• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

heyyo heyyo ..sen böyle söyledikçe içim kıpır kıpır oluyoo valla...delikafaduldena.s.:nazar:

sagol seçilcim
darısı sızlerden saglıklı bebeiş haberlerı almaya
pelinnnn çok sevindim bitanem, :nazar::nazar::nazar: aman maaşallah yavruma beniiim... ne güzel ne güzel.. babasıda çok mutlu olmuştur.. mutlu olmazmı desene, dün akşam mesajını ben uzaktaydım eşim okudu.. aaa gel gel pelinden haber var dedi.. okuduktan sonrada oh be çok şükür dedi.. ayol bizler kocaman bir aile olduk vallahi.... sütün iyi geliyor mu canım

vallahı sorma arzucum kesın bir buluşma mangal partisi falan yapmak lazım çocukların 1. yasında falan
sütüm az degil ama daha çok sagmam lazımmış arzu 2 saatte bir sag dedı azönce doktor aradı gecede çocuk yanındaymış gibi 2 satte bır uyan sag yat dedi o zaman daha çok gelirmiş pompa var çok acıtıyor o da mina hanım gelsede kendı emse artık

aa bilmiyorsdum ben canım ya gidip hemen almayan ne olsun valla.. bebeğim için taşı bile yerim.. sağol teyzesiii

maaşallah oğluşumada hepimizin bebişlerine de:nazar::nazar::nazar:

ne demek bitanem ....hurma da her türlü vitamin olduğu için mucize bişi yaa..ben bile bu derece fark edeceğini tahmin etmiyordummm...

sagol seçilcim

vallahı sorma arzucum kesın bir buluşma mangal partisi falan yapmak lazım çocukların 1. yasında falan
sütüm az degil ama daha çok sagmam lazımmış arzu 2 saatte bir sag dedı azönce doktor aradı gecede çocuk yanındaymış gibi 2 satte bır uyan sag yat dedi o zaman daha çok gelirmiş pompa var çok acıtıyor o da mina hanım gelsede kendı emse artık
inşallah inşalah az kaldı gelecek yapışık ikiz gibi gezceksiniz..kaydirigubbakcemile3

dualarla dönüyo dünya der ya büyükler, haklılar.
dualarımız sevdiklerimiz için, yavrularımız için!
inşallah yavrularımızın sağlıcakla büyüdüklerini
okullarını bitirdiklerini
hayırlı evlat ve hayırlı birer birey olduklarını
hayırlı mutlu bir yuva kurduklarınıda gösterir rabbim hepimizede,
tüm ana babalarada!

AMİNNNNNNNNNNNNNN

sagol seçilcim

hemen gelmeye başladı mı pelin sütünn..benim de biliyosun normal zamanından önce alınacağı için sütüm olur mu olmaz mı bilmiyorumm..hiç bişi de gelmiyoo ucundan falan...

bu arada elektirikli sağma makinası varmış iyiymiş dedi kullanan bi kaç kişi bilgin var mı canımm...

ben de bugün rapor ile ilgili hst ye gittim..ben kendi ,işyerimizde ssk lı gözüküyorumm..bari şu bi kaç ay prim ödemeyelim rapor alalım dedik...hst gidince dr.muz gel bidaha bakalım dedii...canım yaa ....artık herşeyi ile normal bir bebek oldu annesi maşallahı var oğlumuzun dedii..nasıl sevindirik oldum bilemezsiniz :))) şu anda riskli gebelik kabul edilen 3 hastası varmış sabahtan o taburcu olacakmış..sonra ben :))))

şaka maka kızlarrr 23 üne az kaldıııı...msn den oğluşuma bakacaksınız di mii:))))

ay valla benıde heyecan basıyor sırada sızın bebişleri görmek var saglıkla inşallah

dualarla dönüyo dünya der ya büyükler, haklılar.
dualarımız sevdiklerimiz için, yavrularımız için!
inşallah yavrularımızın sağlıcakla büyüdüklerini
okullarını bitirdiklerini
hayırlı evlat ve hayırlı birer birey olduklarını
hayırlı mutlu bir yuva kurduklarınıda gösterir rabbim hepimizede,
tüm ana babalarada!

aminnnnnn
Çok şükür Allah kabul etti dualarımızı.
Bu arada anne karnındaki dört boyutlu fotoğrafıyla şu anki hali tıpa tıp aynı gibi geldi bana Mina'nın. Bizimkiler de bu kadar benzer mi acaba yaa. Kaç gündür açıp açıp dört boyutlu görüntülerini izliyorum oğluşumun.

