• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Benim göğüslerde daha ne bir sertlik ne bir ağrı hiçbir şey yok. Çok korkuyorum sütte gelmezse diye. Hele bir de erken olursa. Sanırım göğüs pompası alıp hazır bulundurmak lazım.
Bir de doğumdan birkaç gün önce başlamak şu humanaya belki daha iyi olur.

sonra işe baslayacaksın o yuzden al bence
işe giderkende sagarsın bebek uyusada evde dolaba bırakırsın sütünü

pelin orda doktorun kim canım zeynep hanım mı?

sibel hanım arzu
zeynep hanım şehirdışında işim olmazsa burda olursam dogumuna girerim demişti
sibel hanım kesın girerim demişti o yuzden sibel hanımı seçmiştim

sonra işe baslayacaksın o yuzden al bence
işe giderkende sagarsın bebek uyusada evde dolaba bırakırsın sütünü

sibel hanım arzu
zeynep hanım şehirdışında işim olmazsa burda olursam dogumuna girerim demişti
sibel hanım kesın girerim demişti o yuzden sibel hanımı seçmiştim

Pelinciğim ben işe başladığımda, Allah kısmet ederse oğlum bir yaşını geçmiş olacak. O zamanda işe yaramaz artık diye düşünüyorum. Ama acil bir durumda elimizin altında bulunması için sanırım şimdiden almak en iyisi.

iyiyim çok şukur şimdi babası gitti
çok iyi durumu demişler ilk defa çok iyi durumu dediler
ay çok şukur yarabbım
annesı sureklı sagsın normal beslenmeye basladı demişler

şimdi geçmiş okuyorum tüylerim diken diken oldu yaaa yer onu teyzeleri normal beslenmeye başlamış durumu da çok iyiymiş çok şükür dün akşam msj alınca kociş uyuyordu onu uyandırdım bebekten solunum cihazını çıkarmışlar diye bir süre hiçbir şey anlamadı ne bebeği diyip durdu :D bu sabahta anneme müjdeyi verdim ayy minik minacık

Pelinciğim ben işe başladığımda, Allah kısmet ederse oğlum bir yaşını geçmiş olacak. O zamanda işe yaramaz artık diye düşünüyorum. Ama acil bir durumda elimizin altında bulunması için sanırım şimdiden almak en iyisi.

hımm o zaman lazım olmaz ewt
hastanelerdede yattıgın surece kullandırılan pompalar var elektrklı
belki hiç ihtıyacın olmayacak bence ihtiyaç duyarsan aldırırsın 100 tlnın uzerınde çunku elektrklıler gerek duymazsın belki masraf olmasın boşuna

şimdi geçmiş okuyorum tüylerim diken diken oldu yaaa yer onu teyzeleri normal beslenmeye başlamış durumu da çok iyiymiş çok şükür dün akşam msj alınca kociş uyuyordu onu uyandırdım bebekten solunum cihazını çıkarmışlar diye bir süre hiçbir şey anlamadı ne bebeği diyip durdu :D bu sabahta anneme müjdeyi verdim ayy minik minacık

sagol melıkecım annenede çok tşk ettıgımızı ılet dualarınız işe yaradı çok şukur

sagol melıkecım annenede çok tşk ettıgımızı ılet dualarınız işe yaradı çok şukur

işe yaramaz olur mu aman mina yeter ki iyi olsun ona dua edilmez mi minicik yavrum :nazar::nazar::nazar::nazar: hadi şimdi de minayı çıkardık eve geldik haberini bekliyoruz en kısa sürede o haberi de alalım inşallah

arzucum sende iyi haberleri almışsın çok şükür olsun birtanem doktor iyi dedikten sonra evham yapmak için sebep arıyoruz kilosu iyi olsa boyunu takıyoruz boyu iyi olsa hareketi az diyoruz boş yere sıkma canını

pelin merhaba miinik minan iyimiş çok şükür çok sevindim bi an önce kavuşursunuz birbirinize inşallah.. ama yaaa ben minanın fotolarını göremiyorum nden acaba

arzucum sende iyi haberleri almışsın çok şükür olsun birtanem doktor iyi dedikten sonra evham yapmak için sebep arıyoruz kilosu iyi olsa boyunu takıyoruz boyu iyi olsa hareketi az diyoruz boş yere sıkma canını
evet melike evhamlı olduk iyi ce.. ama yine de yarım saatte bir bu kilo olayı aklıma geliyor ya.. sinir oldum kendime.. 2 haftada 170 gr çok az

