2009 Aralık Anneleri

kızlar ya ben gidip alamıyorum şu şeker malzemelerini, dediğiniz gibi netten sipariş vereyim diyorum ama, neyi neyle yapayım karar veremiyorum..

ver bencede ordan begen tul ve sus
hazır olanlara bak begendıgın olursa onların malzemesınden sipariş et arzu

bizde öptk çok yorma kendını

Görüşürüz arkadaşlar öptüm sizleri çıkmam gereka.s.
öpuldun hoşçakal

doğru söylüyosun pelin aslında ama ben bile stres oluyorum doktora gittiğimde kapıda öyle bir hasta yoğunluğu oluyoki tabi ben hep haftasonu gitmek zorunda olduğum için normalden 2 katı daha fazla.. E bende içeri girince biran önce sanki çıkmam gerektiğini hissediyorum nedense :kedi:

Sağolun Allah razı olsun bunları duymak bile yetiyor insana . .yinede işte annelik başka bişeymiş insanın içi acıyor . .çok baska bi duygumuş ..

Alper mumcunun sitesinde bu parametrelerin normal değerleri var ben bir göz attımda seninkiler normal sınırlar içinde görünüyor.
Sende bir bak istersen canım.

:kedi: şeyyy çok açık vermeseydik yavvv sana yakınım bende ama hiiç görünmüyo okadar kilo aldığım kaydirigubbakcemile3
TABİ CANIM BENİMKİ HİÇ GÖRÜNMÜYOR ZATEN
BİRKAÇGÜNDÜR ŞİRKETTE BANA TAKILIYORLAR
"SEN İKİZLERE HAMİLESİNDE SAKLIYORMUSUN" DİYORLAR.

hani nerde kaç kilo aldığını yazacak yürekli şişkolar

yine en delikanlınız ben çıktım beeeeeeeee

:CüvCüv:alkisalkisalkis

ben 2 kg aldım walla, çünkü ilk 5 ay kustum, 5 kg verdim...yani toplamda 7 olmuş oldu...sositososito

ama ilk gebeliğimde 16 kg almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…