KENDİNİZEEEEEEEEEEEE:teytey::teytey:

aynen öle canım doktorlar bazen gereksiz yere canını sıkıyo insanın işte. Sen içini ferah tut hiç bişey olmaz allahın izniyle

Benimde pazartesi gunu gittigim ultrason kagidimda yaziyor benimde hemen hemen boyle. Uzulme sakin

Canım moralini bozma demek çok kolay ama inşallah bir problem yoktur. Bak boyu ve kilosu normalmiş ciddi durumlarda bunların da düşük olması gerekir diye biliyorum.
Bence de başka bir doktora daha git. Bu gelişim geriliği neden kaynaklanıyormuş acaba bir araştırılsın. Dopplere falan soktu mu doktorun peki?
Yani senden bebeğe giden kan akımında falan sorun var mıymış?
Göreceksin annesi bir problem çıkmayacak inşallah. Stres yapıp bebeğini de üzme ne olur

Kendi sonucuma baktım ona göre aynı gibi yaklaşık değerler.Bence hiç moralini bozacak bir şey yok arkadaşm.Bebişin kilosu da güzel.Maşallah.Öyle olsa kilo da düşük çıkardı.

gidemedim yineeeeeeeee...........
ama aklıma ne geldi onu paylaşacağımmm..dr.um istanbulda konferansta iken benim kanamam geldi ve acil aynı hst. de başka bi dr. a gözüktük salak herif bana dedi ki bebeğin suyu fazla ..bu sözün üzerine nasıl uyunur di mi çünü az da olması çok da olması sorun olur diye biliyorum ben..neyse ertesi günü hemen kendi dr. uma göründüm tabii bu arada nette araştırmalar falan yaptımmmmm kendi dr.uma söledimmm yok öle bişi herşey gayet ii hiç canını sıkma dedi...

nehire katılıyorum hiç moralini bozacak bişi yokkkkkkk kilo gayet güzel maşallahhhhhhhhhh

bu zaten renkli doopler olarak geciyor . .aslında doktor cok garipdi yani niye boyle bişey olabilirin acıklamasını yapmadı . .yada ne yapmam gerektigini felan . .oyle kan akışıyla ilgilide bişey demedi öyle olsa bile kiloda bi düşüklük olmazmı ? off ya bilmiyorum bak şimdi gene çok üzülüyorum yaaa . .

Arkadaşlar

BPD 84 mm
hc 297.6 mm
AC 311.5 mm
FL 62 mm

EFV: 2312 GR.

İşte sonuclar bunlar anlayan varsa diye yazıyorum . .

Allah allah ya şimdi okudum hayatım yazdıklarını.. ya bu doktorları bize makbuzlamı veriyolar ya.. Sinir ediyorlar insanı, muayene ettiğin bir insan bir anne adayı insan gerekeni düzgün düzgün araştırır, öyle konuşur, işini seven doktor bulmak çok zor ya.. cımbızla laf alıyosun ağzından, alışmışlar hergelene zart diye ultrasona bakıp bakıp hep aynı şeyleri söylüyorlar.. iyi yada şöyle böyle diye kişiye özel bilgiler vermiyorlar.. ilgisizler.. canım moralini bozma salak mı ne kilosu boyu normalse ne demekmiş bir dahaki ultrasona bakıp da söylerim demek ya gidecen bunun yanına hep beraber alacan aşağı.. koca göbeklerle üstünde zıplıycan ya.. işkence yapa yapa nasıl doktor olunur öğretecen..
bence bir doktora daha görün kızlarında dediği gibi..

benimkide bakıyor fiks erkek bebeekkkk... suyu gayet iyiii.... işte şu kadar kilo... olay bu.. ikidir hep acil gittim kadını çıldırtamadım.. ama Allah bu sefer nasip ederse inşallah ona kimin patron olduğunu gösterecem o kadar para sayıyorum ve canımın canını sana emanet ederek büyütüyorum içerde bana eşşek gibi mecbursun ayrıntılı ayrıntılı bilgi vermeye..cinlendim heeekötükedihüso

Üzülme arkadaşım bak kan akışında falan da bir problem yokmuş o çünkü bir sebep olabiliyor gelişme geriliği için. Öyle bir şey olsa zaten anlaşılırdı doplerde.
Sende de bir sorun yok, bebişinde boyu kilosu iyiymiş.
Doktor tabii ki takip etmek isteyecek durumu. Ama göreceksin bak hiçbir sorun çıkmayacak Allahın izniyle. Kalbini ferah tut.

Bazen özel doktora gittigime pişman oluyorum inan ..gitcen belli aralıklarla hastanede yaptırcan kontrolünü parada bayılıyoz boş yere bide cevap alamıyoz . .

Sağolun Allah razı olsun bunları duymak bile yetiyor insana . .yinede işte annelik başka bişeymiş insanın içi acıyor . .çok baska bi duygumuş ..

21 kasım bızım sezeryan gunumuz
herkes için hayırlısı olsun normal veya sezeryan önemlı olan sorunsuz dogum olsun
bızı hemen haberdaret ayın 10unda tarıhten

kızlar bu ufak olan sancılar bile ntsde görünüyor aranızda ntsde sancısı görünen varmı

bende var ebe bana dedıkı senın dogum yakınmı sancın var senın bakalım yarın ne çıkacak

ohh dınlen valla sen çok çalıştın stres oldun keyfını çıkar evde olmanın arzucum

hayırlısı olsun cumartesı eve gıdınce hemen yaz bızede fatma

arkadaslar doktorlar bıraz uyuz olabılır ok ama bırazda bız onlarla dıyaloga gırıp soru sormalıyız sonuçta arzuya katılıyorum onca para veriyoruz ben soruları yazıp gittim çogu zaman ilk
baska bır doktorun muayehanesıne gıdıyordum ablamın doktoruydu çok samımı arkadas gıbıydı ama dogum çok maliyetlı dıye arkadasımın onerdıgı bır hastaneye geçiş yaptım bıraz sıra beklemenın harıcınde çok memnunum doktorumdan sıra olayınıda saat 9 da ilk randevuyu al bekleme sarkıyor araya kontroller gırıyor dedı doktorum o gun bugundur sırada sorun olmadı

hani nerde kaç kilo aldığını yazacak yürekli şişkolar

yine en delikanlınız ben çıktım beeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…