çok buyuk gözukuyorlar 4 boyutluda sadece o farklı yoksa hatlar aynı canım

bu arada normalde ben doğum fotoğraçısı istiyordumm ama uçmuşlar yaaa...350 tl 40 poz...500 tl 60 poz sanahtan akşama kadar 2.si daha az çektirme imkanı da yokmuş 20 poz ya da 10 poz alayım yeter diyeeeee :(((ve hst onunla anlaşmalı olduğu için başkasını da almıyolar..napacağıma karar veremedimm:((((

AMİNNNNNNNNNNNNNN

hemen gelmeye başladı mı pelin sütünn..benim de biliyosun normal zamanından önce alınacağı için sütüm olur mu olmaz mı bilmiyorumm..hiç bişi de gelmiyoo ucundan falan...

bu arada elektirikli sağma makinası varmış iyiymiş dedi kullanan bi kaç kişi bilgin var mı canımm...

sezeryandan sonra 6-7 saat sonra sagdık çok azdı ama geldi
bendede elektrklı var pompa acayip ii sagıyor ama çok can acıtıyor
bendekı nuk marka hem pille hem elektrkle çalışıyor
pille daha yavas sagdıgı için çok acımıyor ben o yuzden pille sagıyorum elektrıklı çok aşırı çekıyor o zaman çok geliyor ama dayanamıyorum

ay valla benıde heyecan basıyor sırada sızın bebişleri görmek var saglıkla inşallah

aminnnnnn

çok buyuk gözukuyorlar 4 boyutluda sadece o farklı yoksa hatlar aynı canım

ben bi anlayamadımmm yüzünü bi tanesinde hafif üçgen çıktı yüzü aradan 2 hafata geçti şişko patates oldu oğlumm yuvarlak yüzlü bişi çıktı ..tek değişmeyen bi alnı bi köfte dudakları maşallahhhh..ama resimlerdekinden minicik bişi çıkacak eminimde :)))) ayyy nasıl heyecan oldu yinee...

gece gözlerimi kapatıyorumm doğum yapmışım hst.deyimmm kokluyorum yavrumuuu....RABBİME şükürler olsunnn böyle duyguları yaşatıyor bize:))) Darısı tüm isteyenlerin başına inşallhhhhh

birde ben humananın sut arttırıcı bıtkı çayı içmeye basladım ertesi gunu o da farkettırdı haberınız olsun

bi de tahin pekmez de çok arttırıyormış dün bi arkadaşım bana neler ile karşılaşabileceğim ile ilgili bilgi verdi 6 aylık oğlu var onun da..sütün az olursa dene dediii...

bu arada normalde ben doğum fotoğraçısı istiyordumm ama uçmuşlar yaaa...350 tl 40 poz...500 tl 60 poz sanahtan akşama kadar 2.si daha az çektirme imkanı da yokmuş 20 poz ya da 10 poz alayım yeter diyeeeee :(((ve hst onunla anlaşmalı olduğu için başkasını da almıyolar..napacağıma karar veremedimm:((((

ben halasına tembıhledım gerçi babasınada tembıhlemıştım ama 1 poz bile çekememiş babası heyecandan çıktıgı andan itibaren dogumhaneen halası çekmiş videoya yanı dogumdan 5 dk sonrasının göruntulerı var eger fotografçıyla anlaşamazsan öyle birşey yapabilirsin

kaydirigubbakcemile4 çıkıyorum ben,
pzrtsiye görüşürüz inşallah
öptüm hepinizi ve minik meleklerinizi byyyy byyyyyyy opuyorumnanaktan
hepiniz allaha emanet olun

sezeryandan sonra 6-7 saat sonra sagdık çok azdı ama geldi
bendede elektrklı var pompa acayip ii sagıyor ama çok can acıtıyor
bendekı nuk marka hem pille hem elektrkle çalışıyor
pille daha yavas sagdıgı için çok acımıyor ben o yuzden pille sagıyorum elektrıklı çok aşırı çekıyor o zaman çok geliyor ama dayanamıyorum

demekki az oluyoo başlarda...ahh canım az kaldı mina nın kokusu ile emzireceksin inşallahhhh p.tesi günüü hatta belki daha bile erken olur annesiiii:asigim:

ben halasına tembıhledım gerçi babasınada tembıhlemıştım ama 1 poz bile çekememiş babası heyecandan çıktıgı andan itibaren dogumhaneen halası çekmiş videoya yanı dogumdan 5 dk sonrasının göruntulerı var eger fotografçıyla anlaşamazsan öyle birşey yapabilirsin

evet olmazsa öyle bişi yapalım ,düşşe pozu falan gene olur da ayy bilmiyorum eşim yaptıralım diyoo ...

kaydirigubbakcemile4 çıkıyorum ben,
pzrtsiye görüşürüz inşallah
öptüm hepinizi ve minik meleklerinizi byyyy byyyyyyy opuyorumnanaktan
hepiniz allaha emanet olun

hoşçakal....

canlarım ,bitanelerimmmm ben biraz iş yapayımmm yani model çıkarayımmm 2010 için yakında pek fırsatım olmayacakk :)

Benim göğüslerde daha ne bir sertlik ne bir ağrı hiçbir şey yok. Çok korkuyorum sütte gelmezse diye. Hele bir de erken olursa. Sanırım göğüs pompası alıp hazır bulundurmak lazım.
Bir de doğumdan birkaç gün önce başlamak şu humanaya belki daha iyi olur.

Back
X