selam kıslar nasılsınız..benım moralım bozuk,,bugun bışeyler oldu resmen cıldırdım bırden,,bağırıp cağırdım ağladım...cok germışım kendımı,,şimdi de pişmanım,,heryerım kasıldı,,bebeğime bışey olmuşmuudur...off tuttamadım kendımı,,bebeğim iyi miidır kızlar,,cokk üzülüyorummm

selam kıslar nasılsınız..benım moralım bozuk,,bugun bışeyler oldu resmen cıldırdım bırden,,bağırıp cağırdım ağladım...cok germışım kendımı,,şimdi de pişmanım,,heryerım kasıldı,,bebeğime bışey olmuşmuudur...off tuttamadım kendımı,,bebeğim iyi miidır kızlar,,cokk üzülüyorummm

bir şeycik olmamıştır canım sen üzme kendini zaman zaman hepimiz öfke nöbetleri geçiriyoruz

sakin ol canım, ne oldu bu kadar üzüldün hayatım:teselli:..
bebeğinin hareketlerini dinle bakalım.. çikolata filan ye.. sol yana yatıp okşayıp konuş onunla.. sakinleşir.. iyi gelir bebişine.. gerilmiştir tabi o da.. konuşup okşa bi annesi tamam mı? merak etme kötü bişey olmamıştır..biraz gerilmiş olabilir sen sev biraz düzelsin morali hadi

mrb arkadaşlar,nasılsınız geçmişi okuyamadım ama şöle son bikaç sayfaya baktım.pelinin kızının durumu çok iyiyiymiş dahada iyi olcak inşlh çok sevindim allahım herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin.bende oğlumun odasını boyattım 2 gün önce dün de mobilyamız geldi.www.funna baby.com dan bakabilirsiniz farm serisini aldım uyku setini felan halısı abajür ve lambası takım onların tamamı gelmedi henüz.herşey bittiğinde ekleyebilirsem resim eklemeye çalışırım.uğraşıp duruyorum işte böle...

mrb arkadaşlar,nasılsınız geçmişi okuyamadım ama şöle son bikaç sayfaya baktım.pelinin kızının durumu çok iyiyiymiş dahada iyi olcak inşlh çok sevindim allahım herkese sağlıkla kavuşmak nasip etsin.bende oğlumun odasını boyattım 2 gün önce dün de mobilyamız geldi.www.funna baby.com dan bakabilirsiniz farm serisini aldım uyku setini felan halısı abajür ve lambası takım onların tamamı gelmedi henüz.herşey bittiğinde ekleyebilirsem resim eklemeye çalışırım.uğraşıp duruyorum işte böle...
güle güle iyi sağlıklı günlerde kullansın bebişin canım.. hayırlı uğurlu olsun..

bir şeycik olmamıştır canım sen üzme kendini zaman zaman hepimiz öfke nöbetleri geçiriyoruz

sakin ol canım, ne oldu bu kadar üzüldün hayatım:teselli:..
bebeğinin hareketlerini dinle bakalım.. çikolata filan ye.. sol yana yatıp okşayıp konuş onunla.. sakinleşir.. iyi gelir bebişine.. gerilmiştir tabi o da.. konuşup okşa bi annesi tamam mı? merak etme kötü bişey olmamıştır..biraz gerilmiş olabilir sen sev biraz düzelsin morali hadi

sağolun kızlar,,inş ıyıdır bışeyı yoktur bıtanemın..içim oyle huzursuz kı hareket edıyor ama sankı cok etkılendı bugun stresımden.ılk defa bu kadar kastım kendımı,,halada kedıme gelebılmış değilim,,vucudum bı tuhaf oldu.bıraz kafam dağlsın dıye geldım topiğe,,umarım yarın herşey daha guzel olur..

sezeryanmıydı cnm senin?benim normal görünüyo belki daha erken yada bikaçgün geç olbilir.
daha belli olmadı canım.. ama ben normalden korkuyorum çok.. isteğe bağlı sezeryanda hastanede daha pahalı.. bugün aldım fiyat tablosunu..
zorunlu sezeryan 2200
isteğebağlı sezeryan 2750
normal 1750
hemde ssk fiyatları bunlar

:sinifsinif:akannehir

daha belli olmadı canım.. ama ben normalden korkuyorum çok.. isteğe bağlı sezeryanda hastanede daha pahalı.. bugün aldım fiyat tablosunu..
zorunlu sezeryan 2200
isteğebağlı sezeryan 2750
normal 1750
hemde ssk fiyatları bunlar

:sinifsinif:akannehir

arzuu maşallahhhhh,,sen nerde doğum yapıcan kıı?bızım dogum 400...özel hastane ama pahalı değil,,doğumlar cok oluyo orda surumden kazanıyolar demek kı:)
sen nerde yapıcan

Back
X